Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlaaar buketle konuştum yağmur arın'ı emzirdiğini söyledi,2 kez ağrı kesici vermişler biraz ağrıları varmış epidural ile olmuş doğum, doğum anı kolaymış zaten yarım saatte bitti dedi

kızlaaar buketle konuştum yağmur arın'ı emzirdiğini söyledi,2 kez ağrı kesici vermişler biraz ağrıları varmış epidural ile olmuş doğum, doğum anı kolaymış zaten yarım saatte bitti dedi

aaaa buket doğum yaptı mı çok şükür atlatmış rabbim bağışlasın analı babalı büyütsüm inşallah..

günaydın fıstıklar hayırlı cumalar herkese ben dünden beri bebeği hissetmiyorum kıpırdamıyor artık doktora gitmekten korkuyorum gittiğim gibi doğuma alacak en azından hafta sonunu evde geçireyim pazartesi giderim diyorum çok korkuyorum doğumdan elimde olsa hiç gitmem içimde kalsın

buketçim hayırlı olsun allah evladına sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin analı babalı büyütsün

Hadi gözümüz aydın

Canım bi gitsen doktorun belki önlem alması gereken bişey vardır

Ayy çok sevindimmm gözümüz aydın topikçek. Allah analı babalı büyütsün inşallah çok hayırlı ve çok güzel bir evlat olacak inşallah eminim.. Ağrılarda bugün sürer yarın geçer. Dikişler kasar birkaç gün. Bende ararım bir ara artık.

Burcumm canımm benim bak çok zor biliyorum ama bence vakit kaybetmeden gitmelisin doktora eğer kıpırdamadığından eminsen belki de hareketleri yavaştır hissetmiyorsundur doğuma alınırsan ve hayattaysa yaşama şansı olur. Ama bu şekilde vakit kaybediyorsun belki de canımm. Hem senin içinde tehlikeli Allah korusun düşünmek istemiyorum ama bir şey olduysa senin hayatın tehliyeye girer lütfen eşini ara beraber gidin canım bekleme yani hiçbir açıdan beklemen iyi değil. Küvözde filan şansı olabilir. Sen de hayatını riske atıyorsun şu an Rabbim hakkımızda en iyisini bilendir anlıyorum seni ama kuzum gitmek sorundasın. Rabbim çok büyük mucizelerinden sual olmaz hayatımm..

burcu gitsenmiki kuzum acaba sonra tüh vah demektense belki yapılacak bişeyler vardır rabbim yardım cın olsun

Hadi hayırlısı güle güle büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunn ))

Burcu canım doktor sana hareketleri hissetmezsen gel demedimu?ihmal etme canım bi görün inşallah herşey yolundadır canım

Burcum canım beniim nolur yapma...Kızlarda yazmış ihmale gelecek bir konu değil bu...ALLAH aşkına hemen git....

CANIM DOĞUMDA KORKULCAK BİŞİ YOK zaten o an RABBİM ÖYLE Bİ RAHATLIK VERİYOKİ BEN ÇOK SAKİN GİRMİŞTİM hayırlısı ile kucağına alda doğum bişi değil gelip geçiyor..

Burcum gidiyorsundur inşallah cevap yazmamışsın ama bak canım p.tesi gidipte bu sefer dr sana hemen ilk anda gelseydin şans olabilirdi dese geç kalmışsın dese üzülmez misin git balımm herşey Allahtan. Yaşadığımız yaşayacağımız herşeyin ardında gizli olan bir hayır elbet vardır tevekkül et dua et git canımm.

Sedacım ne güzel söylemişsin aynen katılıyorum sana

Canım arkadaşlarım selamlar. Oyy Buketim de doğum yapmis coksukur rahayladi ya. Srtik uykuduz geceler e Merhaba demiş oldu :)
Ben tahmin ettiğiniz gibi Betüş ile ilgilenmekten kendimi unutur durumdayim. Dun gece 2 ye kadar uyumadi kuşum benim sabrimi deniyor sanirim. Artik gece nadil bir üffff dediysem eşim uyandi tuttu da bende son çare mama yaptim yedirip uyuttum.
Bu arada 9 aydan beri ilk defa evi supurdum bugun :)) eski hayatima geri donme girişimleri yapıyorum:)

Maşallah size Betüş hanım doğmadan o kadar naz yaptı doğunca yapmasa olur mu annesi iyi olmanıza çok sevindim tatlım

Ya burda bir resim mi vaarr? Peki ben neden göremiyoruum? bomboş görünüyor bende...
hemde ne dadluuu bir şey var bi görsen, maşallahhhhhhhhh
hadi gözümüz aydın bir melek daha geldi :))
canım benm hiç vakit kaybetme hemen doktoruna git belki yapılacak bir şey vardır lütfen hemen git
yasemin bebek büyüdükçe uyku düzeni olacaktır canım, mama vermeye başlamışsın emmiyor mu betüş yoksa sütün mü yetmiyor

gülhan 11.11.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
ecrinnn07/ aslı 12.11.2013 salı sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat
duamnur/ burcu 13.11.2013 çarşamba sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat
melek2828/ nazan 14.11.2013 perşembe sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat
sunbal/ sündüz 15.11.2013 cuma Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür

Duaları okudum.. herkese tek tek dua ettim Rabbim inşAllah kabul eder..

Burcummm (duamnur) doktora gitmedinse inşAllah bebeğin hareketlenmiştir. Bugun sana dua ettim inşAllah sen gülersin bizide güldürürsün.. Allah şifa sağlık versin inşAllah bebeğinle sana.. inşAllah Yarabbim..

Buket gözün aydın Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin inşAllah.

Canımm Betüş anne karnındaki yaramazlıklarına devam ediyor demek ama olacak o kadar alışmış bir kere ilk aylar uyku düzeni olmaz maalesef canımm uykusuzluğa da alışacaksın her anne gibi ama geçecek en zor zamanları şimdi hayata adapte olmaya çalışıyor annesi. Artık bebeğin karnında değil bir tehliken yok rahat rahat evinle ilgilenmenin keyfini yaşa çünkü gerçekten annende yapsa insan kendi eviyle kendi ilgilenmek istiyor tüp zamanı 12 gün bile her işimi annem yaptığında rahatsız olmuştum seni anlayabiliyorum. Ben de salı günü histereskopi mi yaptırıcam Yaseminim :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…