- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.401
günaydın fıstıklar kalktık kahvaltımızı yaptık kuran okuyup hastaneye çıkaçam inşallah hayırlı haberlerle döneriz herhangi bir olumsuzluk olurda geç gelirsem burcuyla haber veririm yok iyi haberler alırsam saat en geç 4 de burdayım
hadi canım hayırlısıyla atlatırsın sende evde yayıl dinlen bol bolKızlar sabah erkenden kalktım en geç 7.30 a kadar kahvaltını yapmış ol dediler ben uyurken eşim hazırlamış yedim ama az yiyebildim çok erken oldıuğu için saat. Hastanede 10.30 da olun demişlerdi gittik direkt yatış bölümüne gönderdiker benim işlem 15.30 daymış 2-4 arası demişlerdi zaten. Kız hemen yatıracaktı beni ama o saatte kadar yatmıyım işleme yakın geliyim dedim dr sekreterine sordular tamam demişler geldik eve o saate kadar neden yatayım ki ben ya ölürüm sıkıntıdan. Neyse tabii karnım acıkmaya başladı ve susadım şimdiden o saate kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum ve daha da bunun işlemi ayılması filan var sandviç alıcam yanıma ayılınca meyvesuyuyla yerim belki oradan verirler ama olsun ben alayım yanıma. Pijama hırka, çorap aldım yanıma torbada zaten ne olur ne olmaz diye. İşte böyle bekliyoruz sabahtan olsaydı şu işlem ne iyi olurdu yaa..
hadi canım hayırlısıyla atlatırsın sende evde yayıl dinlen bol bol
çidoooooo
Ne güzel özet geçmişdin, Allah mesut etsin kuzenini, sana gelince gözün aydın tatlım annen baban gelmişler, ohh aşureni Allah kabul etsin evin bereketlensin, evinin küçük olmasını boşver, millet yer oturur, diğer odalara gecer, iş yapan olur ayakta gezen olur, hiç dert etme, şimdiden Allah kabul etsin mevludünüzü, kıyafetiyle fotosunu çek selim'in..kendine çok iyi bak arayı fazla uzatma
Bu arada bende aşurede çok acemiyim, tadı güzel oldu fakat sulu oldu, bende komşulara verirken suyunu süzüp öyle koydum kaselere :))))) şimdi bir tencere suyu kaldı :)))
Kızlar ben geldimmm Allah'a şükürler olsun bebişlerin ikiside iyiler 2hafta sonraya detaylı ultrason istedi kan verdim tuz Salça zeytin yasak kalp atışlarını dinledik ikisininde süperdi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah öyle işte
Kızlar ben geldimmm Allah'a şükürler olsun bebişlerin ikiside iyiler 2hafta sonraya detaylı ultrason istedi kan verdim tuz Salça zeytin yasak kalp atışlarını dinledik ikisininde süperdi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah öyle işte
Dikkat Dikkat Dikkat
Kızlar BURCU msj attı, bebegin suyu tamamen bitmiş, hastaneye yatırmışlar, doğum ne zaman olacak belli degilmiş, gelişmeleri haber verecek ve mutlaka dua okumalıyız çok kritik bir durumda şuan, okuyabilen
1 yasin
200 rabbi yesir
100 ihlas
Bunlardan hangisini okuyabilirseniz seçip okuyup Allah rıza için BuRCU'ya yollayalım, Rabbim evladına uzun sağlıklı bir ömür versin
selamlar hatunlar..
sizleri takip ediyorum yazıyorumda bilg zaman aşımı oluyor kopya yapmayı unutuyorum o sırada elif uyanıyor vs.. yazamıyorum tekrardan( YASEMİNNN ne kadar güzel saçlarını kestirmişsin.. ben hala kestirmedim bi kere gitmeye niyetlendim kuaföre onda da sadece gideyim dedimm ayağa bile kalkmadım :)) elif kıyametleri kopardı kaldı bu hafta yine deniyeceğim umarım gidip kestiririm saçlarımı.. pazar günü ilk defa dışarı çıkacağız kısmetse kahvaltıya umarım çevreye rezil olmayız :)) ÇİĞDEEMMM MEvlüdü şimdi mi okutucaksın acaba ben erken mi okuttum diye düşündüm.. elifin mevlüt resmini bende paylaşmak istiyorum ama yine burcu ya atıp ancak öyle yayınlayabiliriz burcu zahmet olmaz at beee derse :)), gerçi bendeki fotolarda ağlarken çirkin haliyle var ama olsun..
Herks aşure yapıyor Allah kabul etsin bereketli kılsın.. bende birileri yapsın da yiyelim diye bekliyorum ama bakalım hafta sonuna tanıdıklar yapar inşAllah..
SEDA, Allah yardım etsin güpp güzel sonuçlarla yeni transferine bomba gibi hazır ol inşAllah.. o sırada da transfere gidemeden hamile haberini al..
DUAMNUR BURCU seninle beraber çok heyecanlıyım inşAllah güpgüzel haberler al..sağlıkla devam etsin gebeliğin bebeğin de sağlıkla tutunsun annesine inşAllah..
burcuu ben hiç aşure yapmadım ama annem yaparken süt katıyor içine o biraz kıvam veriyormuş sanırım, öyle sulu sulu olmuyor o zaman yada hepsini birlikte kaynattığında bence kıvamı gelirdi
Asli canim gozun aydin cok sevindim masallah onlara uzuldun agladin bekledin ama degdi iki kuzu birden.Neden tuz salca zeytin yasak merak ettim...
canım gözün aydın ne güzel bir duygudur ben kalp atışını dinlediğimde gözlerim doldu simdi sen iki tane dinledin nasıl duygulanmışsındır maşallah size:)
Canımm çok sevindim allah tamamına erdirsin hakikaten nefen yasak koydu doktor merakettim darısı burcudan iyi haberler almaya
Hemen dua etmeye başlıyorum Allah yardımcısı olsun bebişi de iyidir inşallah ve sağlıkla kucağına alirDikkat Dikkat Dikkat
Kızlar BURCU msj attı, bebegin suyu tamamen bitmiş, hastaneye yatırmışlar, doğum ne zaman olacak belli degilmiş, gelişmeleri haber verecek ve mutlaka dua okumalıyız çok kritik bir durumda şuan, okuyabilen
1 yasin
200 rabbi yesir
100 ihlas
Bunlardan hangisini okuyabilirseniz seçip okuyup Allah rıza için BuRCU'ya yollayalım, Rabbim evladına uzun sağlıklı bir ömür versin
Amin canım benim Rabbim en kısa sürede sana da isteyen herkese de nasip eder inşallah işe başlıcam canim pzt iş başıbedişim hiç merak etme kızınla beraber kuaföre gidecegin günlerde olacak, fotoları hemen whatappda yolla, dur birazdan yazarım sana
Ayy özlem hiş kalkışma valla, ben yaptı evde kalan sulu diye biraz daha kaynattım ama fazla olmuş dibi yandı, rengi koyulaştı ve tadı kötü oldu, şimdi nimeti nasıl atıcam bilemiyorum şeker kaynadıkça daha da beligin olmuş dilini kesiyor insanın, öff beceriksizim, Allahtan kmomşulara sulu da olsa tadı güzel olandan vermiştim.
canım maşallah Allahım kucağına aldığın günleri göstersin inşallah, Rabbim korusun, ışe başlayac mısın?
Bi sorun yoktur inşallah ve hemn bebiside gelir Allah'ın izniyleSEDA msj attı kızlar, histeroskobiden yeni çıkmış, biraz sancısı varmış, yatması gerekiyormuş, birazdan dr gelip ne var ne yok söyleyecekmiş maşallah Seda'ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?