Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kızlar

dün bir arkadaşıma araba çarptı hemde kaldırımda yürürken, sürücü virajı cok hızlı dönmüş ve kaldırıma cıkmış, arkadaşımın diz kapağı kırılmış parmağı çatlamış, çok kötü ya kaldırımda bile güvenli değiliz, Rabbim korusun hepimizi

yazdığını okuyunca profiline baktım da erzurmdamısın dün kğ kazayı bende gördüm..geçmiş olsun arkadaşınıza....konuya bodoslama daldım kusura bakmayın.. forum takipten okurken dikkaetimi çektide..

teşekkür ederim, evet erzurumdayım havuzbaşında olan kaza, ne yazıkki her önüne gelen trafiğe çıkıyor

BUKEEEEETTTT rabbi yesirlerini okudum Allah sağlık şifa versin bebişini umdugundan çoookk daha kolay sağlıklı al kucağına inşAllah..

canım benim inanki bazı doktorlar öyle olumsuz konuşuyor ki çok negatif oluyorar, bak bu doktor ne güzel söylemiş inşallah bebiş de iyi olacak sen doktoruna güven dediklerini yap, bol bol dinlen bebişinde rahat etsin
Kızlar sonunda hamilellik takvimi yapabildim :))) telefonda olmuyodu bilg bulunca hemen yaptım :)))
hayırlı olsun aslıcım, inşallah sağlık ve sıhhatle gelir senin kuzucuklar

canım ya bende kendim yapmak istiyorum ama güzel olurmu diye düşünüyorum şimdi senin yazını görünce tekrardan istek geldi bir ara fotosunu koyar mısın

günaydın hanımlar,

bircancığım arkadaşına çok geçmiş olsun Allah korumuş,insanlar çok dikkatsiz araba kullanıyorlar,artık hiçbir yer güvenli değil

bukeeeett yarın bu saatte bebeğin kucağında olacak ne güzel tombişine kavuşuyorsun sonunda,eşin nasıl beklediği gün geldi artık rahatlar ikinci ismide güzelmiş canım

aslıı hayırlı olsun takvimin dün bende denemek için yaptım sonra vazgeçip kaldırdım

Sedacım o nasıl söz rabbimin kudreti herseye herkese yeter evvel allahın izni ile seninde olcak kuzucugun

Sıra sendeeeeee biliyosun dimii

İnşallah canım benimm alnımıza ne yazıldıysa o olacak. Bu aralar acayip bir tevekkül içindeyim olur mu olmaz mı düşünmüyorum hayat ne gösterirse artık elimden geleni yapıyorum ben kendimce.

Canlarım kızımın duvar süsleri ben yaptım sizce nasıl olmuş :)

Çok güzeller canımm maşallahh..

balgat koru hastanesinde...

bu arada biz ikinci bi isim daha bulduk, ----ARIN----YAĞMUR ARIN---..
nasıl??

Çok güzel Buketimm Arın ismini severim ben. Adıyla yaşasın İnşallah kızımız..

Ben regliden dolayı fetih okuyamıyorum rabbi yesir çekeyim akşama o zaman

Canım geçmiş olsun arkadaşına Rabbim şifalar versin bu arabalar hiç bakmıyorlar valla kaçıncı böyle hep. Biz de üniversite girişinde bekliyoruz gidiş geliş yol karşıdan araba geiyor o geçecek ki biz de üniversite kampüsüne giriş yapıcaz sabah. Bir de çıkışta bekleyen araba üni kapısında o da geçecek neyse. Biz orada önce beklemiyormuşuz gibi bir de karşıdan tır geliyor okul servisi geldi önümüze geçti hızla girdi üniye ya görüyor işte bekliyoruz dimi. Zaten arabalar öyle çok ki yakında kaldırımlarda gitmeye başlayacaklar. Yollar almyor anacım..

Gunaydin canlarim....
Bircan arkadasina cok gecmis olsun..
Buket ne guzel yarin kuzun kollarinda olucak bugun fetih suresini okuyacagim insallah.İsminede bayildim Yagmur Arin esime soyledim benim hic bir ismi begenmeyen kocam cok guzel isim dedi.
Ozlem hamislik nasil gidiyor sende takvim yapsana?
Asli gebelik takvimin hayirli olsun ikizler erken geliyor genelde bakalim senin kuzular ne yapicak.
Seda ben inaniyorum bu topikteki herkes hamile olucak sonra anne olucak umitsiz olmak yok...

sağolun kızlar , malesef öyle...

kızlar bişey sorucam hamileyken saç kestirmek iyi değil mi annem kestirme dedi, bana hurafe gibi geldi ama tereddüt edip kestiremiyorum da

tümay sen içinden geçen ismi koy bence eşinede söyle seni kırmasın hem kız bebek annenin daha cok hakkı varmış gibi geliyor bir sonrakini de o koysun ne olacak ki.

günaydın kızlar nasılsınız buketin yarın doğumu varmış allah kuzusunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin annem yanımda telefonuma ve bilgisayarıma el koydu onun pek gelemiyorum sizleri çok seviyorum durumdan haberdar ederim

kızlar bişey sorucam hamileyken saç kestirmek iyi değil mi annem kestirme dedi, bana hurafe gibi geldi ama tereddüt edip kestiremiyorum da

Canım tabikide hurafe ama bence doğumdan sonra kestir hem kendini daha iyi hissedersin...
tümay sen içinden geçen ismi koy bence eşinede söyle seni kırmasın hem kız bebek annenin daha cok hakkı varmış gibi geliyor bir sonrakini de o koysun ne olacak ki.

aslında isim konusunda henüz karar vermedik sağlıkla doğsun ismine sonra karar veririz dedik ama eşimin istediği isim çok ağır basıyor Sevilay çünkü eşim daha evlenmeden kızım olursa bu ismi koyucam diyordu.Bende beğeniyorum ama bazen çok ağır isimmiş gibi geliyor aslında annelik içgüdüsü bebeğime hiç bişey yakıştıramıyorum

Yağmur ismini benim kocamda beğenmişti hiç beğenmezken ama bakalım hala onun da fikri o isimden yana ben Derin, Eylül isimlerini de seviyorum. İnşallah canımm ümitsiz değilim de zamana bıraktım artık ısrarla istemekten vazgeçtim mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler.

Valla bence hurafe yani ama insanlar da acaba diyorlar tabi haliyle çekiniyorlar sen bilirsin canım ama alakası olduğunu düşünmüyorum benim annemde kestirmiştir illa çünkü uzun saçı hiç sevmez asla 9 ay uzatmamıştır toka filanda takmaz hiç çünkü tel toka bile o yüzden hep en fazla omuzlarındadır ama bak yaşıyoruz işte. Allah bilir canım herşeyi daha ana rahmine düşerken yazılmış denir ölüm tarihimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…