- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.301
Günaydın kızlar doktora gitmedim kızım sabah beni tekmeleriyle uyandırdı şuanın çok mutluyum Allah bozmasın bîrde buraya başbakan Barzani falan geliyor heryer kapalı hastane yolu bile kapalı
canım arkadaşımmm Rabbim tertemiz yüreğine bir yürek eklesin minnacıkkk:)) çarpsın kalbi göbüşünde.. hissetsin annesi o minicik kalbisinin atışlarını:)) biliyormusun burcu tam bir seneyi geçti bu topikte sizi tanıyalı. o yuzden sizlere dava arkadaşlarım diyorum :)))) zaman su gibi akıp geçti.. her ay umutlarla başladı bizim için her umutta bir hayal kırıklığı yaşadık ama Allahtan umudumuzu asla kesmedik. cunku bılıyoruz nimetin nerden geldgnı cok sukur. o yuzden benım artık umudum kalmadı demeye dilim varmıyor .... ömrümün sonuna kadar umudum var:)ömrüm yetmezse analık duygusunu tatmayı .. ahirette tadarız bizde be arkadaşım :)) orda severiz yavrularımızı........
ahh canım biz Allahtan ümidimizi kesersek gercek mümin olamayız ki. bu bize yakışmaz. Rabbim günahlarımza kefaret eylesin. insaallah bu dünyada değilse öbür dünyada meleklermz olucak. buna inanıyorum. eminimki bir gün benimde kollarıma alıp seveceğim , onu sımsıkı bağrıma basacagığım saglıklı sıhhatlı bir evladım olacak. ya bu dünyada yada ahirette. elbet bir gün olucak....
cok sağol canım inşaallah diyelim. ümitsizlik şeytandandır. Rabbim bizede nasip eder inş. buradan saglıklı bebek haberleri vermeyi.
Günaydın kızlar doktora gitmedim kızım sabah beni tekmeleriyle uyandırdı şuanın çok mutluyum Allah bozmasın bîrde buraya başbakan Barzani falan geliyor heryer kapalı hastane yolu bile kapalı
Günaydın kızlar bende erkendne kalktım kaynanamlar gelecek yemeğe. Mutfağımı filan sildim kahvaltı yapıcaz daha eşim uyudu bu saate kadar sonra silip süpürücem salonıun tozunu alıcam, lavaboları yıkıcam, yemekleri yapıcam zaten onlar gelince pişiricem bazılarını, sıcak olması gerekiyor. Bugünde böyle geçecek yarında yazlıkkları kaldırıp kışlıkları yerleştirme operasyonu olacak.
elim sürekli karnımda takip ediyorum 1 haftam salı doluyor Allahın izniyle salı gidecem inşallah bol su ve dinlenme salıya kadar devam
Çok sevindim, şuan yüzümü güldüren tek şey bu haber oldu, devamıda böyle güzel olur inşallah.
Ben çok kötüyüm, ömer koltuktan düştüNasıl böyle bir hata yaptım kendime inanamıyorum. Koltuğun üzerine çapraz yatırıp (düşmeyeceğini düşündüğüm şekilde) yatak odasına gitmiştim. Ömerin elbiselerini getirmek için. Sonra onun ağlamasına koştum geldim bir baktım yerde. Hiç olmayacak bir tarafta kafası. Nasıl o şekilde düşebildi aklım almıyo, off çok kızdım kendime çook
Ayy canım benım çok çok geçmiş olsun inşallah şişme falan olmamıştır yavrum benım Allah korusun canımÇok sevindim, şuan yüzümü güldüren tek şey bu haber oldu, devamıda böyle güzel olur inşallah.
Ben çok kötüyüm, ömer koltuktan düştüNasıl böyle bir hata yaptım kendime inanamıyorum. Koltuğun üzerine çapraz yatırıp (düşmeyeceğini düşündüğüm şekilde) yatak odasına gitmiştim. Ömerin elbiselerini getirmek için. Sonra onun ağlamasına koştum geldim bir baktım yerde. Hiç olmayacak bir tarafta kafası. Nasıl o şekilde düşebildi aklım almıyo, off çok kızdım kendime çook
Canımm çok sevindim sen yinede takipte ol kontrol et inş saglıkla sıhhatle gelecek kızın dünyayaGünaydın kızlar doktora gitmedim kızım sabah beni tekmeleriyle uyandırdı şuanın çok mutluyum Allah bozmasın bîrde buraya başbakan Barzani falan geliyor heryer kapalı hastane yolu bile kapalı
Çok sevindim, şuan yüzümü güldüren tek şey bu haber oldu, devamıda böyle güzel olur inşallah.
Oyyy tuğba maşallah ne kadar çok kilo vermişsin kızzz, nasıl yaptın?kısceler naıslsınız baklaım gorumeyelı ozledım sızlerı
elim sürekli karnımda takip ediyorum 1 haftam salı doluyor Allahın izniyle salı gidecem inşallah bol su ve dinlenme salıya kadar devam
Sağolun kızlar, ben koltuktan düştü diye içim içimi kemirirken, bir kılına bile zarar gelecek diye ödüm koparken insan diyemiyeceğim yaratıklar neler yapıyolar. Ellerim buz kesti haberi görünce, kanım dondu resmen
Allahım nasıl yakarsam, ne dua etsem ne desem!!! Offffff
Haber : Üniversiteli Ü. T., o fotoğrafla şoke etti haberi
Sağolun kızlar, ben koltuktan düştü diye içim içimi kemirirken, bir kılına bile zarar gelecek diye ödüm koparken insan diyemiyeceğim yaratıklar neler yapıyolar. Ellerim buz kesti haberi görünce, kanım dondu resmen
Allahım nasıl yakarsam, ne dua etsem ne desem!!! Offffff
Haber : Üniversiteli Ü. T., o fotoğrafla şoke etti haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?