- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.041
Canım çok teşekkür ederim notumu aldım aktardan alayım bende) bu ikizler beni fazlasıyla çatlatirlar heralde ))
Ya öyle oluyo cok çabuk geçiyor vanada Yasemin buket daha dün hamileymis gibi geliyor ama biri doğurdu birisi de doğurmak üzere bı bakarsın sende hamile kalkışsın ve kucağına almışsin Rabbim o günleri nasılaydın zeynomherkese merhabalar,
herşey yolunda çok sukur.bi tek özlemden ses cıkmadı.onu merakla bekliyoz.
BUKET can doğum geldi çattı.çatlayacan,patlayacan napacanşaka bi yana kız ismini ne koyacaksınız kuzunun?karar verin artık da.merakla bekliyoz
DİDEM,MESUDE daha dün hamilydiniz ya maşallah size ve yavrularınıza
BURCU sen napıyon canım? bak TÜMAY çatlamış,NAZAN çatlamış.ben eksikmi kalayım?kilo aldım bende çatladım
ben hala kilo almaya devam ediyorum kızlar ya.dr cuğuma gittim.hormonlarıma baktı.meğer benim hormonlar tavan yapmış.hayırlısı ne diyeyim artıkın
İyi olmana sevindim CNm Rabbim yardımcın olsun benim de basım ağrıyor fazla ekrana bakamıyorum bu Ata pek giremiyorum özledim valla cok gecmis olsun CNmMesude ve Zeynep canlarım beni sormuşsunuz, ben iyiyim ballar, okul yogun çok yoruluyorum ama
şikayetci degilim, bide bronşitim hala devam ediyor sanırım bir daha dr gidicem
Zeynep canım hormonlar tavan yapmış bal tarcın çörekotu karışımını internetten bir araştır sanırım hormonlara iyi geliyor
Mesude senin fındıkda diş çıkarıyormuş maşallah ,kolay olsun inşallah
Didem canım senin fıstık yeni kalabalık ortamlara alışmaya çalışıyor, çok normal sizden başka kimseyi bilmiyor, sen yinede duayı eksik etme
Kızlar ben iyiyim canlarım dün çok kötü bir rüya gördüm onun etkisindeydim öyle dua okuyarak geldi geçti sıkıntım...
Bugün benim dua günümmüş ve bugün benim doğum günüm bugün :) ne güzel dualarla geçti Okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun canlarım benim Allahım herkese hayırlı sıhatli evlatlar ve doğumlar nasip eder İNŞALLAHHHHH
Buket bu arada kızının ismi çok ama çok güzel allah adıyla yaşatsın ALLAH uzun ömürler versin yavruna :)
Dogum gunun kutlu olsun tatlımmm
GÜLHAN duanı okudum ve doğum gününmüş doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllaraaaa:119::119::119:
yukardaki mailim sana cevap olsun zeyno:))))))
yağmuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrr yağmuuuuuuuuuuuuuurrr geri verecek buharlaşan sevgimizi sessizce silecek kibirimiziz:))
Eki Görüntüle 857383
Eh be anacım...öldüm öldüm dirildim beee..hakikaten çok endişe ettim...Burcum da haber verdiydi zaten ya olsun senden duymak da iyi geldiii...şşööyle derriiin bir oooh beeeee dedim...haydi bakalım... bakalım bakalım önümüzdeki maçlara bakalım...eveeettt sıradakiii...aaaa Seda mıymııışş...yoksaaa Burcu muymuuşş...yoksa yoksa yoksa Zeyno muymuuşş...kimmiş kimmiş...anaamm bi de Tuba çıkıyo muymuş cart diye...haydi Tuba haydi Tuba haydiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiii:)))))
yukardaki mailim sana cevap olsun zeyno:))))))
yağmuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrr yağmuuuuuuuuuuuuuurrr geri verecek buharlaşan sevgimizi sessizce silecek kibirimiziz:))
Eki Görüntüle 857383
İyi gunler Fistiklar...
Burcu ne guzel kizini goruceksin guzel haberlerle gel insallah...
Ozlem gozun aydin kalp atisini duymussun sirada cinsiyet var :)
Gulhan nice senelere ...
sağol canımm,dur daha cinsiyete var ikili test var sırada , bu arada benim eşim cinsiyetini öğrenmek istemiyor gerçi ilerleyen zamanlarda istermi bilmiyorum ama ben merak etmiyorum öğrenirsende bana söyleme diyor
ecrinnn07/ aslı 12.11.2013 salı sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat
Aslıımmm güzeller güzeli canım kardeşim beniiimm...Çok dua ettim sana çoookk....RABBİM kabul etsin İNŞALLAH....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?