Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Nazan soyledigin yagin kokusu nasil ben kakao yagi aldim kokusu olduruyor beni.Birde benim doktor 6ayi bitirmeme ragmen cinsel iliski yasak falan demedi senin doktor bisey soylemedi.

canım bende kakoa yagından midem bulandı o sebeple aldım bunu bundada varda onun ki kadar yogun kokmuyo ama sen yinede kokusuna bakta çünkü içinde kako yagı var

ilişki kısmına gelince hamile kaldım kalalı 1 kez yaptık biz ama doktorum haftada 2 kereye müsade etmişti ilk aylarda şimdilerde hiç sormadım canım oda bişey söylemedi yasaklı bir durum olsa bence doktorun uyarırdı gibime geliyo

senin tatlış ne kadar oldu mesudem ya ????yerim ben onu tavşan olcak dimi şimdi ne akıyodur sulçuklar:))) valla sorma ya kızda haklı naapsın yatıyo ben kalkıyo ben klasik apartman çocuğu ben anne kuzusu olsun çok istemiyorum ama

buketim tam anne moduna girmişşşş valaa amanınnn kız okuyorum içimden valla çok bir yere çıkaramıyorum malum kış geliyo ama şu son güneşleride alsın istiyorum çok sakınmamak lazım aslında canımcım ya da işte babasına bile kızıyorum bazen bende ne biçim tutuyosun çocuğu diye

valla zaten gitmiyo sevmediklerine mecbur geri vermek zorunda kalıyolar çok sevmediğim insdanlarıda pek barındırmıyorum açıkçası evimde etrafımda yadırgasın istemiyorum ya ben çok öyle ana kuzusu olmasa iyi ya bakalım nasıl olcak

gülüüüüüüüüüüümmm benim kızın boyu uzun ya hiç kilo yok kız valla bak yüzünü görsen yakından abartmıyorum elimi doldurmuyo bu tartı bozukmudur nedir bu çocuğun neresi 6 kilo diyesim geldi hemşirelere aynen bizimkilerde öyle gerçi kvlerde bizimkilerde uzaktalar yaaa((( taktığımdan değilde ne biliiim hem kocaman olsun hemde hiç büyümesinde bol bol seviim istiyorum o nasıl olcaksa
tatlım ya ilk başlarda kucağında uyuması kokusunu duymak onu seyretmek o kadar hoş oluyokiiiiiii bilmezmiiim sende ona aldandın şimdi alıştı dimi bende zor dizginliyorum kendimi bak yeni keşfim azcık gaddar anne ol tamam mı iyice yor böyle iyice oyna sıkılsın uykusu gelsin o zaman koy yatağına sallama ama sinirlencek büyük ihtimalle ağlıycak falan hiç bozma biraz b ekle olmadı al kucağına bacaklarının üstünde sırtını ov ninniler söyle sakinleşip bir süre sonra sızar tatlım yoksa zor ya ilerde daha da az uyuycak bide yılmak yok güveniyorum sana yaparsın yaparrrrr

edermiiim bir kısa hatim indiriyorum çaktırmadan alışsın ya inşallah bakalım datlum alışırda çok mızmız olmaz

ÖZLEMMMMMMMCİMMMMM güzün aydın canım ayyyy ne güzel ne güzel ne güzelll
ZEYNEPÇİMMMMM tatlışım inşallah seninde böyle daha dün hamileydin kız bak tombiş tombiş olmuş buuuuu diyip buradan ağucuk gugucuk yapacağımız miniciklerin en çabuğundan gelir tatlışımmmm

kızlar yaa şimdi size biraz dedikodu olcak ama ya anlatmasam çatlıycam bana bişi söyleyin ya naapcammm

ya şimdi lohusalıkta kv geldi benim tamam mı normalde çok severdim Allah var ya annemden hiçççç ayırmadım bu güne kadar ama beni öyle şok etti ki şu an hala yüzüne bakasın sesini duyasım yokk ama eşim tek çocuk ve mecbur bakmak zorundayım ve yapmacıktan annem falanda demek istemiyorum konuşmasamda olmuyo naapcam ya naaptı biliyormusunuz ben yazmıştım doğumum ve lohusalığım çok şidddetli geçti benim hatırlarsınız daha 10 günlükmüydüm neydim neyse geldi bu yerimden kalkamıyorum zaten düşünün dikişlerim var ne mutfağa girdi ne tozumu aldı eşime sürekli oğlum şuraya gidelim bu gün bunu yapalım falan dedi durdu kızımı tutmadı desem yeri.... düşünün bide yanına çıkmıyorum diye bi karış surat kardeşim vardı allahtan ben gizemi bir daha nerde görcem yapsın hizmeti dedi dikti bacakları ya yattı 4 gün.... düşünebiliyormusunuz gitmeden bir gün öncede eşime ağladı mutfakta didem bizden mi rahatsız suratı 5 karış diye(((
ama varya şimdi anlatırken bile kuduruyorum o halimi siz düşünün o kadar sevgim saygım ben annecim diye peşinde dolaşırken varmış onu anladım hala çok sinirliyim bir türlü sindiremiyorum ya bu kadarı da olmaz diyorum ne biliiim ben mi çok abartıyorum hala yüzüne bakasım yok nasıl geçicek benim bu öfkem kızlar ya bişi diiin hele bi ömür nasıl bakcam yüzüne(((

ACIL DUYURU ACIL DUYURU

kızlar duamnur BURCU mesaj attı, bebeginin gelişimi durmuş, doktor erken doğum olacak demiş, (şuan bunu yazarken midem kasıldı üzüntüden) çok kötü durumda Burcu, şu mübarek günlerde Allah rızası için YASİN okuyup yollayalım, okuyamayan LA HAVLE ceksin , Rabbim yardımcısı olsun

ayyyyyyy yaaa umarım sağ salim kucağına alır yavrusunu yaa çok kötü oldum şu an((( RABBİ YESSİR de okuyalım burcu ya o bende çok işe yaramıştı Rabbim kolaylaştırsın inş:18:

Rabbim yardimcisi olsun umarim saglikla alir kizini kucagina Rabbim guc kuvvet versin

Burcum watsapptan mesajını aldım seminerdeydim sonra da dr muayenemiz vardı şirketin o da bir tansiyon ölçümü için yarım saat sıra bekledim neyse bir baktım mesajını gördüm çok çok üzüldüm umarım bebeğe birşey olmaz sağlıkla doğar küvöz felan da olsa Rabbim yardımcısı olsun onu da bebeğine korusun inşallah. Ben regl oldum bugün olmuşum yanii neyse ki ped koymuştum seminere gidicem diye o kadar hevesle bekledim ama keşke bu akşam olmasaydım dedim şimdi ama ezbere okucam dua edicem. Allah'ım güç kuvvet versin iyi haberler alalım inşallah..

Allah yardımcısı olsun inş. Rabbim hakkında hayırlısını versin inş.

ayyyyyyy yaaa umarım sağ salim kucağına alır yavrusunu yaa çok kötü oldum şu an((( RABBİ YESSİR de okuyalım burcu ya o bende çok işe yaramıştı Rabbim kolaylaştırsın inş:18:

olur canım herkes nasıl musaitse onu okusun, rabbi yesirde çok iyi, inşallah yasinde okuruz..bakalım haber bekliyorum

BURCU sana yasin okudum canım benim Rabbim çok büyük bebeğin sağlıkla doğsun inşallah,Allahım bununla sınamasın sizi

ASLI öğlen duanı okudum canım ikizlerine sağsalim kavuş inşallah, çok sağlıklı bie hamilelik dönemi geçirirsin inşallah

KIZLAR ben BURCU'ya mesaj attım hepinizin merak ettiği soruları sordum cevap bekliyorum bir haber alırsam mutlaka yazarım..duaya devam inşallah

Canim yasinde okudum Rabbi yessirde çektim Rabbim yardımcısı olsun hayırlısıyla sağlıkla yavrusunu kucağına alsın inşallah
Asli duani okudum.
Burcu icinde dua ettim Rabbim mucizeler versin.
Allah razı olsun canım

Amin Burcuuu Allah razı olsun canım Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah

Burcummmm msj attı duamnur burcunun bebegının durumunu bildirdi canım benimm ben rabbi yesir çekiyorum annemde yasin okuyacak birazdan burcu başka doktorada mutlaka gıdın mutlaka lutfen hayırlısıyla inşAllah bebeginin haftası ilerleyecek inşAllah..
Allah şifa sağlık versin inşAllah.. butuuunnn yuregımle dılıyorum Rabbim bebeğini korusun..
HASBİNAllah VE Nİ'MEL VEKİL,VE Nİ'MEL MEVLA, VE Ni'MEN NASİR

Gülhan, Aslı, Burcu, Nazan, Sündüz kızlar dualarınızı okudum kişiye özel olarak allah kabul etsin inşallah..

Burcu kardeşimede rabbim evladını bağışlaşın inş. Sağsalim kavuşsun yavrusuna..
Annrmdeyim şimdi uoldalar köyden geliyolar yatsıyı kılarken duamı edeceğim rabbim yardımcısı olsun..

Aşure günü bu akşamdan mı başlıyor, yoksa yarın sabah mı?
Canım akşam namazından sonra basliyor yani başladı

Allah razı olsun canım öpüyorum sizi

Ya cok üzüldüm ya Allah yardımcısı olsun off inş. ikiside sağlıklı sıhatli evlerine dönerler

Allah razı olsun canım dilin dert anlatmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…