Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aaa evet aklımdaydı sağlık ocağı benim burda kaydım yok yanlız önce kayıt taşımamız lazım hala keçiören görünüyor

selamun aleyküm kızlarr

Aleyküm selam canım

evet bedriyem herşey güzel olacak inşallah, Elif'i Allah korumuş, kusma yastiği diye bisey var, nasıl bişey bilmiyorum ama bebek kusunca bile yatiş pozisyonundan dolayı boğulmayı engelliyor internetten bir bak istersen vanım, Rabbim korusun

Canım benim bugün hastaneye dualarla gideceksin ve öyle inanıyorum ki Rabbim bir çıkar yol nasip edecek, herkesin duasında varsın bugün, Allah yardımcın olsun, Rabbim kızını sağsalim kucagına almanı nasip etsin inşallah, doğum günümü kutladıgın içinde çok sağol canım

Ayrıca benim arkadşım 7 aylık ve 1,5 kilo doğmuş, herkes ölecek diye beklemiş şimdi üniversitede de hoca ve çok sağlıklı sadce minyon tipli, ama çok zeki, iş kiloya kalsa ooo..

Aleyküm selam canım çok sağol tatlım, Rabbim ikizlerini sağlıkla sağsalim kucagına almayı nasip etsin
bu arada nice nice sağlıklı yaşlara burcucummm
bukete ne oldu yaaa ben onu kaçırdım

sağol canım benim, Rabbim evladına sağlıklı uzun ömür versin inşallah

Burcu canım bugün senin doğum gününmü iyiki doğmuşsun,rabbim bol bebişli hayırlı,huzurlu, mutlu yaşlar nasip etsin bir dahaki doğum gününde bebişin kucağında olsun inşallah.

Burcuum inan dünden beri yatıyorum kalkıyorum ve sana dua ediyorum...Malesef henüz Yasin okuyamadım (toplantılar nedeniyle çok geç çıkıyorum işten bi de üstüne dün akşam benim evimde apartman toplantısı vardı inan o kadar yorgunum ki sabah uyuyakalmışım işe yarım saat geç kaldım) ama öğrendiğim andan itibaren hakikaten hep aklımdasın ama bebeğin senin mucizen olacak ben buna çok inanıyorum...Kurban olduğum RABBİM bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine sana mucizesini gösterecek bak gör...Yahu böyle bişey olabilir mi sabah işe gelirken okuyorum ben buranın dualarını yine başladım okumaya fakat listeye bakmamıştım kime okuduğumu bilmiyorum yani...ama nasıl sen geçiyorsun gönlümden zaten dua ediyordum öyle de devam ettim..anaaammm bi baktım bugün senin dua gününmüş...bu asla tesadüf olamaz böylesine mübarek bir günde böylesine dualarla olman asla tesadüf değil...Mucizen ALLAH ın izniyle sağlıklı ben buna çok inanıyorum...Sürekli takip etsem de yoğunluktan dolayı yazamıyorum ama dualarımda, kalbimde olduğunu bilmeni istedim....

Gülümm ne oldu topiktesin anlat bu dr ne dedi neler oldu durumlar ne canımm tüm gün merak içinde kaldım, hepimiz kaldık hadi herşey yolunda de canımi dr yanılmış de güzel arkadaşımm..

kızlar doktordan yeni geldim doktor 1 hafta daha bekle 1 hafta içinde bebeklerin durumu belli oluyor eğer 1 hafta daha kalırsa fakülteye yatışını yaparız 7 aya kadar beklerse alırız ve yaşama şansı olur ama 1 hafta bekle bol su iç dinlen yatış verdi şimdilik böyle eğer bebeğin hareketlerinde yavaşlama olursa hemen gel şimdilik beklemedeyiz allah ne nasip ederse

Canim insallah hersey guzel olucak bakarsin bir haftada gelusimi guzel olur sol yanina yat Allahim korusun kuzunu ...

İşte mantıklı doktorun hali başka oluyor canım ne o öyle kesin konuşmak. Sen dr dediğini yap bol su iç yat hiç kalkma mütemadiyen bebeğin hareketlerini kontrol et. Süt özellikle içebiliyorsan ballı süt, peynir, yoğurt, kuruyemiş özellikle ceviz fındık tüket. Beslenmene çok dikkat et bir yandan kilo aldırmaya bak. 7 aydan da fazla kalabilir 9 ayı bile tamamlayabilir Allah'a emanet. Bence korkulacak bir durum yok şu an. Tedbir bizden takdir Allah'tan canımm.. Rabbim yardımcınız olsun inşallah.. Bu gelişmeye çok sevindim yüreğime su serpildi. Rabbim güzel Allahım ona can verdiyse doğacağı büyüyeceği yiyecek ekmeği varsa hiçbirşeycikler olmaz.

çok şükür canım çok güzel bir gelişme hamdolsun Allah'a ....maşallah size...herşey çok güzel olacak inşallah ..peki kan sulandırıcı iğne için bişey dedi mi? kullanıyor musun?

Burcu canım bugün senin doğum gününmü iyiki doğmuşsun,rabbim bol bebişli hayırlı,huzurlu, mutlu yaşlar nasip etsin bir dahaki doğum gününde bebişin kucağında olsun inşallah.

çok sağol bebeğimm.Allah razı olsun..Rabbim karnındaki evladını sağsalim sana bağışlasın, yürüdüğü koştuğu günleri gör inşallah

aslıı görüşemiyoruz canım nasılsın,varmı sıkıntın falan
Nolsun canım öyle yatıyorum şükürler olsun iyiyim bi sıkıntı yokk

Canım herşey yolunda gidicek Allah'ın izniyle sen dinlen hiç bişe yapma güzelcede beslen Allah'a emanet olun canım herşey çok güzel olucak inşallah

canımm inş. iyi şeyler olcak hiç kafanı yorma güzelce dinlen

sedacım sanada kesinlikle katılıyorum

canım çok şükür haberler iyi inşallah 1 haftada gelişimi yoluna girer seda da yazmış zaten sende çok dikkat et yemene içmene dinlen yorma kendini , iğnelerine devam ediyormusun burcuda sormuş zaten

çok sağol bebeğimm.Allah razı olsun..Rabbim karnındaki evladını sağsalim sana bağışlasın, yürüdüğü koştuğu günleri gör inşallah

amiin canım çok teşekkür ederim, ne güzel söylemişsin inşallah nasip olur o günleri görmek

çok şükür canım çok güzel bir gelişme hamdolsun Allah'a ....maşallah size...herşey çok güzel olacak inşallah ..peki kan sulandırıcı iğne için bişey dedi mi? kullanıyor musun?
Canım iğne kullanıyor musun dedi evet dedim devam et ilaçları bırakma gerîsi Allah'a emanet birde bebeğin eşinin yanında kanama başlamış

ohh burcu Allah a bin şükür olsun dur bakalım hayırlısıyla inşAllah senin bebeğin bööle büyüyrcek hayırlısıyla şimdi senden ricamm bol su inanılmaz şifa, sol tarafına yat hep tutulsa bile sol yanın hep sol, bide pekmez ye oda bebeğe iyi geliyormuş şifa niyetine inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…