Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar bende dr gittim baya bekledim sekreter kız randevu alamana gerek yok demişti bugünde çok işlem varmış sıra olmuş 1 saat öyle bekledim muayene oldum dr iyi dedi salı gününe histereskopi günü verdi. Sabah 8 de güzel kahvatı yap gel dedi 10 da orada olacakmışım 2-4 arası işleme alacaklar neden o kadar erken çağırıyorlarsa. Bir de düzenleyici verdi kullan düzenli regl olursun dedi ama anlamadım regl olunca mı başlıcaz yoksa bunu olucam öbür reglimin 21. günü baskılayıcı ya başlayıp daha sonra mı olacak ama büyük ihtimal o regliyle başlarım çünkü dr histereskopinin ertesi ayı transfer olması lazım demişti acele etmekten soramadım ki. Sonra anestezi doktoruna yönlendirdiler beni. Orada doktor baya form doldurdu sordu birşeyler sonra tansiyonuma baktı, sırtımı dinledi, 10-15 dk narkoz alcaksın dedi valla korktum toplama zamanı böyle ayrıntılı bakılmamıştı bir de 4 tüp kan verdim bakılacaknış işte. Parayı da ödedik odayı ayarlayın şimdiden dediler ama yok yer sorunu yaşamazsınız dediler. Bilmiyorum valla kanlar muayeneler filan dr basit dedi tanısal histereskopi yazmış zaten de böyle detaylar olunca ürktüm ama sonra nasılsa uyucam bir şey duymucam ki kesmiceklerde bir tarafımı sonuçta. Bir yukarı bir aşağı gönderip durdular öğle yemeği bile yiyemedim geldim tost yedim. İnşallah birşey çıkmaz kızlar sorun çıkmasında herşeye razıyım.

KÜÇÜK BURCU dün senin duanı okudum ama yazsmadım senin için yasin de okudum bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allahım
BUKET senin içinde fetih suresi okudum yarın çookk kolay bir doğum geçirirsin inş, sen şimdi çok heyecanlısındır ben bile burdan heyecanlanıyorum valla hadi sana kolay gelsin,kızının adı da çok güzelmiş adıyla yaşasın
NAZAN senin duanı da okudum ama daha fetih sureni okumadım:18:

çok sağol canım allah razı olsun allah sana da hayırlı bir melek nasip etsin

canım allah yardımcın olsun inşallah kolaylıkla hiç hissetmeden atlatırsın inşallah

Amiin canım, geçmiş olsun arkadaşınada. İnsanın başına nerde ne geleceği hiç belli olmuyor

Bukeeett!! Ay ne heyecanlı bir bekleyiş Böyle gün alıp doğumu beklemekte farklı bir his olsa gerek..
Allahım sağ salim kolaycacık bir doğum nasip etsin inşallah! Ağrın sızın olmasın, dikişlerin seni yormasın, bebeğini kucağına aldığın an sütün foş diye aksın.. Yarın Yağmur Arın'ımızın resmini bekliyoruz, mutlaka ulaştır

Herkesciklere merhaba, ben geldim ama kimse yok, olsun bende geçmişi okuyup takip etmeye çalışıyorum..
Ömer zaten günümün çoğunu alıyor. Hazır onu uyutmuşken bi bakayım dedim.
Ben dualara henüz başlayamadım. Doğumdan sonra adet olmamıştım hiç. Sanki bikaç gündür oluyo gibiym anlamadım da ne olduğunu. Neyse inşallah bu gece başlamayı ümid ediyorum. Hakkınızı helal edin :)

canım allah yardımcın olsun inşallah kolaylıkla hiç hissetmeden atlatırsın inşallah

Sağol canım işlemde hissetmem de uyanınca nasıl olur bilmem hep kolumdan damar yolu açıp oradan veriyorlardı anesteziyi bu sefer narkoz verecekler ağızdan sanırım ki anestezist ciğerlerimi muayene etti nefes al filan diye forumda da öksürür müsün sürekli filan diye maddeler vardı ayrıca 4 farklı şeye bakılacak kanımda 4 tüp kan alındı vs. Uyanınca ağrım olmasında neyse eve gelir yatarım ya yemeğimi de bir gün önceden yapar hazır ederim ne olur ne olmaz diye 2-4 arası dediler inşallah 2 de hemen alsalar ne iyi olur. Sen dikkat ediyorsun dimi kendine, dinleniyorsun dimi. Yemene içmene suyuna herşeye çok dikkat et canımm..

Sedacım ne için bu hazırlıklar? Tam olarak takip edemedim ben. En son bir tüp denemeniz olmuştu sanırım. Şimdiki planınız ne? Neler yapıyosunuz? Kusura bakma canım, tabiri caizse bölük pörçük girince foruma böyle oluyo işte

Canım alla yardımcın olsun inş kolayca atlatırsın cnm

Allah razınolsun tubişim

BUKEEEETT CANIM BENİM ALLAH yardımcın olsun.herşey yolunda gider inşallah fetih sureni okumuştum birazdan da rabbi yesir cekecegim..anammm çok heyecanlı

Canım iğne kullanıyor musun dedi evet dedim devam et ilaçları bırakma gerîsi Allah'a emanet birde bebeğin eşinin yanında kanama başlamış

Evet tatlım Allah'a emanet, bol bol su iç ve dua......

çok sağol bacımmm lafı bile olmaz bebeğim

k.burcu canım çok geçmişler olsun sen bol bol dua et rabbim bilir en iyisini bol bol dinlen beslenmene dikkat et ve sol yanına yat b burcum doğum günün kutlu mutlu umutlu olsun inş

çok sağol canım benim..Allahım evladına sağlıkla koavuşamayı nasip etsin inşallah

çok sağol tatlım rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin sana

Canlarım kızımın duvar süsleri ben yaptım sizce nasıl olmuş :)

canım çok tatlılar, hepsini sen ni yaptın? çok şekerrrrrrr

ayy çok kötü, Allah şifa versin bir daha yaşatmasın inşallah

kızlar bişey sorucam hamileyken saç kestirmek iyi değil mi annem kestirme dedi, bana hurafe gibi geldi ama tereddüt edip kestiremiyorum da

bende çok saçma buluyorum ama sanırım bende kestirmezdim

sen iyi olda canım, hiç sorun değil bizim için

Allah yardımcın olsun canım,Rabbim kolaylık versin

benim hakkım helal olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ozlem hamislik nasil gidiyor sende takvim yapsana?

tümaycığım dün yaptım vazgeçip kaldırdım, daha önce yapıp kaldırmak zorunda kaldığım için çok içimden gelmiyor yaparım bir ara, belki biraz sonra yaparım

kızlar bişey sorucam hamileyken saç kestirmek iyi değil mi annem kestirme dedi, bana hurafe gibi geldi ama tereddüt edip kestiremiyorum da

hurafe tabi ama insan yinede tereddüt ediyor bende saçlarımı kestirmemiştim şimdi cesaret edemem,ilk hamilelikte saçlarımdan çok rahatsız olmuştum sürekli kestirmek istiyordum ama kestirmedim şimdi o kadar rahatsız değilim, aslında çok uzadılar

BUKEEEEETTTT rabbi yesirlerini okudum Allah sağlık şifa versin bebişini umdugundan çoookk daha kolay sağlıklı al kucağına inşAllah..

buket miskokuluna yarın kavuşacaksın inşallah, ne güzel... ismide çok güzel ismi gibi tertemiz olsun...

buket canım fetih süresini okudum allah kolay doğum nasip etsin

kızlar çok sağoln..alıntı yapamadıklarım kusura bakmasın..herkesten Allah razı olsun..burda edilen duayı kimse kimseye yapmaz..benim içimi ferahlattınız yüzümü güldürdünüz..Allah ta sizi güldürsün..ne murad ediyosanız onu versin...herkese tek tek dua etmeye çalışacam..sizde bana bi dua gönderin yeter..hepinizi çok seviyorum..hakkınızı helal edin.Allah hepinizden razı olsun...

bukettttttt ağlıcam inanılmaz duygulandım
canım benim o saatlerde duam seninle olacak

Allah hayırlı doğumlar nasip etin canım benim senin için bol bol dua edecem o saatlerde de büyük bi ihtimalle uyanık olurum yasin okurum senin için şimdiden bebişin hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün kuzum benim

Allah yardımcın olsun en kolay sekilde kal ayaga kuzında saglıkla grldin inş. Seni seviyoruz canımm

BUKET seni çok seviyoruz..mucizen Yağmur Arın sağlıka gelsin..kolaylıkla gelsin çok hayılrı bir evlat olsun...bol bol sütün olsun

Canım benim sana rabbi yesir okucam bu akşam. Yarın da sabahtan kalkınca hemen dua edicem malum erken kalkıyorum inşallah çok güzel geçecek ve bebeğin kollarında olacak hemende ayağa kalkacaksın bak gör dün de dediğim gibi ilk günden nasıl olursan öyle gider. Rabbim yardımcın olsun. Hakkımızda helal olsun tabii ki sende helal et kuzummm Yağmurumuzun resimlerini bekliyoruzz.. Buketim numaranı da versene bana Bu akşam artık son saatleri bebişinin karnında yarın kucağında olacak 9 ay taşıdığın yavrun ve sen anne adaylığından anneliğe terfi edeceksin ne güzel birşey Rabbim nazarlardan korusun sizi mucizen o senin ummadığın anda gelenin en büyük sürprizin..

Şimdi canım negatif sonuçtan sonra dr bana histereskopi önerdi rahime detaylı bakmak için çünkü tutunamama sorunu olduğunu düşünüyorum bi bakalım dedi çiziklerde atıcam dedi tutunmayı kolaylaştırıyormuş benim iki tane dondurulmışşum var ya onları koymadanm bir ay önce yapmamız lazım dedi ben de bikaç ay ara verdim bir daha ki aya transferimi yaptırıcam bu ay histereskopim yapılacak. Regl oldum haftaya salı histereskopiye gün aldım canım tanı amaçlı bakılacak işte. Bir de reglimi geç olduğumdan düzenleyici verdi. Durumlar böyle bende canım ama ilkinde tüp yaptırdığımın farkındaydım bu sefe sanki aşılama filan yaptırcak gibiyim nötr durumdayım yani bakalım o zaman nasıl olucam artık deneyimli hale geldim ilk sefer yaptığım yanlışları yapmıcam kafamı takmıcam.

Canım alla yardımcın olsun inş kolayca atlatırsın cnm

Allah razınolsun tubişim

İnşallah canımm benimm sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…