Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydın kızlar doktora gitmedim kızım sabah beni tekmeleriyle uyandırdı şuanın çok mutluyum Allah bozmasın bîrde buraya başbakan Barzani falan geliyor heryer kapalı hastane yolu bile kapalı

Günaydın kızlar doktora gitmedim kızım sabah beni tekmeleriyle uyandırdı şuanın çok mutluyum Allah bozmasın bîrde buraya başbakan Barzani falan geliyor heryer kapalı hastane yolu bile kapalı

ooooh çok şükür doktoru arayıp konuştunmu bi konuşsaydın, sen yine dinlenmeye devam et hatta gidebilirsen gitsen yinede iyi olur bence

canım ne güzel şeyler yazmışsın insana ümit veriyor yazdıkların, evet haklı diyorum seni okuyunca Rabbim yaşadıgımız bu zorlu psikolojik savaşın sonunda bizleri feraha çıkaracak bende inanıyorum, benimde 2 yıl oldu bu topige geleli herkesi o kadar çok seviyorum ki, ailem gibi en yakın dostum gibi, burası çok sevgi dolu bir yer sadece çocuk için degil, her konuda insan yanında birilerini hissediyor, Rabbim bu inancın sabrın karşısında sana çok büyük bir süpriz göndersin ve rahmine hayırlı bir evlad tutunsun inşallah

Canım şükürler olsun, hamdolsun, sabah size yasin okudum, sende her an her dakika dua et, dualarla doğacaka senin kızın, maşallah Allahım korusun inan ki çok sevindim, her gün takipte kal, Allah'a emanet....

Canım şükürler olsun o kadar boşuna yedin bitirdin kendini zate yeni yeni hissetmeye başladın hareketlerini bazı zamanlar hissetmemen nornal ama doktra gitsen yine de bir. Bir haftan ne zaman doluyor doktor hangi gün gel demişti o gün muhakkak git ama dr bir hafta sonra gel demiş çünkü aman dyim burcummm kafana göre gitmemezlik yapma şimdi herşey yolunda şükürler olsunn.. Hepte böyle gidecek kucağına alacaksın inanıyorum ben..

Günaydın kızlar bende erkendne kalktım kaynanamlar gelecek yemeğe. Mutfağımı filan sildim kahvaltı yapıcaz daha eşim uyudu bu saate kadar sonra silip süpürücem salonıun tozunu alıcam, lavaboları yıkıcam, yemekleri yapıcam zaten onlar gelince pişiricem bazılarını, sıcak olması gerekiyor. Bugünde böyle geçecek yarında yazlıkkları kaldırıp kışlıkları yerleştirme operasyonu olacak.

gunaydın tatlım allah yardımcın olsun yazlık kıslık zor valla :)

elim sürekli karnımda takip ediyorum 1 haftam salı doluyor Allahın izniyle salı gidecem inşallah bol su ve dinlenme salıya kadar devam

elim sürekli karnımda takip ediyorum 1 haftam salı doluyor Allahın izniyle salı gidecem inşallah bol su ve dinlenme salıya kadar devam

Burcu insallah hersey guzel olucak stres yapma ben stres yapinca bebiste hareketsizlesiyor Rabbim buyuk kizini saglikla kucagina al.

Çok sevindim, şuan yüzümü güldüren tek şey bu haber oldu, devamıda böyle güzel olur inşallah.

Ben çok kötüyüm, ömer koltuktan düştü Nasıl böyle bir hata yaptım kendime inanamıyorum. Koltuğun üzerine çapraz yatırıp (düşmeyeceğini düşündüğüm şekilde) yatak odasına gitmiştim. Ömerin elbiselerini getirmek için. Sonra onun ağlamasına koştum geldim bir baktım yerde. Hiç olmayacak bir tarafta kafası. Nasıl o şekilde düşebildi aklım almıyo, off çok kızdım kendime çook

Canım korkma bişey olmaz allahın izniyle hareketlendi artık olacak ufak tefek kazalar

Ayy canım benım çok çok geçmiş olsun inşallah şişme falan olmamıştır yavrum benım Allah korusun canım

Canımm çok sevindim sen yinede takipte ol kontrol et inş saglıkla sıhhatle gelecek kızın dünyaya

Canım ya çok geçmiş olsun melekler onu tutmuştur bişecik olmaz allahın izni ile

Sağolun kızlar, ben koltuktan düştü diye içim içimi kemirirken, bir kılına bile zarar gelecek diye ödüm koparken insan diyemiyeceğim yaratıklar neler yapıyolar. Ellerim buz kesti haberi görünce, kanım dondu resmen
Allahım nasıl yakarsam, ne dua etsem ne desem!!! Offffff
Haber : Üniversiteli Ü. T., o fotoğrafla şoke etti haberi

kısceler naıslsınız baklaım gorumeyelı ozledım sızlerı
Oyyy tuğba maşallah ne kadar çok kilo vermişsin kızzz, nasıl yaptın?

Olsun canım, elin sürekli karnında olsun, inşallah yavrun sağlıkla doğacak canım benim, hayırlısıyla salı dr gidin, bide o arada ufacıcık bir şüphe duyarsan hemen dr git, dualarımdasın

Kızzzz anaammmm
Allah korur inşallah canım, ama sen yinde bir şişlik görürsen yada kusma olursa hemen doktora git, çok gecmiş olsun

Gerizekalı vicdansız manyak, o bebege sahip olmak için insanlar ömürlerini veriyor, bari parayla evlatlık verseydin, evlatlık sırasında bekleyen bir sürü aile var, insanalr internet sitesinde bebeklerini veriyorlar bari öyle yapsaydın, Allahım yaaa

Canım çocuk bu akılalmaz şeyler olabiliyor öyle böyle büyeyecek birşey olmaz merak etme kaşta göz arasında oluveriyor işte senin bir suçun yok. Benim erkek kardeşim çok yaramazdı neler geldi başına neler. Şimdi 25 yaşında kerata

canımm takip et tabii ama stres yapma bol bol dua et Rabbimize sığın kucağına alacaksın canım inanıyorumm ben.

Canım haberlerde izledim bende kanım dondu nasıl böye vahşi olabibilir bir insan evlilik dışı da olsa karnında o senin hareketlerini hissettin, onunla yaşadın kanın canın hadi doğurdun yaşamadı nasıl böyle birşey yapabildin insan yabancı birine yapamaz bunu bebeğine yapmış Allah versin belasını. Evlatlık ver, sosyal hizmetlere ver, psikolojisi iyi değil galiba bir de akıl sağlığı yerinde değil raporu alırsa cea filanda almaz bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…