Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Moralim çok bozuk ağlay ağlaya bir hal oldum bugün hala gözlerim dolu dolu oluyor bebişte çok sıkıştırıyor beni hiç rahat değilim inş. bişe olmamıştır kuzuma

canım benim noldu neden moralin bozuk
bedişim merak etme kuzum iş başa düşünce herseyin en güzelini yaparsın mevlam yardımcı olsun
yasii iş betülün sarılıgı geçmiştir cnm hayırlı haberler getir
bukettt daha dogurmadınmııııı

günaydınn canlarım evet gel gelelim bana dün sabah 8 kalktım ustalare gelip dolap kurcaktı neyse dolap kuruldu gittiler hertaraf 56 tabi evi süpürdüm kayınvalideler eşimin babannesi ananesi geldiler bu demede saat 2:30 bende artık kedi annemide çagırdım saolsun yardımcı oldu ama gece çok kötüydüm belim çok agrımıştı yemekli misafir iş deil anacım gebelikte tecrübe ile sabit

asyamca/ gülhan 11.11.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat

Gülhancım canıımm...RABBİM sana kolay, su gibi bir doğum nasip etsin İNŞALLAH...Sağlıkla bebeğini kucağına alıp kocaaa bir ömür sağlık, huzur, mutlulukla geçirmek nasip olsun İNŞALLAAAAHHH...

Ay canım o halinle yemekli misafir mi ağırladın ustaların geleceğini bilmiyorlar mıydı akşam yemeğine gelselerdi ne işleri vardı 2.30 da yahu. Kaynana da gelseydi yardıma öyle tek mi bıraktı. Valla kaynanamın hakkını yemiyim ben öyle olsam aman kızım yok gelmem der yorulma der zaten çalışıyorum gerçi zaten fazla bir şey yemiyorlar hem de öyle babaanne filan yok bizde akrabada yok karı koca ikisi işte. Bende bu haftasonu alıcam yemeğe inşallah. Sende dinlen canımm..

Canım olabilir dr dediği gibi altınız değiştirirken hemen kapatma biraz havalansın ılık suya pamukla sil kurula daha iyi olur. 2 saatte bir emme iyi ama sarılık olduğu için saatte bir de olabilir sütünde geliyormuş bak dedim sana olacak diye. İnşallah bugünde güzel haberlerle geleceksin canım. Aklımda olsun o makarnalarda.

Nazan bende hafta sonu yatılı misafir aldım on kişiydik herşeye yardım ettiler sağ olsunlar ama ben oturmaktan bile yoruldum bizden artık geçmiş dikkat et kendine kuzum...

eşimi babannesi çok istemiş eşimde kabul etmiş nesye atlattım çok şükür artık doguma kadar gelmezler annem saolsun yardım etti insanın annesi gibisi yok kıyamıyo koşturuyo

Nazan bende hafta sonu yatılı misafir aldım on kişiydik herşeye yardım ettiler sağ olsunlar ama ben oturmaktan bile yoruldum bizden artık geçmiş dikkat et kendine kuzum...

ayy seninkisi daha zormuş tümaycımneyseki yarımcı olmuşlar ne kadar yardımda etseler insan ayakta dolaştıgından bile yoruluyor ayakalrını uzatıp yatmak varken öyle deilmi

herkese günaydın
ben daha doğurmadım evdeyim

gülhaaaaaaaaaaann neyin var kuuzum senin yaa..niye stres yapıyosun..üzme kendinide bebişi de

günaydın fıstıklar güzel bir hafta olsun bol bereketli birgün oolsun benım de yarın kontrolum var doktorumu değiştirdim yeni doktorla ilk randevumuz bakalım inşallah memnun kalırım

ne zaman gidicen doktora sezerya günü almaya

bu çarşamba doktor kotrolü var
cumada sezaryene gün verdi
ama tabi kontrolden sonra netleşecek.
biz enson bi profa gittikya dönmez diyince açıp doktora biz sezaryen istiyoruz dedik..
oda tamam cuma dedi
çarşambada son bi bakacak
en uzak ihtimal cuma sezaryen olur inşallahllah
tabi hanfendinin başka bi plani yoksa

hımm iyi bakalım epey kaldı içerde maşallah ona çarşamba çantalarınıda götürürsün ozaman nolmaz nolmaz bu arada buket enson ka. kg dı

hımm iyi bakalım epey kaldı içerde maşallah ona çarşamba çantalarınıda götürürsün ozaman nolmaz nolmaz bu arada buket enson ka. kg dı

evet epey kaldı.
tam 39. haftada doğmuş olacak inşallah..evet çantamıda götürmek benimde aklımdan geçti...
en son benim doktor 3900 ölçtü..öteki prof 3600ölçtü..
usg den usg ye değişiyo belkide..zaten yanılma payıda var biliyosunuz..
ya nazan benim göbek öle çatladıki..göbek deliğimin yanı bile çatladı
bide sızlaya sızlaya çatladı..kırmızı kırmızı gözüküyo...
göbek deliğinin altı zaten saçmalı tüfekle vurulmuş gibi..

benim göbegimde pek bişey yokta benim bacaklarımın üst ve iç kısımları çatladı yaa harita gibi çok çirkin oldular

Buket seninde az kaldi ne guzel ya dogum yapanlar arttikca benim heycanimda artiyor son bi gobek fotosu koyda gorelim :)
Nazan ben doktoruma sordum ozellerde sezeryan yasagi yokmus devlette istege bagli sezeryan yasakmis.Doktorum benim hastam ben korkuyorum derse ben nasil zorla onu normal dogurtayim diyor.

öylemi tümay ben sormaya cesaret edemiyorum çükü eminim alır ama bu seferde milletin dilinden kurtulamam ses çıkarmıyorum ama bilmiyorum karar veremiyorum kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum ama biyerde tıkanıyorum korkularım tekrar depreşiyo bilmiyorum nolcak muhtemelen bu kontrolde birdaha dogumda görüşürüz dicek ne yapcam bilmiyorum

kuşum foto işi biraz zor..telefonum bozuldu..öteki bilgisayarda internete bağlanmıyo..bu nedenle koyamayabilirim ama zaten heryeri yırtıldı..canım sıkılıyo..

Slm kizcelerlm ben geldim..... Bu gun saglik ocagina gittik kizimla 6 klo olmus teyzeleri 62 cm de boyu yaw kasik kadar surati var neresi 6 kilo bilmem boyu uzun sanirsam bzm kizcenin gostermiii kiloyu kizlar ya gecen misafirlige gittik bizimki gecti salona bakti bakti bi basladi aglamaya gormenz lazim dun aksamda msafirler vardi aldi kadin kucagina eyvahhhh bzmki nasil agla agla yandik yaw bu kiz yadirgamayida ogrenms sipa needcem blmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…