- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.001
kuşum foto işi biraz zor..telefonum bozuldu..öteki bilgisayarda internete bağlanmıyo..bu nedenle koyamayabilirim ama zaten heryeri yırtıldı..canım sıkılıyo..
bu çarşamba doktor kotrolü var
cumada sezaryene gün verdi
ama tabi kontrolden sonra netleşecek.
biz enson bi profa gittikya dönmez diyince açıp doktora biz sezaryen istiyoruz dedik..
oda tamam cuma dedi
çarşambada son bi bakacak
en uzak ihtimal cuma sezaryen olur inşallahllah
tabi hanfendinin başka bi plani yoksa
öylemi tümay ben sormaya cesaret edemiyorum çükü eminim alır ama bu seferde milletin dilinden kurtulamam ses çıkarmıyorum ama bilmiyorum karar veremiyorum kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum ama biyerde tıkanıyorum korkularım tekrar depreşiyo bilmiyorum nolcak muhtemelen bu kontrolde birdaha dogumda görüşürüz dicek ne yapcam bilmiyorum
Slm kizcelerlm ben geldim..... Bu gun saglik ocagina gittik kizimla 6 klo olmus teyzeleri 62 cm de boyu yaw kasik kadar surati var neresi 6 kilo bilmem boyu uzun sanirsam bzm kizcenin gostermiii kiloyukizlar ya gecen misafirlige gittik bizimki gecti salona bakti bakti bi basladi aglamaya gormenz lazim dun aksamda msafirler vardi aldi kadin kucagina eyvahhhh bzmki nasil agla agla yandik yaw bu kiz yadirgamayida ogrenms sipa needcem blmem
Slm kizcelerlm ben geldim..... Bu gun saglik ocagina gittik kizimla 6 klo olmus teyzeleri 62 cm de boyu yaw kasik kadar surati var neresi 6 kilo bilmem boyu uzun sanirsam bzm kizcenin gostermiii kiloyukizlar ya gecen misafirlige gittik bizimki gecti salona bakti bakti bi basladi aglamaya gormenz lazim dun aksamda msafirler vardi aldi kadin kucagina eyvahhhh bzmki nasil agla agla yandik yaw bu kiz yadirgamayida ogrenms sipa needcem blmem
Buketcim catlaklara dogumdan hemen sonra sari kantoron yagi surunce zamanla iyilesiyormus diye duydum denersin yada arastirirsin baska seyler bulursun kizin iyi olsun gerisini fazla takma canim cok zayiftin catlaman cok normal.benim bacaklar gogus harita oldu gobekte simdilik bisey gozukmuyor bakalim...
Buket bee keşke Cuma yerine Perşembe doğurabilsen...Perşembe Günü 10 Muharrem ya...Mucizeler günü...Şöyle adını da mucize anlamına gelen bişey koyarsın..oohh tadından yinmez...Bu arada sen doğumu nerde yapacaktın? Hangi Hastane?
ben her banyodan sonra bebek yağı kullandım.her akşam olmasada iki üç günde bir lairosh mu ne bi krem var eczaneden almıştım..onu sürdüm..çatlayacağı varsa çatlıyo zaten...Buketcim sen hamilelikte catlaklar icin birsey kullanmismiydin
Ve aleykum selammasallah size ya kocaman olmussunuz biz bu ara pek kilo alamıyoruz 7 kilo betüş diş çıkaracak danirim pek huysuzlaşti uyku desen yarım yamalak iste
Bu aylarda olabiliyormus bizim kiz 1 hafta bile görmese hemen unutuyo yabanciliyo büküyor dudağını basliyo aglamaya cok tatlı ya
Buketin çatlaklara pek çözüm yok Altabilirsin belki ama çatlayacağım varsa varlığın yapacak bisey yok kizinincani sagolsun zaten o olsun pekte önemsemiyorsun bu arada iyice yaklaşmış kuşum Rabbim kolay sosunlar versin saglicakla sende al kucağına
Burcum napiyonn nasılsın cnm
Ya zaten öyle kırmızı kalmıyor zamanla beyazlaşiyor çatlaklarherkesede verme zaten..21 tane besmele ve felak nas okumayı da unutmayı devamlı..nazar bu herşeyi yapar..
yok canım hiç araştırmadım ne kullanırım bilmem..eczanelerde görmüştüm bepantenin vardı sanırım çatlak kremi..sarı kantoron aklımda bulunsun..
evet süper fikir..doktora bi teklif ederim..muharrem aynda olduğumuzu biliyorum ama perşembeye denk geldiğini bilmiyodum..zaten ilk biz mucize ismini düşünmüştük..ikinci isim olarrak düşünebiliriz..şuara yağmur ismi üstünde duruyoruz..
bir grup var onların bi şarkısı var
ben her banyodan sonra bebek yağı kullandım.her akşam olmasada iki üç günde bir lairosh mu ne bi krem var eczaneden almıştım..onu sürdüm..çatlayacağı varsa çatlıyo zaten...
ya belki biraz toparlar diye ümit ediyorum..kızarık kızarık kötü bir görüntü..
herkese merhabalar,
herşey yolunda çok sukur.bi tek özlemden ses cıkmadı.onu merakla bekliyoz.
BUKET can doğum geldi çattı.çatlayacan,patlayacan napacanşaka bi yana kız ismini ne koyacaksınız kuzunun?karar verin artık da.merakla bekliyoz
DİDEM,MESUDE daha dün hamilydiniz ya maşallah size ve yavrularınıza
BURCU sen napıyon canım? bak TÜMAY çatlamış,NAZAN çatlamış.ben eksikmi kalayım?kilo aldım bende çatladım
ben hala kilo almaya devam ediyorum kızlar ya.dr cuğuma gittim.hormonlarıma baktı.meğer benim hormonlar tavan yapmış.hayırlısı ne diyeyim artıkın
kızlar çok özür dilerim gelemdim 14:00 gibi iş yerine geldim işleri toparlamaya çalışıyordum,başım çatlayacak gibi ağırıyor sanki gözlerim yerinden çıkacak.
bugün sabah gittik doktora çok şükür kalp atışını gördüm,sesli duyamadım ama haftasıyla uyumlu dedi doktor ve yine alttan muayene etti,kan ve idrar aldılar rutin kontroller için,bi sonraki gidişimizde onları alıp gösrtericem doktora,iki hafta sonra tekrar gideceğim benden bu kadarmerakta bıraktığım için özür dilerim
herkese merhabalar,
herşey yolunda çok sukur.bi tek özlemden ses cıkmadı.onu merakla bekliyoz.
BUKET can doğum geldi çattı.çatlayacan,patlayacan napacanşaka bi yana kız ismini ne koyacaksınız kuzunun?karar verin artık da.merakla bekliyoz
DİDEM,MESUDE daha dün hamilydiniz ya maşallah size ve yavrularınıza
BURCU sen napıyon canım? bak TÜMAY çatlamış,NAZAN çatlamış.ben eksikmi kalayım?kilo aldım bende çatladım
ben hala kilo almaya devam ediyorum kızlar ya.dr cuğuma gittim.hormonlarıma baktı.meğer benim hormonlar tavan yapmış.hayırlısı ne diyeyim artıkın
kızlar çok özür dilerim gelemdim 14:00 gibi iş yerine geldim işleri toparlamaya çalışıyordum,başım çatlayacak gibi ağırıyor sanki gözlerim yerinden çıkacak.
bugün sabah gittik doktora çok şükür kalp atışını gördüm,sesli duyamadım ama haftasıyla uyumlu dedi doktor ve yine alttan muayene etti,kan ve idrar aldılar rutin kontroller için,bi sonraki gidişimizde onları alıp gösrtericem doktora,iki hafta sonra tekrar gideceğim benden bu kadarmerakta bıraktığım için özür dilerim
bu çarşamba doktor kotrolü var
cumada sezaryene gün verdi
ama tabi kontrolden sonra netleşecek.
biz enson bi profa gittikya dönmez diyince açıp doktora biz sezaryen istiyoruz dedik..
oda tamam cuma dedi
çarşambada son bi bakacak
en uzak ihtimal cuma sezaryen olur inşallahllah
tabi hanfendinin başka bi plani yoksa
Küçük hesaplarla geçiyor yaşam
Büyük kavgalar küçük şeyler için
Arsız ayaklar altında alın teri
Kırılgan naif elleri
Yalanlar yalanlar yalanlar
Umutların ardındaki güneş gibi gerçek
Sevilmeye muhtaçken kimileri
Kirli avuçlara düşüverecek
Yağmur Yağmur Yağmur Yağmur
Geri verecek buharlaşan sevgimizi
Sessizce silecek kibirimizi
Vadide akmayı öğrendi nehrimiz
Kas katı insanların arasında
Sevincin resmi olacak doğa birgün
Biz genişleyip denize varınca
bazen tutkudan delirince
kapanmalı kendine
yağmurun kucağında
doymalı sessizliğe
(2)Yağmur Yağmur Yağmur Yağmur
Yağmuuuuuur
Yağmuuuuuuuur
Yağmuuuuuuuuur
Yağmuuuuuuuuuur
Yağmuuuuuuuuuur
Yağmuuuuuuuuuur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?