Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Cok sukur canim benim bulantilar azaldi arada sabahlari ve aksamlari yokluyor bulanti ama eskiye gore iyiyim. Sanirim biraz genisledi belim kalcam ama kilo almamisim. Isyerinede haber etmelisin dedi doktorum kan tahlillere gore ya calisabilirim yada idi birakmaliyim cunku kucuk cocuklari bezlemek yasak ve devamli hastalik dolastigi ivin tehlikeliymis. Sen ne yaptin mide bulantin varmi kanaman durdu dimi

cnm cok sayılmaz normalde daha fazla vermıs olmam lazımdı herseyden yıyorum sadece oglen ve akşam ekmek yemıyorum bırde spor yapıyorum cnm aksam 8den sonra fazla bısey yememeye calışıyorum yılbasına kadar 7-8 kılo daha verırım ınsallah cunku bebıs ıcın tedavıye baslamak ıstıyorum artık genel kontrol yapma için

Ohh canım maşallah size, bol bol da su iç günde 3 litre unutma, salı günüde herşey yolunda olacak, tevekkül ne güzel bir tavırdır Rabbim hepimize nasip etsin

ooh maşallah sana, spor yapmana çok sevindim hem yumurtlamanda düzene girer, hormonlarında düzene girer, tam gaz seni destekliyorum canım ve bol su :))

BEDRIYEM canım Allah mevlüdünüzü kabul canım benim, çok sakin ve ahlaklı bir bebek olsun, annenin gitmemesine çok sevindi, kv için yadıkların beni sinir etti, valla koca kadın çok ayıp ediyor, senin sıkıntın sana yeter bide onun nazını çekemezsin, akışına bırak eğer bir iyilik yapacaksanda allah için yap, ikinizde çok öpüyorum

Canım benimde bulantım ara ara oluyo akşamları fena oluyo bazenleri ben kilo aldım canım ya ve her geçen günde aliyou ya bide bende nefes de problem oluyo tıkanıp kalıyorum seninde iş konusu nelli değil anladığım kadarıyla hayırlısı artık

canım al al kilo alman bebeğinde iyi beslendiğine işaret ben 5 ay boyunca sadece 4 kilo aldım ve ne oldu bebeğim gelişmedi senin kilon bebeğinde kilosu demek şimdi diyorum yeseydim de kussaydım keşke kıyma yemiyordum tavuk yemiyordum balık süt ağzıma değmiyordu sabah akşam sadece boğaça ve tost yiyordum kuru gıdalar bebeğime zarar verdi tek suç benim yani

aslııııı bende fazla su içemiyorum,sütte içimden gelmiyor bu aralar içmiyorum ne yesem şişip kalıyorum çok rahatsız oluyorum çatlayacak gibi oluyorum yemek yemeye korkuyorum artık ve bende zor nefes alıyorum zaten burnumda tıkanıyor hastalıktan dolayı onunda etkisi var

Son düzenleme:
Ay kızlar keşke bende yemesem ama durmuyo bogazım homini gırtlak yiyorum az önce 2 kase aşure sildim süpürdüm mesela hele gece okadar acıkıyorumki anlatamam ik üç ay bitsin sizinde istahınız acılcaktır zira ben doymak bilmiyorum

bak kuzum ne dicem..sen bu kuzulara çok zorluklar atlatarak sahip oldun..Rabbim nasip etti şükür..şimdi bu saatten sonra kilo aldım şunu yedim bunu içtim diye sakın endişe etme..her anın tadını çıkar..bırak 20 kg al, ne olacak doğurduktan sonra düşünürsün..bol bol ye..aklına gelen herşeyi ye..bir daha bu günler geri gelmez..sadece mutlu olmayı düşün ve yavrularını kucağına aldığın günleri hayal et..sakın ola karnım çatladı göğüsüm çatladı kırmızı kırmızı yarıklar var off falan deme..sahip olduğun mucizenin tadını çıkar..seni ve kuzularını kocaman öpüyorum

burcum sakın kendini suçlama bunun bir ölçüt olmadığını sende biliyorsun..sakın..ama bu saatten sonra da tost ve poğaçaya devam etme..balık, süt, pekmez,ceviz,sebze bunlara özen göster bu yaşana senin suçun değil ama kötü beslenmişsinbu bir gerçek şimdi kuzuna çok iyi bak, tosuncuk sağlıklı doğsun

canım senin gaz sorunun var zaten süt içemezsin zorlama...ama sana da diyorum bizim gibilerin bebekelri kıymetli o yüzden süt içemesen bile meyve sebze fındık badem cevizi eksik etme..ayy bende bugün tam kaynana oldum

Burcu canım kendini suçlama bence, ilk zamanlar bulantidan hiç yemek yiyemeyenlerde var onların çocuğu da sağlıklı hem senin bebişin de gayet sağlıklıdır annesi sen suçlu falan değilsin yani böyle düşünüp bebişinide üzme
Bende öyle şişiyorum ama çok fena yiyorum özlem engel olamıyorum

Bendeki boğazda durmuyo nazoo sabah uyanır uyanmaz mutfaktayim günde kaç öğün yiyorum inan onu bile sayamiyorum )

Nazanım Aslı'ya bir cevap yazdım yukarıda onu bir oku aynı şeyleri sana da diyorum ..inan ki ben şimdi hamile kalsam en son dert edeceğim şey kilom olacak..yok illa ki kiloya takdım kafamı, doğumdan sonra çok kesin kararla veririm kiloları...şimdi mucizenin tadını çıkar..evet çok yiyorsun çünkü karnında bir can taşıyorsun..evet doymak bilmiyorsun çünkü karnında bir nefes var..evet çatlakların oldu ve çok çirkin görünüyorlar çünkü karnında Allah'ın emanetini taşıyorsun..iyi ki kilo aldın,iyi ki boğazın durmuyor ve iyi ki kırmızı çirkin çatlakların var..ne mutlu..sevgiler ( tam 23 nisan konuşması gibi oldu..bi haller var bugün bende)

Canım benim şükürler olsun hiç şikayetçi değilim halimden sadece bu kadar erken kilo almak şişmek ne kadar iyi sadece onu düşünüyorum canım ondan ötürü bizde seni öpüyoruz Burcu teyzesi

Canım benim şükürler olsun hiç şikayetçi değilim halimden sadece bu kadar erken kilo almak şişmek ne kadar iyi sadece onu düşünüyorum canım ondan ötürü bizde seni öpüyoruz Burcu teyzesi

şimdi senin 2 tane kuzun olduğuna göre normal bir gebeye göre daha çok kilo alman lazım maşallah size

BUKET'i inanılmaz merak ediyorum kızlar, hani siz gündüz yazdını kv ile çok zor diye, kesinilkle katılıyorum Allah inşallah hiçbirimizi mecbur etmez..şimdi Buket hem kv ile hem annesi ile, daha zor, Allah yardımcısı olsun, gerçi annesinin varlığı biraz moral oluyordur ona, geçen Bedriye'de demişti ya lohusada asla kaynana ile yan yana bile durma,şimdi Buket'in kızına kv bakacak..içim bunaldı bunları yazarken

burcu kızzz bir sen bir ben kaldık herhalde bende gidiyorum salı günü hem senin hem Aslı'nın kontrolü var sanırım Allah yardımcınız olsun inşallah..aa bu arada Allah nasip ederse yarın aşure yapacağım.çok tecrübem yok 2. kez yapıcam tabiki annemle tel de konuşarak,inşallah altından kalkarım haydi hayırlı geceler

Aminn canım sana da kolay gelsin Allah kabul etsin rica etsem bi tencere de bana yollarmisin )) yaparsın yaparsın hemde mis gibi yaparsın )

canım senin gaz sorunun var zaten süt içemezsin zorlama...ama sana da diyorum bizim gibilerin bebekelri kıymetli o yüzden süt içemesen bile meyve sebze fındık badem cevizi eksik etme..ayy bende bugün tam kaynana oldum
Sütün içine muz katarsan gaz yapmazmış ayrıca ılık yada sıcak içincede gaxzyapmıyor çok çektim bendede vardı gaz problemi

Tövbe şikayet etmem ama doktorum dioki dogumun zor olut çok kilo aldın fio ondan mütevellit yoksa 100 kg olsamda umrumda deil :) rabbim tez zamanda inş sizlerede nasip edicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…