Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar ben geldim..
annelere soruyorum
göğüs yaraları için lanshinoh krem,tahin yağı soğan suyu dışında ne kullandınız..
benim memeler pert..

burcuya duyurulur..300numara oldular..hollanda ineğiydim şimdi neyim bilmiyorum..

Ayva çekirdegini yarım çay bardagı suya atıyosun 2 günde jöle kıvamına geliyo omu sur ve birde tatlı bagdem yagı canım çok iyi geldiğini duydum

burcu canım yasin okudum senin için inş güzel haber bir haber gelir senden,bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş

TÜMAY ve ÇİĞDEM kızlar dualarınızı okudum Allah kabul etsin

oyyy maşallah onlara detaylı ultrason neden istedi daha erken değilmi canım,kızlar sormuş cevap vermişsin salça zeytin ve tuz için bende gaz için falanmı dedi diye düşündüm tansiyon içinmiş

burcuyu merak ettiğim için geldim, bende rabbi yesir okudum inşallah sağlıkla sıhhatle alır kucağına,inşallah küvezde falan bir an önce toparlar

canım ben becerebileceğime ihtimal vermeyeceğim için denemem çok oyalayıcı ooo uzun iş geçen sene anneme yaptırmıştım,neyse artık sende yaptıkça elin alışır seneye daha güzel olur

bukeeet sorunu annelere sormuşsun ama ben azıcık araştırdım şimdi senin vaktin yoktur araştırmak için;
emzirdikten sonra sütünü göğsüne sürersen iyileşirmiş,hatta sütünü sıkıp üstüne streç naylon kapatıp bekleyebilirmişsin
göğüs kalkanı kullanabilirmişsin
emzirme arasında göğsüne siyah çay poşetlerini ,demleyip soğutup koyabilirmişsin
bebeğin meme ucunu ağzına tamamen almasını sağlaman gerekirmiş
lansinoh kullanan biri işe yaramadı evikap kullandım demiş
biriside aktardan plaka halinde bal mumu alıp tatlı kaşığında ocakta ısıtıp eritmiş ılınınca göğüs pedinin üzerine sürüp göğsüne kapatmış günde 2 kere yapmış 2 günde iyileşmiş
birisi kakao yağı kullanmış
bepanten plus kullanan olmuş
birisi medela purelan diye bi krem kullanmış

inşallah işine yarar

birde kızlar 8. aydan sonra krem kullanmaya başlamak gerekirmiş geç kalınca yara oluyormuş

Son düzenleme:
Burcu için yasin okudum ihlas çektim inş. bi sorun sıkıntı olmamıştır yaaa haber gelince mutlaka söyleyin kızlarr ben meraktayım çünküüü

Aslıcım ne güzel kalp atışlarını duymuşsun bebişinin allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim

Göğüs yarıkları için badem yağı kullanın canım iyi geliyor. Bende de yarılmalar vardı ve iyi geldi benim yarığımı geçirdi.

Yarın kont. var kızlar umarım bi sorun sıkıntı çıkmaz ve benim ağrılarım fazlalaştı artık yatamıyorum kalkamıyorum dönemiyorum her yanım ağrıyor dayanamayıp ağrı kesici içiyorum oda etki etmiyor

Ayva çekirdegini yarım çay bardagı suya atıyosun 2 günde jöle kıvamına geliyo omu sur ve birde tatlı bagdem yagı canım çok iyi geldiğini duydum
ayvayı bende duydum ama nereden bulurum bilmem..badem yağımda var onada bi bakayım

canım sende anne adayısın...çok güzel şeyler hepsini yazmısın..bepantane evde var bi deneyeyim..

ayvayı bende duydum ama nereden bulurum bilmem..badem yağımda var onada bi bakayım

canım sende anne adayısın...çok güzel şeyler hepsini yazmısın..bepantane evde var bi deneyeyim..

buket biliyorsundur ama ben yinede hatırlatayım krem sürdükten sonra emzireceğin zaman mutlaka yıka göğsünü bebeğe zararlı olur

Selamlar..
Buket ben bi krem kullandım istersen adını yazarım bakmam lazımda zor geldi gidip bakmak şu an :), benim iki göğsümde felaket yara olmuştu uçları kabuk bağlamıştı hatta bebeğe gelmesin diye uğraşıyordum vs.. ki emerken ağladığımı biliyorum acıdan güzel haber 1 hafta sonra geçiyor ben zeytinyağı tavsiye ediyorum hem yıkamakda gerekmiyor kremi yağmur arın emmeden önce yıkaman gerekiyor ama acı çok olduğundan yıkamakda zulum oluyor..zeytinyağını tek geçerim..

BURCUM sağolsun haberdar etti Duamnur Burcunun haberini verdi dualarım yüreğim seninle.. Annemde sana yasin okudu.. Allah size sağlık şifa versin inşAllah..
SEDA geçmiş olsun inşAllah sonuçların sağlıklı ve iyidir.. Güzel haberlerini almak nasip olsun..

oooo bütün kızlar toplanmış ben akşamları geliyorum kimsecikler olmuyor sonra sabah bi bakıyorum bir sürü yazışmalar olmuş meğer ben erken geliyormuşum

canım benim bir arkadaşımın olmuştu, bende kırmızı kantaron yağı vardı, onu verdim kulladı, harika geldi demişti..o yağı annemin bir arkadaşı kendi hazırlmıştı saf zeytin yağının içine otu koyup güneşte bekletmiş..neyse kuzum inşallah geçer ..eskiden gözümde canlandırabilyordum..şimdi onu bile yapamıyorum kıyamam 300 nomeroooooooo

canım inşallah çok güzel haberlerle dönersin, ee seninde doğumun yaklaşıyor, rabbim kolaylık versin

Seda'nın sonucu temiz çıkmış akşam eve gececeğim yazmıştı kendisi ayrıntıları anlatır gelince

bu arada NAZAN ve GÜLHAN için fetih suresi okuyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz

oooo bütün kızlar toplanmış ben akşamları geliyorum kimsecikler olmuyor sonra sabah bi bakıyorum bir sürü yazışmalar olmuş meğer ben erken geliyormuşum

Anavım ben göremiyorum telden girdigimden begen tuşuda yok alıntı yağanlarıda göremiyorum ne gıcıkmış telden baglanmak peff
Ay bugun beni ni sıkıntı bastı kızlar yatyıgım yerden ter bastı pencereui açtım banamısın demedi vıcık vıcık oldum bi anlam veremedim birde gögüsüm çık sızlıyo neden acaba

özlem canım nasılsın? bulantın varmı? gazın nasıl? moralin nasıl? doktor kontr. ne zaman?

canım bizim okulda hamile bir arkadaş var, onuda sürekli ateş basıyor, hamilelikten diyor..ama nazanım senin doğum yaklaşıyor hayılısıyla

nazan ve özlem canlarım bugün bir sürü iş yaptım, birde üzerine yazılı hazırladım ,çıkmadan bir bakayım dedim, aslında kalıp sizinle sohbet etmek istiyorum , zaten yakında Nazan gidecek hayırlısyla..neyse çok uzattım ben çıkıyorum..özlem sorularıma cevap alamadım halaaaaaa :))) nazanım şimdi aklıma geldi Mesude'de doğuma yakın camları açıyordu hep alev basıyordu, son haftalar böyle ateşli geçiyor demek ki :))))) haydi Allah'a emanet olun canlarım ikinizide yanaktan öptüm

amanın bu soğukta seni ter bastı camı açtın haa, hayırdır inşallah nedenini bilemedim

özlem canım nasılsın? bulantın varmı? gazın nasıl? moralin nasıl? doktor kontr. ne zaman?

bulantım yok aman olmasın istemem,gazım bugün yok sabah zeytin yemedim, sanırım beni en çok rahatsız eden o (acayip çok zeytin yiyorum çok seviyorum)bugün rahattım yine biraz şişkinlik vardı ama iyiydim,bugün kendimi bi hafif hissettim acaba kötü giden bişeylermi var diye düşünmeden edemedim.
kontrol haftaya sanırım çarşamba gideceğim öğleden sonra neden diye sorarsan (hadi sor lütfen sor) çarşamba benim dua günümmüş hem o güne denk gelsin diye hem iş yerinde stajer kızların ikiside olacağı için rahat olur diye,öğleden sonra gidersem işe geri dönmem diye veee şu 9.hafta sendromu ne kadar geç gidersem iyi olur diye düşündüm haftaya çarşamba 9+4 olacak inşallah biraz yarılamış olurum diye düşündüm ama belli olmaz bakarsın vazgeçer pzts giderim

hayır yazdım lütfen okuuuu

Kızlarr nasılsınız. Histereskopi mecerasını da atlattım çok şükür ve birşey çıkmadı yani temiz zaten öyle olmasını bekliyordumm zaten rahim filminde bişi çıkmamıştı çünkü çizikte atılmış rahime. tabi ben sabah 7 de kahvaltı ettim işlem ta 4 e doğru oldu açlıktan susuzluktan öldüm sabahta az yemiştim zaten. Odaya getirdiler işlemden sonra 2 saatte öyle dinlendim saat akşam 7 idi hastanede yemek verdiler 12 saat tam aç ve susuzdum yani. Anestezi verilirken iki ilaç birden verdiler ilk defa anladım uyuduğumu kulaklarım uğuldadı. Neyse işte kanamam var olurmuş normalmiş büyük sargı bezi koymuşları altıma üstümü giyineceğim zaman lavaboya gittim çıkardım sargı bezini yıkadım filan ama daha ellerimi yıkayana kadar baya kan boşaldı korktum bir an. Ama şimdi iyi normal. Birkaç gün sürermiş. Ağrımda yok yarın işe gidicem ama fazla ayağa kalkmam. İşte böyle kızlar Rabbim nasip ederse regl olunca 2. tüpe başlıyoruz dr deyimiyle ilk tüpün devamına hayırlısı artık hakkımızda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…