Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canim testleri cok kaffaya takma bence guzel heycanlari dusun benim esimde oyle diyordu 12.haftadan sonra basladi kiz mi?diye sormaya ruyasinda kiz gormustu.

yok canım taktığımdan değil de hani sırada o var diye öyle söyledim,benimkinin de dayanacağını hiç sanmıyorum mutlaka merak eder

ÖZLEMMMMMMMCİMMMMM güzün aydın canım ayyyy ne güzel ne güzel ne güzelll

sağol canım çok şükür kalp atışını gördük keşke bide duysaydık iyi olurdu,doktorun ultrasonunda duyulmuyormuş

özlemcum, burcuya msj attım, merak ettiğimiz herşeyi sordum, musait olduğunda bana mutlaka msj at dedim, olmadı topikte yaz dedim ama daha dönüş yapmadı, müsait degıl sanırım, ama inanırmısın bütün akşam aklımdaydı,cok merak ediyorum, inşallah herşey yolundadır

Kızlar yeni eve geldim başım çatlıyor hemen size bilgî vermek îstedim sabah kontrole gittim doktor ultrasonlar baktı bebeğin 1 ayda sadece 50 gr aldığını benle bebek arasındaki damarda sorun olduğunu bu nedenle hemen fakülteye git seni doğuma alsınlar dedi Yada bekle kalp atışı durunca kürtaj olursun dedi tabi ben orda koptum salak adam yaşayan bebeğimi öldürmemi istiyor bende otdan çıktım başka doktor araştırdım yarın saat 2 de randevum var bu konularda en iyisiymiş ona gidecem artık o nederse onu yapacaz yani Allah a tevekkül ediyorum başka birşey gelmiyor elimden

Burcu canim bol bol dua et korkma Allahin izniyle biseycik olmayacak bir suru dua eden var sana .İyi bir doktor bul igne dozunu yukseltir bak bir arkadasimada oyle soylediler ama cok sukur bebegimiz dogdu cok saglikli farkli ultrasonlarda olcumler farkli cikabiliyor tatlim buda aklinda bulunsun.

Canım benim canım
Inanki mesajından beri aklımdasın, dualarımdasım, Rabbim mucizeleri her an gönderiri, asla acil karar vermeyin, yarın ki dr ye git, olmadı başka doktora git, Allahım sana inşallah evladinı nasip edecek inanıyorum, kaldı ki hastanede tanıştığım bir kadın 24. Haftasinda dogurmuş maşallah oğlu şimdi 6 aylıkmış, Rabbimin ne nasip edecegini bilemeyiz, mutlak fakültede bir profesöre falan da git..dualarımızda olacaksın canım..yasinimi okudum, yarında hep aklımda olacaksın Allah'a emanet olun
Son bişey senin eski doktorada sordun mu? Hani şu soru yasak diyen adama?

Canım inşallah herşey yolundadir bebişin hayırlısıyla ve sağlıkla gelir inşallah kalbini ferah tut canım Allah yardimciniz olsun yarında hayırlı haberlerle gel dualarimdasin Allah'a emanet olun

Kızlar Allah razı olsun dualarınız için ya hakkımızda ne yazılırsa onu görecez zor olanı da karar verecek olanın sen olması içînde hareket ederken nasıl vazgeçebilirsinki bilmiyorum beynim çatlamak üzere ne yapacağımı nasıl davranacağımı bîlmiyorum Allah'a teslim oldum nasipte ne varsa onu görecez

Zaten bunları söyleyen benım eski doktorum yeni randevu aldığım doktorun acil ameliyatı çıktı diye randevuyu iptal etti mecbur eski doktora gittim

Canım elbette kaderde olan yaşnacak ama siz elinizden gelen herşeyi yapın, her kapıyı çalın tevekkül ederek, Rabbim güç kuvvet versin, belki iğnelere yeniden başlarsın sorun çözülür ama mutlaka fakültedeki tecrübeli doktorlara görün

Zaten bunları söyleyen benım eski doktorum yeni randevu aldığım doktorun acil ameliyatı çıktı diye randevuyu iptal etti mecbur eski doktora gittim

töbeee madem damarlarda sorun vardı şimdi mi söylenir e be adam.bu adama baştan güvenmiyorduk zaten yarın mutlaka başka dr görünün sonra başka bir doktora dfaha..şimdilik birşye karar vermek zorunda degilsiniz canım, daha erken en az üç doktor görsün

Ama ben inanıyorum burcum herşey yoluna girecek Allahın izniyle

Ay valla çaaatt diye çatlıcam şimdii...Özleeem nerdesin...Kalbim gümgüm...Nolur hemen gel de su serp yanan bağrımaaa sağlığını duyur daaa....Hadi yaban gülüm...yaz 2 kelam rahatlat beni...

kızlar bu mesajlarınızı yeni okudum,Allah razı olsun güzel dilekleriniz dualarınız için

burcu canım çok geçmiş olsun sakın üzülme inş yarın güzel haberlerle geleceksin bu mübarek günde senin için çok dua edeceğim,sen tevekkül et Rabbime Allah'ım büyük o bi kapı açacaktır mutlaka Rabb'im yardımcın olsun.
ASLI duanı okudum Allah kabul etsin inş çok sorunsuz bir hamilelik geçirirsin nasıl bittiğini bile anlamadan meleklerini kucağına alırsın.

Sağol canım arkadaşım Allah razı olsun zaten elimden geldiğince gezecek Allah almadan da benım haddime değil bir canlıyı öldürmek sonuna kadar dayanacam

burcu canım duyunca çok üzüldüm inşallah bir sorun çıkmaz herşey yolundadır,mutlaka git fakülteye,bugün gittiğin doktoru yeni doktor sandım hepmi böyleleri denk geliyor sana dedim ama meğer aynı adammış manyak adam bir sorun varsa bunu bugünmü farketmiş soru sormak yok diyordu gerizekalı,bir daha bu adama gitme ayrıca o ne demek hemen git doğuma alsınlar yada bekle kalbi dursun o nasıl bir doktor nasıl bir insan

kızlaer benim için yazzdılarınıza teşekkür ederimmm..yarın kontrolum var bakalım ne olur..burcuya üzüldüöm ne yazacağımı bilmiyorum

burcu sen diyarbakırdaydın demi.talip gül diye bir doktor var..çok ünlü..tüp bebekçi..ona gitmeni tavsiye ederim..belkide ismini duymuşsundur..oda olmazsa çık gel ankaraya burada ki doktorlara görün..ben seni misafir ederim..belki çözümü vardır..boş yere ümit vermek yada ümit satmak istemem..belki anne karnındayken bi müdehaleyle bebek kurtulabilir.bu sadece benim cahil aklıma gelenler...Allah senin yardımcın olsun..ömrü varsa o bebek sana tutunur elbette..ama muhakkak başka doktorlara git..

Sağol canım arkadaşım Allah razı olsun zaten elimden geldiğince gezecek Allah almadan da benım haddime değil bir canlıyı öldürmek sonuna kadar dayanacam

Canım benim kızların hepsi çok güzel şeyler yazmış, çokda mantıklı, Buket'in dediği adamada git inşallah, böyle durumlardan sonra evladına sımsıkı sağlıkla kavuşam bir sürü anne var, sende onlardan biri olacaksın
çok kısa bir hikaye
Benim annemin arkadaşina 4 aylikken demişlerki, bebgin beyni oluşmamış, su dolu bir kese, yakında ölür senide zehirler hemen beklemeden bebegi alalım demişler, kadın demiş ki öleceksede Allah alsın canını ben vesile olmam ve tabiki evladı şimdi çok saglıklı, bazen doktorların mallıkları yüzünden insanlar perişan oluyor, seninkide böyle bişey ,bir doktor hatasi ve Allahımın izniyle kızını sağsalim kucagına alacaksın

burcu canım benim asure gunu baslamış yarın muharrem 10 inşAllah şifa verir Allah ım bu mubarek gunlerin hatrına.. ben çok teselli edemiyorum tıkanıp kalıyorum ama burada sana dua eden yurekleri sizinle olan kaç kişi varız Allah ım birimizden birinin duasını inşAllah kabul eder.. yarın senden haber bekliyeceğiz Allah inşAllah sana şifa sağlık vericek olan doktorunla karşılaştırır seni..

Ayy canım Allah razı olsun zaten sizlerin yanımda olduğunu bilmek öyle ümit veriyor sizî okudukça içim daha da ferahlıyor Allah hepiminizden razı olsun

Sağol canım benım Allah razı olsun Elif'ine hastalık yüzü göstermesin aklın geçmek gönlünden geçmek bile yetiyor çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…