Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım senin ne kadar oldu kürtaj olalı?

,

hımm bende ilk kürtajımı 15 ocakta olmuştum,doktora gidiyormusun, genetik tahlilleri falan yaptırabildinmi?

canım şırnaktaydım ,orda genetik tahlil imkanı yok, şimdi bulunduğum şehirde de fakülte yok. 15 tatilde pıhtılaşma testi yaptıracağım inşallah. onun dışında doktoro çok gittim kürtaj sonrası , bişey yok dediler ama bebeğin ölüm sebebi de belli olmadı daha . Bakalım ne olacak hayırlısı

SElam kızlar ben geldim.Özlem yorumuna bayıldım,Yasemin dua teklifin icin sagol,ben gunünü bildiririm kim ne istiyorsa onu okusun,Allah rızası icin:))burcu82 ben okurum demissin hemen sagol Allah razı olsun.Allah sanada sıkı sıkı tutunacak bebekler hayırlı saglikli evlatlar versin.âmin

Selam arkadaşlar bugün akşama doğru çok acayip bir karın ağrım oldu, sebebi yok, ama adetimi sökemedim damla damla geliyor, acaba o mu sökmeye çalışıyor dedim, sonra kustum belki midem rahatlar diye, bir yarım saat iyiydim sonra yemek yedim, şimdi yine ara ara rahatsızlık veriyor, ayrıca halsizim, bir anda sancı giriyor. üşüttümmü acaba ayyy çok fenayım (

Burcu'cum sanal bebeğim çok uydurmasyon bişey olduğu için dikkatimi çekmeyi beceremiyor ne sesi çıkıyor ne sedası, çok uslu bir bebek onun orjinalini alacaltım unuttum bugün, yarın unutmazsam çıkayım eşimle bir sanal bebek evlat edinelim

alemsin yasemin evlat edinmek haaa sen bence bu bebek bakımına kendi orjinal bebeğinle başla yoksa bu sanal bebekler yüzünden bırakacaksın bu işleri ben ondan korkuyorum

Son düzenleme:
Yasemin kendine dikkat et kusum.gecmis olsn

evet canım herşey Allahtan inşallah bebeğim beni çok bekletmezç benim de gönlüm tüp bebekten yana nitekim öyle de olacak Allah izin verirse..

iyi geceler canlar ben tam gaz çalışıyorum ama ilk deneme ayında tutma olasılığı çok düşükmüş bi de eşim şikayetçi benden sonrasında ayaklarımı kaldırıyorum diye akışına bırak rahat ol kasma diyor haklı gibi sanki ama ne bileyim yapmazsam hıh işte yapmadım ondan oldu demek istemiyorum

evet canım benim lekelenmeden oldum bugunde gittim kan verdim 2 alcam sonuçları allahım yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.

hep bi bahane çıkıyo demi biri geliyo biyere gidiliyo eşlerden biri hasta oluyo yorgun oluyoruz pöfffff ne zaman relax olupta çocuk yapcaz biz yaaa :)))

canlar 2 gündür adet ağrısından bişiler yazamıyorum felaket oldum bu ay üşüttük heralde yahuu ama okuyorum yazdıklarınızı..bu arada herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnn

annecimmmmmmmm başa gelince hersey yapılıyo korkunun ecele faydası yok diyorum ozaman bendee

okuruz tabi yaaa kimin duasıın kabul olacagı bellimi olur

o bu ay bendede oldu 18.-20. gün arasında belirsizlik çok kötü bişeee :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…