Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım mutlaka hastaneye gitmeden bir kaç gün önce duayı belirleyelim, aynı gün birçok kişi dua ederse inşallah daha etkili olur Allah'ın izniyle. İnşallah bu son denemen olur ve hayırlı mutlu bir haberle sonuçlanır, hadi Allah kolaylık versin haberlerini bekliyoruz çok uzaklaşma, sevgiler :)
( bu arada güzel duaların için çok sağol)

Canım devam ederse mutlaka doktora git, karın ağrısı mı kasık ağrısı mı olduğu önemli , çok geçmiş olsun umarım hemen iyileşirsin. İnşallal orjinal sanal bebek almadan senin bebişin karnında olur :)

evet canım herşey Allahtan inşallah bebeğim beni çok bekletmezç benim de gönlüm tüp bebekten yana nitekim öyle de olacak Allah izin verirse..

Canım en kısa zaman da bize çok güzel bir haber verirsin inşallah Allah yardımcın olsun, sevgiler

canım ilk başlarda benim de kocam aynı tepkiyi veriyordu, sonra baktı ki hamilelik yok, o da işi ciddiye almaya başladı, benim ovulasyon günlerimi takip ediyor :)

fsh-tsh-st3-st4: troid hormonu
e2- lh : hormon (kısırlık olup olmadığına bakılır)

canım bu testler genelde infertilite için bakılır sen ne amaçla yaptırdın

Canlarım arkadaşlarım, ben geldim, hemen çıkıcam, sabahtan beri karınca gibiyim yaa, hasta hasta sürünüyorum , dün gece afedersiniz 2 kere kustum, mideme kramplar girdi bişeyler oldu ne olduğunu anlamadım, sonra halsizlikten uyuya kalmışım ama hamiş değilim çünkü adetim bugünde onun halsizliği var üzerimde ama çalışıyorum işte, önemli işlerim olmasa işe gelmeyecektim. hayattayım diye bir haber vereyim dedim, öpüyorum hepinizi akşam eve gidince tüm geçmişi okuyacağım ALlah nasibederse ölmez sağ kalırsam

fsh-tsh-st3-st4: troid hormonu
e2- lh : hormon (kısırlık olup olmadığına bakılır)

canım bu testler genelde infertilite için bakılır sen ne amaçla yaptırdın

infertilite için baktırıyorum daha önceki doktorlarımın hiç biri bana regl 3 günü git bu testleri yaptır demediler saolsunlar 3 yıldır bebek istiyorum daha yeni test yaptırıyorum

Allah yardımcıları olsun,inşallah rabbim onlara da hayırlısı ile nasip edebr bir evlat
kan pıhtılaşması olanlarda tüp bebekmi deneniyor neden amaaa ben bunu yeni duydum

merhaba kızlar nasılsınız, hafta sonu yoktum özledim hepinizi, geçmişi okumadım ama baya bir kaynatmış olmalısınız sayfaçok ilerlemiş, müsait olunca okurum artık. bu arada tümay, merve ve gül tesbihlerinizi çektim RABBİM kabul eder inşallah.

Allah yardımcıları olsun,inşallah rabbim onlara da hayırlısı ile nasip edebr bir evlat
kan pıhtılaşması olanlarda tüp bebekmi deneniyor neden amaaa ben bunu yeni duydum

yok tatlım ilk etepta bulamadılar ne oldugunu bu sebepten yanlış tedavi sonucunda rahim duvarında incelme olmuş haplarla bile yeterli kalınlıga ulaşamıyor bu yüzden bebek tutunamıyor doktorlar 3 defa normal yolla hamile kalmasının mucize oldugunu söylemiş nasıl olur hamile kalman imkansız demişler

kızlar selamlar, nasılsınız? Merve, tümay, gül dualarınızı okudum.. Allah kabul etsin inşAllah..

Ya geçmişi biraz okurken şok oldum da şimdi.. ben düşük araştırması yapılıyor ya gidip bir sürü test yaptırdım ben onları kan pıhtılaşması için araştırma sanmıştım ama siz demişsiniz ki pıhtılaşmaya genetikte bakıyorlar.. eee o zaman ben ne için verdim o zaman ben daha bilmiyorum bende pıhtılaşma mı var diye.. tam isimlerini hatırlayamıyorum ama proteın c, trombosilt ya bikaç tane vardı ama adlarını hiç hatırlamıyorum.. bunları ama genetikte vermedim kimini iç hastalıkları, kimi mikrobiyoloji, kimi temel bilimler, kimi diyabetde falan verdiklerim.. bunların pıhtılaşmayla alakası yok mu?

infertilite için baktırıyorum daha önceki doktorlarımın hiç biri bana regl 3 günü git bu testleri yaptır demediler saolsunlar 3 yıldır bebek istiyorum daha yeni test yaptırıyorum

çok enteresan bazı doktorlar çünkü normalde giden hastaya ilk etapta hemen bu testleri yaptırıyorlar.. ilk doktora gidişimde ki çocuk için gitmemiştim hazır gelmişken adetiminde 4.günü mü neydi hatta bu testleri yapalım demişti.. ve ben fsh 11 yüksek olduğunu öğrenmiştim ama hiç sıkmadım canımı çünkü bu hormon beyinle alakalı ve düzenli yumurtlama oluyor şu an sanırım çok şükür hatta bu adetimde gidip bende bu testleri yaptıracağım. vee diğer tedavilere geçiceğim.. Rabbim hiçbirşey yapmadan gönderir belkide bebeklerimizi.. İNŞALLAH.

hiç bir fikrim yok nettende baktım ama bulamadım kısaltmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…