- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.141
ewet canım haftaya Allah ızın verirse inşallah göğüslerim aynı canım ağrıyo acıyo bide büyüyo :))aman olmasın randevun haftayamıydı,senin göğüslerin çok ağrıyordu hala aynımı,benim geceleri ağırıyor dönerken sanki düşecekler gibi ağrıyoama dün gece yoktu ağrı
kızlar doktordan yeni geldim doktor 1 hafta daha bekle 1 hafta içinde bebeklerin durumu belli oluyor eğer 1 hafta daha kalırsa fakülteye yatışını yaparız 7 aya kadar beklerse alırız ve yaşama şansı olur ama 1 hafta bekle bol su iç dinlen yatış verdi şimdilik böyle eğer bebeğin hareketlerinde yavaşlama olursa hemen gel şimdilik beklemedeyiz allah ne nasip ederse
Kızlar sonunda hamilellik takvimi yapabildim :))) telefonda olmuyodu bilg bulunca hemen yaptım :)))
kızlar sabahtır beri dışardayız yeni geldik..
burcunun müjdeli haberini okudum..gözümüz aydın diyelim şimdilik...güzel bir haber..inşallah devamı gelir..bebeğin sıkı sıkı tututnur sana..
bana gelince bir değişiklik yok..cuma saat 7,5 da hastanede olun, 8 de sezaryene alırız8,5 da çıkarsın dedi doktor..hakkımızda hayırlısı..yani artık doğuma daha yakınım..Allah herkesin evladına sağlık versin..amin...
onu ihmal etme tatlım ya sonra sağlık ocakları doluyo taaa nerdekine yolluyorlar seni benim gittiğim uzak mesela mecbur gidiyorum kızımın benim tahlillerim orada biran önce kaydını aldır benceaaa evet aklımdaydı sağlık ocağı benim burda kaydım yok yanlız önce kayıt taşımamız lazım hala keçiören görünüyor
tatlım hadi hayırlısı olsun inş bu akşam 10 muharrem bol bol dua et kuran oku Rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin canımkızlar doktordan yeni geldim doktor 1 hafta daha bekle 1 hafta içinde bebeklerin durumu belli oluyor eğer 1 hafta daha kalırsa fakülteye yatışını yaparız 7 aya kadar beklerse alırız ve yaşama şansı olur ama 1 hafta bekle bol su iç dinlen yatış verdi şimdilik böyle eğer bebeğin hareketlerinde yavaşlama olursa hemen gel şimdilik beklemedeyiz allah ne nasip ederse
burcunun müjdeli haberini okudum..gözümüz aydın diyelim şimdilik...güzel bir haber..inşallah devamı gelir..bebeğin sıkı sıkı tututnur sana..
bana gelince bir değişiklik yok..cuma saat 7,5 da hastanede olun, 8 de sezaryene alırız8,5 da çıkarsın dedi doktor..hakkımızda hayırlısı..yani artık doğuma daha yakınım..Allah herkesin evladına sağlık versin..amin...
Bende düşünüyorum 40 hafta beklerlermi dieTakvimin hayırlı olsun canım40 hafta beklermi senin ikizler orda bilemiyorum ama inşallah en güzel şekilde tamamlarsın hamileleğini
B.burcu, doğum günün kutlu olsun canım, geçmişte gördüm ama dünmüydü bugünmüydü orasını tam hatırlayamadım, kusuruma bakma bacımRabbim hayırlı ömür versin inşallah
hayırlı akşamlar kızlarr MUHARREM AYIMIZ MÜBAREK OLSUN..
BEDRİYECİM geçmiş olsun RABBİM korumuş meleğini benimde gözüm üstündeydi şimdi odasına geçirdik 2 tarafına yastık koyuyorum yüzüstü dönmesin die... canım yatağının altına başucu tarafına yastık koy yatağın baş tarafı biraz yüksek olsun ben öyle yapıyorum..
dualrınızı okudum kızlar RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]asyamca/ gülhan[/TD]
[TD]11.11.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrinnn07/ aslı[/TD]
[TD]12.11.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] duamnur/ burcu[/TD]
[TD]13.11.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828/ nazan[/TD]
[TD]14.11.2013 perşembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] sunbal/ sündüz[/TD]
[TD]15.11.2013 cuma[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
BURCUCUMM İNŞALLAH bebişin iyidir sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın RABBİM e emanet..
hayırlısıyla sağlıkla bebeğine kavuş canım nasıl heycanlı allahım herkese bu heycanı yasatsın yanına yelekte koy istersen ameliythane soğuk olur çıknca üşüyebilirsinkızlar tek tek alıntı yapamadım ama hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
sedacım genel olarak herşey tamam gibi.iki takım kendime pijama sabahlık bebeğe hastane çıkışı, 3 tane battaniye, alt açma bezi, bez, pamuk, altına sarmak için çarşaf(hastane çarşafı olmasın diye), tarak ayna, ruj tac, ıslak mendil, havlu kağıt, foto makinesi,kolonya şeker(ikram olsun diye) kendime çorap atlet alt çamaşır, göğüs pedi, ped, terlik,bi tanede pazen geceliğim vardı ne olu ne olmaz onu da koydum..aklıma da başka bişey gelmiyo..
kızlar tek tek alıntı yapamadım ama hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
sedacım genel olarak herşey tamam gibi.iki takım kendime pijama sabahlık bebeğe hastane çıkışı, 3 tane battaniye, alt açma bezi, bez, pamuk, altına sarmak için çarşaf(hastane çarşafı olmasın diye), tarak ayna, ruj tac, ıslak mendil, havlu kağıt, foto makinesi,kolonya şeker(ikram olsun diye) kendime çorap atlet alt çamaşır, göğüs pedi, ped, terlik,bi tanede pazen geceliğim vardı ne olu ne olmaz onu da koydum..aklıma da başka bişey gelmiyo..
hayırlısıyla sağlıkla bebeğine kavuş canım nasıl heycanlı allahım herkese bu heycanı yasatsın yanına yelekte koy istersen ameliythane soğuk olur çıknca üşüyebilirsin
sabahlık aldım canım bi tane..polar..bi de şal alacam
sende bi gün anatacan elbet..onu aldım bunu aldım diyee...eğer süt gelmezse hemşireler şırıngayla(iğnesiz yani)mama veriyolar..biberona alışmasın diye..bide hastanede göğüs pompası felanda oluyo..ilklerde deniyolar..ya sağıp şırıngayla veriyolar yada zaten emiyosa emiyo..bu benim arkadaştan gördüğüm...tabi benim hastanede usul nasıldır bilemem...ama bunlar genel olarak özel hastanelerde var...öle biliyorumGenel olarak eksik yok gibi canım biberon filan almadım dimi yanına hani ilaç kaşıkları var bebekler için onlardan koysaydın bir de hemşireler tüst gelmezse kaşıkla mama veriyorlarmış biberona alışmasın diye hastane çıkışnda alt üst takım ve tulumlu nasıl. Çabuk batabilir bir alt üst ya da tulum ayrıca koysaydın ama tam takımsa gerek yok. Zaten iki gün ancak kalırsınız yeter canım. Ne güzel birşey yarın anne adayı öbür gün tam anlamıyla anne olacaksın nasıl duygular var içinde acaba az çok heywcanını anlayabiliyorum ben tatmadım henüz yaşar mıyım bilmiyorum da ama buradaki her doğumda sanki ben yaşıyormuşum gibi oluyorum..
canım patik falanda al yanına çorap havlu kendine göre ıslak mendil ve gögüs pedi belki yazmışsındır aldıklarının yanına ama aklıma geldi bunlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?