- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.121
tb_fb / TUBA okudum Allah kabul etsin
nartanesiii / AYŞE okudum Allah kabul etsin
mervsh / MERVE okudum Allah kabul etsin
mavera49/ MERVE okudum Allah kabul etsin
melek2828 / MELEK okudum Allah kabul etsin
inş okudukça yazıcam Rabbim gönlünüzden geçen ne varsa nasip etsin
kızlar selammmmmm,
bu ay havluyu 4 gün erken attım ve kırmızı kartı yedim bi yandan çok iyi oldu hayal kurmaya fırsat bulamadım:))) önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkk
günaydınn anacım ne kadar çok konuşmuşunuz oku oku bitmedi nasılsınız bakalım bende sabah erkenden gittim kan verdim geldim kızlar su tahller neler bileniiz varmı
fsh
lh
e2
prl
st3
st4
tsh
bunlar arasında kan pıhtılaşması için olan varmı acaba hiç bilmiyorum ben
canım pıhtılaşma testini genetik bölümünde yapıyorlar eğer seni genetiye yollamadılarsa bunlar değildir benim sonuçlar evde olduğu için şuan bakamıyorum hatırlayamadım bu şekilde
canımm çok gecmiş olsun dikkat et kendine..sıcak tut ayaklarını fln havalar dengesiz bu aralar..Selam arkadaşlar bugün akşama doğru çok acayip bir karın ağrım oldu, sebebi yok, ama adetimi sökemedim damla damla geliyor, acaba o mu sökmeye çalışıyor dedim, sonra kustum belki midem rahatlar diye, bir yarım saat iyiydim sonra yemek yedim, şimdi yine ara ara rahatsızlık veriyor, ayrıca halsizim, bir anda sancı giriyor. üşüttümmü acaba ayyy çok fenayım(
Burcu'cum sanal bebeğim çok uydurmasyon bişey olduğu için dikkatimi çekmeyi beceremiyor ne sesi çıkıyor ne sedası, çok uslu bir bebekonun orjinalini alacaltım unuttum bugün, yarın unutmazsam çıkayım eşimle bir sanal bebek evlat edinelim
canımm çok gecmiş olsun dikkat et kendine..sıcak tut ayaklarını fln havalar dengesiz bu aralar..
bende bugün kese görmeye gittim..2 hafta sonra yine gidicem kalp atışı için..RABBİm e emanet meleğim..
yok canım genetige yollamadılar amcamn kızında varda tedbir olsun diye yaptırmak istiyorum aslında neyse bakalım hayırlısı
canımm çok gecmiş olsun dikkat et kendine..sıcak tut ayaklarını fln havalar dengesiz bu aralar..
bende bugün kese görmeye gittim..2 hafta sonra yine gidicem kalp atışı için..RABBİm e emanet meleğim..
çok güzel bi hikayeee Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli bi bebek, böyle hikayeleri okudukça bi garip oluyorum ağlamaklı oluyorum gözlerim doluyor, Allah istedikten sonra herşekilde nasip ediyor yeterki o istesin
yaa bu kan pıhtılaşması genetikse bizim ailenin bayanları nasıl doğum yapmış bi bendemi var anlamadım gitti
günaydınn anacım ne kadar çok konuşmuşunuz oku oku bitmedi nasılsınız bakalım bende sabah erkenden gittim kan verdim geldim kızlar su tahller neler bileniiz varmı
fsh
lh
e2
prl
st3
st4
tsh
bunlar arasında kan pıhtılaşması için olan varmı acaba hiç bilmiyorum ben
amin tatlımmm inş. bizde tadıcaz bunları rabbim bizlerede nasip edicek inş.hayırlı haftalar kızlar
tmyomr/tümay - mavera49/merve - 7verenGul/GÜL tesbihlerinizi çektim ALLAH kabul etsin tez zamanda güzel haberlerinizi alırız inşallah...
kızlar bende bu Yakup Bey için randevu alıcam.. bakalım Sait bey ile aynı düşücedemi..
hafta sonu eşimin kuzeninin kızı kaldı bizde 4 yaşında bana cici anne diyor ufaklığından beri onunla vakit geçirmek beni çok duygulandırdı sanki kendiminmiş gibi bana ilgi göstermesi yanımda uyaması evlat hasretliğim dahada depreşti .
ertesi sabah kayınvaldem ve eltileriyle birlikte kahvaltıya gittik ordada yanımdan hiç ayrılmadı kayınvaldemin eltisi ALLAH kendilerine nasip eder inşallah diye kayınvaldemle konuştuklarını duydum ama duymamızlıktan geldim başka seyle ilgilendim..
çok büyük bir eksilikmiş bunu daha iyi anladım ... ALLAH kimsenin yuvasını çocuksuz bırakmasın
ve bizlerinde emeklerini boşa çıkartmaz en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallahhhhhhhh
fsh lh prl e2 kadınlık hormonu st3 st4 tsh tiroid hormonu testleri
hımm bu testler bile korkutuyo insanı inş. hersey iyi çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?