Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

gözün aydın canımm allah tamamına erdirsin

Eh be anacım...öldüm öldüm dirildim beee..hakikaten çok endişe ettim...Burcum da haber verdiydi zaten ya olsun senden duymak da iyi geldiii...şşööyle derriiin bir oooh beeeee dedim...haydi bakalım... bakalım bakalım önümüzdeki maçlara bakalım...eveeettt sıradakiii...aaaa Seda mıymııışş...yoksaaa Burcu muymuuşş...yoksa yoksa yoksa Zeyno muymuuşş...kimmiş kimmiş...anaamm bi de Tuba çıkıyo muymuş cart diye...haydi Tuba haydi Tuba haydiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiii:)))))

Canım gözün aydın maşallah Rabbim tamamına erdirir inşallah..

BUKET yağmur ismi çok güzel, bu sabah uyandım dedim ki yağmur yağsa nasıl mutlu olurum.aa yağmur ismide ne güzel bir isim dedim..huzur veriyorrr :)))

KIZLAAAAAAAARRRR BUKET cuma inşallah doğuracak FETIH suresini okumayanlara duyrilur, ayrıca ogün özel duada edriz ben duyuru yaparım

Allah razı olsun canım ))
hah aslı bende tam faceten yazcaktım saa nerdesin kuşum ne alemdesin

Burdayım iyiyim şükürler oldun canım tlf internete girmiyo sinir ediyo beni ama okuyorum takip ediyorum ) Nazo göbeğin için ne kullandın sen bende baslasam iyi olur heralde bi anda çıkarsa göbeğim )

Buket bu arada kızın ne kadar tombik olmuş maşallah, yanakalr tam yemelik, bak doğurunca hemen fotosunu koy, yok öyle telefonum bozuk falan anlamam olmadı birimize whatsapp dan yolla biz koyalım, oyy maşallah, çok az kaldı tombişi kucagınıza almaya

Mesude ve Zeynep canlarım beni sormuşsunuz, ben iyiyim ballar, okul yogun çok yoruluyorum ama şikayetci degilim, bide bronşitim hala devam ediyor sanırım bir daha dr gidicem

Zeynep canım hormonlar tavan yapmış bal tarcın çörekotu karışımını internetten bir araştır sanırım hormonlara iyi geliyor

Mesude senin fındıkda diş çıkarıyormuş maşallah ,kolay olsun inşallah

Didem canım senin fıstık yeni kalabalık ortamlara alışmaya çalışıyor, çok normal sizden başka kimseyi bilmiyor, sen yinede duayı eksik etme

Eve gidince yazayım canım şimdi aklımda deil ama şunu söyleyeyim atletlerim hep çürüdü aslı çürümekten kastım sarardı ve yıprandı bilgin olsun canım

teşekkür ederim canım..olluşun için önerimde başına sürekli bere tak kafayı sıcak tutmak lazım..

babası kıskanmasın sonra bu şarkıyı söyler dururlar kızına

biz söylüyoz yeterince zaten:))

organizasyon için sağol canikom..bencede yağmurun kişiye yüklediği anlamlar güzel...huzur veriyor..

kuşum tansu Şafağın aydınlattığı su gibi parlak ve temiz olan demekmiş.tansık MUCİZE DEMEK.oda ilginç bir kelime..ama tansuda güzel..bakalımm

Meralim coşmuşsun yine maşallah arkadaşıma. Burcuu bana yazmıyosun sen bakıyım bana neden haber vermiyorsun sen beni sevmiyormusun yoksaa Meraal bana çok var araya birini skıştırırız ya benden önce zaten bu da olmazsa yaza kalacak benim iş o arada bu saydığın herkes hatta sende gebe kalır ne güzel. Ben demedim mi assolistim ben en son çıkıcam diyee niye anlamyorsunzu assolistlikte gözün var varsa virmem sen benden önce gebe kal assosolist ben oliciğim. Ay oldum ben artık ğiştim kendimlen dala geçebiliyorsam bu konuda iş tamamdır amaaann

Tabii kide okucaz cuma günü sabah erkenden kalkıp Buketime cuma sabahları hürmetine kolaycacık olacak bitecek inşallahhh

hadi gözün aydın.Allah tamamına erdirsin.

amiiinnn, sağol canım

yukardaki mailim sana cevap olsun zeyno:))))))
yağmuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrr yağmuuuuuuuuuuuuuurrr geri verecek buharlaşan sevgimizi sessizce silecek kibirimiziz:))

oooo isme karar verdinizmi yağmurmu olacak kızının ismi,adıyla yaşasın,bu resimde tombik bi kız var maşallah buket dudakları burnu çok güzel olacak bu bebişin

Ayy canımm çok şükür maşallah eve git yat hemen karanlık odada canım benim..

sağol sedacığım, şimdi daha iyiyim

gözün aydın canımm allah tamamına erdirsin

sağol canım çok teşekkür ederim,aslıyla çok yakın bizim bebişler biz onunla alışverişe çıkacağız zaten sözümüz var
senin oğluşunda hasta olmuş canım çok geçmiş olsun,ben biryerde okumuştum vicks varya hani burun açıyor scaksuya koyuluyo onu oğlunun ayağının altına sür o burun deliklerini açıyormuş,rahatlatıyormuş.

çok utandım şimdi ama dışardayken yazamazdım canım ben telefondan giremiyorum burcuya haber vermek istedim oda geç döndü iş yerine gelir gelmezde işlerle boğuşmaya başladım biraz gecikmeli yazdım, çok şükür bir sorun yok,şimdilik herşey yolunda,bakalım benim arkamdan kim gelecek arayı fazla açmamak lazım

Canım gözün aydın maşallah Rabbim tamamına erdirir inşallah..

sağol canım,amiin inşallah

Aslıcım kullandıgım yag akzer bitkisel çatlak yagıymış içinde badem kakao fındık portakal acı badem kayısı kabak çekirdegi susam ve sarı kantoron yagı bulunmaktaymış bilgilerinize efenim

oyyy oyy küsme sen ya ben bu aralar hep birilerini küstürüyom
tatlım ben tam whatsapp ta özlemle yazışırken aynı anda meral yazdı özlemi sordu , bende şimdi yazışıyorum iyiymiş kalp sesini görmüş dedim, hemen sonrasında özlem topikte yazdı..yani tamamen spontane gelişti ..zaten özlemimme 2 saat sonra döndüm..bu aralar telefonuma bakacak vaktim olmuyor okulda..herkesden özür dilerimmmmmmm

Aslıcım kullandıgım yag akzer bitkisel çatlak yagıymış içinde badem kakao fındık portakal acı badem kayısı kabak çekirdegi susam ve sarı kantoron yagı bulunmaktaymış bilgilerinize efenim

Canım çok teşekkür ederim notumu aldım aktardan alayım bende ) bu ikizler beni fazlasıyla çatlatirlar heralde ))

Evet aayynen öyle oldu bizzat şahidim...Bu arada Muharrem in 10 u çarşamba imiş Burcum uyardı beni ben de sizlere haber vermek istedim....BUKEEET ÇARŞAMBA DOĞUUURR:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…