- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.181
günaydın kızlar
dün bir arkadaşıma araba çarptı hemde kaldırımda yürürken, sürücü virajı cok hızlı dönmüş ve kaldırıma cıkmış, arkadaşımın diz kapağı kırılmış parmağı çatlamış, çok kötü yakaldırımda bile güvenli değiliz, Rabbim korusun hepimizi
yazdığını okuyunca profiline baktım da erzurmdamısın dün kğ kazayı bende gördüm..geçmiş olsun arkadaşınıza....konuya bodoslama daldım kusura bakmayın.. forum takipten okurken dikkaetimi çektide..
DIKKAT. DIKKAT. DIKKAT
topiğimizin şirin hayat dolu böcüğü BUKET YARIN SABAH 07,30 Da sezeryana girecek, bu gece yarın sbah fetih suresi okuyalım zaten okuyan, ya da okuyamayan 200 tane Rabbi yesir ceksin haydi bakalım, dombik yanaklı Yağmur Arın geliyor :)))))))))))))
canım benim inanki bazı doktorlar öyle olumsuz konuşuyor ki çok negatif oluyorar, bak bu doktor ne güzel söylemiş inşallah bebiş de iyi olacak sen doktoruna güven dediklerini yap, bol bol dinlen bebişinde rahat etsinkızlar doktordan yeni geldim doktor 1 hafta daha bekle 1 hafta içinde bebeklerin durumu belli oluyor eğer 1 hafta daha kalırsa fakülteye yatışını yaparız 7 aya kadar beklerse alırız ve yaşama şansı olur ama 1 hafta bekle bol su iç dinlen yatış verdi şimdilik böyle eğer bebeğin hareketlerinde yavaşlama olursa hemen gel şimdilik beklemedeyiz allah ne nasip ederse
hayırlı olsun aslıcım, inşallah sağlık ve sıhhatle gelir senin kuzucuklarKızlar sonunda hamilellik takvimi yapabildim :))) telefonda olmuyodu bilg bulunca hemen yaptım :)))
Ben bebek sekerlerini bile kendim yapmistim tatlim insanin elinin emegi baska oluyo cokta guzel duruyo bende kis diye cibinligini kaldirdim perdeye astim yaptiklarimi oda guzel oluyo kapi susu falanda yapmistim fotograflarini koymustum belki hatirlarsin birer fikir tabi
Sedacım o nasıl söz rabbimin kudreti herseye herkese yeter evvel allahın izni ile seninde olcak kuzucugun
Sıra sendeeeeee biliyosun dimii
Canlarım kızımın duvar süsleri ben yaptım sizce nasıl olmuş :)
balgat koru hastanesinde...
bu arada biz ikinci bi isim daha bulduk, ----ARIN----YAĞMUR ARIN---..
nasıl??
DIKKAT. DIKKAT. DIKKAT
topiğimizin şirin hayat dolu böcüğü BUKET YARIN SABAH 07,30 Da sezeryana girecek, bu gece yarın sbah fetih suresi okuyalım zaten okuyan, ya da okuyamayan 200 tane Rabbi yesir ceksin haydi bakalım, dombik yanaklı Yağmur Arın geliyor :)))))))))))))
günaydın kızlar
dün bir arkadaşıma araba çarptı hemde kaldırımda yürürken, sürücü virajı cok hızlı dönmüş ve kaldırıma cıkmış, arkadaşımın diz kapağı kırılmış parmağı çatlamış, çok kötü yakaldırımda bile güvenli değiliz, Rabbim korusun hepimizi
günaydın hanımlar,
bircancığım arkadaşına çok geçmiş olsun Allah korumuş,insanlar çok dikkatsiz araba kullanıyorlar,artık hiçbir yer güvenli değil
bukeeeett yarın bu saatte bebeğin kucağında olacak ne güzel tombişine kavuşuyorsun sonunda,eşin nasıl beklediği gün geldi artık rahatlarikinci ismide güzelmiş canım
aslıı hayırlı olsun takvimin dün bende denemek için yaptım sonra vazgeçip kaldırdım
sağolun kızlar , malesef öyle...İnşallah canım benimm alnımıza ne yazıldıysa o olacak. Bu aralar acayip bir tevekkül içindeyim olur mu olmaz mı düşünmüyorum hayat ne gösterirse artık elimden geleni yapıyorum ben kendimce.
Çok güzeller canımm maşallahh..
Çok güzel Buketimm Arın ismini severim ben. Adıyla yaşasın İnşallah kızımız..
Ben regliden dolayı fetih okuyamıyorum rabbi yesir çekeyim akşama o zaman
Canım geçmiş olsun arkadaşına Rabbim şifalar versin bu arabalar hiç bakmıyorlar valla kaçıncı böyle hep. Biz de üniversite girişinde bekliyoruz gidiş geliş yol karşıdan araba geiyor o geçecek ki biz de üniversite kampüsüne giriş yapıcaz sabah. Bir de çıkışta bekleyen araba üni kapısında o da geçecek neyse. Biz orada önce beklemiyormuşuz gibi bir de karşıdan tır geliyor okul servisi geldi önümüze geçti hızla girdi üniye ya görüyor işte bekliyoruz dimi. Zaten arabalar öyle çok ki yakında kaldırımlarda gitmeye başlayacaklar. Yollar almyor anacım..
Gunaydin canlarim....
Bircan arkadasina cok gecmis olsun..
Buket ne guzel yarin kuzun kollarinda olucak bugun fetih suresini okuyacagim insallah.İsminede bayildim Yagmur Arin esime soyledim benim hic bir ismi begenmeyen kocam cok guzel isim dedi.
Ozlem hamislik nasil gidiyor sende takvim yapsana?
Asli gebelik takvimin hayirli olsun ikizler erken geliyor genelde bakalim senin kuzular ne yapicak.
Seda ben inaniyorum bu topikteki herkes hamile olucak sonra anne olucak umitsiz olmak yok...
sağol canım inşallah allaha emanetcanım benim bebişime hiçbirşey olmayacak allahın izniyle dualarım seninle güzel günlerin hürmetine sabrett canım benim http://www.kadinlarkulubu.com/images/icons/heart.gif
kızlar bişey sorucam hamileyken saç kestirmek iyi değil mi annem kestirme dedi, bana hurafe gibi geldi ama tereddüt edip kestiremiyorum da
tümay sen içinden geçen ismi koy bence eşinede söyle seni kırmasın hem kız bebek annenin daha cok hakkı varmış gibi geliyor bir sonrakini de o koysun ne olacak ki.
dün benim gittiğim doktor zeynep kamil de eğitimini yapmış hep referansları iyi
Gunaydin canlarim....
Bircan arkadasina cok gecmis olsun..
Buket ne guzel yarin kuzun kollarinda olucak bugun fetih suresini okuyacagim insallah.İsminede bayildim Yagmur Arin esime soyledim benim hic bir ismi begenmeyen kocam cok guzel isim dedi.
Ozlem hamislik nasil gidiyor sende takvim yapsana?
Asli gebelik takvimin hayirli olsun ikizler erken geliyor genelde bakalim senin kuzular ne yapicak.
Seda ben inaniyorum bu topikteki herkes hamile olucak sonra anne olucak umitsiz olmak yok...
kızlar bişey sorucam hamileyken saç kestirmek iyi değil mi annem kestirme dedi, bana hurafe gibi geldi ama tereddüt edip kestiremiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?