Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar yarın sabah erkenden gidecem yarın bekliyor

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bol bol dua edicem sana düşündüğün gibi değildir umarım herşey yolundadır sende tevekkülü ve duayı dilinden düşürme. Rabbimin senin için en hayırlısını vermesi için dua et. Her hayrın sahibi o dur mucizeleri de o yaratır istedikten sonra gönlünü karartma canım yarın haberlerini beklicez.

Ya burda bir resim mi vaarr? Peki ben neden göremiyoruum? bomboş görünüyor bende...

meralim hem de öyle tatlı bir foto varki, telefondan bakıyorsan eger göremeyebilirsin..ama hem fıstık hem dombik tam yemelik maşallah

kızlaaar buketle konuştum yağmur arın'ı emzirdiğini söyledi,2 kez ağrı kesici vermişler biraz ağrıları varmış epidural ile olmuş doğum, doğum anı kolaymış zaten yarım saatte bitti dedi

özleeemmmmm canım benim haber ettiğin için çok sağol..ohh maşallah subhanallah,rabbim nazardan korusun

canım benim mutlaka kesinlikle gitmelisin ya Allah de ve git asla düşünme..son ğişmanlık seni yaralar kahreder

Maşşallah size canım Allah nazardan korusun..yokluğun hissediliyor, Rabbim evladına uzun ve sağlıklı bir ömür versin

inan ki şimdi seni telefonla arayıp ikna edecektim..çok şükür gidiyorsun dualarla git canım, yarın sabah sana bol dua edeceğim..Rabbim evladını sana bağışlasın ve asla acısını göstermesin

Ayyyy yasommm ara ara sende gelirsin artık Betül Hanımdan fırsat buldukça şimdi siz böyle anlatiyosunuzya uyuyamiyoruz bise yapamıyoruz die acaba ben napacam Allah izin verirse ) zaten kocisle önümüzdeki 5 yılı düşünemiyoruz bile ; (((

Aslımmm artık ya annen ya kv yanında kalacak ya da sen işten izin alacaksın..çok zor olacak ama inan ki onların kokusu varlığı herşeye değecek..sağsalim gelsinler ve inşallah bir kız bir erkek gelirler

Son düzenleme:
Aslımmm artık ya annen ya kv yanında kalacak ya da sen işten izin alacaksın..çok zor olacak ama inan ki onların kokusu varlığı herşeye değecek..sağsalim gelsinler ve inşallah bir kız bir erkek gelirler

Canım annemde tamamda kv konusu asla !!!istemem yani mümkün değil Allah büyük bakalım annemde çalışıyo bilmiyorum ki nasıl olur hayırlısı ile dogsunlarda bakarim ben inşallah ) ama Allah varya asla istemem kv ayy düşüncesi bile fena ; (

Aman canım o zaman rabbim asla kv ye mecbur etmesin uzak olsun..Allah çok büyük bakalm ne nasip edecek daha çooooooooook var ,önce senin minikler sağlıkla bir dünyaya gelsinler de gerisi kolay inşallah

Masallah subhanallah bu benim kizinlami simdi:))) oyyy yesinler seni tonbisimmm
Tatlim dogaclama hepsinetten kopya cektik yapmaya karar ver sen bir keceden 40 cesit cikiyo sivi silikon satiliyo onlardan al uhu gibi o cik buyuk kolaylik yinede bulamazsan yaz ben burdan begendiklerinin yakin cekimlerini atarim tatlim
Olurmu canim ya bende cok korkaklardandim ama o an cesaret geliyo merak etne bol bol dua et emi
kızlaaar buketle konuştum yağmur arın'ı emzirdiğini söyledi,2 kez ağrı kesici vermişler biraz ağrıları varmış epidural ile olmuş doğum, doğum anı kolaymış zaten yarım saatte bitti dedi
Ohhhh sukurler olsun bende 200 okumustum dun rabbi yessir rabbim saglikla buyutsun bir bebisimiz daha oldu
Tatlim bencede kv aslaaaaaaa benim kadar seven yoktu inan kvyi dogumdan sonra bi geldi evimi karistirdi gittti yazdum burayada hala gecmis degil sinirim en iyisi annen tatlim benim annemde seninki gibi calisiyor izin almisti rabbim o an kolayligini iznini falan ayarlar merak etme ama kv aslâaaaaaaaaaaa neden boyleler bu kvler yaaa

Aman canım o zaman rabbim asla kv ye mecbur etmesin uzak olsun..Allah çok büyük bakalm ne nasip edecek daha çooooooooook var ,önce senin minikler sağlıkla bir dünyaya gelsinler de gerisi kolay inşallah
Aminnnnn uzak olsun ))

Valla canım benim hiç öyle aman aman sevgim olmadı önceden vardı ama 10 yıl önce evlenmeden önce 6 yıldır evliyiz ve hiç öyle çok canımlı cicimli olamadık olmamda zaten benim uzaklığım geçmez yani istesemde yasattirdiklarini unutup yakın olamam...

Ohh çok şükür yaa :) allah analı babalı büyütsün bukett hayırlı uğurlu olsunn

canım arkadaşımmm Rabbim tertemiz yüreğine bir yürek eklesin minnacıkkk:)) çarpsın kalbi göbüşünde.. hissetsin annesi o minicik kalbisinin atışlarını:)) biliyormusun burcu tam bir seneyi geçti bu topikte sizi tanıyalı. o yuzden sizlere dava arkadaşlarım diyorum :)))) zaman su gibi akıp geçti.. her ay umutlarla başladı bizim için her umutta bir hayal kırıklığı yaşadık ama Allahtan umudumuzu asla kesmedik. cunku bılıyoruz nimetin nerden geldgnı cok sukur. o yuzden benım artık umudum kalmadı demeye dilim varmıyor .... ömrümün sonuna kadar umudum var:)ömrüm yetmezse analık duygusunu tatmayı .. ahirette tadarız bizde be arkadaşım :)) orda severiz yavrularımızı........
ahh canım biz Allahtan ümidimizi kesersek gercek mümin olamayız ki. bu bize yakışmaz. Rabbim günahlarımza kefaret eylesin. insaallah bu dünyada değilse öbür dünyada meleklermz olucak. buna inanıyorum. eminimki bir gün benimde kollarıma alıp seveceğim , onu sımsıkı bağrıma basacagığım saglıklı sıhhatlı bir evladım olacak. ya bu dünyada yada ahirette. elbet bir gün olucak....
merve nerelerdesin, boş oldugunda gel Rabbim inşallah sana ve geri kalan herkese nasip edecek çok içten inanıyorum

cok sağol canım inşaallah diyelim. ümitsizlik şeytandandır. Rabbim bizede nasip eder inş. buradan saglıklı bebek haberleri vermeyi.

Canım ne güzel seyletryazmışsın hepsine katılıyorum inş rabbim mukafatlandıracak inanıyorum

canım maşallah ne kadar pozitifsin insana şükretmesi gerektiğini hatırlatıyorsun her halimize çok şükür
hayırlı haberlerle gel
sütün yokmu canım ilk günler zor geçio sonra alışıyorsun ev işi olayı çok sıkıcı hiiççç bitmiyorrrr
allah analı babalı büyütün hayırlı evlat olsun

sağol teyzesi süslü olsun istiyorum alışsın şimdiden kokoşum benim :)

bennn geldimmm...ama kimse yok sanırım buralarda uzun zamandır...topiğin en başlarını okudum vee çok sevdim sizleri....ama uzun bir süre olmuş ... offf...bu siteyi yeni yeni çozüyorum....uzun zamandır takipteyim ama...yeni üye oldum....dualarla açılmış bir topik kavgasız gürültüsüz çok güzel yaaa....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…