Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ya öyle oluyo cok çabuk geçiyor vanada Yasemin buket daha dün hamileymis gibi geliyor ama biri doğurdu birisi de doğurmak üzere bı bakarsın sende hamile kalkışsın ve kucağına almışsin Rabbim o günleri nasılaydın zeynom
İyi olmana sevindim CNm Rabbim yardımcın olsun benim de basım ağrıyor fazla ekrana bakamıyorum bu Ata pek giremiyorum özledim valla cok gecmis olsun CNm

Evet bı çıkarsaydı yavrum ne uyku var nede durluk

Kızlar ben iyiyim canlarım dün çok kötü bir rüya gördüm onun etkisindeydim öyle dua okuyarak geldi geçti sıkıntım...

Bugün benim dua günümmüş ve bugün benim doğum günüm bugün :) ne güzel dualarla geçti Okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun canlarım benim Allahım herkese hayırlı sıhatli evlatlar ve doğumlar nasip eder İNŞALLAHHHHH

Buket bu arada kızının ismi çok ama çok güzel allah adıyla yaşatsın ALLAH uzun ömürler versin yavruna :)

Dogum gunun kutlu olsun tatlımmm

yukardaki mailim sana cevap olsun zeyno:))))))
yağmuuuuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrr yağmuuuuuuuuuuuuuurrr geri verecek buharlaşan sevgimizi sessizce silecek kibirimiziz:))
Eki Görüntüle 857383

ayyyy ne tatlı bu ya uyuyor mu napıyor buket ya baksana belki 3 gün sonra kucağında olacak mucize gibi yaaa ve yağmur ne kadar güzel bir isim çok seviyorum yağmuru adıyla yaşasınn inş

yuhh bu nasıl bir gaza getirmedir ya hadi bakalım arayı fazla açmamak lazım zaten biri hamile olunca peşine bikaç kişiyi takıyor zaten,ee bizde topu topu 5 kişi kaldığımıza göre yakında hepimiz biteceğizz yihhuu

günaydıııınnn,yaa akşam gelemedim geçmişi okuyamadım şimdide çok okuyamadım döktürmüşsünüz yine buket cuma günümü doğuracak ayyy çok heyecanlı
gülhancığım yanlış görmediysem sanırım doğum gününmüş yeni yaşın kutlu olsun canım
aslııı çatlak için daha erken değilmi yaaa,şimdiden kreme başlayacakmısın?

ecrinnn07/ aslı 12.11.2013 salı sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat

Aslıımmm güzeller güzeli canım kardeşim beniiimm...Çok dua ettim sana çoookk....RABBİM kabul etsin İNŞALLAH....

günaydın kızlar bu ara topiğimiz çok sessiz nerede bu millet nerede bu topik bugün 1.30 randevum var kızımı görecem allah nasip ederse

İyi gunler Fistiklar...
Burcu ne guzel kizini goruceksin guzel haberlerle gel insallah...
Ozlem gozun aydin kalp atisini duymussun sirada cinsiyet var :)
Gulhan nice senelere ...

Nazan soyledigin yagin kokusu nasil ben kakao yagi aldim kokusu olduruyor beni.Birde benim doktor 6ayi bitirmeme ragmen cinsel iliski yasak falan demedi senin doktor bisey soylemedi.

İyi gunler Fistiklar...
Burcu ne guzel kizini goruceksin guzel haberlerle gel insallah...
Ozlem gozun aydin kalp atisini duymussun sirada cinsiyet var :)
Gulhan nice senelere ...

sağol canımm,dur daha cinsiyete var ikili test var sırada , bu arada benim eşim cinsiyetini öğrenmek istemiyor gerçi ilerleyen zamanlarda istermi bilmiyorum ama ben merak etmiyorum öğrenirsende bana söyleme diyor

sağol canımm,dur daha cinsiyete var ikili test var sırada , bu arada benim eşim cinsiyetini öğrenmek istemiyor gerçi ilerleyen zamanlarda istermi bilmiyorum ama ben merak etmiyorum öğrenirsende bana söyleme diyor

Canim testleri cok kaffaya takma bence guzel heycanlari dusun benim esimde oyle diyordu 12.haftadan sonra basladi kiz mi?diye sormaya ruyasinda kiz gormustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…