- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.161
Sedacım o nasıl söz rabbimin kudreti herseye herkese yeter evvel allahın izni ile seninde olcak kuzucugunGenel olarak eksik yok gibi canım biberon filan almadım dimi yanına hani ilaç kaşıkları var bebekler için onlardan koysaydın bir de hemşireler tüst gelmezse kaşıkla mama veriyorlarmış biberona alışmasın diye hastane çıkışnda alt üst takım ve tulumlu nasıl. Çabuk batabilir bir alt üst ya da tulum ayrıca koysaydın ama tam takımsa gerek yok. Zaten iki gün ancak kalırsınız yeter canım. Ne güzel birşey yarın anne adayı öbür gün tam anlamıyla anne olacaksın nasıl duygular var içinde acaba az çok heywcanını anlayabiliyorum ben tatmadım henüz yaşar mıyım bilmiyorum da ama buradaki her doğumda sanki ben yaşıyormuşum gibi oluyorum..
K.burcu geçmiş olsun canım hakkında herşeyin hayırlısı bol bol armut ve muz ye bu ikisi bebeğe aşırı derecede kilo aldırıyor bol bol dinlen ve içini ferah tut gerçekten herşey yoluna girecek
Burcummm canım doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle ve önümüzdeki yıl bebişinle eşinle sağlıklı sıhatli yaşına girmene :)
sende bi gün anatacan elbet..onu aldım bunu aldım diyee...eğer süt gelmezse hemşireler şırıngayla(iğnesiz yani)mama veriyolar..biberona alışmasın diye..bide hastanede göğüs pompası felanda oluyo..ilklerde deniyolar..ya sağıp şırıngayla veriyolar yada zaten emiyosa emiyo..bu benim arkadaştan gördüğüm...tabi benim hastanede usul nasıldır bilemem...ama bunlar genel olarak özel hastanelerde var...öle biliyorum
aldım canikom onlarıda aldım..yemek işini nasıl yapacaz onu düşünüyoruz şuan.hastanede yemek veriyomular refakatçiler naapıyoo..yarın hastaneye soracaz dışardan yemek geliyor mu diye..onuda halledelim bakalım..
Sedacım o nasıl söz rabbimin kudreti herseye herkese yeter evvel allahın izni ile seninde olcak kuzucugun
Sıra sendeeeeee biliyosun dimii
Farkındayım bebeğim ve düşündükçe heyecan basıyor :) Ayın 20sinde yani 6 gün sonra doğum tarihim belli olabilir benimde :)
Hadi bakalım hayırlısı ile geldin bebişler darısıda benim günümün gelmesine inş.
Canlarım kızımın duvar süsleri ben yaptım sizce nasıl olmuş :)
Coooook tatli olmuslar canim besiginin cibinligi varsa onada kucuk kucuk hayvanlar falan yap ben kapisina bile yapmistim tatlim cok cici oluyo
Var canım ama cibinliği kendinden süslü kurdelalarla falan süslü ama yinede iyi fikir onlardan da yapayım ya sticker almak istemedim kendim bişeler yapmak istedim bunları yaptım uğur böceği kedi ve ördek yapcam daha :)
Ben bebek sekerlerini bile kendim yapmistim tatlim insanin elinin emegi baska oluyo cokta guzel duruyo bende kis diye cibinligini kaldirdim perdeye astim yaptiklarimi oda guzel oluyo kapi susu falanda yapmistim fotograflarini koymustum belki hatirlarsin birer fikir tabi
Canım bildiğim kadarıyla dışarıdan sipariş kabul ediyorlar Çünkü benim doğum yapmış tanıdıklarımın refakatçileri hep dışarıdan yemek alıp geliyorlar yada hastanenin önüne kadar sipariş verip kapıdan alıyorlar bebeğimm
İyi geceler fistiklarrrr ben geldim nasilsiniz bakalim buketttttt masallah kiz onlar cantaya sigdimi bari
Canlarım kızımın duvar süsleri ben yaptım sizce nasıl olmuş :)
nasıl yani atıyorum döner iskender gibi siparişler mi?? evde yaptığımızı getiremiyoz mu?
valla bi ufak valiz oldu..
ay çok hoş..benimde elimden gelir böle şeyler ama hiç vaktim yok..bugğn bebeğe süs aldık..arajman şeklinde..buzdolabı süsü..üstünde adı yazacak...kadınlar yaparken gördüm tam bana göre bişey:))
Aklinda bulunsun kapi kulpunda cok hos duruyo iple sarkit ben bayaaa bayaaa ugrasmistim seninkileride cok begendim biseyde takilirsan sor seve seve yardimci olurum tatlim tatli heyecanlar bunlarHatırlıyor gibiyim canım benim evet insanın bebeği için yaptığı işler daha çok hoşuna gidiyor kuzum ama kapıya da küçük küçük süsler gerçekten iyi fikir :)
Tahmin edebiliyorummm kucucuk olmusturnasıl yani atıyorum döner iskender gibi siparişler mi?? evde yaptığımızı getiremiyoz mu?
valla bi ufak valiz oldu..
ay çok hoş..benimde elimden gelir böle şeyler ama hiç vaktim yok..bugğn bebeğe süs aldık..arajman şeklinde..buzdolabı süsü..üstünde adı yazacak...kadınlar yaparken gördüm tam bana göre bişey:))
Aklinda bulunsun kapi kulpunda cok hos duruyo iple sarkit ben bayaaa bayaaa ugrasmistim seninkileride cok begendim biseyde takilirsan sor seve seve yardimci olurum tatlim tatli heyecanlar bunlar
Tahmin edebiliyorummm kucucuk olmusturhangi hastanede dogum yapcan tatlicim
balgat koru hastanesinde...
bu arada biz ikinci bi isim daha bulduk, ----ARIN----YAĞMUR ARIN---..
nasıl??
Hadi bakalim tatlim hayirli olur ins
Anlami neymis tatlim
kızlar doktordan yeni geldim doktor 1 hafta daha bekle 1 hafta içinde bebeklerin durumu belli oluyor eğer 1 hafta daha kalırsa fakülteye yatışını yaparız 7 aya kadar beklerse alırız ve yaşama şansı olur ama 1 hafta bekle bol su iç dinlen yatış verdi şimdilik böyle eğer bebeğin hareketlerinde yavaşlama olursa hemen gel şimdilik beklemedeyiz allah ne nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?