- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.281
kızlar yarın sabah erkenden gidecem yarın bekliyor
Tümay ve meral dualarınızı okudum rabbim kabul buyursun inş.
Ya burda bir resim mi vaarr? Peki ben neden göremiyoruum? bomboş görünüyor bende...
kızlaaar buketle konuştum yağmur arın'ı emzirdiğini söyledi,2 kez ağrı kesici vermişler biraz ağrıları varmış epidural ile olmuş doğum, doğum anı kolaymış zaten yarım saatte bitti dedi
günaydın fıstıklar hayırlı cumalar herkese ben dünden beri bebeği hissetmiyorum kıpırdamıyor artık doktora gitmekten korkuyorum gittiğim gibi doğuma alacak en azından hafta sonunu evde geçireyim pazartesi giderim diyorum çok korkuyorum doğumdan elimde olsa hiç gitmem içimde kalsın
Canım arkadaşlarım selamlar. Oyy Buketim de doğum yapmis coksukur rahayladi ya. Srtik uykuduz geceler e Merhaba demiş oldu :)
Ben tahmin ettiğiniz gibi Betüş ile ilgilenmekten kendimi unutur durumdayim. Dun gece 2 ye kadar uyumadi kuşum benim sabrimi deniyor sanirim. Artik gece nadil bir üffff dediysem eşim uyandi tuttu da bende son çare mama yaptim yedirip uyuttum.
Bu arada 9 aydan beri ilk defa evi supurdum bugun :)) eski hayatima geri donme girişimleri yapıyorum:)
kızlar yarın sabah erkenden gidecem yarın bekliyor
Canım arkadaşlarım selamlar. Oyy Buketim de doğum yapmis coksukur rahayladi ya. Srtik uykuduz geceler e Merhaba demiş oldu :)
Ben tahmin ettiğiniz gibi Betüş ile ilgilenmekten kendimi unutur durumdayim. Dun gece 2 ye kadar uyumadi kuşum benim sabrimi deniyor sanirim. Artik gece nadil bir üffff dediysem eşim uyandi tuttu da bende son çare mama yaptim yedirip uyuttum.
Bu arada 9 aydan beri ilk defa evi supurdum bugun :)) eski hayatima geri donme girişimleri yapıyorum:)
Ayyyy yasommm ara ara sende gelirsin artık Betül Hanımdan fırsat buldukçaşimdi siz böyle anlatiyosunuzya uyuyamiyoruz bise yapamıyoruz die acaba ben napacam Allah izin verirse ) zaten kocisle önümüzdeki 5 yılı düşünemiyoruz bile ; (((
Aslımmm artık ya annen ya kv yanında kalacak ya da sen işten izin alacaksın..çok zor olacak ama inan ki onların kokusu varlığı herşeye değecek..sağsalim gelsinler ve inşallah bir kız bir erkek gelirler
Canım annemde tamamda kv konusu asla !!!istemem yani mümkün değil Allah büyük bakalım annemde çalışıyo bilmiyorum ki nasıl olur hayırlısı ile dogsunlarda bakarim ben inşallah) ama Allah varya asla istemem kv ayy düşüncesi bile fena ; (
Masallah subhanallah bu benim kizinlami simdi:))) oyyy yesinler seni tonbisimmm
Tatlim dogaclama hepsiaslında canım erzurumda 3. senem ilk defa bukadar havalar güzel gidiyor -7 derece gecenindir mutlaka tabiki bir çok şehre göre cok soğuk suan ama yinede maşallahı var havaların:)
çok güzel hepsi o cibinlik süslerini nerden bulabilirim çok hoşuma gitti
ay o yanakları yerim ben yerim, Allah nazarlardan korusun inşallah
merve nerelerdesin, boş oldugunda gel Rabbim inşallah sana ve geri kalan herkese nasip edecek çok içten inanıyorum
Olurmu canim ya bende cok korkaklardandim ama o an cesaret geliyo merak etne bol bol dua et emigünaydın fıstıklar hayırlı cumalar herkese ben dünden beri bebeği hissetmiyorum kıpırdamıyor artık doktora gitmekten korkuyorum gittiğim gibi doğuma alacak en azından hafta sonunu evde geçireyim pazartesi giderim diyorum çok korkuyorum doğumdan elimde olsa hiç gitmem içimde kalsın
Ohhhh sukurler olsun bende 200 okumustum dun rabbi yessir rabbim saglikla buyutsun bir bebisimiz daha oldukızlaaar buketle konuştum yağmur arın'ı emzirdiğini söyledi,2 kez ağrı kesici vermişler biraz ağrıları varmış epidural ile olmuş doğum, doğum anı kolaymış zaten yarım saatte bitti dedi
Tatlim bencede kv aslaaaaaaa benim kadar seven yoktu inan kvyi dogumdan sonra bi geldi evimi karistirdi gittti yazdum burayada hala gecmis degil sinirim en iyisi annen tatlim benim annemde seninki gibi calisiyor izin almisti rabbim o an kolayligini iznini falan ayarlar merak etme ama kv aslâaaaaaaaaaaaCanım annemde tamamda kv konusu asla !!!istemem yani mümkün değil Allah büyük bakalım annemde çalışıyo bilmiyorum ki nasıl olur hayırlısı ile dogsunlarda bakarim ben inşallah) ama Allah varya asla istemem kv ayy düşüncesi bile fena ; (
Aminnnnn uzak olsunAman canım o zaman rabbim asla kv ye mecbur etmesin uzak olsun..Allah çok büyük bakalm ne nasip edecek daha çooooooooook var ,önce senin minikler sağlıkla bir dünyaya gelsinler de gerisi kolay inşallah
Masallah subhanallah bu benim kizinlami simdi:))) oyyy yesinler seni tonbisimmm
Tatlim dogaclama hepsinetten kopya cektik yapmaya karar ver sen bir keceden 40 cesit cikiyo sivi silikon satiliyo onlardan al uhu gibi o cik buyuk kolaylik yinede bulamazsan yaz ben burdan begendiklerinin yakin cekimlerini atarim tatlim
Olurmu canim ya bende cok korkaklardandim ama o an cesaret geliyo merak etne bol bol dua et emi
Ohhhh sukurler olsun bende 200 okumustum dun rabbi yessir rabbim saglikla buyutsun bir bebisimiz daha oldu
Tatlim bencede kv aslaaaaaaa benim kadar seven yoktu inan kvyi dogumdan sonra bi geldi evimi karistirdi gittti yazdum burayada hala gecmis degil sinirim en iyisi annen tatlim benim annemde seninki gibi calisiyor izin almisti rabbim o an kolayligini iznini falan ayarlar merak etme ama kv aslâaaaaaaaaaaaneden boyleler bu kvler yaaa
kızlaaar buketle konuştum yağmur arın'ı emzirdiğini söyledi,2 kez ağrı kesici vermişler biraz ağrıları varmış epidural ile olmuş doğum, doğum anı kolaymış zaten yarım saatte bitti dedi
777IK
Kızzzz nerelerdesin sen, valla sen yokken neler oldu nelere, burası tam brezilya dizisi :))) sen de dahil son 6 kişiyiz hamile kalmayan, gel beraber olalım :) öptüm seni, Rabbim sana da çok mucize bir şekilde süpriz dolu sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin, böyle mutluluktan ağla :))) çok arayı uzatma mutlaka gel :)
ahh canım biz Allahtan ümidimizi kesersek gercek mümin olamayız ki. bu bize yakışmaz. Rabbim günahlarımza kefaret eylesin. insaallah bu dünyada değilse öbür dünyada meleklermz olucak. buna inanıyorum. eminimki bir gün benimde kollarıma alıp seveceğim , onu sımsıkı bağrıma basacagığım saglıklı sıhhatlı bir evladım olacak. ya bu dünyada yada ahirette. elbet bir gün olucak....Canımm nasılın neler yapıyorsunuz sen gelmeyeli ohoo neler oldu neler hamilelikler, doğumlar, doğuımlar olana kadar yüreğimizi ağzımıza getierenler Biz bekliyoruz işte birkaç arkadaş kaldık henüz muradına eremeyen ama arkadaşlarla mutlu oluyoruz. Bu kadar insan bu topikte gebe kaldı bize de sıra gelecek inşallah arkadaşım ama gel özletme kendini haberler ver kendinden paylaşalım konuşalım..
:
merve nerelerdesin, boş oldugunda gel Rabbim inşallah sana ve geri kalan herkese nasip edecek çok içten inanıyorum
canım arkadaşımmm Rabbim tertemiz yüreğine bir yürek eklesin minnacıkkk:)) çarpsın kalbi göbüşünde.. hissetsin annesi o minicik kalbisinin atışlarını:)) biliyormusun burcu tam bir seneyi geçti bu topikte sizi tanıyalı. o yuzden sizlere dava arkadaşlarım diyorum :)))) zaman su gibi akıp geçti.. her ay umutlarla başladı bizim için her umutta bir hayal kırıklığı yaşadık ama Allahtan umudumuzu asla kesmedik. cunku bılıyoruz nimetin nerden geldgnı cok sukur. o yuzden benım artık umudum kalmadı demeye dilim varmıyor .... ömrümün sonuna kadar umudum var:)ömrüm yetmezse analık duygusunu tatmayı .. ahirette tadarız bizde be arkadaşım :)) orda severiz yavrularımızı........
ahh canım biz Allahtan ümidimizi kesersek gercek mümin olamayız ki. bu bize yakışmaz. Rabbim günahlarımza kefaret eylesin. insaallah bu dünyada değilse öbür dünyada meleklermz olucak. buna inanıyorum. eminimki bir gün benimde kollarıma alıp seveceğim , onu sımsıkı bağrıma basacagığım saglıklı sıhhatlı bir evladım olacak. ya bu dünyada yada ahirette. elbet bir gün olucak....
cok sağol canım inşaallah diyelim. ümitsizlik şeytandandır. Rabbim bizede nasip eder inş. buradan saglıklı bebek haberleri vermeyi.
canım maşallah ne kadar pozitifsin insana şükretmesi gerektiğini hatırlatıyorsun her halimize çok şükürcanım arkadaşımmm Rabbim tertemiz yüreğine bir yürek eklesin minnacıkkk:)) çarpsın kalbi göbüşünde.. hissetsin annesi o minicik kalbisinin atışlarını:)) biliyormusun burcu tam bir seneyi geçti bu topikte sizi tanıyalı. o yuzden sizlere dava arkadaşlarım diyorum :)))) zaman su gibi akıp geçti.. her ay umutlarla başladı bizim için her umutta bir hayal kırıklığı yaşadık ama Allahtan umudumuzu asla kesmedik. cunku bılıyoruz nimetin nerden geldgnı cok sukur. o yuzden benım artık umudum kalmadı demeye dilim varmıyor .... ömrümün sonuna kadar umudum var:)ömrüm yetmezse analık duygusunu tatmayı .. ahirette tadarız bizde be arkadaşım :)) orda severiz yavrularımızı........
ahh canım biz Allahtan ümidimizi kesersek gercek mümin olamayız ki. bu bize yakışmaz. Rabbim günahlarımza kefaret eylesin. insaallah bu dünyada değilse öbür dünyada meleklermz olucak. buna inanıyorum. eminimki bir gün benimde kollarıma alıp seveceğim , onu sımsıkı bağrıma basacagığım saglıklı sıhhatlı bir evladım olacak. ya bu dünyada yada ahirette. elbet bir gün olucak....
cok sağol canım inşaallah diyelim. ümitsizlik şeytandandır. Rabbim bizede nasip eder inş. buradan saglıklı bebek haberleri vermeyi.
hayırlı haberlerle gelkızlar yarın sabah erkenden gidecem yarın bekliyor
sütün yokmu canım ilk günler zor geçio sonra alışıyorsun ev işi olayı çok sıkıcı hiiççç bitmiyorrrrCanım arkadaşlarım selamlar. Oyy Buketim de doğum yapmis coksukur rahayladi ya. Srtik uykuduz geceler e Merhaba demiş oldu :)
allah analı babalı büyütün hayırlı evlat olsunkızlaaar buketle konuştum yağmur arın'ı emzirdiğini söyledi,2 kez ağrı kesici vermişler biraz ağrıları varmış epidural ile olmuş doğum, doğum anı kolaymış zaten yarım saatte bitti dedi
Maşallah subhanallah, Rabbim nazarlardan esirgesin
Senin o çorabına, saç bandına, pembiş elbisene, badem gözlerine tü tü tü tüüü, kokoş senii nasılda kurulmuş
Helal olsun canım, Allah razı olsun, okuyan dilin dert söylemesin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?