Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

oh yarasın canım, tahin pekmez de ye çok faydalı...

canım boşver ya benm arkadas 25 kilo almış şimdi çöp gibi, hem senin 2 kuzun var 3 kişilik yemen lazım:) asüt içemiyorsan yoğurt ye ayran iç kaşardada çok kalsiyum var bide hac hurmasında... ama suyu sakın ihmal etme.

İyi aksamlar kizlar....
Buketi bende cok merak ediyorum umarim hersey superdir.
Asli bencede senin fazladan kilo alma hakkin var senin kuzular iki tane.
Nazan az kaldi dogumdan sonra kosturmaktan kilo falan kalmaz..
K.Burcu canim kesinlikle kendini suclama ben ilk hamileligimde ilk 4 ay 4 kilo verdim susuzluktan hastanelik oldum ama bisey olmadi tam guzel beslenirken kaybettim kuzumu takdiri ilahi sen dua et.
Burcu sana asure yemeyemi gelsem acaba :)

kızlar gecen haftaki dualrı okuyamamıştım bugün okudum hakkınızı helal edin. ben cıkayım namaz kılıp yatayım hayırlı geceler...

Canım beyaz peynir,kaşar peynir yoğurt ayran onları yiyorum içiyorum ama su deme almıyo midem ama zorluyorum

Benim fazladan kilo hakkım varsa süpermis ) zaten kilolar hiç mühim değil bebişler iyi olsunlarda

İyi geceler tatlım inşallah bu hafta kontrolü olan herkes hayırlı haberler alır o aşûre mi sen bana ev adresîni yolla en kısa sürede ordayım

kızlarben geldim...

geçmişi okuyamadım..kızıma kavuştum çok şükür..rabbim isteyen herkese versin.burdan herkesin adını saydım ameliyatta..

7:30 dahastaneye giitim 8:30 daçıkmıştım...spinal anestezi oldu...sütüm azda olsa vardı ama göğüslerim ilk günden yara olldu...kızım maşallah vamtuz gibi emdi beni..öle olunca mama takviyesi yapıldı..ama asıl sorun gaz çıkaramamak oldu..kalktık yürüdük sıcak su torbası koyduk felan falan ama hiç işe yaramadı..en son lavman yağtım ertesi gün akşam çıktık hastaneden...:))
ameliyatın derdini değilde ameliyathanenin soğukluğunun derdini çkiyorum anlayacağınız..normal sancı değil gaz sancısı çekiyorum:))hala..
su torbasıyla kanka oldum:)))yanım yörem sıortım heryerim tutulmuş..soğuklarım daha çıkmadı anayacağınz...kızım yağmur arın..yiyo içiyo mıçıyo..arada gözlerini açıyo:))göğüslere soğan suyuda yaptım hatta sezeryanden önce soğan bağlamıştım ama işe yaramadı işte...

çok güzel bir his..rabbim isteyen herkeseversin..profilde bir resim paylaşıyorum

Canım hayırlı uğurlu olsun Güle güle büyüt kızını Rabbim uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin kızına sizde hayırlı anne baba olun inşallah kendime gelince görmeye gelicem )

Aminn canım sana da kolay gelsin Allah kabul etsin rica etsem bi tencere de bana yollarmisin )) yaparsın yaparsın hemde mis gibi yaparsın )

oyyy canım hemen yollarım, hatta gelir yaparım :) dün akşam nazan aşure yedim deyince ay nasıl canım çekti, ben böyleyken aşerdiysem sen ne yaptın acaba :))) inşallah bugün komşuların kap kap aşure getirir sana :)))))

nazo benim bir arkadaş 30 kg aldı gebeyken, doğumu çok kolay oldu, bu doktorlarda insanı korkutuyorlar, ben inanıyorum senin kızın pırt diye çikacak :)))

oyyy canım benim keşke yakın olsanız valla tencere tencere yollardım hepinize..inşallah komşulardan biri bugun sana koca bir kase getirir :))))

İyi geceler tatlım inşallah bu hafta kontrolü olan herkes hayırlı haberler alır o aşûre mi sen bana ev adresîni yolla en kısa sürede ordayım

Tebiki bebeğemm gel hemde bana duygusal destek ver, sen iki canlısın bir tencere yeme hakkın var :)))

bukeeeetttt canım benim hepimizin aklı sende..Allah kolaylık versin sütün bol olsun, yaraların gecsin senin gazında kızının gazıda hiç olmasın inşallah, çok huzurlu büyüt, hayırlı bir evlat olsun :)) öp!um sizi :)) şimdi fotoya bakıcaaaaaaam

Buket gozun aydin canim saglikli sihhatli anali babali buyusun :)

Burcum sag ol canim benim ben gecen hafta yedim bol bol :)Senin ellerine saglik simdiden yemis kadar oldum.

canım senin gaz sorunun var zaten süt içemezsin zorlama...ama sana da diyorum bizim gibilerin bebekelri kıymetli o yüzden süt içemesen bile meyve sebze fındık badem cevizi eksik etme..ayy bende bugün tam kaynana oldum

evet o yüzden süte elimi bile uzatmaya korkuyorum badem ceviz yiyorum arada ama öyle hergün düzenli değil

Bende öyle şişiyorum ama çok fena yiyorum özlem engel olamıyorum

Bendeki boğazda durmuyo nazoo sabah uyanır uyanmaz mutfaktayim günde kaç öğün yiyorum inan onu bile sayamiyorum )

yaa yiyorum normal bi şekilde fazla bişey istemiyor canım ama yedikten sonra mahfediyor beni,bazen fazla kaçırdığımda oluyor,bu sabah aç karnıma pekmez içtim midem alt üst oldu bi daha bu hatayı yapmayacağım

buketcim maşallah kızın çok tatlı, allah analı babalı büyütsün göğüs yaran için bebeğe zarar vermeyen kremler var diye biliyorum ondan kullansan işe yarar belki.
Canım beyaz peynir,kaşar peynir yoğurt ayran onları yiyorum içiyorum ama su deme almıyo midem ama zorluyorum

Benim fazladan kilo hakkım varsa süpermis ) zaten kilolar hiç mühim değil bebişler iyi olsunlarda
aslıcım zamanla bulantıların geçince içersin dert etme, biliyorum insanın tiksindiği bir şeyi yemesi içmesi çok zor ama bebek için katlanıyoruz napalım, su hem enfeksiyon riskini azlatıyor hemde bebek için çok faydalı

gözün aydın buketçim allah analı babalı buyutsun inş.

İnş benimkiside kolay olur burcu
Ay kuxum ya canınımı çektirdim sana kazan kazan aşure feda olsun kuzummm

Ben de aranıza yeni katıldım 7.haftam bugün bitti Bebeği doğana Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın, hamile olanlara da Allah yar ve yardimciniz olsun diyeyim . Ins bu süreci huzurlu ve rahat geçirir bebegimize sag salim kavusuruz:))

canım çok geçmiş olsun bizimkide düştü koltuğun yanına yastık koydum ama onuda aşmış kerata artık yere serdim örtüleri üstünde yatırıyorum koltuk fln yasak..

akyuzcigdem/ çiğdem 18.11.2013 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür

Çiğdemcim duanı ettim..RABBİM yuvana huzur, evladına sağlık nasip etsin İNŞALLAH...

ayyy buketin bebeğini gördüm maşallah tipe bak yaa aynı kendisine benzetmiş maşallah maşallah maşallah
benimkide babasına benziyor gibime geliyor ama tabiki daha belli olmaz bakalım, her gelen farklı bişey söylüyor benzeme ile ilgili.
depresyon yazımdan sonra yaptığınız yorumları okudum sağolun varolun canlarım.
dün değil evvelsi gün betül sabah 5 te uyudu, Allahtan o akşam melisa çayı içmiştim, Allah dağına göre kar verir derler ya, önce aklıma o çayı getirdi Allah, sonrada bana dayanma gücü verdi demekki betüşün böyle yapacağını bildiği için
cumartesi annem geldii bende gittim saçlarımı kestirdim oh rahatladım yaa, bakın hamişler bence doğumdan önce gidin kestirin nasıl olsa doğumdan sonra kesin kestiriceksiniz, topite birsürü örnek var konu ile ilgili :) bakın bana 15 gün boyunca bir fırsat bulupta gidemedim kuaföre. ağlayan sızlayan yokken piyasada bütün işlerinizi halledin

Yaseminciğim senin kız daha karnındayken belli etmişti nazlı olacağını normaldir ilk aylar zaten en beteri. Uyumazlar, gaz sorunları olur, hiçbirşey olmasa kucağa alınmak için ağlarlar. İyi ermişsin melisa içmekle alışacaksın annesi. Kendi anneni yanında olması da çok iyi bırakıp çıkabiliyorsun ben napıyım anam yok yanımda çağırdığımda da hemen gelemez ki al tut şu çocuğu az dinleneyim diyeyim. Kaynanamın kendine hayrı yok zaten napalım öyle böyle büyüyecekler.

Bedriyecim demek kızına mevlüt okuttun bu kaynanaları anlamıyorum ne var kalmaya gitmiyorsan rahat edemeyeceğini düşünemiyor mu haftasonu harici görmek istiyorsa kendisi gelsin çok ayıp etmiş torununun mevlüdüne gelmemekle senle sorunu varsa o başka bu başka. Bir de hassas bir dönem senin için anlayış istiyor insan ama yok işte.

Buketciğim kızının resimi albümde mi bende bakayım.. Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı salih evlat olmasını nasip eylesin..

Duamnur canım sen nasılsın bebeğin kıpır kıpırmış maşallahh canımmm sen de güzel beslenmeye başlamışsın aferin sana ama kendini suçlama bunun senin beslenmenle hiç alakası yok. Bebek her şekilde besleniyor zaten. Ama özen göstermekte fayda var sen güçsüz kalırsın o senin depoları boşalttıkça hem artık büyüme evresinde yeni değişik ne yesen kar canım kan can olsun inşallah..

Aslıcım valla kilo filan alıcam deme ye yani boşver bebekler kilo alsın da verilir o kilolar. Doğum yapınca da verirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…