Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar sizi çok özledim, bugün tamamen lohusalık sendromuna girmiş bulunuyorum. herşeye ağlıyorum. şimdi bi melisa çayı içtim bakalım etki edecekmi. betüşü soracak olursanız 2 gündür gece 2 ye doğru ancak zorla uyuyor, ayy annelerimizin ayağının altını değil her bir cm karesini öpsek azmış yani.
sizi çok seviyorum ve tekrar tekrar çok özledim. daha sık gelmeye çalışacağım siz bana iyi gelirsiniz mutlaka ben inanıyorum...
eşime bakıyorum ağlıyorum, keşke gün 24 saat değilde 124 saat olsa ve hiç bitmese, sende hiç yanımdan gitmesen diyorum. annem geliyor, sonra evine gidiyor, arkasından ağlıyorum. ütü yapılacak ona ağlıyorum, balkonda çöpler birikmiş ona ağlıyorum vs vs ... kafayı yemişliğimin boyutlarını anlamışsınızdır
herşey bir kenara bu psikolojik durumum hormonlardan tabiki, Allahıma binlerce milyonlarca şükürler olsun, bunları şikayet olsun diye yazmıyorum, ruh halimi sizle paylaşıp biraz ferahlarım belki diye düşündüm.

Son düzenleme:
Kızzzz anaammmm
Allah korur inşallah canım, ama sen yinde bir şişlik görürsen yada kusma olursa hemen doktora git, çok gecmiş olsun

Yok burcum, Allaha şükür şişlik, kızarıklık, kusma vs. yok. Rabbim korudu. Beterinden saklasın inşallah

Ah canım ya eğer akli dengesi yerinde değilse kapatsınlar bunu 4 duvar arasına. Bizler devlet yöneticilerine vs. kişilere bebek katili diye kızıyoruz ama devir öyle bir dönmüş ki kendi bebeğimizin katili olmuşuz. Rabbim islah etsin, bizim neslimizede böyle şeyler yaşatmasın inşallah

Oyy canım benim, çok iyi anlıyorum senii, bende de sinir falanda olmuştu. Dikkat et kendine, boşver ağla rahatlarsın. Nasıl olsa geçecek Allahın izniyle. Bunları neden yaşadığının farkındasın ya önemli olan bu İlk zamanlar zor oluyo, düzensiz uykular, bebeğin sorumluluğu falan ama zamanla alışıyosun. Sana kolaylıklar diliyorum Rabbimden

Son düzenleme:
Ben doğum yapan arkadaşlara bişey sorucam birazcık özel ama neyle korunuyosunuz Ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa onlarda yazabilirler, korkuyorum valla bişey olacak diye

Canım benim yaa bu günlerde geçecek daha da iyi olacaksın çok şey yasadın onlarda birikti tabi şimdi atıyosun yavaşca zamanla betüşünde uykusu düzene binecek ve seninde piskolojinde düzelecek ve eski şen şakrak yasemin olacaksınn :) :) :)

Mrb kızlar ayy öyle sıkıntılıyımki agrılarım çok otursam oturamıorum yatsam yatamıorum biyerlere sıgamıyorum belim kasıklarım agrıyo hele vajinam çok kötü bişeyle oyuyolarmışcasına daha 6 haftamız var

Nazan Gulhana sira sende derken senin kiz gelmesin hayirlisiyla vaktinde gelsin tabi ama artik dogsada korkacak bisey yok

Ya ne biliim etme bulma dunyasi derler inan 2 katli evi her gittiginde siler supururum falan vunlar anlatilmaz aslinda ven annemden hic ayirnadim gorevim gibi gordum hep lafta oda coooooook seviyodu ama logusaliginda bi geldi dikti aysklarini yatti dikislerim acirken bide kardesomden hizmet bekledi o kadar kirginim ki 3 ay gecti hala gecmedi kizgibligim hala anlamista degil bencede canim ya ben seviyorum diyodum nerdeyse yuvami yikiyodu seni hiccccccc dusunemiyorummmm

Ahhh kader arkadasim benim ya ayni sey benimde basima geldi banyo havlusu almaya gitnistim bende rabbim cok buyuk ya o koruyo cocyklarimizi sukurler olsun evlat baskaymis gulum en iyi o zaman anladim hayatinda hic o kadar korktugumu bilmiyorum ellerim titredi hungur hungur agladim cocuk agliyo o agladikca ben agliyorun coook gecmis olsun ikimizede ders olsun canim Benim cok cabuk buyuyo cocuklar

canım yaa çok geçmiş olsun olur öyle kazalar, bundan sonra daha dikkatli olursun çok şükür birşey olmamış çoçuklar dönmeye başladıktan sonra yalnız bırakmak tehlikeli ya yanına yastık koy düşmesin yada iki dk. yere yatır

GÜnaydın kızlar hayırlı pazarlar eşim işe gitti ben yatakta gömüldüm çıkmıyorum soğuk hiç çıkmaya niyetim yok

YASEMİN CANIM BENİM herkesden duyduğum şey,her doğum yapan kişinin yaşadığı duygusal bir trawma ama kesinlikle hormonlardan kaynaklanıyor,ama şu da bir kesin bişey sanırım çok uzun sürmüyor..bedriye'de aynısını yaşamıştı, aslında şuan en yakın tecrübelimiz..umarım hemen atlatırsın ve minik kuzun sağlıkla kolaylıkla büyür

canım yaaa kıyamam belki de 6 hafta değildir daha az kalmıştır, o yüzden bu ağrıların başlamıştır...evet iyi ki işten ayrılmışsın.inşallah çok sıkıntı çekmeden hayılısıyla kolaylıkla doğurursun canım

GÜnaydın kızlar hayırlı pazarlar eşim işe gitti ben yatakta gömüldüm çıkmıyorum soğuk hiç çıkmaya niyetim yok

burcu kızzz bebeğinin hareketleri nasıl? sen nasılsın? havalar çok mu soğudu tatlım? aman dikkat et

Evet ya burda güneş yok deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum geceden beri kaç kalktım kaç yattım olmuo bebişinin hareketleti nasıl benim kız su trabzon hurmasına accayip tepki veriyo :)

Amin burcum bencede erken gelicek bu kız zaten önde gidiyodu bilmem artık en azından 36 haftayı geçsin inş rabbim en iyisini bilir

burcu kızzz bebeğinin hareketleri nasıl? sen nasılsın? havalar çok mu soğudu tatlım? aman dikkat et
şimdilik iyiyiz teyzesi inşallah kilo almışta olur bu sıkıntıları hayırlısıyla atlatırız çarşambadan beri annem ve eşim ne varsa yediriyorlar dün ömrümde ilk defa kendim için balık yaptım yedim elimden geleni yapıp tevekkül edecem ewet ya çok soğuk dün güzeldi bugün yine bozuldu hava

Evet ya burda güneş yok deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum geceden beri kaç kalktım kaç yattım olmuo bebişinin hareketleti nasıl benim kız su trabzon hurmasına accayip tepki veriyo :)
canım pıt pıt atıyor çok şükür inşallah böyle devam ettirir hayırlısıyla canım bende çok yiyorum hurmayı bizde seviyoruz

Son düzenleme:
Günaydın kızlar doktora gitmedim kızım sabah beni tekmeleriyle uyandırdı şuanın çok mutluyum Allah bozmasın bîrde buraya başbakan Barzani falan geliyor heryer kapalı hastane yolu bile kapalı
ohh şükürler olsun kaç gündür aklımdasın dün evde değildim giremedim çok merak ettim bir bakim burcuyadedim senin haberinle çok mutlu oldum bebek herzaman hareketli olmuyor canım bende hissetmeyince çok kötü oluyorum, dualarım seninle inşallah bebişin karnında büyücek ve sağlıkla kucağına alacaksın, bak burda çoğu kişi ne durumlardan gecti ve bebeklerine kavuştu.
canım çok normal hissettiklerin tabiki hormonlardan, hiç şikayet olur mu, sen gel dök içini buraya, büyüdükçe kızının uykuları düzene girecek hiç merak etme
ay nazanım ya Allah yardımcın olsun ben bile şimdiden acayip bel ve sırt ağrısı çekiyorum, hele cumagünü ağlıcaktım ağrıdan bide korktum bukadarı normal değil diye ama çok şükür hafta sonu olmadı, ee çalışıyorum sabah 8 akşam 5 sandalyede otur otur bel mi kalıyor, seniinde doğum yaklaştı az kaldı sabır canım.

canım bol bol ye sen ye bebek de yesin ve dinlen sakın iş miş yapma o kanamalı zamanında bile durmadıgını iş yaptıgını pazara gittiğini, hatırladım sakın ha kimse tüh burcuda çok pis demez merak etme

Son düzenleme:
Selamlar kızlar,
dun gece geldim yazamadan geri çıktım... Şimcikkk

DUAMNUR BURCUM çok şükür keyifler yeride maşaAllah balık yiyemediğin zamanlarda hergün 2 ceviz yemekde aynı vitamını almamızı sağlıyormus bunun yanısıra lutfen pekmez ye ekim analarında bi kadının bebegı geriden geliyordu pekmez ıctı o bayagı ve bebegı haftasının onune gectı kglu oalrakda dogdu cok sukur duaalrımız senınle hayırlısıyla hersey guzel olucak bak bızlerın yuregı sızın ıcın cok ferah.. annemde sordu gecen senı hayırlısıyla saglıkla kucagına alıcak ınsAllah dedı ınsşAllah da alıcaksınn canım benımm..

YASEMIN aglamak aglamak ahh ahhh.. ınsAllah sen öyle olmazsında 400 gunun ılerleyen gunlerınde sınır kat sayımda artıs ve gozyasına donusum yogun oldu ama en guzelı ne bılıyor musun bı sekılde sona erıcek bu aglama nobetlerının.. yanlız benım uzerımde soyle bı takıntı kaldı mesela bırı benı arıyor yada uzaktan bırı bıze gelıyor ne tlf kapatsın ıstıyorum nede ger donup gıtsın ıstıyorum gelen mısafıre dırek ne zaman donuceksın dıye soruyorum ona gore psıkolojımı hazırlıyım dıye :)) bız 40landık yaa psıkolojık değilse ınanın ferahladımm sende ferahlıyacaksın hayırlısıyla

Ve BIZ dun Allah kabul eder inşAllah annemlerde kuran okuttuk elife bebek mevlidi yaptık çok guzeldı bol bol ağladım hatta böölee çizgi filmlerde ağladıkları zaman gözyaşları yanlardan fıskırırya karakterın ınanın o konuma geldım de sıktım kendımı sonraaa annem kalıcaktı gelmıyecektı ama kızlar elıf her gece kı ağlamasını yaptı yıne saat 5 gıbı başladı 10 a kadar durmadı susmadı herkes yazık bu kız tek başına naapıcak bıraz daha gıt sen dedıler annemde her gece elıfın huyunu bıldıgınden 15 20 gunlugune tekrar geldı :)), bu arada bu elıf susmadı bı daha senı hıc bıyere goturmeyecegım dıye kızarken buldum kendımı cok snırlı oluyorum o ağladıkça bende kasılmaya başlıyorum tek kalıyorum bısey yapamıyorum susturamıyorum zor durumda kalıyorum ve her yenı gune ınsAllah bu akşam ağlama nobetı tutmaz dıyerek baslıyorum hayırlısı bakalım.. buketın bebısının doğması uzerıne hepten abla oldu benım kızçeemm

BİR DEDIKODU ben elıf doğdu doğalaı evde kalıyorum kv benı onlara cagırdı kalmaya ama ben gıtmedım cunku kb (bu da kayınbaba demek :)) ) zaten hasta elıf acıyor bı agız susmuyor gerıldıkce gerılıyoruz kv onu susturmaya calırıken hareketlerıyle benı hepten gerıyor neyseee gıtmedık ıste ama hafta sonları elıfı gostermeye goturuyoruz kalmıyorum dıye bana trıplıydı ve artık konusmuyor benımle benı aramıyor kurana cagırmak ıcın aradım yoktu kb ıle konustum arattırırım dedı esımı aramıs gelemedı zaten kuranada benıde hıc aramadı bende artık aramam ama gordugumde normal konusurum dıyorum naapayım.. Her kasım ayında bu kadın bana sarıyor gecen senede sarmıstı oysa kı kasım ayı benım ıcın hasret demek ozlem demek ayrılık demek ben sureklı kafamı mesgul edıyorum kı cok sukur Allah Elif i gonderdi ama kv de kasımda sureklı uzerıme gelıyor ve ne zoruma gıdıyor bılıyor musunuz kendı acıları olunca kı elbetde uzuluyorum ama ama dunya dursun ıstıyor ben yada baskasının acısı olunca ne var kı herkesın basında oluyor.. ayyyyy aramaıyacagım sana da çok kırgınım deyıp tlfnu kapatasım var..

yok canım ne işi hemen kasıklarım şıkışıyor fazla otursam bile belimden sancı vuruyor onun için ayaklarımı dikleyip uzanıyorum canım her sabah yarım çay bardağı pekmez mutlaka içiyorum akşamda süt bugünde yogurt alacaz ara ögünlerde yogurt yiyecem allah da izin verirse evladım gelişir inşallah

ayy canım çok sağolbu kadar uğraşının içinde unutmuyorsun allah razı olsun evladına sağlıklı hayırlı ömür versin her sabah pekmez içiyorum çokta hoşuma gidiyor tadı zorlamıyor arayan herkes diyor içimiz ferah allahın izniyle büyüyecek diye
BENDENDE BİR DEDİKODU: bu bebeğimin durumunu öğrendiğimden beri erkek kadın karışık herkes arıyor dualar ediyorlar aralıksız her akşam aranıyorum ama benım pek değerli görümcem bir kere bile aramadı ne beni ne abisini bende eşime dedim bu dünya sadace bugün değil yarını da var oda haklısın dedi yarını da var bizde ona göre davranırız diyor tabi şuan moralim bozuk diye böyle diyor

Kizlarrr herkese mutlu pazarlarrrr )))
Burcu canım bebisinin hareketlerini hissetmeye baslamissin masallah canım herşey yolunda gidicek Allah'ın izniyle..
Yasomm Allah yardımcın olsun canımcım en kısa zamanda hormonların eski haline dönerler inşallah. ..
Bediss Allah kabul etsin Mevlüt de okutulmus kv dedikodunu okudum valla arama boşver Hayır neye sinir oldum senin torununun Mevlidi ayıp valla gelmesi gerekirdi..
Nazommm sende fenaymissin Allah kolaylık versin canım hayırlı zamanda gelsin kızın

Bana gelince 2 gündür annemdeyim yani sabah geliyorum akşam eve gidiyorum ya kizlar feci kilo alıyorum napcam ben yawww bide hiç su ve süt içermiyorum ; (( sizler nasıldınizki bu zamanlar?salı günü de randevumuz var ) bakalım doktorum çalışabilirsin diyecekmi?

Buket Allah anali babali buyutsun hayirli saglikli akilli evlat olsun Insaallah. Cok sukur kavusmussun bebisine

duamnur burcu gecmis olsun canim Insaallah bidahaki doktora gidisinde bebisin gelisimi onden gidiyordur sagsalim kavusman dilegi ile Rabbim evladini sana bagislasin Insaallah hersey yolundaymis zaten cok sevindim

Yasemiiin Insaallah lohusalik donemini kolay bi sekilde atlatirsin canim aglayarak acilacaksin sanirim Allah baska turlu aglatmasin aglamalarin boylesine raziyiz. Bende gecen komik bi film izlerken aglamaya basladim ordaki bebek cok tatliydi Allahim ne guzel yaratmisin diye agladim:::)))

Ikizim aslim ikizlerinmi geliyor Masaallah Rabbim saglikli hamilelik kolay dogum ve akillui bebisler nasip etsin annelerini hic uzmesinler. Cok sevindim supeeeeeerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…