Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kuşum foto işi biraz zor..telefonum bozuldu..öteki bilgisayarda internete bağlanmıyo..bu nedenle koyamayabilirim ama zaten heryeri yırtıldı..canım sıkılıyo..

Buketcim catlaklara dogumdan hemen sonra sari kantoron yagi surunce zamanla iyilesiyormus diye duydum denersin yada arastirirsin baska seyler bulursun kizin iyi olsun gerisini fazla takma canim cok zayiftin catlaman cok normal.benim bacaklar gogus harita oldu gobekte simdilik bisey gozukmuyor bakalim...

Buket bee keşke Cuma yerine Perşembe doğurabilsen...Perşembe Günü 10 Muharrem ya...Mucizeler günü...Şöyle adını da mucize anlamına gelen bişey koyarsın..oohh tadından yinmez...Bu arada sen doğumu nerde yapacaktın? Hangi Hastane?

Canim hakkinda hayirlisi olsun bosver milleti onlar sadece konusur kimse senin agrini sizini senle yasamaz yasak diye bisey yokmus ben oyuzden soyledim sana.

Ay valla çaaatt diye çatlıcam şimdii...Özleeem nerdesin...Kalbim gümgüm...Nolur hemen gel de su serp yanan bağrımaaa sağlığını duyur daaa....Hadi yaban gülüm...yaz 2 kelam rahatlat beni...

asyamca/ gülhancım duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat nasip etsin amin
ecrinnn07/ aslıcım duanı okudum rabbim sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat nasip etsin amin

Gülhan canım duanı okudum, Rabbim içindeki sıkıntıyı alıp götürsün, huzur versin inşallah, kolay ve sağlıklı bir doğum olsun..ya Allah ya bismillah

Ve aleykum selammasallah size ya kocaman olmussunuz biz bu ara pek kilo alamıyoruz 7 kilo betüş diş çıkaracak danirim pek huysuzlaşti uyku desen yarım yamalak iste
Bu aylarda olabiliyormus bizim kiz 1 hafta bile görmese hemen unutuyo yabanciliyo büküyor dudağını basliyo aglamaya cok tatlı ya

Buketin çatlaklara pek çözüm yok Altabilirsin belki ama çatlayacağım varsa varlığın yapacak bisey yok kizinincani sagolsun zaten o olsun pekte önemsemiyorsun bu arada iyice yaklaşmış kuşum Rabbim kolay sosunlar versin saglicakla sende al kucağına

Burcum napiyonn nasılsın cnm

herkesede verme zaten..21 tane besmele ve felak nas okumayı da unutmayı devamlı..nazar bu herşeyi yapar..

yok canım hiç araştırmadım ne kullanırım bilmem..eczanelerde görmüştüm bepantenin vardı sanırım çatlak kremi..sarı kantoron aklımda bulunsun..

evet süper fikir..doktora bi teklif ederim..muharrem aynda olduğumuzu biliyorum ama perşembeye denk geldiğini bilmiyodum..zaten ilk biz mucize ismini düşünmüştük..ikinci isim olarrak düşünebiliriz..şuara yağmur ismi üstünde duruyoruz..

bir grup var onların bi şarkısı var

Buketcim sen hamilelikte catlaklar icin birsey kullanmismiydin
ben her banyodan sonra bebek yağı kullandım.her akşam olmasada iki üç günde bir lairosh mu ne bi krem var eczaneden almıştım..onu sürdüm..çatlayacağı varsa çatlıyo zaten...

ya belki biraz toparlar diye ümit ediyorum..kızarık kızarık kötü bir görüntü..

Küçük hesaplarla geçiyor yaşam
Büyük kavgalar küçük şeyler için
Arsız ayaklar altında alın teri
Kırılgan naif elleri

Yalanlar yalanlar yalanlar
Umutların ardındaki güneş gibi gerçek
Sevilmeye muhtaçken kimileri
Kirli avuçlara düşüverecek

Yağmur Yağmur Yağmur Yağmur
Geri verecek buharlaşan sevgimizi
Sessizce silecek kibirimizi

Vadide akmayı öğrendi nehrimiz
Kas katı insanların arasında
Sevincin resmi olacak doğa birgün
Biz genişleyip denize varınca

bazen tutkudan delirince
kapanmalı kendine
yağmurun kucağında
doymalı sessizliğe

(2)Yağmur Yağmur Yağmur Yağmur

Yağmuuuuuur
Yağmuuuuuuuur
Yağmuuuuuuuuur
Yağmuuuuuuuuuur

Yağmuuuuuuuuuur
Yağmuuuuuuuuuur

Ya zaten öyle kırmızı kalmıyor zamanla beyazlaşiyor çatlaklar

herkese merhabalar,
herşey yolunda çok sukur.bi tek özlemden ses cıkmadı.onu merakla bekliyoz.

BUKET can doğum geldi çattı.çatlayacan,patlayacan napacan şaka bi yana kız ismini ne koyacaksınız kuzunun?karar verin artık da.merakla bekliyoz

DİDEM,MESUDE daha dün hamilydiniz ya maşallah size ve yavrularınıza

BURCU sen napıyon canım? bak TÜMAY çatlamış,NAZAN çatlamış.ben eksikmi kalayım?kilo aldım bende çatladım

ben hala kilo almaya devam ediyorum kızlar ya.dr cuğuma gittim.hormonlarıma baktı.meğer benim hormonlar tavan yapmış.hayırlısı ne diyeyim artıkın

kızlar çok özür dilerim gelemdim 14:00 gibi iş yerine geldim işleri toparlamaya çalışıyordum,başım çatlayacak gibi ağırıyor sanki gözlerim yerinden çıkacak.

bugün sabah gittik doktora çok şükür kalp atışını gördüm,sesli duyamadım ama haftasıyla uyumlu dedi doktor ve yine alttan muayene etti,kan ve idrar aldılar rutin kontroller için,bi sonraki gidişimizde onları alıp gösrtericem doktora,iki hafta sonra tekrar gideceğim benden bu kadar merakta bıraktığım için özür dilerim

yukardaki mailim sana cevap olsun zeyno:))))))
yağmuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrr yağmuuuuuuuuuuuuuurrr geri verecek buharlaşan sevgimizi sessizce silecek kibirimiziz:))
Eki Görüntüle 857383

hadi gözün aydın.Allah tamamına erdirsin.

Zeynepcim insallah en yakin zamanda hamile kalir hamilelikte aldigin kilolardan catlarsin canim benim....

Ayy canımm çok şükür maşallah eve git yat hemen karanlık odada canım benim..

Maşallah canım benim bebeğine. Artık öğrenirler yabancı ev yabancı kişiler farkına varırlar. Bazıları ağlamaz hemen bazıları hiç sevmez yıkar ortalığı bende öyleymişim. Herkesin kucağına verme ama istedikleri zamanda vermemek olmuyor durmuyor ağlar şimdi filan de canım. Nazar duası oku bol bol.

Ay Buket baya baya doğurcan yani kız zaman ne çabuk geçti ya maşallah sen çarş. günü çantanla git yine de ne olur ne olmaz çarş. alır bir de. Ayy sağlıkla gelsin inşallah. Yağmur ismini bizde seviyoruz ama bakalım..

İşte buuuuu yağmur gibi mis kokulu bir mucize ...yağmur gibi temizleyici arındırıcı...az önce mucize anlamına gelen isimlere baktım sadece Tansu yu bulduum..Tansu nun anlamı ne güzelmiş öyleee...Yağmur Tansu...:)))

Maşallah canım, biz 15-20 gün önce gittiğimizde 64 cm gelmişti boyu. Kilosuda 7000 gr.dı. Benim kayınvalidemler tombul bebek seviyolar, oğluşum onların kucağını doldurmuyo, amaaan canı sağ olsun hiç dert etmem böyle meseleleri :)
Yadırgama bi ara bizde de olmuştu. Ama bizimki kendisi bir yerlere gidince yadırgamıyorda, evimize birileri gelince yadırgıyor

Buket, adıyla yaşasın inşallah yavrun. Adı gibi gelsin, yuvanıza bereket versin inşallah. Çok iyi bir seçim olmuş, beğendim

Çatlaklar.... Bende de var ne yazık ki ve 6 ay olacak neredeyse doğum yapalı amaa daha renkleri kahverengine anca döndü

Özleem canım hamileliğin hayırlı olsun, 9 ay boyunca bebeğinin sağlıklı haberleriyle karşılaşmayı nasip etsin inşallah Allahım. Sizde buketle yasemin gibi olmuşsunuz 2 kanka. Aslıyla yakın galiba tarihleriniz, hadi hayırlısı :)

Gelelim bizee, biz diş çıkarıyoruz, çok huysuzuz. Dün gece 3 te uyuduk. Yatmaktan nefret eden kucak delisi bir oğlum var..
Havalar soğuyo, Ömerinde burnu tıkanıyo, sanırım soğuk algınlığı var :26: Ne yapsam iyi gelir acaba fikriniz varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…