- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.981
Moralim çok bozuk ağlay ağlaya bir hal oldum bugün hala gözlerim dolu dolu oluyorbebişte çok sıkıştırıyor beni hiç rahat değilim inş. bişe olmamıştır kuzuma
günaydınn canlarım evet gel gelelim bana dün sabah 8 kalktım ustalare gelip dolap kurcaktı neyse dolap kuruldu gittiler hertaraf 56 tabi evi süpürdüm kayınvalideler eşimin babannesi ananesi geldiler bu demede saat 2:30 bende artık kedi annemide çagırdım saolsun yardımcı oldu ama gece çok kötüydüm belim çok agrımıştı yemekli misafir iş deil anacım gebelikte tecrübe ile sabit
herkese merhabalar...
dün itibari ile evime geldim artık annemde değilim. Betüşü soracak olursanız elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum. poposunu pişik yapmışım, dr aç havalandır sık sık dedi. sütümde yavaş yavaş gelmeye başladı maşallah, tam olarak yetmesede bu halinede şükürler olsun, artar gün geçtikçe inşallah.
benim hayatım sürekli betüşe adanmış vaziyette. 2 saatte bir alrımım kurulu, ilk önce bez değiştiriyorum ardından emiriyorum, ardından bakıyorum doymamışsa üstüne mama takviyesi yapıyorum. sonra gazını çıkarıyorum yatırıyorum, ve bu gün ve gece boyunca bu şekilde kendimi tekrar edip duruyoruM :) yarın yine dr a gideceğiz bakalım sarılık değeri için yine test yapılacak, hayırlı ve güzel haberlerle dönerim inşallah.
Ayrıca yoğunluktan yemek yapamadığım için marketten denemek babında şu 3 dakkada pişen makarnalardan almıştım:))) ayyy çok beğendim varya güzelmiş hakkaten tavsiye ederim vakti olmayan ve acıkan herkese
günaydınn canlarım evet gel gelelim bana dün sabah 8 kalktım ustalare gelip dolap kurcaktı neyse dolap kuruldu gittiler hertaraf 56 tabi evi süpürdüm kayınvalideler eşimin babannesi ananesi geldiler bu demede saat 2:30 bende artık kedi annemide çagırdım saolsun yardımcı oldu ama gece çok kötüydüm belim çok agrımıştı yemekli misafir iş deil anacım gebelikte tecrübe ile sabit
eşimi babannesi çok istemiş eşimde kabul etmiş nesye atlattım çok şükür artık doguma kadar gelmezler annem saolsun yardım etti insanın annesi gibisi yok kıyamıyo koşturuyoAy canım o halinle yemekli misafir mi ağırladın ustaların geleceğini bilmiyorlar mıydı akşam yemeğine gelselerdi ne işleri vardı 2.30 da yahu. Kaynana da gelseydi yardıma öyle tek mi bıraktı. Valla kaynanamın hakkını yemiyim ben öyle olsam aman kızım yok gelmem der yorulma der zaten çalışıyorum gerçi zaten fazla bir şey yemiyorlar hem de öyle babaanne filan yok bizde akrabada yok karı koca ikisi işte. Bende bu haftasonu alıcam yemeğe inşallah. Sende dinlen canımm..
Nazan bende hafta sonu yatılı misafir aldım on kişiydik herşeye yardım ettiler sağ olsunlar ama ben oturmaktan bile yoruldum bizden artık geçmiş dikkat et kendine kuzum...
herkese günaydın
ben daha doğurmadım evdeyim
gülhaaaaaaaaaaann neyin var kuuzum senin yaa..niye stres yapıyosun..üzme kendinide bebişi de
ne zaman gidicen doktora sezerya günü almaya
bu çarşamba doktor kotrolü var
cumada sezaryene gün verdi
ama tabi kontrolden sonra netleşecek.
biz enson bi profa gittikya dönmez diyince açıp doktora biz sezaryen istiyoruz dedik..
oda tamam cuma dedi
çarşambada son bi bakacak
en uzak ihtimal cuma sezaryen olur inşallahllah
tabi hanfendinin başka bi plani yoksa
hımm iyi bakalım epey kaldı içerde maşallah ona çarşamba çantalarınıda götürürsün ozaman nolmaz nolmaz bu arada buket enson ka. kg dı
evet epey kaldı.
tam 39. haftada doğmuş olacak inşallah..evet çantamıda götürmek benimde aklımdan geçti...
en son benim doktor 3900 ölçtü..öteki prof 3600ölçtü..
usg den usg ye değişiyo belkide..zaten yanılma payıda var biliyosunuz..
ya nazan benim göbek öle çatladıki..göbek deliğimin yanı bile çatladı
bide sızlaya sızlaya çatladı..kırmızı kırmızı gözüküyo...
göbek deliğinin altı zaten saçmalı tüfekle vurulmuş gibi..
benim göbegimde pek bişey yokta benim bacaklarımın üst ve iç kısımları çatladı yaa harita gibi çok çirkin oldular
kırmızı mı seninki de..
Buket seninde az kaldi ne guzel ya dogum yapanlar arttikca benim heycanimda artiyor son bi gobek fotosu koyda gorelim :)
Nazan ben doktoruma sordum ozellerde sezeryan yasagi yokmus devlette istege bagli sezeryan yasakmis.Doktorum benim hastam ben korkuyorum derse ben nasil zorla onu normal dogurtayim diyor.
Buket seninde az kaldi ne guzel ya dogum yapanlar arttikca benim heycanimda artiyor son bi gobek fotosu koyda gorelim :)
Nazan ben doktoruma sordum ozellerde sezeryan yasagi yokmus devlette istege bagli sezeryan yasakmis.Doktorum benim hastam ben korkuyorum derse ben nasil zorla onu normal dogurtayim diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?