- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.241
olmazmı pozisyon degiştirmekten uyyamıyorum dogru düzgün hele birde tuvalet derdi olmasa tutmaya kalsam canım acıyo düşün bazen iyi bazen kötüyüm sıra sende allahımm hayırla gelsinler inş.
kızlar bugün benim işte son günüm bir tuhafım gitmek istemiyorum sanki ay nebileyim dokusan aglıcak gibiyim
Benim hakkım helal olsun, Allah razı olsun canım Rabbim sana kolay doğum nasip etsinKızlar ne olur ne olmaz diye ben şimdiden dualarınızı okudum Hakkınızı helal edin canlarım
ecrinnn07/ aslı 12.11.2013 salı sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat
duamnur/ burcu 13.11.2013 çarşamba sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat
melek2828/ nazan 14.11.2013 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat
sunbal/ sündüz 15.11.2013 cuma Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
akyuzcigdem/ çiğdem 18.11.2013 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
tmyomr/ tümay 19.11.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
maralam/ meral 20.11.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamilelik , hayırlı evlat
dejavu-one/ seda 21.11.2013 perşembe sağlıklı hamişlik , hayırlı evlatlar
tb-fb/ tuba 22.11.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik, hayırlı evlat
btskn/ bircan 25.11.2013 pazartesi sağlıklı ve hayırlı hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
gul1982/ gül 26.11.2013 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
barısozlem/ özlem 27.11.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamişlik+koay doğum, hayırlı evlat
7verengul/ gül 28.11.2013 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
burju82/ burcu 29.11.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
bdroner/ bedriye 02.12.2013 pazartesi evladına sağlık, huzur ve hayırlı bir ömür
Anladım canım, herşey planlı programlı bu kez önlemler önceden alınmış olacak ve senin tecrübelerinle daha rahat geçecektir inşallah.
Ne diyeyim, Rabbim gönlünüze göre versin, seninde meleğini göndersin inşallah
hmm hayırlı ömürlü olsun ismiyle yaşasın inş canım Rabbim kolay doğumlar nasip etsin Rabbi YEssir okurum bende inş
tabi canım daha öncede koymuştum kolay kız valla bilgisayara kağıt koyduk kopya çektikte kestik bizde çoğunu bence yap hem maliyeti düşük hemde el emeğin olur
Eki Görüntüle 861380 Eki Görüntüle 861381 Eki Görüntüle 861382 Eki Görüntüle 861383 tatlım bunlar bebek şekerlerim yetmedi yaptıklarım 2.leride sonra yaptım
Eki Görüntüle 861384 Eki Görüntüle 861385 kapı süslerimmm ilkini baş örtümden yaptım
Eki Görüntüle 861386 Eki Görüntüle 861387 Eki Görüntüle 861388 Eki Görüntüle 861389
bunlarda cibinlik süslerimdi cibinliği çıkardım perdesindeler şimdi
hadi bakalım canım ya inşşşşşşşşşşşşş
BURCUU ben senin doğum gününü kutlamayı unutmuşum dündü değil mi?şimdi kutluyorum doğum günün kutlu olsun yeni yaşın çoookkk güzel geçsin mucizelerle dolu bir yıl olsun var ya benim en iyi anlaştığım burç akrep çok seviyorum akrepleri bana mı öyle denk geliyor yoksa hepsi mi böyle sevimli tatlı kaliteli insanlar bilmiyorum ama en sevdiğim insanlar hep akrepten çıkıyor, bu da demek oluyor ki biz de tanışsak seni çok seveceğim gerçi böyke uzaktan bile çok seviyorum
SEDA inş senin de histereskopin(inş doğru yazmışımdır)çok kolay geçer nasıl geçtiğini bile anlamazsın,sonunda bize güzel haberler verirsin,bu kadar uğraşmanın sonucunu en güzel şekilde alırsın senin de mucizen gelir,annem hep bana"Rabbimin hazineleri çok geniş"der,ben de sana diyorumRabbimin hazinesi çook geniş elbet bir gün bizim de bebeğimiz olacak
İyi akşamlar dava arkadaşlarım nasılsınız ? :) :) :) ben foruma girmeyeli hamiş kalanmı dersin doğuranmı dersin bir sürür şeyler olmuş. tüm doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. rabbim evlatlarının kederlerinin göstermesin. saglıkla sıhhatle buyutmeyı nasıp etsin tosuncuklarını kuzucuklarını. hamiş olan arkadaşlarımıda tebrık edıyorum. Rabbim 9 ayı saglıkla sıhhatle agızlarının tadını bozamadangecırmelerını nasıp etsin. evlatlarını kazasız kedersız kucaklarına almayı nasıp etsin ınsaallah amin.
aslında canım erzurumda 3. senem ilk defa bukadar havalar güzel gidiyor -7 derece gecenindir mutlaka tabiki bir çok şehre göre cok soğuk suan ama yinede maşallahı var havaların:)bircannnnn erzurum -7 dereceymış anaammmmmm
çok güzel hepsi o cibinlik süslerini nerden bulabilirim çok hoşuma gittihmm hayırlı ömürlü olsun ismiyle yaşasın inş canım Rabbim kolay doğumlar nasip etsin Rabbi YEssir okurum bende inş
tabi canım daha öncede koymuştum kolay kız valla bilgisayara kağıt koyduk kopya çektikte kestik bizde çoğunu bence yap hem maliyeti düşük hemde el emeğin olur
Eki Görüntüle 861380 Eki Görüntüle 861381 Eki Görüntüle 861382 Eki Görüntüle 861383 tatlım bunlar bebek şekerlerim yetmedi yaptıklarım 2.leride sonra yaptım
Eki Görüntüle 861384 Eki Görüntüle 861385 kapı süslerimmm ilkini baş örtümden yaptım
Eki Görüntüle 861386 Eki Görüntüle 861387 Eki Görüntüle 861388 Eki Görüntüle 861389
bunlarda cibinlik süslerimdi cibinliği çıkardım perdesindeler şimdi
hadi bakalım canım ya inşşşşşşşşşşşşş
ay o yanakları yerim ben yerim, Allah nazarlardan korusun inşallah
merve nerelerdesin, boş oldugunda gel Rabbim inşallah sana ve geri kalan herkese nasip edecek çok içten inanıyorumİyi akşamlar dava arkadaşlarım nasılsınız ? :) :) :) ben foruma girmeyeli hamiş kalanmı dersin doğuranmı dersin bir sürür şeyler olmuş. tüm doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. rabbim evlatlarının kederlerinin göstermesin. saglıkla sıhhatle buyutmeyı nasıp etsin tosuncuklarını kuzucuklarını. hamiş olan arkadaşlarımıda tebrık edıyorum. Rabbim 9 ayı saglıkla sıhhatle agızlarının tadını bozamadangecırmelerını nasıp etsin. evlatlarını kazasız kedersız kucaklarına almayı nasıp etsin ınsaallah amin.
özleeeemmmmmm aynı anda Buket'e dua okumuşuzzzzzz :)))))) günaydın bebegimmmmmm
Allah razı olsun canım bu arada senin kızını yerim oyyy maşallah kocaman olmuş çok güzel olmuşkızlar güzel hamişler dualarınızı okudum hepsiciğiniz sağlıcakla zmanında kavuşun yavrularınıza mucks :)
kızlar bugün benim işte son günüm bir tuhafım gitmek istemiyorum sanki ay nebileyim dokusan aglıcak gibiyim
Kızlar ne olur ne olmaz diye ben şimdiden dualarınızı okudum Hakkınızı helal edin canlarım
ecrinnn07/ aslı 12.11.2013 salı sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat
duamnur/ burcu 13.11.2013 çarşamba sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat
melek2828/ nazan 14.11.2013 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat
sunbal/ sündüz 15.11.2013 cuma Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
akyuzcigdem/ çiğdem 18.11.2013 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
tmyomr/ tümay 19.11.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
maralam/ meral 20.11.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamilelik , hayırlı evlat
btskn/ bircan 25.11.2013 pazartesi sağlıklı ve hayırlı hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
gul1982/ gül 26.11.2013 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
barısozlem/ özlem 27.11.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamişlik+koay doğum, hayırlı evlat
7verengul/ gül 28.11.2013 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
bdroner/ bedriye 02.12.2013 pazartesi evladına sağlık, huzur ve hayırlı bir ömür
allah razı olsun canımkızlar ne olur ne olmaz diye ben şimdiden dualarınızı okudum hakkınızı helal edin canlarım
sunbal/ sündüz 15.11.2013 cuma ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
akyuzcigdem/ çiğdem 18.11.2013 pazartesi ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
gul1982/ gül 26.11.2013 salı ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
7verengul/ gül 28.11.2013 perşembe ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
hayırlı cumalar kızlar.......
BEBEĞİMİZ YOLDA SİTESİNDEN DUYURMUŞLAR....BİM'E MÜZİKLİ LAZIMLIK VE KIZ ÇOCUKLARI İÇİN ELEKTRİK SÜPÜRGESİ GELİYOMUŞ ALMAK İSTEYENLERE DUYRULUR :)
hayırlı cumalar adaşım, cuma mesajların çok güzel, (whatapptan attığın) teşekkür ederim. Oradan karşılık veremedim buradan yazayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?