- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.021
kızlar çok özür dilerim gelemdim 14:00 gibi iş yerine geldim işleri toparlamaya çalışıyordum,başım çatlayacak gibi ağırıyor sanki gözlerim yerinden çıkacak.
bugün sabah gittik doktora çok şükür kalp atışını gördüm,sesli duyamadım ama haftasıyla uyumlu dedi doktor ve yine alttan muayene etti,kan ve idrar aldılar rutin kontroller için,bi sonraki gidişimizde onları alıp gösrtericem doktora,iki hafta sonra tekrar gideceğim benden bu kadarmerakta bıraktığım için özür dilerim
kızlar çok özür dilerim gelemdim 14:00 gibi iş yerine geldim işleri toparlamaya çalışıyordum,başım çatlayacak gibi ağırıyor sanki gözlerim yerinden çıkacak.
bugün sabah gittik doktora çok şükür kalp atışını gördüm,sesli duyamadım ama haftasıyla uyumlu dedi doktor ve yine alttan muayene etti,kan ve idrar aldılar rutin kontroller için,bi sonraki gidişimizde onları alıp gösrtericem doktora,iki hafta sonra tekrar gideceğim benden bu kadarmerakta bıraktığım için özür dilerim
Allah razı olsun canım
hah aslı bende tam faceten yazcaktım saa nerdesin kuşum ne alemdesin
Allah razı olsun canım))
Burdayım iyiyim şükürler oldun canım tlf internete girmiyo sinir ediyo beni ama okuyorum takip ediyorum) Nazo göbeğin için ne kullandın sen bende baslasam iyi olur heralde bi anda çıkarsa göbeğim )
Maşallah canım, biz 15-20 gün önce gittiğimizde 64 cm gelmişti boyu. Kilosuda 7000 gr.dı. Benim kayınvalidemler tombul bebek seviyolar, oğluşum onların kucağını doldurmuyo, amaaan canı sağ olsun hiç dert etmem böyle meseleleri :)
Yadırgama bi ara bizde de olmuştu. Ama bizimki kendisi bir yerlere gidince yadırgamıyorda, evimize birileri gelince yadırgıyor
Buket, adıyla yaşasın inşallah yavrun. Adı gibi gelsin, yuvanıza bereket versin inşallah. Çok iyi bir seçim olmuş, beğendim
Çatlaklar.... Bende de var ne yazık ki ve 6 ay olacak neredeyse doğum yapalı amaa daha renkleri kahverengine anca döndü
Özleem canım hamileliğin hayırlı olsun, 9 ay boyunca bebeğinin sağlıklı haberleriyle karşılaşmayı nasip etsin inşallah Allahım. Sizde buketle yasemin gibi olmuşsunuz 2 kanka. Aslıyla yakın galiba tarihleriniz, hadi hayırlısı :)
Gelelim bizee, biz diş çıkarıyoruz, çok huysuzuz. Dün gece 3 te uyuduk. Yatmaktan nefret eden kucak delisi bir oğlum var..
Havalar soğuyo, Ömerinde burnu tıkanıyo, sanırım soğuk algınlığı var :26: Ne yapsam iyi gelir acaba fikriniz varmı??
babası kıskanmasın sonra bu şarkıyı söyler dururlar kızına
BUKET yağmur ismi çok güzel, bu sabah uyandım dedim ki yağmur yağsa nasıl mutlu olurum.aa yağmur ismide ne güzel bir isim dedim..huzur veriyorrr :)))
KIZLAAAAAAAARRRR BUKET cuma inşallah doğuracak FETIH suresini okumayanlara duyrilur, ayrıca ogün özel duada edriz ben duyuru yaparım
İşte buuuuu yağmur gibi mis kokulu bir mucize ...yağmur gibi temizleyici arındırıcı...az önce mucize anlamına gelen isimlere baktım sadece Tansu yu bulduum..Tansu nun anlamı ne güzelmiş öyleee...Yağmur Tansu...:)))
Eh be anacım...öldüm öldüm dirildim beee..hakikaten çok endişe ettim...Burcum da haber verdiydi zaten ya olsun senden duymak da iyi geldiii...şşööyle derriiin bir oooh beeeee dedim...haydi bakalım... bakalım bakalım önümüzdeki maçlara bakalım...eveeettt sıradakiii...aaaa Seda mıymııışş...yoksaaa Burcu muymuuşş...yoksa yoksa yoksa Zeyno muymuuşş...kimmiş kimmiş...anaamm bi de Tuba çıkıyo muymuş cart diye...haydi Tuba haydi Tuba haydiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiii:)))))
BUKET yağmur ismi çok güzel, bu sabah uyandım dedim ki yağmur yağsa nasıl mutlu olurum.aa yağmur ismide ne güzel bir isim dedim..huzur veriyorrr :)))
KIZLAAAAAAAARRRR BUKET cuma inşallah doğuracak FETIH suresini okumayanlara duyrilur, ayrıca ogün özel duada edriz ben duyuru yaparım
hadi gözün aydın.Allah tamamına erdirsin.
yukardaki mailim sana cevap olsun zeyno:))))))
yağmuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrr yağmuuuuuuuuuuuuuurrr geri verecek buharlaşan sevgimizi sessizce silecek kibirimiziz:))
Ayy canımm çok şükür maşallah eve git yat hemen karanlık odada canım benim..
Özleem canım hamileliğin hayırlı olsun, 9 ay boyunca bebeğinin sağlıklı haberleriyle karşılaşmayı nasip etsin inşallah Allahım. Sizde buketle yasemin gibi olmuşsunuz 2 kanka. Aslıyla yakın galiba tarihleriniz, hadi hayırlısı :)
Gelelim bizee, biz diş çıkarıyoruz, çok huysuzuz. Dün gece 3 te uyuduk. Yatmaktan nefret eden kucak delisi bir oğlum var..
Havalar soğuyo, Ömerinde burnu tıkanıyo, sanırım soğuk algınlığı var :26: Ne yapsam iyi gelir acaba fikriniz varmı??
gözün aydın canımm allah tamamına erdirsin
Eh be anacım...öldüm öldüm dirildim beee..hakikaten çok endişe ettim...Burcum da haber verdiydi zaten ya olsun senden duymak da iyi geldiii...şşööyle derriiin bir oooh beeeee dedim...haydi bakalım... bakalım bakalım önümüzdeki maçlara bakalım...eveeettt sıradakiii...aaaa Seda mıymııışş...yoksaaa Burcu muymuuşş...yoksa yoksa yoksa Zeyno muymuuşş...kimmiş kimmiş...anaamm bi de Tuba çıkıyo muymuş cart diye...haydi Tuba haydi Tuba haydiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiii:)))))
Canım gözün aydın maşallah Rabbim tamamına erdirir inşallah..
Meralim coşmuşsun yine maşallah arkadaşıma. Burcuu bana yazmıyosun sen bakıyım bana neden haber vermiyorsun sen beni sevmiyormusun yoksaaMeraal bana çok var araya birini skıştırırız ya benden önce zaten bu da olmazsa yaza kalacak benim iş o arada bu saydığın herkes hatta sende gebe kalır ne güzel. Ben demedim mi assolistim ben en son çıkıcam diyee niye anlamyorsunzu assolistlikte gözün var varsa virmem sen benden önce gebe kal assosolist ben oliciğim. Ay oldum ben artık ğiştim kendimlen dala geçebiliyorsam bu konuda iş tamamdır amaaann
Tabii kide okucaz cuma günü sabah erkenden kalkıp Buketime cuma sabahları hürmetine kolaycacık olacak bitecek inşallahhh
Aslıcım kullandıgım yag akzer bitkisel çatlak yagıymış içinde badem kakao fındık portakal acı badem kayısı kabak çekirdegi susam ve sarı kantoron yagı bulunmaktaymış bilgilerinize efenim
oyyy oyy küsme senya ben bu aralar hep birilerini küstürüyom
tatlım ben tam whatsapp ta özlemle yazışırken aynı anda meral yazdı özlemi sordu , bende şimdi yazışıyorum iyiymiş kalp sesini görmüş dedim, hemen sonrasında özlem topikte yazdı..yani tamamen spontane gelişti ..zaten özlemimme 2 saat sonra döndüm..bu aralar telefonuma bakacak vaktim olmuyor okulda..herkesden özür dilerimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?