- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.261
kızlaaar buketle konuştum yağmur arın'ı emzirdiğini söyledi,2 kez ağrı kesici vermişler biraz ağrıları varmış epidural ile olmuş doğum, doğum anı kolaymış zaten yarım saatte bitti dedi
kızlaaar buketle konuştum yağmur arın'ı emzirdiğini söyledi,2 kez ağrı kesici vermişler biraz ağrıları varmış epidural ile olmuş doğum, doğum anı kolaymış zaten yarım saatte bitti dedi
buketçim hayırlı olsun allah evladına sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin analı babalı büyütsünkızlaaar buketle konuştum yağmur arın'ı emzirdiğini söyledi,2 kez ağrı kesici vermişler biraz ağrıları varmış epidural ile olmuş doğum, doğum anı kolaymış zaten yarım saatte bitti dedi
Hadi gözümüz aydınkızlaaar buketle konuştum yağmur arın'ı emzirdiğini söyledi,2 kez ağrı kesici vermişler biraz ağrıları varmış epidural ile olmuş doğum, doğum anı kolaymış zaten yarım saatte bitti dedi
günaydın fıstıklar hayırlı cumalar herkese ben dünden beri bebeği hissetmiyorum kıpırdamıyor artık doktora gitmekten korkuyorum gittiğim gibi doğuma alacak en azından hafta sonunu evde geçireyim pazartesi giderim diyorum çok korkuyorum doğumdan elimde olsa hiç gitmem içimde kalsın
günaydın fıstıklar hayırlı cumalar herkese ben dünden beri bebeği hissetmiyorum kıpırdamıyor artık doktora gitmekten korkuyorum gittiğim gibi doğuma alacak en azından hafta sonunu evde geçireyim pazartesi giderim diyorum çok korkuyorum doğumdan elimde olsa hiç gitmem içimde kalsın
Hadi hayırlısı güle güle büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunnkızlaaar buketle konuştum yağmur arın'ı emzirdiğini söyledi,2 kez ağrı kesici vermişler biraz ağrıları varmış epidural ile olmuş doğum, doğum anı kolaymış zaten yarım saatte bitti dedi
Burcum gidiyorsundur inşallah cevap yazmamışsın ama bak canım p.tesi gidipte bu sefer dr sana hemen ilk anda gelseydin şans olabilirdi dese geç kalmışsın dese üzülmez misin git balımm herşey Allahtan. Yaşadığımız yaşayacağımız herşeyin ardında gizli olan bir hayır elbet vardır tevekkül et dua et git canımm.
Canım arkadaşlarım selamlar. Oyy Buketim de doğum yapmis coksukur rahayladi ya. Srtik uykuduz geceler e Merhaba demiş oldu :)
Ben tahmin ettiğiniz gibi Betüş ile ilgilenmekten kendimi unutur durumdayim. Dun gece 2 ye kadar uyumadi kuşum benim sabrimi deniyor sanirim. Artik gece nadil bir üffff dediysem eşim uyandi tuttu da bende son çare mama yaptim yedirip uyuttum.
Bu arada 9 aydan beri ilk defa evi supurdum bugun :)) eski hayatima geri donme girişimleri yapıyorum:)
hemde ne dadluuu bir şey var bi görsen, maşallahhhhhhhhhYa burda bir resim mi vaarr? Peki ben neden göremiyoruum? bomboş görünüyor bende...
hadi gözümüz aydın bir melek daha geldi :))kızlaaar buketle konuştum yağmur arın'ı emzirdiğini söyledi,2 kez ağrı kesici vermişler biraz ağrıları varmış epidural ile olmuş doğum, doğum anı kolaymış zaten yarım saatte bitti dedi
canım benm hiç vakit kaybetme hemen doktoruna git belki yapılacak bir şey vardır lütfen hemen gitgünaydın fıstıklar hayırlı cumalar herkese ben dünden beri bebeği hissetmiyorum kıpırdamıyor artık doktora gitmekten korkuyorum gittiğim gibi doğuma alacak en azından hafta sonunu evde geçireyim pazartesi giderim diyorum çok korkuyorum doğumdan elimde olsa hiç gitmem içimde kalsın
yasemin bebek büyüdükçe uyku düzeni olacaktır canım, mama vermeye başlamışsın emmiyor mu betüş yoksa sütün mü yetmiyorCanım arkadaşlarım selamlar. Oyy Buketim de doğum yapmis coksukur rahayladi ya. Srtik uykuduz geceler e Merhaba demiş oldu :)
Ben tahmin ettiğiniz gibi Betüş ile ilgilenmekten kendimi unutur durumdayim. Dun gece 2 ye kadar uyumadi kuşum benim sabrimi deniyor sanirim. Artik gece nadil bir üffff dediysem eşim uyandi tuttu da bende son çare mama yaptim yedirip uyuttum.
Bu arada 9 aydan beri ilk defa evi supurdum bugun :)) eski hayatima geri donme girişimleri yapıyorum:)
Canım arkadaşlarım selamlar. Oyy Buketim de doğum yapmis coksukur rahayladi ya. Srtik uykuduz geceler e Merhaba demiş oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?