Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım kızlar zaten aklımdaki herseyi yazmış allahın izni ile güzel haberler getiriceksin allahım yardımcın olsun

Ayy canım Allah razı olsun zaten sizlerin yanımda olduğunu bilmek öyle ümit veriyor sizî okudukça içim daha da ferahlıyor Allah hepiminizden razı olsun

canım çok ciddiyim..burada meşhur ve yetkin doktorlar var biliyorsun..bi çaresi olduğunu düşündüm..inan senin yerine koydum kendimi..Allah tan sağlık istiyorum bebeğin için...tekrar ediyorum. ömrü varsa yaşayacak muhakkak..doktorlar ama çok önemli..bunu birkez daha gördük..önerdiğim doktorud a bi araştır...Allah a emanet olun..

kızlar ben kaçtım..kendinize iyi bakın.
burcu dan hayırlı haberler bekliyorum inşallah...Allah a emanet olun..yarın doktor çıkışı haberlerimi veririm..

Kızlar ben kaçar başım çatlıyor dinleneyim biraz yarın sizlere haber veririm cuma ya kadar olan duaları okudum Allah kabul etsin

Canım benim bir doktorla kalmaman iyi olmuş. Çünkü neyin ne olacağı hiç belli olmuyor bşr doktorun kesin dediğine öbürü yok öyle birşey deyiveriyor. Can bu hemen tamam deyip doğuma gitmek doktorlar için ne kadar kolay söylemesi. O bebeğin tutunacağı varsa eğer birşey yoksa neden boşa böyle birşey olsun içini ferah tut canım. En iyisiymiş diyorsun inşallah güzel haberler verir burada herkesin duaları seninle. Hep tüm akşam dua ettim sana regliyim yasin okuyamıyorum. Herşeyin hayırlısını Allah bilir canım temkin bizden hayırlısı Allah'tan. Ayrıca diyelim ki erken doğdu yine üzülme benim kuzenim 7 aylığa varmamıştı doğurdu bir süre hastanede kaldı o da ama erken doğumun çok dışında olan sorunları oldu göbek fıtığından ameliyat oldu, bağırsağında bir sinir yokmuş işte bağırsakları dışarda kaldı bir süre doktor yüzüne baka baka fazla ümitlenmeyin, kendinizi hazırlayın bile dedi, ama başka doktora gidiyorlar yook öyle birşey ameliyata da gerek yok siniri de var diyor çok küçük bir operasyon yapıyor sonra bağırsakları da içeri alındı ve tosun gibi şimdi 2 yaşına gelecek. Ne demeli şimdi o doktorlara. Allah'a havale ettiler o çocuğun başına gelmeyen kalmadı özel bakım odasında enfeksiyon bile kaptı. İnan o kadar tosun ki gören maşallah diyor erkenden yürüdü konuştu güleryüzlü herkese gider o yüzden asla moralini bozma. Rabbime güvenm herşeyin bir hayrı mutlaka vardır canımm dualarımızdasın. İyi haberlerini bekliyoruz.

Burcu

Canım sana bir yasin dah okudum, birde haşr suresi duanı okudum ve çok yürekten dua ettim, gözlerim doldu ama kalbime hiç kötü bir his gelmedi, Rabbim evladını sağlıkla sana bağışlasın, sağsalim doğsun ve büyüsün inşallah

Gunaydin fistiklar...
Burcu canim ailemden tanidiklarimdan herkese haber verdim herkes senin icin dua edicek Allahim bu mubarek gunlerin hurmetine okunan kuranlarin yuzu suyu hurmetine yavruna saglikla zamaninda kucagina almayi nasip etsin o salak doktor yanilmis olsun ...

burcummm benduydugumdan berı gözlerim çok doldu ama inan benımde içime kötu hıs gelmiyor hayırlısıyla bugun ınşAllah guzel haber verıcek..

bu arada dun gece uyanıgım elifi emzirdim yan yatırıyorum gece zaten ayy tıkandı öksürdü koştum kafasını yan taraftan kaldırıp dik yapmış kusmuş boğazına kaçmış uyuya kalmış olsaydım ne olurdu dusunmek bile istemiyorum,çok korktum belim sızladı inanın.. Rabbıme emanetız.. o ne derse o.. sevdiklerimize bize bagıslasın inşAllah..

didem dunku kv dedıkodunla ilgili olarak seni çokçokçok iyi anlıyorum kelimelere vurunca bu kadarcık şeye kızılır mı olabilir belki ama gerçek yüzlerini lohusayken görduk :)) ben görmustumde artık mesafeliyim, önceden kıyamıyordum. artık kıyıyorum en azından gecen pazardan berı durumum net bu..

Burcumm iyi haberlerini bekliyoruz. Ben regliyim yasin okuyamıyorum ama öğlen yengemi arıcam o arapça kuran biliyor ona okumasını söylerim senin için okur yarında mevlid okutacak muharrem ayı sebebiyle o zaman da ordaki insanlara söylemesini rica da ederim sana da gönderirler dualarını. Bugün güzel haberler vereceksin inşallah..

BU arada Burcum bir şey daha demeden geçemicem. Ben 9 ayın sonunda sadece 2 kg doğmuşum bu sınır bir kg biraz daha az bir kilo da olsam 1.800 filan 2 kg ya gelene kadar hastanede kalırdım o kadar sınır yani. Bir de 5 günde geç doğmuşum doktorun dediğinden. Düşün ki belki de 6 aylıkken senin bebeğinin şu an ki kilosu kadar bile olabilirim. O zamanla böyle her ay doktora gitmek boyuna kilosuna baktırmak yok kalp atışı duyuluyor o da cılız bir şey derdi annem sonra böyle testler ölçümler nerede doğuma yakın çağırırmış doktor bir de doğumda işte bu kasılmalar sancılar geldikçe gidilirmiş. Şimdi her ay annem gitseydi dr kontrolüne belki de anneme de aynısını diyeceklerdi kilo almamış bu bu ay erken alalım filan vs. Belki annem başka doktora da gitmeyecekti hayatta olacak mıydım bilemicektim ama ben 2 kg doğsam da sarılık bile olmamışım gayet sağlık mıymışım bünyem zayıftı biraz çabuk hasta olurdum hiç kilo alamazdım ama bir sorunum da yoktu. O yüzdem bu gittiğin doktora danış o normal derse güven. Ben o kadar zayıfmışım ki portbebe de görünmüyor muşum el kadar zıbınlar filan hep büyük gelmiş babaannem rahmetli bir hafta dua okutmuş yaşamam ben diye. Annem kızsa da. Ama bak sapasağlam turp gibiyim canımm.. Rabbim kimseye kaldıramayacağından fazla dert vermez ama herşey iyi olacak inşalah..

ayyy canım bunları okudukça içim ferahlıyor allah yardımcımız olsun bugün inşallah hayırlısı neyse onu yaşarız

günaydın kızlar bugün inşallah güzel birgün olur hepimiz için bu mübarek günün yüzü hürmetine hayırlı haberler alırız bedriyecim çok şükür ucuz atlatmışsınız annelik işte hemen hissediyorsun doktorun dediklerine inat 2 gündür bebeğim öyle hareketli sürekli tepikliyor hissediyor sanki moral veriyor annesine kurban olduğum rabbim yüzümüzü güldürsün annemi bekliyorum gelsin çıkacaz hastaneye giderken kıyafette götürecem yanımda belki yatış falan verir diye geçen gittiğimde hazırlıksız gitmiştim çok zorlanmıştım.
bu arada burcucum hayırlı yaşların olsun rabbim sana hayırlı sağlıklı sıhhatli evaltlar nasip etsin yeni yaşın yüzünden mutluluğu eksik etmesin

ayyy canım bunları okudukça içim ferahlıyor allah yardımcımız olsun bugün inşallah hayırlısı neyse onu yaşarız

Canım niyetim seni avutmak değil gerçekten aklıma geldi yani ben 9 ay 5 günde bu kiloda doğduysam demek ki yavaş ilerliyordum gibi bir mantık kurdum kendimce tabii ki bu işin ilmini okumadım ama kendimce düşünüyorum yani. İnşallah bu dr şifa olur size canım benim..

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz tabii sen yine temkinli git ama gerek olmayacak Allah'ın izniyle.

tatlım sağlık ocagına gitsene orada kalp atışlarını dinlemek için bir cihazları var orada duyarsın yakınsa sağlık ocağı hem artık aylık düzenli çağırırlar seni kaydın yoksa onuda yaptırırsın

iyi haberlerini duyarız inş canım yaaa bence bişey olmayacak bak görürsün öykünisada son aylarda 40grm aldığı bile olmuştu düşün bide ilerlemesinin en yoğn olduğu aylar o kilo tahmini sen takma kafana bizim halanın kızı 1.800 doğmuş düşün öykü nisada 40-3tü doğduğunda bide 3.100 doğdu daha önce doğsa 2 kilo bişey olcaktı ne yani sadece kiloya bakıp nasıl anlıyomuş o adam dualarımız seninle canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

ya tatlım ben yapmacık olamıyorum o kadar soğudum ki anlatamam yaaa her gün konuşmak zorundayım bide o kadar ilgili kaynana rolü yapıyoki gel çıldırma evimde gördüm ne olduğunu bilmiyorum ya hazmedemiyorum bir türlü tatlışım

Selamun aleyküm canlarım...bu mübarek günde dualarda buluşalım )
Burcu hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
Bukett senden de hayırlı haberler bekliyoruz
Burcu canım nice mutlu yıllara yeni yaşın ve bundan sonraki yaşların da çok çok mutlu ol ve her dilediğin olsun inşallah canım

selamun aleyküm kızlarr
Aleyküm selam canımcım

bu arada nice nice sağlıklı yaşlara burcucummm
bukete ne oldu yaaa ben onu kaçırdım

Buket bugün dr gidecekti canım son kez cuma günü de sezeryana gün verdi ama belli olmaz belki bugünde alabilir duruma göre. Temkinli gidecekti Buket. Ama büyük ihtimal cuma günü olur. Eğer sancı vs bişey çıkarsa alırlar ama. Şu ana kadar bir şey yazmadı.

kuzum yoğunluktan gelemiyorum burcucun haberiyle şok oldum, ama sakın umudunu yitirme o hala içinde ve sen bunu hakkıyla hissedyorsun inşallah bize cok güzel haberler veereceksin bugün senn için yasin okuyacağım Rabbim bebğin ve seninle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…