- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.121
tatlım sağlık ocagına gitsene orada kalp atışlarını dinlemek için bir cihazları var orada duyarsın yakınsa sağlık ocağı hem artık aylık düzenli çağırırlar seni kaydın yoksa onuda yaptırırsın
selamun aleyküm kızlarr
burcummm benduydugumdan berı gözlerim çok doldu ama inan benımde içime kötu hıs gelmiyor hayırlısıyla bugun ınşAllah guzel haber verıcek..
bu arada dun gece uyanıgım elifi emzirdim yan yatırıyorum gece zaten ayy tıkandı öksürdü koştum kafasını yan taraftan kaldırıp dik yapmış kusmuş boğazına kaçmış uyuya kalmış olsaydım ne olurdu dusunmek bile istemiyorum,çok korktum belim sızladı inanın.. Rabbıme emanetız.. o ne derse o.. sevdiklerimize bize bagıslasın inşAllah..
didem dunku kv dedıkodunla ilgili olarak seni çokçokçok iyi anlıyorum kelimelere vurunca bu kadarcık şeye kızılır mı olabilir belki ama gerçek yüzlerini lohusayken görduk :)) ben görmustumde artık mesafeliyim, önceden kıyamıyordum. artık kıyıyorum en azından gecen pazardan berı durumum net bu..
günaydın kızlar bugün inşallah güzel birgün olur hepimiz için bu mübarek günün yüzü hürmetine hayırlı haberler alırız bedriyecim çok şükür ucuz atlatmışsınız annelik işte hemen hissediyorsun doktorun dediklerine inat 2 gündür bebeğim öyle hareketli sürekli tepikliyor hissediyor sanki moral veriyor annesine kurban olduğum rabbim yüzümüzü güldürsün annemi bekliyorum gelsin çıkacaz hastaneye giderken kıyafette götürecem yanımda belki yatış falan verir diye geçen gittiğimde hazırlıksız gitmiştim çok zorlanmıştım.
bu arada burcucum hayırlı yaşların olsun rabbim sana hayırlı sağlıklı sıhhatli evaltlar nasip etsin yeni yaşın yüzünden mutluluğu eksik etmesin
Selamun aleyküm canlarım...bu mübarek günde dualarda buluşalım)
Burcu hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
Bukett senden de hayırlı haberler bekliyoruz
Burcu canım nice mutlu yıllara yeni yaşın ve bundan sonraki yaşların da çok çok mutlu ol ve her dilediğin olsun inşallah canım
Aleyküm selam canımcım
bu arada nice nice sağlıklı yaşlara burcucummm
bukete ne oldu yaaa ben onu kaçırdım
Burcuum inan dünden beri yatıyorum kalkıyorum ve sana dua ediyorum...Malesef henüz Yasin okuyamadım (toplantılar nedeniyle çok geç çıkıyorum işten bi de üstüne dün akşam benim evimde apartman toplantısı vardı inan o kadar yorgunum ki sabah uyuyakalmışım işe yarım saat geç kaldım) ama öğrendiğim andan itibaren hakikaten hep aklımdasın ama bebeğin senin mucizen olacak ben buna çok inanıyorum...Kurban olduğum RABBİM bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine sana mucizesini gösterecek bak gör...Yahu böyle bişey olabilir mi sabah işe gelirken okuyorum ben buranın dualarını yine başladım okumaya fakat listeye bakmamıştım kime okuduğumu bilmiyorum yani...ama nasıl sen geçiyorsun gönlümden zaten dua ediyordum öyle de devam ettim..anaaammm bi baktım bugün senin dua gününmüş...bu asla tesadüf olamaz böylesine mübarek bir günde böylesine dualarla olman asla tesadüf değil...Mucizen ALLAH ın izniyle sağlıklı ben buna çok inanıyorum...Sürekli takip etsem de yoğunluktan dolayı yazamıyorum ama dualarımda, kalbimde olduğunu bilmeni istedim....günaydın kızlar bugün inşallah güzel birgün olur hepimiz için bu mübarek günün yüzü hürmetine hayırlı haberler alırız bedriyecim çok şükür ucuz atlatmışsınız annelik işte hemen hissediyorsun doktorun dediklerine inat 2 gündür bebeğim öyle hareketli sürekli tepikliyor hissediyor sanki moral veriyor annesine kurban olduğum rabbim yüzümüzü güldürsün annemi bekliyorum gelsin çıkacaz hastaneye giderken kıyafette götürecem yanımda belki yatış falan verir diye geçen gittiğimde hazırlıksız gitmiştim çok zorlanmıştım.
bu arada burcucum hayırlı yaşların olsun rabbim sana hayırlı sağlıklı sıhhatli evaltlar nasip etsin yeni yaşın yüzünden mutluluğu eksik etmesin
kızlar doktordan yeni geldim doktor 1 hafta daha bekle 1 hafta içinde bebeklerin durumu belli oluyor eğer 1 hafta daha kalırsa fakülteye yatışını yaparız 7 aya kadar beklerse alırız ve yaşama şansı olur ama 1 hafta bekle bol su iç dinlen yatış verdi şimdilik böyle eğer bebeğin hareketlerinde yavaşlama olursa hemen gel şimdilik beklemedeyiz allah ne nasip ederse
kızlar doktordan yeni geldim doktor 1 hafta daha bekle 1 hafta içinde bebeklerin durumu belli oluyor eğer 1 hafta daha kalırsa fakülteye yatışını yaparız 7 aya kadar beklerse alırız ve yaşama şansı olur ama 1 hafta bekle bol su iç dinlen yatış verdi şimdilik böyle eğer bebeğin hareketlerinde yavaşlama olursa hemen gel şimdilik beklemedeyiz allah ne nasip ederse
Burcu canım bugün senin doğum gününmü iyiki doğmuşsun,rabbim bol bebişli hayırlı,huzurlu, mutlu yaşlar nasip etsin bir dahaki doğum gününde bebişin kucağında olsun inşallah.
Nolsun canım öyle yatıyorum şükürler olsun iyiyim bi sıkıntı yokkaslıı görüşemiyoruz canım nasılsın,varmı sıkıntın falan
çok sağol bebeğimm.Allah razı olsun..Rabbim karnındaki evladını sağsalim sana bağışlasın, yürüdüğü koştuğu günleri gör inşallah
Nolsun canım öyle yatıyorum şükürler olsun iyiyim bi sıkıntı yokk
Canım iğne kullanıyor musun dedi evet dedim devam et ilaçları bırakma gerîsi Allah'a emanet birde bebeğin eşinin yanında kanama başlamışçok şükür canım çok güzel bir gelişme hamdolsun Allah'a ....maşallah size...herşey çok güzel olacak inşallah ..peki kan sulandırıcı iğne için bişey dedi mi? kullanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?