- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.101
Kızlar yeni eve geldim başım çatlıyor hemen size bilgî vermek îstedim sabah kontrole gittim doktor ultrasonlar baktı bebeğin 1 ayda sadece 50 gr aldığını benle bebek arasındaki damarda sorun olduğunu bu nedenle hemen fakülteye git seni doğuma alsınlar dedi Yada bekle kalp atışı durunca kürtaj olursun dedi tabi ben orda koptum salak adam yaşayan bebeğimi öldürmemi istiyor bende otdan çıktım başka doktor araştırdım yarın saat 2 de randevum var bu konularda en iyisiymiş ona gidecem artık o nederse onu yapacaz yani Allah a tevekkül ediyorum başka birşey gelmiyor elimden
Ayy canım Allah razı olsun zaten sizlerin yanımda olduğunu bilmek öyle ümit veriyor sizî okudukça içim daha da ferahlıyor Allah hepiminizden razı olsun
Kızlar yeni eve geldim başım çatlıyor hemen size bilgî vermek îstedim sabah kontrole gittim doktor ultrasonlar baktı bebeğin 1 ayda sadece 50 gr aldığını benle bebek arasındaki damarda sorun olduğunu bu nedenle hemen fakülteye git seni doğuma alsınlar dedi Yada bekle kalp atışı durunca kürtaj olursun dedi tabi ben orda koptum salak adam yaşayan bebeğimi öldürmemi istiyor bende otdan çıktım başka doktor araştırdım yarın saat 2 de randevum var bu konularda en iyisiymiş ona gidecem artık o nederse onu yapacaz yani Allah a tevekkül ediyorum başka birşey gelmiyor elimden
Burcu
Canım sana bir yasin dah okudum, birde haşr suresi duanı okudum ve çok yürekten dua ettim, gözlerim doldu ama kalbime hiç kötü bir his gelmedi, Rabbim evladını sağlıkla sana bağışlasın, sağsalim doğsun ve büyüsün inşallah
ayyy canım bunları okudukça içim ferahlıyor allah yardımcımız olsun bugün inşallah hayırlısı neyse onu yaşarızBU arada Burcum bir şey daha demeden geçemicem. Ben 9 ayın sonunda sadece 2 kg doğmuşum bu sınır bir kg biraz daha az bir kilo da olsam 1.800 filan 2 kg ya gelene kadar hastanede kalırdım o kadar sınır yani. Bir de 5 günde geç doğmuşum doktorun dediğinden. Düşün ki belki de 6 aylıkken senin bebeğinin şu an ki kilosu kadar bile olabilirim. O zamanla böyle her ay doktora gitmek boyuna kilosuna baktırmak yok kalp atışı duyuluyor o da cılız bir şey derdi annem sonra böyle testler ölçümler nerede doğuma yakın çağırırmış doktor bir de doğumda işte bu kasılmalar sancılar geldikçe gidilirmiş. Şimdi her ay annem gitseydi dr kontrolüne belki de anneme de aynısını diyeceklerdi kilo almamış bu bu ay erken alalım filan vs. Belki annem başka doktora da gitmeyecekti hayatta olacak mıydım bilemicektim ama ben 2 kg doğsam da sarılık bile olmamışım gayet sağlık mıymışım bünyem zayıftı biraz çabuk hasta olurdum hiç kilo alamazdım ama bir sorunum da yoktu. O yüzdem bu gittiğin doktora danış o normal derse güven. Ben o kadar zayıfmışım ki portbebe de görünmüyor muşum el kadar zıbınlar filan hep büyük gelmiş babaannem rahmetli bir hafta dua okutmuş yaşamam ben diye. Annem kızsa da. Ama bak sapasağlam turp gibiyim canımm.. Rabbim kimseye kaldıramayacağından fazla dert vermez ama herşey iyi olacak inşalah..
ayyy canım bunları okudukça içim ferahlıyor allah yardımcımız olsun bugün inşallah hayırlısı neyse onu yaşarız
ayyy canım bunları okudukça içim ferahlıyor allah yardımcımız olsun bugün inşallah hayırlısı neyse onu yaşarız
günaydın kızlar bugün inşallah güzel birgün olur hepimiz için bu mübarek günün yüzü hürmetine hayırlı haberler alırız bedriyecim çok şükür ucuz atlatmışsınız annelik işte hemen hissediyorsun doktorun dediklerine inat 2 gündür bebeğim öyle hareketli sürekli tepikliyor hissediyor sanki moral veriyor annesine kurban olduğum rabbim yüzümüzü güldürsün annemi bekliyorum gelsin çıkacaz hastaneye giderken kıyafette götürecem yanımda belki yatış falan verir diye geçen gittiğimde hazırlıksız gitmiştim çok zorlanmıştım.
bu arada burcucum hayırlı yaşların olsun rabbim sana hayırlı sağlıklı sıhhatli evaltlar nasip etsin yeni yaşın yüzünden mutluluğu eksik etmesin
yok canım taktığımdan değil de hani sırada o var diye öyle söyledim,benimkinin de dayanacağını hiç sanmıyorum mutlaka merak eder
sağol canım çok şükür kalp atışını gördük keşke bide duysaydık iyi olurdu,doktorun ultrasonunda duyulmuyormuş
günaydın kızlar bugün inşallah güzel birgün olur hepimiz için bu mübarek günün yüzü hürmetine hayırlı haberler alırız bedriyecim çok şükür ucuz atlatmışsınız annelik işte hemen hissediyorsun doktorun dediklerine inat 2 gündür bebeğim öyle hareketli sürekli tepikliyor hissediyor sanki moral veriyor annesine kurban olduğum rabbim yüzümüzü güldürsün annemi bekliyorum gelsin çıkacaz hastaneye giderken kıyafette götürecem yanımda belki yatış falan verir diye geçen gittiğimde hazırlıksız gitmiştim çok zorlanmıştım.
bu arada burcucum hayırlı yaşların olsun rabbim sana hayırlı sağlıklı sıhhatli evaltlar nasip etsin yeni yaşın yüzünden mutluluğu eksik etmesin
burcummm benduydugumdan berı gözlerim çok doldu ama inan benımde içime kötu hıs gelmiyor hayırlısıyla bugun ınşAllah guzel haber verıcek..
bu arada dun gece uyanıgım elifi emzirdim yan yatırıyorum gece zaten ayy tıkandı öksürdü koştum kafasını yan taraftan kaldırıp dik yapmış kusmuş boğazına kaçmış uyuya kalmış olsaydım ne olurdu dusunmek bile istemiyorum,çok korktum belim sızladı inanın.. Rabbıme emanetız.. o ne derse o.. sevdiklerimize bize bagıslasın inşAllah..
didem dunku kv dedıkodunla ilgili olarak seni çokçokçok iyi anlıyorum kelimelere vurunca bu kadarcık şeye kızılır mı olabilir belki ama gerçek yüzlerini lohusayken görduk :)) ben görmustumde artık mesafeliyim, önceden kıyamıyordum. artık kıyıyorum en azından gecen pazardan berı durumum net bu..
Aleyküm selam canımcımselamun aleyküm kızlarr
bu arada nice nice sağlıklı yaşlara burcucummm
bukete ne oldu yaaa ben onu kaçırdım
ACIL DUYURU ACIL DUYURU
kızlar duamnur BURCU mesaj attı, bebeginin gelişimi durmuş, doktor erken doğum olacak demiş, (şuan bunu yazarken midem kasıldı üzüntüden) çok kötü durumda Burcu, şu mübarek günlerde Allah rızası için YASİN okuyup yollayalım, okuyamayan LA HAVLE ceksin , Rabbim yardımcısı olsun
kuzum yoğunluktan gelemiyorum burcucun haberiyle şok oldum, ama sakın umudunu yitirme o hala içinde ve sen bunu hakkıyla hissedyorsun inşallah bize cok güzel haberler veereceksin bugün senn için yasin okuyacağım Rabbim bebğin ve seninle olsunKızlar yeni eve geldim başım çatlıyor hemen size bilgî vermek îstedim sabah kontrole gittim doktor ultrasonlar baktı bebeğin 1 ayda sadece 50 gr aldığını benle bebek arasındaki damarda sorun olduğunu bu nedenle hemen fakülteye git seni doğuma alsınlar dedi Yada bekle kalp atışı durunca kürtaj olursun dedi tabi ben orda koptum salak adam yaşayan bebeğimi öldürmemi istiyor bende otdan çıktım başka doktor araştırdım yarın saat 2 de randevum var bu konularda en iyisiymiş ona gidecem artık o nederse onu yapacaz yani Allah a tevekkül ediyorum başka birşey gelmiyor elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?