Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

olmazmı pozisyon degiştirmekten uyyamıyorum dogru düzgün hele birde tuvalet derdi olmasa tutmaya kalsam canım acıyo düşün bazen iyi bazen kötüyüm sıra sende allahımm hayırla gelsinler inş.

Amin canım benim ya o gece kalkmaları kalktıktan sonra uyuyamamak mahvediyor ya bide benimki iyice sıkıştı herhalde nereye dönsem tekme atıyor uyutmuyor affedersin gaz sancısı çektiğimde sürekli alt tarafa tekme atıyor canım çok yanıyor

melek2828/ nazan 14.11.2013 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat
sunbal/ sündüz 15.11.2013 cuma Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür

Nazanım senin duanı dün okumuştum lakin yazamadım...Sündüz üm senin de duanı ettim RABBİM kabul eder İNŞALLAH...

Kızlar ne olur ne olmaz diye ben şimdiden dualarınızı okudum Hakkınızı helal edin canlarım
ecrinnn07/ aslı 12.11.2013 salı sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat
duamnur/ burcu 13.11.2013 çarşamba sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat
melek2828/ nazan 14.11.2013 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat
sunbal/ sündüz 15.11.2013 cuma Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
akyuzcigdem/ çiğdem 18.11.2013 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
tmyomr/ tümay 19.11.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
maralam/ meral 20.11.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamilelik , hayırlı evlat
dejavu-one/ seda 21.11.2013 perşembe sağlıklı hamişlik , hayırlı evlatlar
tb-fb/ tuba 22.11.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik, hayırlı evlat
btskn/ bircan 25.11.2013 pazartesi sağlıklı ve hayırlı hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
gul1982/ gül 26.11.2013 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
barısozlem/ özlem 27.11.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamişlik+koay doğum, hayırlı evlat
7verengul/ gül 28.11.2013 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
burju82/ burcu 29.11.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
bdroner/ bedriye 02.12.2013 pazartesi evladına sağlık, huzur ve hayırlı bir ömür

Son düzenleme:

Kızzz sündüz maşallah subhanallah, nasıl güzel nasıl şeker, Rabbim nazardan korusun

kızlar bugün benim işte son günüm bir tuhafım gitmek istemiyorum sanki ay nebileyim dokusan aglıcak gibiyim

Oyyy hem hamile hem duygusal :))) çok normal tatlım, hele bir evine geç, bebek hazırlıkları hızlansın,bak o zaman hiç işi falan düşünmezsin

Benim hakkım helal olsun, Allah razı olsun canım Rabbim sana kolay doğum nasip etsin

evet herşey programlı şu an ama son anda neler olur belli olmaz bende düşünmüyorum zaten herşey olacağına varcamayacak mı şimdiden düşünüp stres olmanın da alemi yok geleni geldiği gibi karşılıyoruz daha da tevekkül etmeyi ihsan etsin Rabbim.

Canım çok güzeller. Şu pamuktan kapı süsünü görmüştüm daha önce çok güzel ama şu kapı tutacağına yaptığına filan hepsine bayıldım benim elimden böyle işler gelmez ama o günleri görürsem bende netten bakar yaparım el emeği başka süper olmuş arkadaşım ellerine sağlık bebeğin çok şanslı

Canımm benim çok teşekkür ederim inşallah Rabbimin sonsuz hazinelerinde birinde bize de yer vardır kuzum. Gönlümü hiç bozmadım, her insan gibi hatalarım, öfkelerimden ötürü beynimin döndüğü zamanlar, isyanlarım vardır ama affedilmeyecek hatam var mıdır bilmiyorum varsa da Allah affetsin. İnan önceden plan yapmakla, ya olmazsa etmezse diye korkularla olmuyor olacağına varıyor yine herşey. Tamamen akışına bıraktık sende öyle yap kuzum elinden geleni yap gerisini düşünme geldiği gibi karşıla herşeyi. Ben inanıyorum elbet olacak.

Canımm nasılın neler yapıyorsunuz sen gelmeyeli ohoo neler oldu neler hamilelikler, doğumlar, doğuımlar olana kadar yüreğimizi ağzımıza getierenler Biz bekliyoruz işte birkaç arkadaş kaldık henüz muradına eremeyen ama arkadaşlarla mutlu oluyoruz. Bu kadar insan bu topikte gebe kaldı bize de sıra gelecek inşallah arkadaşım ama gel özletme kendini haberler ver kendinden paylaşalım konuşalım..

Ayy bu ne güzellik, ne tatlılık sabah şekerimi gördüm tamam bugünüm güzel geçer benim yerim o yanaklarını maşallahhh Rabbim nazarlardan korusun ama bir yere gittin mi, döndün mü oku sen bu kızı canımmm..

Buketim doğurdu mu acaba 8.30 da çıkarsın dedi dr demişti ama haber veremez ki şimdi telaşe de. Ayaklı gazete Burcu hanımm haber alırsın sen hemen. Buraya yaz ben burda olmazsam watsapptan yaz litfenn.. Merak içindeyimmm şimdi kucağında mıdır mis kokulusu :26:

bircannnnn erzurum -7 dereceymış anaammmmmm
aslında canım erzurumda 3. senem ilk defa bukadar havalar güzel gidiyor -7 derece gecenindir mutlaka tabiki bir çok şehre göre cok soğuk suan ama yinede maşallahı var havaların:)
çok güzel hepsi o cibinlik süslerini nerden bulabilirim çok hoşuma gitti
ay o yanakları yerim ben yerim, Allah nazarlardan korusun inşallah
merve nerelerdesin, boş oldugunda gel Rabbim inşallah sana ve geri kalan herkese nasip edecek çok içten inanıyorum

Hayirli Cumalar dualarimiz kabul olsun.
Buketcim umarim dualarimiz yerine ulasmistir kolay bir dogum olmustur ...

bu güzel günde bizim için ettiğiniz dulara gönülden amin diyorum kzımın güzelliğine ettiğiniz övgülere çok teşekkür ederiz :) nazancım ev hayatına alışınca inan işe gitmek istemiceksin helede meleğini bırakıp gitmek hiç istenmicek bişey

Nazan duani ettim.
Sunduz duani ettim.Senin bu cafi cok ciddi duruyor ya bayiliyorum masallah Allahim saglik sihhat versin.

hayırlı cumalar kızlar.......
BEBEĞİMİZ YOLDA SİTESİNDEN DUYURMUŞLAR....BİM'E MÜZİKLİ LAZIMLIK VE KIZ ÇOCUKLARI İÇİN ELEKTRİK SÜPÜRGESİ GELİYOMUŞ ALMAK İSTEYENLERE DUYRULUR :)

Son düzenleme:
kızlar güzel hamişler dualarınızı okudum hepsiciğiniz sağlıcakla zmanında kavuşun yavrularınıza mucks :)
Allah razı olsun canım bu arada senin kızını yerim oyyy maşallah kocaman olmuş çok güzel olmuş
kızlar bugün benim işte son günüm bir tuhafım gitmek istemiyorum sanki ay nebileyim dokusan aglıcak gibiyim

)canım benim üzme kendini bence doğumdan sonra da hiç dönmek istemiceksin ) bakalım salı günü doktor bana ne dicek inşallah çalışabilirsin der )

Maşallah subhanallah, Rabbim nazarlardan esirgesin
Senin o çorabına, saç bandına, pembiş elbisene, badem gözlerine tü tü tü tüüü, kokoş senii nasılda kurulmuş

Helal olsun canım, Allah razı olsun, okuyan dilin dert söylemesin inşallah...

allah razı olsun canım

hayırlı cumalar kızlar.......
BEBEĞİMİZ YOLDA SİTESİNDEN DUYURMUŞLAR....BİM'E MÜZİKLİ LAZIMLIK VE KIZ ÇOCUKLARI İÇİN ELEKTRİK SÜPÜRGESİ GELİYOMUŞ ALMAK İSTEYENLERE DUYRULUR :)

Hayırlı cumalar adaşım, cuma mesajların çok güzel, (whatapptan attığın) teşekkür ederim. Oradan karşılık veremedim buradan yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…