- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.101
sanırım bu herkes için aynı yaşanıyor, en güzeli ( ama zor olanı) akışa bırakmak. bende iyiym ,hayırlısıyla Allah'tan sağlıklı bir bebek diliyorum (inş. sana da) , işe gidip geliyorum. Her akşam mutlaka burayı ziyaret ediyorum, görmediğim ve sesini duymadığım burdaki herkesi kendime çok yakın, çok dürüst buluyorum. Ev işi, yemek falan hayat akıyor çok şükür :)
,ocak ayının başında kürtaj oldum, hazirandan beri korunmuyoruz
,
hımm bende ilk kürtajımı 15 ocakta olmuştum,doktora gidiyormusun, genetik tahlilleri falan yaptırabildinmi?
Selam arkadaşlar bugün akşama doğru çok acayip bir karın ağrım oldu, sebebi yok, ama adetimi sökemedim damla damla geliyor, acaba o mu sökmeye çalışıyor dedim, sonra kustum belki midem rahatlar diye, bir yarım saat iyiydim sonra yemek yedim, şimdi yine ara ara rahatsızlık veriyor, ayrıca halsizim, bir anda sancı giriyor. üşüttümmü acaba ayyy çok fenayım(
Burcu'cum sanal bebeğim çok uydurmasyon bişey olduğu için dikkatimi çekmeyi beceremiyor ne sesi çıkıyor ne sedası, çok uslu bir bebekonun orjinalini alacaltım unuttum bugün, yarın unutmazsam çıkayım eşimle bir sanal bebek evlat edinelim
Yasemin kendine dikkat et kusum.gecmis olsnSelam arkadaşlar bugün akşama doğru çok acayip bir karın ağrım oldu, sebebi yok, ama adetimi sökemedim damla damla geliyor, acaba o mu sökmeye çalışıyor dedim, sonra kustum belki midem rahatlar diye, bir yarım saat iyiydim sonra yemek yedim, şimdi yine ara ara rahatsızlık veriyor, ayrıca halsizim, bir anda sancı giriyor. üşüttümmü acaba ayyy çok fenayım(Burcu'cum sanal bebeğim çok uydurmasyon bişey olduğu için dikkatimi çekmeyi beceremiyor ne sesi çıkıyor ne sedası, çok uslu bir bebek onun orjinalini alacaltım unuttum bugün, yarın unutmazsam çıkayım eşimle bir sanal bebek evlat edinelim
canım bahsettiğin ilaçla ilgili hiç bir fikrim yok , ama tek seferde eğer imkanlar musaitse tüp bebek dene bence diğerleriyle vakit kaybetme, ama bütün bunları yaparken de şunu hiç unutma mucizeleri yaratan sadec Allah'tır, sen niyet et ve yola çık. Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekliyoruz
Herkese selamlar.giriyorum ama yazamiyorum uzun uzun.ozlemim nasılsın arkadasım.daha oncede yazmak istedim sana ama olmadı.yeni gelen aramıza yeni katılan arkadaslarımız olmuş.hoş gelmişler.
Nazan canım nihayet lekelenmeden olmussun artık tam gununu hesapların.
kelam arkadasım,adını hatirlayamadim,madem klomen kullanıyorsun ama umudun yok, yardımcı yöntemler denemeni öneririm sana.incir kuru gibi.incir ve havuç ta var
yaseminim Kendınin temizliğe vermissin bakıyorum. Bu gun bisey öğrendim.biliyorsun be. Tup yaptiriyorumya bana dedilerki çamaşır suyundan uzak dur.tuvalete bile dökme .sakın kollama.duyurulur:))
teşekkürler canım benim ilk deneme ayım olacak bu ay ve yatılı misafirim var o yüzden ovulasyon testini yapmam sıkıntı olacak gibi atladım bu ay sadece akıntı takibi yapıyorum bugün 9. günüm yumurtlamadan sonraki gibi akıntım var beyaz pütürlü bu akıntı anladığım kadarıyla akışkan saydam ve elastşk bi akıntıya dönüşecek 2-3 güne bekliyorum kendilerini
İnan ki butun bunlar yazılmış kaderin bı parçası gibi.hani su kuantum,evrene olumlu mesaj göndermek felan inanırmısin bilmemde sanki kaderimizi ruhumuz daha önce yasamış da o yüzden bunları söylüyoruz.atıyorum iğne olacağın var diye iğne olmaktan korkar gibisin.bu nedenle hiç bisey icin kesin çizgiler koymamalı gerek bence.cok farklı bı konu neyse bosver.madem artık iğne senden korkacak, o zaman iğne olmana gerek kalmayacak.:)
canım benim belkide Allah söyletiyordur, kalacaksın demekki Allahın izni ile yaa, ya biz topluca sana özel bir dua filan okusak hani senin transferinin yapılacağı gün. ne okusak ne yapsak kuşum, eğer istediğin özel bir dua, tesbih vs ne bilim varsa bişey söyle bana, yazayım ilk sayfaya, mecbur tutmayız kim isterse okur senin için, bu topikte seni sevmeyen olmadığına göre, kim görürse okur bence canım, müsait ola herkes okur o gün.
kız inşallah da benden bi durum olmaz şu akıntı olayıda ben yanlış bişi biliyorum galiba kumurtlama tarihim 7-13 arasıydı 7 sinde başladı akıntı gelmeye uzayan cinsten hı tamam demim yumurtlama akıntısı çünkü dah önce hiç farketmedim ama şimdi günüm geldi nerdeyse 5 gün var sanırım dün gene geldi akıntı dah öncede oldu yani yumurtlama bu kadar uzun sürmez heralde acaba spermler böle bi yapıya bürünürmü merak ettiğim bu çünü hep ilişkiden bi gün sonra geliyo jel gibi uzayan bişi anlam veremedim iltihap desem idrarda yanma falan yok nettende baktım bişi çıkmadı inşallah hastalık değil güzel yumurtlamaya işarettir hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?