Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım geçmişi açıp okym dedim ama senin haberini görür görmez ne olup bittiğini merak ettim, çok şükür ki bebeğinin kalbi atıyo, hareket edip annesine moral veriyo.. İnşallah Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin. 7. ayına kadar sağ salim dursun meleğimiz, kendine çok ama çok dikkat et, O Allaha emanet. Bizler duamızla senin yanındayız sakın unutma.

Kızlar sonunda hamilellik takvimi yapabildim :))) telefonda olmuyodu bilg bulunca hemen yaptım :)))

Takvimin hayırlı olsun canım 40 hafta beklermi senin ikizler orda bilemiyorum ama inşallah en güzel şekilde tamamlarsın hamileleğini

B.burcu, doğum günün kutlu olsun canım, geçmişte gördüm ama dünmüydü bugünmüydü orasını tam hatırlayamadım, kusuruma bakma bacım Rabbim hayırlı ömür versin inşallah

kızlar sabahtır beri dışardayız yeni geldik..
burcunun müjdeli haberini okudum..gözümüz aydın diyelim şimdilik...güzel bir haber..inşallah devamı gelir..bebeğin sıkı sıkı tututnur sana..

bana gelince bir değişiklik yok..cuma saat 7,5 da hastanede olun, 8 de sezaryene alırız8,5 da çıkarsın dedi doktor..hakkımızda hayırlısı..yani artık doğuma daha yakınım..Allah herkesin evladına sağlık versin..amin...

Canım hakkında hayırlısı olsun sag saglim gelsin yagmur hnm

aaa evet aklımdaydı sağlık ocağı benim burda kaydım yok yanlız önce kayıt taşımamız lazım hala keçiören görünüyor
onu ihmal etme tatlım ya sonra sağlık ocakları doluyo taaa nerdekine yolluyorlar seni benim gittiğim uzak mesela mecbur gidiyorum kızımın benim tahlillerim orada biran önce kaydını aldır bence
tatlım hadi hayırlısı olsun inş bu akşam 10 muharrem bol bol dua et kuran oku Rabbim sağsalim kucagına almayı nasip etsin canım
cumaya bebişimiz geliyoooooooooooooooooooooo

hayırlı akşamlar kızlarr MUHARREM AYIMIZ MÜBAREK OLSUN..

BEDRİYECİM geçmiş olsun RABBİM korumuş meleğini benimde gözüm üstündeydi şimdi odasına geçirdik 2 tarafına yastık koyuyorum yüzüstü dönmesin die... canım yatağının altına başucu tarafına yastık koy yatağın baş tarafı biraz yüksek olsun ben öyle yapıyorum..

dualrınızı okudum kızlar RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]asyamca/ gülhan[/TD]
[TD]11.11.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] ecrinnn07/ aslı[/TD]
[TD]12.11.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] duamnur/ burcu[/TD]
[TD]13.11.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828/ nazan[/TD]
[TD]14.11.2013 perşembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] sunbal/ sündüz[/TD]
[TD]15.11.2013 cuma[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

BURCUCUMM İNŞALLAH bebişin iyidir sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın RABBİM e emanet..

Son düzenleme:
Bende düşünüyorum 40 hafta beklerlermi die hayırlısı bakalım aminn canım

Oyyy Buket hadi hayırlısı bakalım cuma günü geliyo fıstık

Allah razı olsun canım )

Yaşasıınnn bir bebeğimiz daha geliyor topiğimizee. 8 de alıp 8.30 da çıkarırlar mıymış o kadar kısa mı sürüyormuş ama evet duymuştum 10 dk uyuşuyormuş 5 dk içinde de bebeği çıkarıyorlar diyordu sezeryan olanlar, sonrası da dikiş olsa tamamdır onlar için kolay işler bunlar inşallah sağlıklı gelecek bebeğin. Sen de hemen ayaklanırsın güzel bir doğum olun Rabbim hayırlı salih evlat nasip etsin. Canım sezeryandan sonra uyuşukluğun geçince kalk yavaş yavaşta olsa yürü ne kadar yürürsen o kadar çabuk iyi olursun. Yşne sıvı amayı ihmal etme. Hem gaz olayına kadar sana yiyecek vermeyecekler o yüzden de hareket yürümek iyi. Çantan da herşey tam dimi canımm. Ay çok heyecanlı yaa yarın bebeğinin senin karnındaki son günü. Cuma sabahı mübarek gün kucağında olacak Allah'ın izniyle ben fetih okuyamıyorum regliyim ama tesbih çekebiliyırmuşum salavat okucam canımm

kızlar tek tek alıntı yapamadım ama hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

sedacım genel olarak herşey tamam gibi.iki takım kendime pijama sabahlık bebeğe hastane çıkışı, 3 tane battaniye, alt açma bezi, bez, pamuk, altına sarmak için çarşaf(hastane çarşafı olmasın diye), tarak ayna, ruj tac, ıslak mendil, havlu kağıt, foto makinesi,kolonya şeker(ikram olsun diye) kendime çorap atlet alt çamaşır, göğüs pedi, ped, terlik,bi tanede pazen geceliğim vardı ne olu ne olmaz onu da koydum..aklıma da başka bişey gelmiyo..

hayırlısıyla sağlıkla bebeğine kavuş canım nasıl heycanlı allahım herkese bu heycanı yasatsın yanına yelekte koy istersen ameliythane soğuk olur çıknca üşüyebilirsin

k.burcu canım çok geçmişler olsun sen bol bol dua et rabbim bilir en iyisini bol bol dinlen beslenmene dikkat et ve sol yanına yat b burcum doğum günün kutlu mutlu umutlu olsun inş

Genel olarak eksik yok gibi canım biberon filan almadım dimi yanına hani ilaç kaşıkları var bebekler için onlardan koysaydın bir de hemşireler tüst gelmezse kaşıkla mama veriyorlarmış biberona alışmasın diye hastane çıkışnda alt üst takım ve tulumlu nasıl. Çabuk batabilir bir alt üst ya da tulum ayrıca koysaydın ama tam takımsa gerek yok. Zaten iki gün ancak kalırsınız yeter canım. Ne güzel birşey yarın anne adayı öbür gün tam anlamıyla anne olacaksın nasıl duygular var içinde acaba az çok heywcanını anlayabiliyorum ben tatmadım henüz yaşar mıyım bilmiyorum da ama buradaki her doğumda sanki ben yaşıyormuşum gibi oluyorum..

K.burcu geçmiş olsun canım hakkında herşeyin hayırlısı bol bol armut ve muz ye bu ikisi bebeğe aşırı derecede kilo aldırıyor bol bol dinlen ve içini ferah tut gerçekten herşey yoluna girecek

Burcummm canım doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle ve önümüzdeki yıl bebişinle eşinle sağlıklı sıhatli yaşına girmene :)

sende bi gün anatacan elbet..onu aldım bunu aldım diyee...eğer süt gelmezse hemşireler şırıngayla(iğnesiz yani)mama veriyolar..biberona alışmasın diye..bide hastanede göğüs pompası felanda oluyo..ilklerde deniyolar..ya sağıp şırıngayla veriyolar yada zaten emiyosa emiyo..bu benim arkadaştan gördüğüm...tabi benim hastanede usul nasıldır bilemem...ama bunlar genel olarak özel hastanelerde var...öle biliyorum

canım patik falanda al yanına çorap havlu kendine göre ıslak mendil ve gögüs pedi belki yazmışsındır aldıklarının yanına ama aklıma geldi bunlarda

aldım canikom onlarıda aldım..yemek işini nasıl yapacaz onu düşünüyoruz şuan.hastanede yemek veriyomular refakatçiler naapıyoo..yarın hastaneye soracaz dışardan yemek geliyor mu diye..onuda halledelim bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…