- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.201
çok sağol canım allah razı olsun allah sana da hayırlı bir melek nasip etsinKÜÇÜK BURCU dün senin duanı okudum ama yazsmadım senin için yasin de okudum bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allahım
BUKET senin içinde fetih suresi okudum yarın çookk kolay bir doğum geçirirsin inş, sen şimdi çok heyecanlısındır ben bile burdan heyecanlanıyorum valla hadi sana kolay gelsin,kızının adı da çok güzelmiş adıyla yaşasın
NAZAN senin duanı da okudum ama daha fetih sureni okumadım:18:
canım allah yardımcın olsun inşallah kolaylıkla hiç hissetmeden atlatırsın inşallahKızlar bende dr gittim baya bekledim sekreter kız randevu alamana gerek yok demişti bugünde çok işlem varmış sıra olmuş 1 saat öyle bekledim muayene oldum dr iyi dedi salı gününe histereskopi günü verdi. Sabah 8 de güzel kahvatı yap gel dedi 10 da orada olacakmışım 2-4 arası işleme alacaklar neden o kadar erken çağırıyorlarsa. Bir de düzenleyici verdi kullan düzenli regl olursun dedi ama anlamadım regl olunca mı başlıcaz yoksa bunu olucam öbür reglimin 21. günü baskılayıcı ya başlayıp daha sonra mı olacak ama büyük ihtimal o regliyle başlarım çünkü dr histereskopinin ertesi ayı transfer olması lazım demişti acele etmekten soramadım ki. Sonra anestezi doktoruna yönlendirdiler beni. Orada doktor baya form doldurdu sordu birşeyler sonra tansiyonuma baktı, sırtımı dinledi, 10-15 dk narkoz alcaksın dedi valla korktum toplama zamanı böyle ayrıntılı bakılmamıştı bir de 4 tüp kan verdim bakılacaknış işte. Parayı da ödedik odayı ayarlayın şimdiden dediler ama yok yer sorunu yaşamazsınız dediler. Bilmiyorum valla kanlar muayeneler filan dr basit dedi tanısal histereskopi yazmış zaten de böyle detaylar olunca ürktüm ama sonra nasılsa uyucam bir şey duymucam ki kesmiceklerde bir tarafımı sonuçta. Bir yukarı bir aşağı gönderip durdular öğle yemeği bile yiyemedim geldim tost yedim. İnşallah birşey çıkmaz kızlar sorun çıkmasında herşeye razıyım.
günaydın kızlar
dün bir arkadaşıma araba çarptı hemde kaldırımda yürürken, sürücü virajı cok hızlı dönmüş ve kaldırıma cıkmış, arkadaşımın diz kapağı kırılmış parmağı çatlamış, çok kötü yakaldırımda bile güvenli değiliz, Rabbim korusun hepimizi
canım allah yardımcın olsun inşallah kolaylıkla hiç hissetmeden atlatırsın inşallah
Sağol canım işlemde hissetmem de uyanınca nasıl olur bilmem hep kolumdan damar yolu açıp oradan veriyorlardı anesteziyi bu sefer narkoz verecekler ağızdan sanırım ki anestezist ciğerlerimi muayene etti nefes al filan diye forumda da öksürür müsün sürekli filan diye maddeler vardı ayrıca 4 farklı şeye bakılacak kanımda 4 tüp kan alındı vs. Uyanınca ağrım olmasında neyse eve gelir yatarım ya yemeğimi de bir gün önceden yapar hazır ederim ne olur ne olmaz diye 2-4 arası dediler inşallah 2 de hemen alsalar ne iyi olur. Sen dikkat ediyorsun dimi kendine, dinleniyorsun dimi. Yemene içmene suyuna herşeye çok dikkat et canımm..
Canım alla yardımcın olsun inş kolayca atlatırsın cnmKızlar bende dr gittim baya bekledim sekreter kız randevu alamana gerek yok demişti bugünde çok işlem varmış sıra olmuş 1 saat öyle bekledim muayene oldum dr iyi dedi salı gününe histereskopi günü verdi. Sabah 8 de güzel kahvatı yap gel dedi 10 da orada olacakmışım 2-4 arası işleme alacaklar neden o kadar erken çağırıyorlarsa. Bir de düzenleyici verdi kullan düzenli regl olursun dedi ama anlamadım regl olunca mı başlıcaz yoksa bunu olucam öbür reglimin 21. günü baskılayıcı ya başlayıp daha sonra mı olacak ama büyük ihtimal o regliyle başlarım çünkü dr histereskopinin ertesi ayı transfer olması lazım demişti acele etmekten soramadım ki. Sonra anestezi doktoruna yönlendirdiler beni. Orada doktor baya form doldurdu sordu birşeyler sonra tansiyonuma baktı, sırtımı dinledi, 10-15 dk narkoz alcaksın dedi valla korktum toplama zamanı böyle ayrıntılı bakılmamıştı bir de 4 tüp kan verdim bakılacaknış işte. Parayı da ödedik odayı ayarlayın şimdiden dediler ama yok yer sorunu yaşamazsınız dediler. Bilmiyorum valla kanlar muayeneler filan dr basit dedi tanısal histereskopi yazmış zaten de böyle detaylar olunca ürktüm ama sonra nasılsa uyucam bir şey duymucam ki kesmiceklerde bir tarafımı sonuçta. Bir yukarı bir aşağı gönderip durdular öğle yemeği bile yiyemedim geldim tost yedim. İnşallah birşey çıkmaz kızlar sorun çıkmasında herşeye razıyım.
KÜÇÜK BURCU dün senin duanı okudum ama yazsmadım senin için yasin de okudum bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allahım
BUKET senin içinde fetih suresi okudum yarın çookk kolay bir doğum geçirirsin inş, sen şimdi çok heyecanlısındır ben bile burdan heyecanlanıyorum valla hadi sana kolay gelsin,kızının adı da çok güzelmiş adıyla yaşasın
Canım iğne kullanıyor musun dedi evet dedim devam et ilaçları bırakma gerîsi Allah'a emanet birde bebeğin eşinin yanında kanama başlamış
Takvimin hayırlı olsun canım40 hafta beklermi senin ikizler orda bilemiyorum ama inşallah en güzel şekilde tamamlarsın hamileleğini
B.burcu, doğum günün kutlu olsun canım, geçmişte gördüm ama dünmüydü bugünmüydü orasını tam hatırlayamadım, kusuruma bakma bacımRabbim hayırlı ömür versin inşallah
k.burcu canım çok geçmişler olsun sen bol bol dua et rabbim bilir en iyisini bol bol dinlen beslenmene dikkat et ve sol yanına yat b burcum doğum günün kutlu mutlu umutlu olsun inş
K.burcu geçmiş olsun canım hakkında herşeyin hayırlısı bol bol armut ve muz ye bu ikisi bebeğe aşırı derecede kilo aldırıyor bol bol dinlen ve içini ferah tut gerçekten herşey yoluna girecek
Burcummm canım doğum günün kutlu olsun nice senelere sevdiklerinle ve önümüzdeki yıl bebişinle eşinle sağlıklı sıhatli yaşına girmene :)
Canlarım kızımın duvar süsleri ben yaptım sizce nasıl olmuş :)
günaydın kızlar
dün bir arkadaşıma araba çarptı hemde kaldırımda yürürken, sürücü virajı cok hızlı dönmüş ve kaldırıma cıkmış, arkadaşımın diz kapağı kırılmış parmağı çatlamış, çok kötü yakaldırımda bile güvenli değiliz, Rabbim korusun hepimizi
kızlar bişey sorucam hamileyken saç kestirmek iyi değil mi annem kestirme dedi, bana hurafe gibi geldi ama tereddüt edip kestiremiyorum da
günaydın kızlar nasılsınız buketin yarın doğumu varmış allah kuzusunu hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin annem yanımda telefonuma ve bilgisayarıma el koydu onun pek gelemiyorum sizleri çok seviyorum durumdan haberdar ederim
Kızlar bende dr gittim baya bekledim sekreter kız randevu alamana gerek yok demişti bugünde çok işlem varmış sıra olmuş 1 saat öyle bekledim muayene oldum dr iyi dedi salı gününe histereskopi günü verdi. Sabah 8 de güzel kahvatı yap gel dedi 10 da orada olacakmışım 2-4 arası işleme alacaklar neden o kadar erken çağırıyorlarsa. Bir de düzenleyici verdi kullan düzenli regl olursun dedi ama anlamadım regl olunca mı başlıcaz yoksa bunu olucam öbür reglimin 21. günü baskılayıcı ya başlayıp daha sonra mı olacak ama büyük ihtimal o regliyle başlarım çünkü dr histereskopinin ertesi ayı transfer olması lazım demişti acele etmekten soramadım ki. Sonra anestezi doktoruna yönlendirdiler beni. Orada doktor baya form doldurdu sordu birşeyler sonra tansiyonuma baktı, sırtımı dinledi, 10-15 dk narkoz alcaksın dedi valla korktum toplama zamanı böyle ayrıntılı bakılmamıştı bir de 4 tüp kan verdim bakılacaknış işte. Parayı da ödedik odayı ayarlayın şimdiden dediler ama yok yer sorunu yaşamazsınız dediler. Bilmiyorum valla kanlar muayeneler filan dr basit dedi tanısal histereskopi yazmış zaten de böyle detaylar olunca ürktüm ama sonra nasılsa uyucam bir şey duymucam ki kesmiceklerde bir tarafımı sonuçta. Bir yukarı bir aşağı gönderip durdular öğle yemeği bile yiyemedim geldim tost yedim. İnşallah birşey çıkmaz kızlar sorun çıkmasında herşeye razıyım.
Herkesciklere merhaba, ben geldim ama kimse yok, olsun bende geçmişi okuyup takip etmeye çalışıyorum..
Ömer zaten günümün çoğunu alıyor. Hazır onu uyutmuşken bi bakayım dedim.
Ben dualara henüz başlayamadım. Doğumdan sonra adet olmamıştım hiç. Sanki bikaç gündür oluyo gibiym anlamadım da ne olduğunu. Neyse inşallah bu gece başlamayı ümid ediyorum. Hakkınızı helal edin :)
Ozlem hamislik nasil gidiyor sende takvim yapsana?
kızlar bişey sorucam hamileyken saç kestirmek iyi değil mi annem kestirme dedi, bana hurafe gibi geldi ama tereddüt edip kestiremiyorum da
DIKKAT. DIKKAT. DIKKAT
topiğimizin şirin hayat dolu böcüğü BUKET YARIN SABAH 07,30 Da sezeryana girecek, bu gece yarın sbah fetih suresi okuyalım zaten okuyan, ya da okuyamayan 200 tane Rabbi yesir ceksin haydi bakalım, dombik yanaklı Yağmur Arın geliyor :)))))))))))))
BUKEEEEETTTT rabbi yesirlerini okudum Allah sağlık şifa versin bebişini umdugundan çoookk daha kolay sağlıklı al kucağına inşAllah..
günaydın hanımlar,
bircancığım arkadaşına çok geçmiş olsun Allah korumuş,insanlar çok dikkatsiz araba kullanıyorlar,artık hiçbir yer güvenli değil
bukeeeett yarın bu saatte bebeğin kucağında olacak ne güzel tombişine kavuşuyorsun sonunda,eşin nasıl beklediği gün geldi artık rahatlarikinci ismide güzelmiş canım
aslıı hayırlı olsun takvimin dün bende denemek için yaptım sonra vazgeçip kaldırdım
buket miskokuluna yarın kavuşacaksın inşallah, ne güzel... ismide çok güzel ismi gibi tertemiz olsun...
buket canım fetih süresini okudum allah kolay doğum nasip etsin
KÜÇÜK BURCU dün senin duanı okudum ama yazsmadım senin için yasin de okudum bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allahım
Amiin canım, geçmiş olsun arkadaşınada. İnsanın başına nerde ne geleceği hiç belli olmuyor
Bukeeett!! Ay ne heyecanlı bir bekleyişBöyle gün alıp doğumu beklemekte farklı bir his olsa gerek..
Allahım sağ salim kolaycacık bir doğum nasip etsin inşallah! Ağrın sızın olmasın, dikişlerin seni yormasın, bebeğini kucağına aldığın an sütün foş diye aksın.. Yarın Yağmur Arın'ımızın resmini bekliyoruz, mutlaka ulaştır
BUKEEEETT CANIM BENİM ALLAH yardımcın olsun.herşey yolunda gider inşallah fetih sureni okumuştum birazdan da rabbi yesir cekecegim..anammm çok heyecanlı
Evet tatlım Allah'a emanet, bol bol su iç ve dua......
çok sağol bacımmm lafı bile olmaz bebeğim
çok sağol canım benim..Allahım evladına sağlıkla koavuşamayı nasip etsin inşallah
çok sağol tatlım rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin sana
canım çok tatlılar, hepsini sen ni yaptın? çok şekerrrrrrr
ayy çok kötü, Allah şifa versin bir daha yaşatmasın inşallah
bende çok saçma buluyorum ama sanırım bende kestirmezdim
sen iyi olda canım, hiç sorun değil bizim için
Allah yardımcın olsun canım,Rabbim kolaylık versin
benim hakkım helal olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar çok sağoln..alıntı yapamadıklarım kusura bakmasın..herkesten Allah razı olsun..burda edilen duayı kimse kimseye yapmaz..benim içimi ferahlattınız yüzümü güldürdünüz..Allah ta sizi güldürsün..ne murad ediyosanız onu versin...herkese tek tek dua etmeye çalışacam..sizde bana bi dua gönderin yeter..hepinizi çok seviyorum..hakkınızı helal edin.Allah hepinizden razı olsun...
kızlar çok sağoln..alıntı yapamadıklarım kusura bakmasın..herkesten Allah razı olsun..burda edilen duayı kimse kimseye yapmaz..benim içimi ferahlattınız yüzümü güldürdünüz..Allah ta sizi güldürsün..ne murad ediyosanız onu versin...herkese tek tek dua etmeye çalışacam..sizde bana bi dua gönderin yeter..hepinizi çok seviyorum..hakkınızı helal edin.Allah hepinizden razı olsun...
Sedacım ne için bu hazırlıklar? Tam olarak takip edemedim ben. En son bir tüp denemeniz olmuştu sanırım. Şimdiki planınız ne? Neler yapıyosunuz? Kusura bakma canım, tabiri caizse bölük pörçük girince foruma böyle oluyo işte
Canım alla yardımcın olsun inş kolayca atlatırsın cnm
Allah razınolsun tubişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?