- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.421
CANIM ALLAH RAZI OLSUN..Bircan ve gül dualarınızı okudum allah kabul etsin burcu içimde yasin okudum rabbim yavrusunu ona bagışlasın inş.
kızlar ben geldim..
annelere soruyorum
göğüs yaraları için lanshinoh krem,tahin yağı soğan suyu dışında ne kullandınız..
benim memeler pert..
burcuya duyurulur..300numara oldular..hollanda ineğiydim şimdi neyim bilmiyorum..
Kızlar ben geldimmm Allah'a şükürler olsun bebişlerin ikiside iyiler 2hafta sonraya detaylı ultrason istedi kan verdim tuz Salça zeytin yasak kalp atışlarını dinledik ikisininde süperdi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah öyle işte
Dikkat Dikkat Dikkat
Kızlar BURCU msj attı, bebegin suyu tamamen bitmiş, hastaneye yatırmışlar, doğum ne zaman olacak belli degilmiş, gelişmeleri haber verecek ve mutlaka dua okumalıyız çok kritik bir durumda şuan, okuyabilen
1 yasin
200 rabbi yesir
100 ihlas
Bunlardan hangisini okuyabilirseniz seçip okuyup Allah rıza için BuRCU'ya yollayalım, Rabbim evladına uzun sağlıklı bir ömür versin
Ayy özlem hiş kalkışma valla, ben yaptı evde kalan sulu diye biraz daha kaynattım ama fazla olmuş dibi yandı, rengi koyulaştı ve tadı kötü oldu, şimdi nimeti nasıl atıcam bilemiyorum şeker kaynadıkça daha da beligin olmuş dilini kesiyor insanın, öff beceriksizim, Allahtan kmomşulara sulu da olsa tadı güzel olandan vermiştim.
ayvayı bende duydum ama nereden bulurum bilmem..badem yağımda var onada bi bakayımAyva çekirdegini yarım çay bardagı suya atıyosun 2 günde jöle kıvamına geliyo omu sur ve birde tatlı bagdem yagı canım çok iyi geldiğini duydum
bukeeet sorunu annelere sormuşsun ama ben azıcık araştırdım şimdi senin vaktin yoktur araştırmak için;
emzirdikten sonra sütünü göğsüne sürersen iyileşirmiş,hatta sütünü sıkıp üstüne streç naylon kapatıp bekleyebilirmişsin
göğüs kalkanı kullanabilirmişsin
emzirme arasında göğsüne siyah çay poşetlerini ,demleyip soğutup koyabilirmişsin
bebeğin meme ucunu ağzına tamamen almasını sağlaman gerekirmiş
lansinoh kullanan biri işe yaramadı evikap kullandım demiş
biriside aktardan plaka halinde bal mumu alıp tatlı kaşığında ocakta ısıtıp eritmiş ılınınca göğüs pedinin üzerine sürüp göğsüne kapatmış günde 2 kere yapmış 2 günde iyileşmiş
birisi kakao yağı kullanmış
bepanten plus kullanan olmuş
birisi medela purelan diye bi krem kullanmış
inşallah işine yarar
birde kızlar 8. aydan sonra krem kullanmaya başlamak gerekirmiş geç kalınca yara oluyormuş
ayvayı bende duydum ama nereden bulurum bilmem..badem yağımda var onada bi bakayım
canım sende anne adayısın...çok güzel şeyler hepsini yazmısın..bepantane evde var bi deneyeyim..
kızlar ben geldim..
annelere soruyorum
göğüs yaraları için lanshinoh krem,tahin yağı soğan suyu dışında ne kullandınız..
benim memeler pert..
burcuya duyurulur..300numara oldular..hollanda ineğiydim şimdi neyim bilmiyorum..
kızlar ben geldim..
annelere soruyorum
benim memeler pert..
Burcu için yasin okudum ihlas çektim inş. bi sorun sıkıntı olmamıştır yaaa haber gelince mutlaka söyleyin kızlarr ben meraktayım çünküüü
Aslıcım ne güzel kalp atışlarını duymuşsun bebişinin allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim
Göğüs yarıkları için badem yağı kullanın canım iyi geliyor. Bende de yarılmalar vardı ve iyi geldi benim yarığımı geçirdi.
Yarın kont. var kızlar umarım bi sorun sıkıntı çıkmaz ve benim ağrılarım fazlalaştı artık yatamıyorum kalkamıyorum dönemiyorum her yanım ağrıyor dayanamayıp ağrı kesici içiyorum oda etki etmiyor
oooo bütün kızlar toplanmış ben akşamları geliyorum kimsecikler olmuyor sonra sabah bi bakıyorum bir sürü yazışmalar olmuş meğer ben erken geliyormuşum
Anavım ben göremiyorum telden girdigimden begen tuşuda yok alıntı yağanlarıda göremiyorum ne gıcıkmış telden baglanmak peff
Ay bugun beni ni sıkıntı bastı kızlar yatyıgım yerden ter bastı pencereui açtım banamısın demedi vıcık vıcık oldum bi anlam veremedim birde gögüsüm çık sızlıyo neden acaba
Anavım ben göremiyorum telden girdigimden begen tuşuda yok alıntı yağanlarıda göremiyorum ne gıcıkmış telden baglanmak peff
Ay bugun beni ni sıkıntı bastı kızlar yatyıgım yerden ter bastı pencereui açtım banamısın demedi vıcık vıcık oldum bi anlam veremedim birde gögüsüm çık sızlıyo neden acaba
özlem canım nasılsın? bulantın varmı? gazın nasıl? moralin nasıl? doktor kontr. ne zaman?
nazan ve özlem canlarım bugün bir sürü iş yaptım, birde üzerine yazılı hazırladım ,çıkmadan bir bakayım dedim, aslında kalıp sizinle sohbet etmek istiyorum , zaten yakında Nazan gidecek hayırlısyla..neyse çok uzattım ben çıkıyorum..özlem sorularıma cevap alamadım halaaaaaa :))) nazanım şimdi aklıma geldi Mesude'de doğuma yakın camları açıyordu hep alev basıyordu, son haftalar böyle ateşli geçiyor demek ki :))))) haydi Allah'a emanet olun canlarım ikinizide yanaktan öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?