- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.381
canım inşallah yarın ki işlemini kolayca ağrısız sızısız bir şekilde atlatırsın canım benımKızlar şimdi gelelim bana; ben haftasonu hiç dinlenemedim. Ta pazartesi gününden gittiğimizde yemeğe çağırdığımı söyledim c.tesi günü için tamam geliriz dedi. Cuma akşam da konuştuk boğazlarım ağrıyor dedi ama geliriz dedi tamam dedim sabah erkenden kalktım mutfağı temizledim evi sildim süpürdüm, salonu sildim, lavabolar filan yemeklerden salata ve çorbayı yaptım diğer yemekler sıcak sıcak olacaktı kp bizim orada yer bulamıyor dar yerlere parkedemiyor eşim gidip alacaktı o ara sıcakları yaparım dedim neyse kp aradı kaynanam gece uyuyamamış erkende de kalkmış o yüzden yine yatmış gelemeyebiliriz dedi sonra kaynanam aradı gelemicem diye pazar gelelim diyor. E benimde planım var ona göre kışlıkları çıkarcam yazlıkları vakumlucam yerleştiricem dünya iş. Neyse şim yoktu geldi dedim böyle böyle gelemiyorlarmış pazar gelelim diyo kıyafetleri yapacağımı dedim aman yaparsın biz 1-1.5 saat oturcaz dedi dedim neyse ama gelsinler dedim aradı annesini kötüysen gelme dedi gelirsiniz sonra dedi bende diyecektimde seda alınır diye bari pazar gidelim dedim demiş. Neyse işte çok sinir olmaya başladım ama geçen seferde böyle oldu gelecekler diye erkenden kalktım ettim gelemediler. Tamam uyku sorunu var gece uyuyamıyor gündüz uyuyor filan ama ben kaç gün önceden dedim bir iki gün önceden erken yatmaya gayret edebilirdi kuruluyor tv karşısına her işini kp yapıyor zaten ayakta fazla duramıyor diye öyle tabii uykusu gelmez. Saygısızlık yani. Bu seferde böyle. Ben yorulduğumla kaldım dün tüm gün kıyafetlerle uğraştım bitti gitti. Neyse ben yine de şnitzel yapcaktım yiyemedi diye dün yaptım eşimle gönderdim yesinler diye yiyince aramış teşekkür ede ede bir hal oldu.
Yarın benim histereskopim var kızlar iznimi de aldım. Yarın sabahta erkenden kalkıcam güzel kahvaltı yap dedi dr.Saat 10 da gidicem ama 2-4 arası alacaklar işleme 10-15 dk sürermiş umarım bir şey çıkmaz çizikte atıcam demişti ağrım olur mı bilmiyorum. Anestezi de alıcam. Annem geleyim dedi gerek yok dedim. Zaten 1 ay sonra transfer sonrası gelecek. Hastaneden gelince yazarım hastaneden de uyanınca yazarım yatırcaklar bir süre zaten burcuya filan yazarımm dualarınızı esirgemeyin canlarım. Duaları da regl olduğum için okuyamadım bu akşam temizlenip okucam..
seda haklısın vallahi okadar hazırlık yap yorul ondan sonra gelmesinler
anestezi alacaksan kahvaltı neden yap dedi anlamadım:26:
Mrb güzeller evdeki ill günüm bayabyorucu idi baştan aşağı ev temizledim hergün böyle olcaksa yandık :) sedoş allah yardımcın olsun hayırla atlat operasyonu yasi kızın uyutmuyonuş allah yardımcın olsun gülcüm denin kuzuda düşmüş geçmiş gitmiş olsun inş unuttugum atladıgım yoktur
canım inşallah yarın ki işlemini kolayca ağrısız sızısız bir şekilde atlatırsın canım benım
ewet yarın kontrol hayırlısıyla canım amin canımSağol canım benimmm sende dikkat et kendine canım benim yarın mı gideceksin doktora sen yarın mı doluyordu 1 haftan ihmal etme gitmem deme gel dediyse git canımm. Hayırlarla da gel inşallah..
iyi akşamlar ballarım
bugün okuldan sonra pazara gittim, ordan eve geldim hiç oturmadan aşureyi yaptım, dağıttım, mutfağı topladım, daha şimdi oturuyorum ve inanılmaz yorgunum , geçmişi okudum
SEDA, BURCU, ASLI canlarım yarın sizin için önemli bir gün üçünüze ayrı ayrı dua ettim, yarın sabahtan edeceğim inşallah, hepiniz iyi haberlerle dönün
hepiniz Allah'a emanet olun öptüm sizi
iyi akşamlar ballarım
bugün okuldan sonra pazara gittim, ordan eve geldim hiç oturmadan aşureyi yaptım, dağıttım, mutfağı topladım, daha şimdi oturuyorum ve inanılmaz yorgunum , geçmişi okudum
ÇİĞDEM duanı okudum rabbim evine huzur sağlık bereket versin, evladına sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin rabbim
SEDA, BURCU, ASLI canlarım yarın sizin için önemli bir gün üçünüze ayrı ayrı dua ettim, yarın sabahtan edeceğim inşallah, hepiniz iyi haberlerle dönün
DİDEM canım kolay gelsin, ohh nerde hareket orda bereket, süpersin bende inşallah bu haftasonu dip bucak temizlik yapıcam
YASEMİN kuzum yazından hissetiğm kadarıyla lohussa trawmasını biraz atlatmışsın gibi Rabbim sabır versin ve kolaylık işiniz hiçde kolay değil, ama yumuk eller için herşeye değer
hepiniz Allah'a emanet olun öptüm sizi
Canım Allah kabul etsin kısmet olursa bende çarşamba yapıcam yani annem yapacak)
Dualar için de Allah razı olsun canım...
Oyyy allah kabul etsin benim yerşmede ye bir yok iki kase :))
Günaydınlaarrrr;
Nasılnız bakalım? Herkescikler iyidir inşallah..
Buaralar ben yoğunum biraz.. Geçen hafta kuzenim evlendi onun kınası, düğünü sonra bide ankara da düğün yaptılar o derken çok yoruldum ama çok da eğlendim.. Hele kına da bayağı deşarj oldum (
Annem ve babam gldi buarada çok özlemişim.. Onların evi soğuk bayağı oyüzden kalamıyorum ama her gün gidiyorum yardım ediyorum anneme temzilik yapıyo çünkü ((; gelir gelmez rahat duramaz..
Aşureden bahsedilmiş, cumartesi bende yaptım çok şükür ilk defa yapmama rağmen olumlu tepkiler aldım, apartmana dağıttım annemlere götürdüm ve bitti.. Bidaa yapmayı planlıyorum kv fln götüremedim çünkü..
Annemler 1 aya kalmaz tekrar gidicekler bende o gelmişken mevlidi yapayım diyorum önümde çok iş var..
Evi bi temizlemem lazım, halıları vermem lazım, selime mevlid kıyafeti almam lazım, mevlid şekeri almam lazım.. E okadar insanı aramak lazım bizde akraba çok sadece enyakınları çağırsam en az 50 kişi eder.. Tümay gördü benim evi biraz küçük okadar kişi nere sığcak.. E birini çağır birini çağırma o da olmaz napıcam bilmiyorum.. Artık tıkış tıkış sığışıcaz heralde öyle olcak mecbur..
Neyse ben oğluşuma geçeyim (
Selim 5buçuk aylık oldu ve biz ek gıdaya başladık sabahları kahvaltı, öğlen çorba, ikindi de meyveliyoğurt (kendim mayaladım, meyveler köyden:)) akşamda yatmadan pirinçunu yiyoruz :) arada kendi yediklerimizden de tattırıyoruz.
Muhlama bile yedi
Çok zevkli bu ek gıda olayı o iştahla yiyince seviniyorsun..
Koltuk düşme olayını konuşmuş kızlar ..hiç üzülmeyin başına gelmeyen yoktur.. Biz 3 aylıktık koskoca yatktan düştü sıpa.. Nekadar çabuk yere koyarsan o kadar çabuk emeklermiş.. Biz yerlerde sürüneli 1 ay oldu.. Şimdi emekliyo benim sıpa mutfağa yanıma bile geliyo (kafasını vurabileceği yerlere minderleri diziyorum sonra gidip işimi yapıyorum.. Atın sizde yerlere rahat edin valla.. Ev biraz dağılıyo ama bebeğim özgür en azından etrafı keşfediyo.. Sırf buyüzden biyere gidip eve geldiğimizde çok neşeli oluyo.. Evini çok seviyo..
Benden bukadar kızlar hepiniz aklımdasınız tek tek öpüyoruz sizi..
Allaha emanet olun..
ewet yarın kontrol hayırlısıyla canım amin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?