- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.441
Dikkat Dikkat Dikkat
Kızlar BURCU msj attı, bebegin suyu tamamen bitmiş, hastaneye yatırmışlar, doğum ne zaman olacak belli degilmiş, gelişmeleri haber verecek ve mutlaka dua okumalıyız çok kritik bir durumda şuan, okuyabilen
1 yasin
200 rabbi yesir
100 ihlas
Bunlardan hangisini okuyabilirseniz seçip okuyup Allah rıza için BuRCU'ya yollayalım, Rabbim evladına uzun sağlıklı bir ömür versin
bende durumlar aynı bi değişiklik olurdsa yazarım.
Gözün aydın canım inş tüpte hayırlı sonuçlar alırız allahın izni ileKızlarr nasılsınız. Histereskopi mecerasını da atlattım çok şükür ve birşey çıkmadı yani temiz zaten öyle olmasını bekliyordumm zaten rahim filminde bişi çıkmamıştı çünkü çizikte atılmış rahime. tabi ben sabah 7 de kahvaltı ettim işlem ta 4 e doğru oldu açlıktan susuzluktan öldüm sabahta az yemiştim zaten. Odaya getirdiler işlemden sonra 2 saatte öyle dinlendim saat akşam 7 idi hastanede yemek verdiler 12 saat tam aç ve susuzdum yani. Anestezi verilirken iki ilaç birden verdiler ilk defa anladım uyuduğumu kulaklarım uğuldadı. Neyse işte kanamam var olurmuş normalmiş büyük sargı bezi koymuşları altıma üstümü giyineceğim zaman lavaboya gittim çıkardım sargı bezini yıkadım filan ama daha ellerimi yıkayana kadar baya kan boşaldı korktum bir an. Ama şimdi iyi normal. Birkaç gün sürermiş. Ağrımda yok yarın işe gidicem ama fazla ayağa kalkmam. İşte böyle kızlar Rabbim nasip ederse regl olunca 2. tüpe başlıyoruz dr deyimiyle ilk tüpün devamına hayırlısı artık hakkımızda.
Günaydın ballarım
BURCU canım benim Rabbim çok büyük inşallah evladın sağlıkla doğar ve sağlıkla yaşar dualarımzi5asın
SEDA canım benim çok şükür, artık bir engel daha aşıldı, Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik nasip eder, evet canım rabbi yesir okuyabilirsin
ÖZLEM canim cevaplarını özenle dikkatle okudum :) seni o kadar iyi anlaıyorum ki 9. Hafta sendromunu hayi3lısıyla atlatacaksın ve sağlıklı bir evladın olacak Rabbimin izniyle, hee ya kabuklu şeyler gaz yapar, aslında gaz yapan yiyecekelr listesine bir bak da onlardan az ye, muhtemelen tansiyonun düşüyordur o yüzden zeytine yumuluyorsundur, haftaya çaqrşamba çok güzel bir gün olacak inşallah
Günaydın bebeğimm :)
GÜNAYDIN ŞEKERLER :)
Bugün kont. var bakalım bizim bebiş ne kadar olmuş durumu ne benim için dua edin kızlar benim plasentada kireçlenme var umarım bu artmamıştır. Doktor artarsa acil sezeryana alırım seni demişti inş. bi sıkıntı olmaz
Bugün kont. var bakalım bizim bebiş ne kadar olmuş durumu ne benim için dua edin kızlar benim plasentada kireçlenme var umarım bu artmamıştır. Doktor artarsa acil sezeryana alırım seni demişti inş. bi sıkıntı olmaz
Günaydın ballarım
BURCU canım benim Rabbim çok büyük inşallah evladın sağlıkla doğar ve sağlıkla yaşar dualarımzi5asın
SEDA canım benim çok şükür, artık bir engel daha aşıldı, Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik nasip eder, evet canım rabbi yesir okuyabilirsin
ÖZLEM canim cevaplarını özenle dikkatle okudum :) seni o kadar iyi anlaıyorum ki 9. Hafta sendromunu hayi3lısıyla atlatacaksın ve sağlıklı bir evladın olacak Rabbimin izniyle, hee ya kabuklu şeyler gaz yapar, aslında gaz yapan yiyecekelr listesine bir bak da onlardan az ye, muhtemelen tansiyonun düşüyordur o yüzden zeytine yumuluyorsundur, haftaya çaqrşamba çok güzel bir gün olacak inşallah
Gunaydiin Guzellikler...
K.Burcu umarim hersey yolundaddir saglikla kavusursun bebegine butun gece aklimdaydin Rabbim yar ve yardimcin olsun.
Seda canim gecmis olsun cok sukur temiz cikmis insallah bebis bu sefer simsiki tutunur.
Gulhan hayirli haberler alirsin bugun insallah...
Kızlarr nasılsınız. Histereskopi mecerasını da atlattım çok şükür ve birşey çıkmadı yani temiz zaten öyle olmasını bekliyordumm zaten rahim filminde bişi çıkmamıştı çünkü çizikte atılmış rahime. tabi ben sabah 7 de kahvaltı ettim işlem ta 4 e doğru oldu açlıktan susuzluktan öldüm sabahta az yemiştim zaten. Odaya getirdiler işlemden sonra 2 saatte öyle dinlendim saat akşam 7 idi hastanede yemek verdiler 12 saat tam aç ve susuzdum yani. Anestezi verilirken iki ilaç birden verdiler ilk defa anladım uyuduğumu kulaklarım uğuldadı. Neyse işte kanamam var olurmuş normalmiş büyük sargı bezi koymuşları altıma üstümü giyineceğim zaman lavaboya gittim çıkardım sargı bezini yıkadım filan ama daha ellerimi yıkayana kadar baya kan boşaldı korktum bir an. Ama şimdi iyi normal. Birkaç gün sürermiş. Ağrımda yok yarın işe gidicem ama fazla ayağa kalkmam. İşte böyle kızlar Rabbim nasip ederse regl olunca 2. tüpe başlıyoruz dr deyimiyle ilk tüpün devamına hayırlısı artık hakkımızda.
Dikkat Dikkat Dikkat
Kızlar BURCU msj attı, bebegin suyu tamamen bitmiş, hastaneye yatırmışlar, doğum ne zaman olacak belli degilmiş, gelişmeleri haber verecek ve mutlaka dua okumalıyız çok kritik bir durumda şuan, okuyabilen
1 yasin
200 rabbi yesir
100 ihlas
Bunlardan hangisini okuyabilirseniz seçip okuyup Allah rıza için BuRCU'ya yollayalım, Rabbim evladına uzun sağlıklı bir ömür versin
ÜG
Günaydın canım, inşallah bugün herşey yolunda gider hayırlı haberler alırsın, inşallah sezeryan olmazsın demiyorum bebek için en hayırlısı olsun, sana kötü görünen bir şey belkide çok hayırlı olacaktır, sağlıkla hayırla doğsun yavrun, ağrıların nasıl oldu? Neyse doktordan gelince tüm ayrıntıları anlatırsın, ayrıca plesanta da kireçlenme nasıl oluyor bizi bir aydınlat ilk defa duyuyorum :) Allah yardımcın olsun canım
Bebeğim geldim plasentadaki kireçlenmem artmış bundan kaynaklı normal doğum risk içeriyor dedi ciğer geliştirici iğne verdi 4 adet 2si bugün 2 si yarın birde kasılmam sancım olmasın erken doğum olmasın diyede sancı kesici hap verdi 6 saate bir içeceksin dedi.
Kireçlenmenin sebebi neyden kaynaklandığı bilinmiyor ve tedavisi yok kuzucum riskide normal doğum sırasında çocuğun oksijen almasını engelliyormuş ve kireçlenmesi çok fazla olan kişilerde de acil sezeryan oluyormuş kuzum benim
Bebeğim 40 cm ve 2400 gr olmuş ve sağlıklıymış başı aşağıya dönmüş ama kordon çenesinin altında oda engelmiş normal doğuma
Nts de çok iyi çıktı benden bu kadar
Bebeğim geldim plasentadaki kireçlenmem artmış bundan kaynaklı normal doğum risk içeriyor dedi ciğer geliştirici iğne verdi 4 adet 2si bugün 2 si yarın birde kasılmam sancım olmasın erken doğum olmasın diyede sancı kesici hap verdi 6 saate bir içeceksin dedi.
Kireçlenmenin sebebi neyden kaynaklandığı bilinmiyor ve tedavisi yok kuzucum riskide normal doğum sırasında çocuğun oksijen almasını engelliyormuş ve kireçlenmesi çok fazla olan kişilerde de acil sezeryan oluyormuş kuzum benim
Bebeğim 40 cm ve 2400 gr olmuş ve sağlıklıymış başı aşağıya dönmüş ama kordon çenesinin altında oda engelmiş normal doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?