Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sedacım o nasıl söz rabbimin kudreti herseye herkese yeter evvel allahın izni ile seninde olcak kuzucugun

Sıra sendeeeeee biliyosun dimii

Canım bildiğim kadarıyla dışarıdan sipariş kabul ediyorlar Çünkü benim doğum yapmış tanıdıklarımın refakatçileri hep dışarıdan yemek alıp geliyorlar yada hastanenin önüne kadar sipariş verip kapıdan alıyorlar bebeğimm

Sedacım o nasıl söz rabbimin kudreti herseye herkese yeter evvel allahın izni ile seninde olcak kuzucugun

Sıra sendeeeeee biliyosun dimii

Farkındayım bebeğim ve düşündükçe heyecan basıyor :) Ayın 20sinde yani 6 gün sonra doğum tarihim belli olabilir benimde :)

Coooook tatli olmuslar canim besiginin cibinligi varsa onada kucuk kucuk hayvanlar falan yap ben kapisina bile yapmistim tatlim cok cici oluyo

Var canım ama cibinliği kendinden süslü kurdelalarla falan süslü ama yinede iyi fikir onlardan da yapayım ya sticker almak istemedim kendim bişeler yapmak istedim bunları yaptım uğur böceği kedi ve ördek yapcam daha :)

Ben bebek sekerlerini bile kendim yapmistim tatlim insanin elinin emegi baska oluyo cokta guzel duruyo bende kis diye cibinligini kaldirdim perdeye astim yaptiklarimi oda guzel oluyo kapi susu falanda yapmistim fotograflarini koymustum belki hatirlarsin birer fikir tabi

Hatırlıyor gibiyim canım benim evet insanın bebeği için yaptığı işler daha çok hoşuna gidiyor kuzum ama kapıya da küçük küçük süsler gerçekten iyi fikir :)

nasıl yani atıyorum döner iskender gibi siparişler mi?? evde yaptığımızı getiremiyoz mu?

İyi geceler fistiklarrrr ben geldim nasilsiniz bakalim buketttttt masallah kiz onlar cantaya sigdimi bari

valla bi ufak valiz oldu..

Canlarım kızımın duvar süsleri ben yaptım sizce nasıl olmuş :)

ay çok hoş..benimde elimden gelir böle şeyler ama hiç vaktim yok..bugğn bebeğe süs aldık..arajman şeklinde..buzdolabı süsü..üstünde adı yazacak...kadınlar yaparken gördüm tam bana göre bişey:))

Canım dışardan sipariş olduğuna göre evden de getirilebilir bence ama ısıtılması falan zor olur diye ben dışarıdan söylemeyi tercih ediyorum acıkcası orada bide tabak çanak uğraşma kuzumm

Hatırlıyor gibiyim canım benim evet insanın bebeği için yaptığı işler daha çok hoşuna gidiyor kuzum ama kapıya da küçük küçük süsler gerçekten iyi fikir :)
Aklinda bulunsun kapi kulpunda cok hos duruyo iple sarkit ben bayaaa bayaaa ugrasmistim seninkileride cok begendim biseyde takilirsan sor seve seve yardimci olurum tatlim tatli heyecanlar bunlar
Tahmin edebiliyorummm kucucuk olmustur hangi hastanede dogum yapcan tatlicim

balgat koru hastanesinde...

bu arada biz ikinci bi isim daha bulduk, ----ARIN----YAĞMUR ARIN---..
nasıl??

Hadi bakalim tatlim hayirli olur ins
Anlami neymis tatlim

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD="bgcolor: #FFFFE6, align: right"]Anlam:[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFE6"]1. Temiz, arı, saf.
2. Alın.
3. Yüz, cephe, dağların, tepelerin yüzü.

soy adımızlada uyumlu..onun için yakıştığını düşünüyoruz[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canım benim bebişime hiçbirşey olmayacak allahın izniyle dualarım seninle güzel günlerin hürmetine sabrett canım benim http://www.kadinlarkulubu.com/images/icons/heart.gif

günaydın canlarım benimmm

NAZANcım duanı okudum, Rabbim kolay bir doğum nasip etsin, sağlıkla evladına kavuş inşallah, bol sütün olsun

DIKKAT. DIKKAT. DIKKAT

topiğimizin şirin hayat dolu böcüğü BUKET YARIN SABAH 07,30 Da sezeryana girecek, bu gece yarın sbah fetih suresi okuyalım zaten okuyan, ya da okuyamayan 200 tane Rabbi yesir ceksin haydi bakalım, dombik yanaklı Yağmur Arın geliyor :)))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…