- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.361
oh yarasın canım, tahin pekmez de ye çok faydalı...yok canım ne işi hemen kasıklarım şıkışıyor fazla otursam bile belimden sancı vuruyor onun için ayaklarımı dikleyip uzanıyorum canım her sabah yarım çay bardağı pekmez mutlaka içiyorum akşamda süt bugünde yogurt alacaz ara ögünlerde yogurt yiyecem allah da izin verirse evladım gelişir inşallah
canım boşver ya benm arkadas 25 kilo almış şimdi çöp gibi, hem senin 2 kuzun var 3 kişilik yemen lazım:) asüt içemiyorsan yoğurt ye ayran iç kaşardada çok kalsiyum var bide hac hurmasında... ama suyu sakın ihmal etme.Kizlarrr herkese mutlu pazarlarrrr)))
Burcu canım bebisinin hareketlerini hissetmeye baslamissin masallah canım herşey yolunda gidicek Allah'ın izniyle..
Yasomm Allah yardımcın olsun canımcımen kısa zamanda hormonların eski haline dönerler inşallah. ..
Bediss Allah kabul etsin Mevlüt de okutulmus kv dedikodunu okudum valla arama boşver Hayır neye sinir oldum senin torununun Mevlidi ayıp vallagelmesi gerekirdi..
Nazommm sende fenaymissin Allah kolaylık versin canım hayırlı zamanda gelsin kızın
Bana gelince 2 gündür annemdeyim yani sabah geliyorum akşam eve gidiyorum ya kizlar feci kilo alıyorum napcam ben yawww bide hiç su ve süt içermiyorum ; (( sizler nasıldınizki bu zamanlar?salı günü de randevumuz var) bakalım doktorum çalışabilirsin diyecekmi?
Canım beyaz peynir,kaşar peynir yoğurt ayran onları yiyorum içiyorum ama su deme almıyo midem ama zorluyorumoh yarasın canım, tahin pekmez de ye çok faydalı...
canım boşver ya benm arkadas 25 kilo almış şimdi çöp gibi, hem senin 2 kuzun var 3 kişilik yemen lazım:) asüt içemiyorsan yoğurt ye ayran iç kaşardada çok kalsiyum var bide hac hurmasında... ama suyu sakın ihmal etme.
İyi aksamlar kizlar....
Buketi bende cok merak ediyorum umarim hersey superdir.
Asli bencede senin fazladan kilo alma hakkin var senin kuzular iki tane.
Nazan az kaldi dogumdan sonra kosturmaktan kilo falan kalmaz..
K.Burcu canim kesinlikle kendini suclama ben ilk hamileligimde ilk 4 ay 4 kilo verdim susuzluktan hastanelik oldum ama bisey olmadi tam guzel beslenirken kaybettim kuzumu takdiri ilahi sen dua et.
Burcu sana asure yemeyemi gelsem acaba :)
İyi geceler tatlım inşallah bu hafta kontrolü olan herkes hayırlı haberler alır o aşûre mi sen bana ev adresîni yolla en kısa sürede ordayımburcu kızzz bir sen bir ben kaldık herhaldebende gidiyorum salı günü hem senin hem Aslı'nın kontrolü var sanırım Allah yardımcınız olsun inşallah..aa bu arada Allah nasip ederse yarın aşure yapacağım.çok tecrübem yok 2. kez yapıcam tabiki annemle tel de konuşarak,inşallah altından kalkarım haydi hayırlı geceler
kızlarben geldim...
geçmişi okuyamadım..kızıma kavuştum çok şükür..rabbim isteyen herkese versin.burdan herkesin adını saydım ameliyatta..
7:30 dahastaneye giitim 8:30 daçıkmıştım...spinal anestezi oldu...sütüm azda olsa vardı ama göğüslerim ilk günden yara olldu...kızım maşallah vamtuz gibi emdi beni..öle olunca mama takviyesi yapıldı..ama asıl sorun gaz çıkaramamak oldu..kalktık yürüdük sıcak su torbası koyduk felan falan ama hiç işe yaramadı..en son lavman yağtım ertesi gün akşam çıktık hastaneden...:))
ameliyatın derdini değilde ameliyathanenin soğukluğunun derdini çkiyorum anlayacağınız..normal sancı değil gaz sancısı çekiyorum:))hala..
su torbasıyla kanka oldum:)))yanım yörem sıortım heryerim tutulmuş..soğuklarım daha çıkmadı anayacağınz...kızım yağmur arın..yiyo içiyo mıçıyo..arada gözlerini açıyo:))göğüslere soğan suyuda yaptım hatta sezeryanden önce soğan bağlamıştım ama işe yaramadı işte...
çok güzel bir his..rabbim isteyen herkeseversin..profilde bir resim paylaşıyorum
Aminn canımsana da kolay gelsin Allah kabul etsin rica etsem bi tencere de bana yollarmisin )) yaparsın yaparsın hemde mis gibi yaparsın )
Sütün içine muz katarsan gaz yapmazmış ayrıca ılık yada sıcak içincede gaxzyapmıyor çok çektim bendede vardı gaz problemi
Tövbe şikayet etmem ama doktorum dioki dogumun zor olut çok kilo aldın fio ondan mütevellit yoksa 100 kg olsamda umrumda deil :) rabbim tez zamanda inş sizlerede nasip edicek
İyi aksamlar kizlar....
Buketi bende cok merak ediyorum umarim hersey superdir.
Asli bencede senin fazladan kilo alma hakkin var senin kuzular iki tane.
Nazan az kaldi dogumdan sonra kosturmaktan kilo falan kalmaz..
K.Burcu canim kesinlikle kendini suclama ben ilk hamileligimde ilk 4 ay 4 kilo verdim susuzluktan hastanelik oldum ama bisey olmadi tam guzel beslenirken kaybettim kuzumu takdiri ilahi sen dua et.
Burcu sana asure yemeyemi gelsem acaba :)
İyi geceler tatlım inşallah bu hafta kontrolü olan herkes hayırlı haberler alır o aşûre mi sen bana ev adresîni yolla en kısa sürede ordayım
kızlarben geldim...
geçmişi okuyamadım..kızıma kavuştum çok şükür..rabbim isteyen herkese versin.burdan herkesin adını saydım ameliyatta..
7:30 dahastaneye giitim 8:30 daçıkmıştım...spinal anestezi oldu...sütüm azda olsa vardı ama göğüslerim ilk günden yara olldu...kızım maşallah vamtuz gibi emdi beni..öle olunca mama takviyesi yapıldı..ama asıl sorun gaz çıkaramamak oldu..kalktık yürüdük sıcak su torbası koyduk felan falan ama hiç işe yaramadı..en son lavman yağtım ertesi gün akşam çıktık hastaneden...:))
ameliyatın derdini değilde ameliyathanenin soğukluğunun derdini çkiyorum anlayacağınız..normal sancı değil gaz sancısı çekiyorum:))hala..
su torbasıyla kanka oldum:)))yanım yörem sıortım heryerim tutulmuş..soğuklarım daha çıkmadı anayacağınz...kızım yağmur arın..yiyo içiyo mıçıyo..arada gözlerini açıyo:))göğüslere soğan suyuda yaptım hatta sezeryanden önce soğan bağlamıştım ama işe yaramadı işte...
çok güzel bir his..rabbim isteyen herkeseversin..profilde bir resim paylaşıyorum
Buket gozun aydin canim saglikli sihhatli anali babali buyusun :)kızlarben geldim...
Burcum sag ol canim benim ben gecen hafta yedim bol bol :)Senin ellerine saglik simdiden yemis kadar oldum.oyyy canım hemen yollarım, hatta gelir yaparım :) dün akşam nazan aşure yedim deyince ay nasıl canım çekti, ben böyleyken aşerdiysem sen ne yaptın acaba :))) inşallah bugün komşuların kap kap aşure getirir sana :)))))
nazo benim bir arkadaş 30 kg aldı gebeyken, doğumu çok kolay oldu, bu doktorlarda insanı korkutuyorlar, ben inanıyorum senin kızın pırt diye çikacak :)))
oyyy canım benim keşke yakın olsanız valla tencere tencere yollardım hepinize..inşallah komşulardan biri bugun sana koca bir kase getirir :))))
Tebiki bebeğemm gel hemde bana duygusal destek ver, sen iki canlısın bir tencere yeme hakkın var :)))
bukeeeetttt canım benim hepimizin aklı sende..Allah kolaylık versin sütün bol olsun, yaraların gecsin senin gazında kızının gazıda hiç olmasın inşallah, çok huzurlu büyüt, hayırlı bir evlat olsun :)) öp!um sizi :)) şimdi fotoya bakıcaaaaaaam
canım senin gaz sorunun var zaten süt içemezsin zorlama...ama sana da diyorum bizim gibilerin bebekelri kıymetli o yüzden süt içemesen bile meyve sebze fındık badem cevizi eksik etme..ayy bende bugün tam kaynana oldum
Bende öyle şişiyorum ama çok fena yiyorum özlem engel olamıyorum
Bendeki boğazda durmuyo nazoo sabah uyanır uyanmaz mutfaktayim günde kaç öğün yiyorum inan onu bile sayamiyorum)
buketcim maşallah kızın çok tatlı, allah analı babalı büyütsün göğüs yaran için bebeğe zarar vermeyen kremler var diye biliyorum ondan kullansan işe yarar belki.kızlarben geldim...
aslıcım zamanla bulantıların geçince içersin dert etme, biliyorum insanın tiksindiği bir şeyi yemesi içmesi çok zor ama bebek için katlanıyoruz napalım, su hem enfeksiyon riskini azlatıyor hemde bebek için çok faydalıCanım beyaz peynir,kaşar peynir yoğurt ayran onları yiyorum içiyorum ama su deme almıyo midem ama zorluyorum
Benim fazladan kilo hakkım varsa süpermis) zaten kilolar hiç mühim değil bebişler iyi olsunlarda
gözün aydın buketçim allah analı babalı buyutsun inş.kızlarben geldim...
oyyy canım hemen yollarım, hatta gelir yaparım :) dün akşam nazan aşure yedim deyince ay nasıl canım çekti, ben böyleyken aşerdiysem sen ne yaptın acaba :))) inşallah bugün komşuların kap kap aşure getirir sana :)))))
nazo benim bir arkadaş 30 kg aldı gebeyken, doğumu çok kolay oldu, bu doktorlarda insanı korkutuyorlar, ben inanıyorum senin kızın pırt diye çikacak :)))
oyyy canım benim keşke yakın olsanız valla tencere tencere yollardım hepinize..inşallah komşulardan biri bugun sana koca bir kase getirir :))))
Tebiki bebeğemm gel hemde bana duygusal destek ver, sen iki canlısın bir tencere yeme hakkın var :)))
bukeeeetttt canım benim hepimizin aklı sende..Allah kolaylık versin sütün bol olsun, yaraların gecsin senin gazında kızının gazıda hiç olmasın inşallah, çok huzurlu büyüt, hayırlı bir evlat olsun :)) öp!um sizi :)) şimdi fotoya bakıcaaaaaaam
canım çok geçmiş olsun bizimkide düştü koltuğun yanına yastık koydum ama onuda aşmış kerata artık yere serdim örtüleri üstünde yatırıyorum koltuk fln yasak..Çok sevindim, şuan yüzümü güldüren tek şey bu haber oldu, devamıda böyle güzel olur inşallah.
Ben çok kötüyüm, ömer koltuktan düştüNasıl böyle bir hata yaptım kendime inanamıyorum. Koltuğun üzerine çapraz yatırıp (düşmeyeceğini düşündüğüm şekilde) yatak odasına gitmiştim. Ömerin elbiselerini getirmek için. Sonra onun ağlamasına koştum geldim bir baktım yerde. Hiç olmayacak bir tarafta kafası. Nasıl o şekilde düşebildi aklım almıyo, off çok kızdım kendime çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?