Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Anladım canım, herşey planlı programlı bu kez önlemler önceden alınmış olacak ve senin tecrübelerinle daha rahat geçecektir inşallah.
Ne diyeyim, Rabbim gönlünüze göre versin, seninde meleğini göndersin inşallah

hmm hayırlı ömürlü olsun ismiyle yaşasın inş canım Rabbim kolay doğumlar nasip etsin Rabbi YEssir okurum bende inş

tabi canım daha öncede koymuştum kolay kız valla bilgisayara kağıt koyduk kopya çektikte kestik bizde çoğunu bence yap hem maliyeti düşük hemde el emeğin olur
tatlım bunlar bebek şekerlerim yetmedi yaptıklarım 2.leride sonra yaptım
kapı süslerimmm ilkini baş örtümden yaptım

bunlarda cibinlik süslerimdi cibinliği çıkardım perdesindeler şimdi

hadi bakalım canım ya inşşşşşşşşşşşşş

Canım fetih i okumuştum şimdi rabbi yessirde çektim Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla yarın yavrun kucaginda olucak süper maşallah..yatmak zorunda Olmasaydım mutlaka yanına gelirdim ; ( Allah'a emanet ol canımcım...

BURCUU ben senin doğum gününü kutlamayı unutmuşum dündü değil mi?şimdi kutluyorum doğum günün kutlu olsun yeni yaşın çoookkk güzel geçsin mucizelerle dolu bir yıl olsun var ya benim en iyi anlaştığım burç akrep çok seviyorum akrepleri bana mı öyle denk geliyor yoksa hepsi mi böyle sevimli tatlı kaliteli insanlar bilmiyorum ama en sevdiğim insanlar hep akrepten çıkıyor, bu da demek oluyor ki biz de tanışsak seni çok seveceğim gerçi böyke uzaktan bile çok seviyorum

SEDA inş senin de histereskopin(inş doğru yazmışımdır)çok kolay geçer nasıl geçtiğini bile anlamazsın,sonunda bize güzel haberler verirsin,bu kadar uğraşmanın sonucunu en güzel şekilde alırsın senin de mucizen gelir,annem hep bana"Rabbimin hazineleri çok geniş"der,ben de sana diyorum Rabbimin hazinesi çook geniş elbet bir gün bizim de bebeğimiz olacak

Son düzenleme:
İyi akşamlar dava arkadaşlarım nasılsınız ? :) :) :) ben foruma girmeyeli hamiş kalanmı dersin doğuranmı dersin bir sürür şeyler olmuş. tüm doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. rabbim evlatlarının kederlerinin göstermesin. saglıkla sıhhatle buyutmeyı nasıp etsin tosuncuklarını kuzucuklarını. hamiş olan arkadaşlarımıda tebrık edıyorum. Rabbim 9 ayı saglıkla sıhhatle agızlarının tadını bozamadan gecırmelerını nasıp etsin. evlatlarını kazasız kedersız kucaklarına almayı nasıp etsin ınsaallah amin.

kızlar dualarınız okudum Allah kabul etsin,hamile olanlara sağlıklı sıhhatli hamilelik kolay doğum,hayırlı evlat nasip etsin,sündüzcüğüm seninde evladına saplık sıhhat hayırlı ömür,evine de huzur nasip etsin

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]asyamca/ gülhan[/TD]
[TD]11.11.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinnn07/ aslı[/TD]
[TD]12.11.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamnur/ burcu[/TD]
[TD]13.11.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828/ nazan[/TD]
[TD]14.11.2013 perşembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunbal/ sündüz[/TD]
[TD]15.11.2013 cuma[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

buketciğim canım senin için fetih suresi ve yasin okudum inşallah kolay ağrısız sızısız bir doğum olur hemen toparlar kalkarsın,bol bol sütün olur inşallah,eminim bu gece heyecandan uyuyamamışsındır,bebişine hayırlısı ile kavuşman dileği ile seni çok seviyoruz.

amiiiinnn canım çok sağol,rabbim sana ve isteyen tüm arkadaşlarada nasip etsin

BUKET canım sana yasin okudum, çok kolay bir doğum olsun, hiç korkma ve Yağmur'u sağlıkla kucağına al inşallah

SÜNDÜZ canım benim duanı okudum, Rabbim ailene huzur ve bereket versin, evladına sağlıklı uzun bir ömür versin öptüm seni

Canım benim çok sağol, Rabbim sana da en kısa zamanda mucize bir bebek göndersin sağlıklı hayirlı, ya ben burdaki herkesi çok seviyorum, herkes yakın olsa öper sıkar sarılırdım..senide hiç yalnız bırakmazdım, keşke benim çalıştığım köyde olsaydınız birbirimize destek gule ağlaya yaşardık..tubacım benim bir arkadaşim var ben seni ona benzetiyorum, hiç ummadıkları bir anda kız hamile kaldı, sende öyle olacaksın inanıyorum, haydi bismillah, çok öptüm seni :))))))

777IK
Kızzzz nerelerdesin sen, valla sen yokken neler oldu nelere, burası tam brezilya dizisi :))) sen de dahil son 6 kişiyiz hamile kalmayan, gel beraber olalım :) öptüm seni, Rabbim sana da çok mucize bir şekilde süpriz dolu sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin, böyle mutluluktan ağla :))) çok arayı uzatma mutlaka gel :)

kızlar güzel hamişler dualarınızı okudum hepsiciğiniz sağlıcakla zmanında kavuşun yavrularınıza mucks :)

canım inş fetih cuma nebe suresinin hürmetine çok kolay ağrısız sıkıntısız bir doğumun olur bol sütün az gazınız olur kızın sabırlı sakin uykucu olur şimdiden geçmişler olsun gözün aydın olsun inş

Canım benim allah sağlıklı sıhatli doğum nasip etsin senin için bol bol dua edecem sabahta yasinini okudum tatlım inş. güzel haberlerle bize döneceksin kuzum benim ya :)

günaydınn kızlar buket sabah namazında dua ettim sana şimdilerde kuzuna kavuşmuşsundur belkide darısı gülhancımaa hadi bakalım hayırla

Nazannnn nazannnn napıyosun canım benimya sende de ağrılar varmı gece yatırmıyor bu ağrılar beni

Nazannnn nazannnn napıyosun canım benimya sende de ağrılar varmı gece yatırmıyor bu ağrılar beni

olmazmı pozisyon degiştirmekten uyyamıyorum dogru düzgün hele birde tuvalet derdi olmasa tutmaya kalsam canım acıyo düşün bazen iyi bazen kötüyüm sıra sende allahımm hayırla gelsinler inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…