- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.141
SElam kızlar ben geldim.Özlem yorumuna bayıldım,Yasemin dua teklifin icin sagol,ben gunünü bildiririm kim ne istiyorsa onu okusun,Allah rızası icin:))burcu82 ben okurum demissin hemen sagol Allah razı olsun.Allah sanada sıkı sıkı tutunacak bebekler hayırlı saglikli evlatlar versin.âmin
Selam arkadaşlar bugün akşama doğru çok acayip bir karın ağrım oldu, sebebi yok, ama adetimi sökemedim damla damla geliyor, acaba o mu sökmeye çalışıyor dedim, sonra kustum belki midem rahatlar diye, bir yarım saat iyiydim sonra yemek yedim, şimdi yine ara ara rahatsızlık veriyor, ayrıca halsizim, bir anda sancı giriyor. üşüttümmü acaba ayyy çok fenayım(
Burcu'cum sanal bebeğim çok uydurmasyon bişey olduğu için dikkatimi çekmeyi beceremiyor ne sesi çıkıyor ne sedası, çok uslu bir bebekonun orjinalini alacaltım unuttum bugün, yarın unutmazsam çıkayım eşimle bir sanal bebek evlat edinelim
evet canım herşey Allahtan inşallah bebeğim beni çok bekletmezç benim de gönlüm tüp bebekten yana nitekim öyle de olacak Allah izin verirse..
iyi geceler canlar ben tam gaz çalışıyorumama ilk deneme ayında tutma olasılığı çok düşükmüş bi de eşim şikayetçi benden sonrasında ayaklarımı kaldırıyorum diye akışına bırak rahat ol kasma diyor haklı gibi sanki ama ne bileyim yapmazsam hıh işte yapmadım ondan oldu demek istemiyorum
evet canım benim lekelenmeden oldum bugunde gittim kan verdim 2 alcam sonuçları allahım yardımcımız olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.
canlar 2 gündür adet ağrısından bişiler yazamıyorum felaket oldum bu ay üşüttük heralde yahuu ama okuyorum yazdıklarınızı..bu arada herkeslere günaydınnnnnnnnnnnnn
inşallah değerlerin iyi çıkar ben alıştım artık 6 ayda bir endokrin kontrolüm var tiroid ile ilgili
canım kan tah. sonuçaların ne oldu, inşallah hayırlı gelişmeler olur
günaydınn anacım ne kadar çok konuşmuşunuz oku oku bitmedi nasılsınız bakalım bende sabah erkenden gittim kan verdim geldim kızlar su tahller neler bileniiz varmı
fsh
lh
e2
prl
st3
st4
tsh
bunlar arasında kan pıhtılaşması için olan varmı acaba hiç bilmiyorum ben
fsh-tsh-st3-st4: troid hormonu
e2- lh : hormon (kısırlık olup olmadığına bakılır)
canım bu testler genelde infertilite için bakılır sen ne amaçla yaptırdın
Canım inşallah sonuçların çok temiz çıkar, güzel haberler ver bize
valla bilmiyorum genetikmidir deilmidir ama benim kuzemi normal yollarla hamile kaldı 3 defa düşük oldu kan pıhtılaşması oldugu anlaşıldı bikaç defa tüp bebek yaptırdı ama malesef bu seferde bebek olmadı olsaydı hemen igneye başlayacaktı hele biri çok direndi yavru ama bilemediler şimdide olmuyo allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
Allah yardımcıları olsun,inşallah rabbim onlara da hayırlısı ile nasip edebr bir evlat
kan pıhtılaşması olanlarda tüp bebekmi deneniyor neden amaaa ben bunu yeni duydum
infertilite için baktırıyorum daha önceki doktorlarımın hiç biri bana regl 3 günü git bu testleri yaptır demediler saolsunlar 3 yıldır bebek istiyorum daha yeni test yaptırıyorum
kızlar selamlar, nasılsınız? Merve, tümay, gül dualarınızı okudum.. Allah kabul etsin inşAllah..
Ya geçmişi biraz okurken şok oldum da şimdi.. ben düşük araştırması yapılıyor ya gidip bir sürü test yaptırdım ben onları kan pıhtılaşması için araştırma sanmıştım ama siz demişsiniz ki pıhtılaşmaya genetikte bakıyorlar.. eee o zaman ben ne için verdim o zaman ben daha bilmiyorum bende pıhtılaşma mı var diye.. tam isimlerini hatırlayamıyorum ama proteın c, trombosilt ya bikaç tane vardı ama adlarını hiç hatırlamıyorum.. bunları ama genetikte vermedim kimini iç hastalıkları, kimi mikrobiyoloji, kimi temel bilimler, kimi diyabetde falan verdiklerim.. bunların pıhtılaşmayla alakası yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?