- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.221
Şimdi canım negatif sonuçtan sonra dr bana histereskopi önerdi rahime detaylı bakmak için çünkü tutunamama sorunu olduğunu düşünüyorum bi bakalım dedi çiziklerde atıcam dedi tutunmayı kolaylaştırıyormuş benim iki tane dondurulmışşum var ya onları koymadanm bir ay önce yapmamız lazım dedi ben de bikaç ay ara verdim bir daha ki aya transferimi yaptırıcam bu ay histereskopim yapılacak. Regl oldum haftaya salı histereskopiye gün aldım canım tanı amaçlı bakılacak işte. Bir de reglimi geç olduğumdan düzenleyici verdi. Durumlar böyle bende canım ama ilkinde tüp yaptırdığımın farkındaydım bu sefe sanki aşılama filan yaptırcak gibiyim nötr durumdayım yani bakalım o zaman nasıl olucam artık deneyimli hale geldim ilk sefer yaptığım yanlışları yapmıcam kafamı takmıcam.
hmm hayırlı ömürlü olsun ismiyle yaşasın inş canım Rabbim kolay doğumlar nasip etsin Rabbi YEssir okurum bende inş[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD="bgcolor: #FFFFE6, align: right"]Anlam:[/TD]
[TD="bgcolor: #FFFFE6"]1. Temiz, arı, saf.
2. Alın.
3. Yüz, cephe, dağların, tepelerin yüzü.
soy adımızlada uyumlu..onun için yakıştığını düşünüyoruz
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
canım benim inanki bazı doktorlar öyle olumsuz konuşuyor ki çok negatif oluyorar, bak bu doktor ne güzel söylemiş inşallah bebiş de iyi olacak sen doktoruna güven dediklerini yap, bol bol dinlen bebişinde rahat etsin
hayırlı olsun aslıcım, inşallah sağlık ve sıhhatle gelir senin kuzucuklar
canım ya bende kendim yapmak istiyorum ama güzel olurmu diye düşünüyorum şimdi senin yazını görünce tekrardan istek geldi bir ara fotosunu koyar mısın
Kızlar bende dr gittim baya bekledim sekreter kız randevu alamana gerek yok demişti bugünde çok işlem varmış sıra olmuş 1 saat öyle bekledim muayene oldum dr iyi dedi salı gününe histereskopi günü verdi. Sabah 8 de güzel kahvatı yap gel dedi 10 da orada olacakmışım 2-4 arası işleme alacaklar neden o kadar erken çağırıyorlarsa. Bir de düzenleyici verdi kullan düzenli regl olursun dedi ama anlamadım regl olunca mı başlıcaz yoksa bunu olucam öbür reglimin 21. günü baskılayıcı ya başlayıp daha sonra mı olacak ama büyük ihtimal o regliyle başlarım çünkü dr histereskopinin ertesi ayı transfer olması lazım demişti acele etmekten soramadım ki. Sonra anestezi doktoruna yönlendirdiler beni. Orada doktor baya form doldurdu sordu birşeyler sonra tansiyonuma baktı, sırtımı dinledi, 10-15 dk narkoz alcaksın dedi valla korktum toplama zamanı böyle ayrıntılı bakılmamıştı bir de 4 tüp kan verdim bakılacaknış işte. Parayı da ödedik odayı ayarlayın şimdiden dediler ama yok yer sorunu yaşamazsınız dediler. Bilmiyorum valla kanlar muayeneler filan dr basit dedi tanısal histereskopi yazmış zaten de böyle detaylar olunca ürktüm ama sonra nasılsa uyucam bir şey duymucam ki kesmiceklerde bir tarafımı sonuçta. Bir yukarı bir aşağı gönderip durdular öğle yemeği bile yiyemedim geldim tost yedim. İnşallah birşey çıkmaz kızlar sorun çıkmasında herşeye razıyım.
kızlar çok sağoln..alıntı yapamadıklarım kusura bakmasın..herkesten Allah razı olsun..burda edilen duayı kimse kimseye yapmaz..benim içimi ferahlattınız yüzümü güldürdünüz..Allah ta sizi güldürsün..ne murad ediyosanız onu versin...herkese tek tek dua etmeye çalışacam..sizde bana bi dua gönderin yeter..hepinizi çok seviyorum..hakkınızı helal edin.Allah hepinizden razı olsun...
İyi akşamlar dava arkadaşlarım nasılsınız ? :) :) :) ben foruma girmeyeli hamiş kalanmı dersin doğuranmı dersin bir sürür şeyler olmuş. tüm doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. rabbim evlatlarının kederlerinin göstermesin. saglıkla sıhhatle buyutmeyı nasıp etsin tosuncuklarını kuzucuklarını. hamiş olan arkadaşlarımıda tebrık edıyorum. Rabbim 9 ayı saglıkla sıhhatle agızlarının tadını bozamadangecırmelerını nasıp etsin. evlatlarını kazasız kedersız kucaklarına almayı nasıp etsin ınsaallah amin.
BURCUU ben senin doğum gününü kutlamayı unutmuşum dündü değil mi?şimdi kutluyorum doğum günün kutlu olsun yeni yaşın çoookkk güzel geçsin mucizelerle dolu bir yıl olsun var ya benim en iyi anlaştığım burç akrep çok seviyorum akrepleri bana mı öyle denk geliyor yoksa hepsi mi böyle sevimli tatlı kaliteli insanlar bilmiyorum ama en sevdiğim insanlar hep akrepten çıkıyor, bu da demek oluyor ki biz de tanışsak seni çok seveceğim gerçi böyke uzaktan bile çok seviyorum
SEDA inş senin de histereskopin(inş doğru yazmışımdır)çok kolay geçer nasıl geçtiğini bile anlamazsın,sonunda bize güzel haberler verirsin,bu kadar uğraşmanın sonucunu en güzel şekilde alırsın senin de mucizen gelir,annem hep bana"Rabbimin hazineleri çok geniş"der,ben de sana diyorumRabbimin hazinesi çook geniş elbet bir gün bizim de bebeğimiz olacak
İyi akşamlar dava arkadaşlarım nasılsınız ? :) :) :) ben foruma girmeyeli hamiş kalanmı dersin doğuranmı dersin bir sürür şeyler olmuş. tüm doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. rabbim evlatlarının kederlerinin göstermesin. saglıkla sıhhatle buyutmeyı nasıp etsin tosuncuklarını kuzucuklarını. hamiş olan arkadaşlarımıda tebrık edıyorum. Rabbim 9 ayı saglıkla sıhhatle agızlarının tadını bozamadangecırmelerını nasıp etsin. evlatlarını kazasız kedersız kucaklarına almayı nasıp etsin ınsaallah amin.
Nazannnn nazannnn napıyosun canım benimya sende de ağrılar varmı gece yatırmıyor bu ağrılar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?