- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.061
Nazan soyledigin yagin kokusu nasil ben kakao yagi aldim kokusu olduruyor beni.Birde benim doktor 6ayi bitirmeme ragmen cinsel iliski yasak falan demedi senin doktor bisey soylemedi.
senin tatlış ne kadar oldu mesudem ya ????yerim ben onu tavşan olcak dimi şimdi ne akıyodur sulçuklar:))) valla sorma ya kızda haklı naapsın yatıyo ben kalkıyo ben klasik apartman çocuğu ben anne kuzusu olsun çok istemiyorum amaVe aleykum selammasallah size ya kocaman olmussunuz biz bu ara pek kilo alamıyoruz 7 kilo betüş diş çıkaracak danirim pek huysuzlaşti uyku desen yarım yamalak iste
Bu aylarda olabiliyormus bizim kiz 1 hafta bile görmese hemen unutuyo yabanciliyo büküyor dudağını basliyo aglamaya cok tatlı ya
Buketin çatlaklara pek çözüm yok Altabilirsin belki ama çatlayacağım varsa varlığın yapacak bisey yok kizinincani sagolsun zaten o olsun pekte önemsemiyorsun bu arada iyice yaklaşmış kuşum Rabbim kolay sosunlar versin saglicakla sende al kucağına
Burcum napiyonn nasılsın cnm
herkesede verme zaten..21 tane besmele ve felak nas okumayı da unutmayı devamlı..nazar bu herşeyi yapar..
yok canım hiç araştırmadım ne kullanırım bilmem..eczanelerde görmüştüm bepantenin vardı sanırım çatlak kremi..sarı kantoron aklımda bulunsun..
evet süper fikir..doktora bi teklif ederim..muharrem aynda olduğumuzu biliyorum ama perşembeye denk geldiğini bilmiyodum..zaten ilk biz mucize ismini düşünmüştük..ikinci isim olarrak düşünebiliriz..şuara yağmur ismi üstünde duruyoruz..
bir grup var onların bi şarkısı var
ben her banyodan sonra bebek yağı kullandım.her akşam olmasada iki üç günde bir lairosh mu ne bi krem var eczaneden almıştım..onu sürdüm..çatlayacağı varsa çatlıyo zaten...
ya belki biraz toparlar diye ümit ediyorum..kızarık kızarık kötü bir görüntü..
Ayy canımm çok şükür maşallah eve git yat hemen karanlık odada canım benim..
Maşallah canım benim bebeğine. Artık öğrenirler yabancı ev yabancı kişiler farkına varırlar. Bazıları ağlamaz hemen bazıları hiç sevmez yıkar ortalığı bende öyleymişim. Herkesin kucağına verme ama istedikleri zamanda vermemek olmuyor durmuyor ağlar şimdi filan de canım. Nazar duası oku bol bol.
Ay Buket baya baya doğurcan yani kız zaman ne çabuk geçti ya maşallah sen çarş. günü çantanla git yine de ne olur ne olmaz çarş. alır bir de. Ayy sağlıkla gelsin inşallah. Yağmur ismini bizde seviyoruz ama bakalım..
Maşallah canım, biz 15-20 gün önce gittiğimizde 64 cm gelmişti boyu. Kilosuda 7000 gr.dı. Benim kayınvalidemler tombul bebek seviyolar, oğluşum onların kucağını doldurmuyo, amaaan canı sağ olsun hiç dert etmem böyle meseleleri :)
Yadırgama bi ara bizde de olmuştu. Ama bizimki kendisi bir yerlere gidince yadırgamıyorda, evimize birileri gelince yadırgıyor
Buket, adıyla yaşasın inşallah yavrun. Adı gibi gelsin, yuvanıza bereket versin inşallah. Çok iyi bir seçim olmuş, beğendim
Çatlaklar.... Bende de var ne yazık ki ve 6 ay olacak neredeyse doğum yapalı amaa daha renkleri kahverengine anca döndü
Özleem canım hamileliğin hayırlı olsun, 9 ay boyunca bebeğinin sağlıklı haberleriyle karşılaşmayı nasip etsin inşallah Allahım. Sizde buketle yasemin gibi olmuşsunuz 2 kanka. Aslıyla yakın galiba tarihleriniz, hadi hayırlısı :)
Gelelim bizee, biz diş çıkarıyoruz, çok huysuzuz. Dün gece 3 te uyuduk. Yatmaktan nefret eden kucak delisi bir oğlum var..
Havalar soğuyo, Ömerinde burnu tıkanıyo, sanırım soğuk algınlığı var :26: Ne yapsam iyi gelir acaba fikriniz varmı??
edermiiim bir kısa hatim indiriyorum çaktırmadanMesude ve Zeynep canlarım beni sormuşsunuz, ben iyiyim ballar, okul yogun çok yoruluyorum ama şikayetci degilim, bide bronşitim hala devam ediyor sanırım bir daha dr gidicem
Zeynep canım hormonlar tavan yapmış bal tarcın çörekotu karışımını internetten bir araştır sanırım hormonlara iyi geliyor
Mesude senin fındıkda diş çıkarıyormuş maşallah ,kolay olsun inşallah
Didem canım senin fıstık yeni kalabalık ortamlara alışmaya çalışıyor, çok normal sizden başka kimseyi bilmiyor, sen yinede duayı eksik etme
ACIL DUYURU ACIL DUYURU
kızlar duamnur BURCU mesaj attı, bebeginin gelişimi durmuş, doktor erken doğum olacak demiş, (şuan bunu yazarken midem kasıldı üzüntüden) çok kötü durumda Burcu, şu mübarek günlerde Allah rızası için YASİN okuyup yollayalım, okuyamayan LA HAVLE ceksin , Rabbim yardımcısı olsun
ACIL DUYURU ACIL DUYURU
kızlar duamnur BURCU mesaj attı, bebeginin gelişimi durmuş, doktor erken doğum olacak demiş, (şuan bunu yazarken midem kasıldı üzüntüden) çok kötü durumda Burcu, şu mübarek günlerde Allah rızası için YASİN okuyup yollayalım, okuyamayan LA HAVLE ceksin , Rabbim yardımcısı olsun
ACIL DUYURU ACIL DUYURU
ACIL DUYURU ACIL DUYURU
ayyyyyyy yaaa umarım sağ salim kucağına alır yavrusunu yaa çok kötü oldum şu an((( RABBİ YESSİR de okuyalım burcu ya o bende çok işe yaramıştı Rabbim kolaylaştırsın inş:18:
Canim yasinde okudum Rabbi yessirde çektim Rabbim yardımcısı olsun hayırlısıyla sağlıkla yavrusunu kucağına alsın inşallahACIL DUYURU ACIL DUYURU
Allah razı olsun canımAsli duani okudum.
Burcu icinde dua ettim Rabbim mucizeler versin.
BURCU sana yasin okudum canım benim Rabbim çok büyük bebeğin sağlıkla doğsun inşallah,Allahım bununla sınamasın sizi
ASLI öğlen duanı okudum canım ikizlerine sağsalim kavuş inşallah, çok sağlıklı bie hamilelik dönemi geçirirsin inşallah
KIZLAR ben BURCU'ya mesaj attım hepinizin merak ettiği soruları sordum cevap bekliyorum bir haber alırsam mutlaka yazarım..duaya devam inşallah
Canım akşam namazından sonra basliyor yani başladıAşure günü bu akşamdan mı başlıyor, yoksa yarın sabah mı?
Gülhan, Aslı, Burcu, Nazan, Sündüz kızlar dualarınızı okudum kişiye özel olarak allah kabul etsin inşallah..
Burcu kardeşimede rabbim evladını bağışlaşın inş. Sağsalim kavuşsun yavrusuna..
Annrmdeyim şimdi uoldalar köyden geliyolar yatsıyı kılarken duamı edeceğim rabbim yardımcısı olsun..
ACIL DUYURU ACIL DUYURU
Aşure günü bu akşamdan mı başlıyor, yoksa yarın sabah mı?
Gülhan, Aslı, Burcu, Nazan, Sündüz kızlar dualarınızı okudum kişiye özel olarak allah kabul etsin inşallah..
Burcu kardeşimede rabbim evladını bağışlaşın inş. Sağsalim kavuşsun yavrusuna..
Annrmdeyim şimdi uoldalar köyden geliyolar yatsıyı kılarken duamı edeceğim rabbim yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?