Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım büyük ihtimal alırlar hemen doğuma suyu bittiğine göre yarın öbür gün. Benim şimdi operasyondan dolayı kanamam var ama rabbi yesir çekebilirim abdestsiz dimi. İhlasta okurum ezbere dualarda abdest gerekmiyor kuranı elimize almadığımız sürece sorun olmazmış. Rabbim inşallah sağ salim bebeğinin doğmasını nasip etsin Burcuma Rabbim kuvvet, sabır versin herşeyin iyi olacağına inansın Rabbim bilir herşeyin hayırlısını yar ve yardımcıları olsun inşalahhh güzel haberler alalım..

bende durumlar aynı bi değişiklik olurdsa yazarım.

Canım hastanedesin diim birşey dediler mi suyun bitmesiyle ilgili doğuma almaları mı gerekiyormuş. Canım hiç kalbini bozma moralini yüksek tut, sanki zamanın gelmiş gibi karşıla herşeyi. Rabbim herşeyimn yardımcısıdır canım ona sığın güven dualarımız seninle biliyorsun. Benim kuzenim senden ancak 2 hafta geç doğurmuştr inan hiçbir sorunu olmadı erken doğumla ilgili. Tamamen başka sorunları oldu yani zamanında da doğsa olacak sorunlar oldu tosun gibi şimdi. Yüreğini ferah tut canım benim.

Gözün aydın canım inş tüpte hayırlı sonuçlar alırız allahın izni ile

Kuzumm allah yarfımcın olsun hem senin hem kuzunun inş saglıkla sıhatle ve beraber evinize dönersiniz

Günaydın ballarım

BURCU canım benim Rabbim çok büyük inşallah evladın sağlıkla doğar ve sağlıkla yaşar dualarımzi5asın

SEDA canım benim çok şükür, artık bir engel daha aşıldı, Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik nasip eder, evet canım rabbi yesir okuyabilirsin

ÖZLEM canim cevaplarını özenle dikkatle okudum :) seni o kadar iyi anlaıyorum ki 9. Hafta sendromunu hayi3lısıyla atlatacaksın ve sağlıklı bir evladın olacak Rabbimin izniyle, hee ya kabuklu şeyler gaz yapar, aslında gaz yapan yiyecekelr listesine bir bak da onlardan az ye, muhtemelen tansiyonun düşüyordur o yüzden zeytine yumuluyorsundur, haftaya çaqrşamba çok güzel bir gün olacak inşallah

Günaydın bebeğimm :)

GÜNAYDIN ŞEKERLER :)

Bugün kont. var bakalım bizim bebiş ne kadar olmuş durumu ne benim için dua edin kızlar benim plasentada kireçlenme var umarım bu artmamıştır. Doktor artarsa acil sezeryana alırım seni demişti inş. bi sıkıntı olmaz

Gunaydiin Guzellikler...
K.Burcu umarim hersey yolundaddir saglikla kavusursun bebegine butun gece aklimdaydin Rabbim yar ve yardimcin olsun.
Seda canim gecmis olsun cok sukur temiz cikmis insallah bebis bu sefer simsiki tutunur.
Gulhan hayirli haberler alirsin bugun insallah...

ÜG
Günaydın bebeğimm :)

Günaydın canım, inşallah bugün herşey yolunda gider hayırlı haberler alırsın, inşallah sezeryan olmazsın demiyorum bebek için en hayırlısı olsun, sana kötü görünen bir şey belkide çok hayırlı olacaktır, sağlıkla hayırla doğsun yavrun, ağrıların nasıl oldu? Neyse doktordan gelince tüm ayrıntıları anlatırsın, ayrıca plesanta da kireçlenme nasıl oluyor bizi bir aydınlat ilk defa duyuyorum :) Allah yardımcın olsun canım

Canım allah yardıömcın olsun hakkınızda en hayırlı ise o şekilde gelişsin hersey öpüyorum

Burcum sağol canımm evet bir engeli daha aştım artık yapılabilecek herşey yapıldı rahimde bir sorun olmadığını biliyoruz artık tutunmaması için bir sebeb yok çizikte attı doktor vesile olur inşallah kanamam var hala ama azaldı iş geldim biraz da kasıklarımda sancı var ve çok uykum var. Artık güzel Rabbime bıraktım canım herşeyin hayırlısı hakkımızda. O deli gibi isteyen, ağlayan, olmazsa naparım diyen kişi gitti olacak gibi de doğmuyor içime bu seferde ama elimden geleni yapıcam..

Canım artmamıştır inşallah hem sonlara geldin artık idare eder seni merak etme zannetmiyorum acil alınacak kadar artacağını ama olsa bile sorun olmaz bu saatten sonra tabii 2 hafta daha sonra olsa iyi olur. Sezeryandan da korkma canım çok konforlu artık herşey. Hayırlısı olsun hakkında nasıl iyi olacaksa öyle olsun haberlerini bekliyoruz.

İnşallah canımm çok sağol..

Son düzenleme:

sedacığım geçmiş olsun canım bunuda atlattın bir adım daha yaklaştın inşallah bu sefer olacak canım

burcuuuuu gece bi rüya gördüm onunda etkisi ile bugün kendimi kötü hissediyorum hatta ağlayıp zırladım biraz Allah hayırlısını nasip etsin,sanırım çarşambayı bekleyemeyeceğim
zeytinin tansiyonla alakası yok sanırım ben zeytini çok seviyorum peyniride çok severim

(( Allah yardımcın olsun, şimdi öğleyi kılıp Rabbi yessir çekeceğim inşallah

tmyomr/ tümay 19.11.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat

Tümayım canım benim ben duanı dün okumuştum ama yoğunluktan ancak yazabiliyorum...Canım benim RABBİM sağlıkla kolay doğum nasip etsin İNŞALLAH...

Bebeğim geldim plasentadaki kireçlenmem artmış bundan kaynaklı normal doğum risk içeriyor dedi ciğer geliştirici iğne verdi 4 adet 2si bugün 2 si yarın birde kasılmam sancım olmasın erken doğum olmasın diyede sancı kesici hap verdi 6 saate bir içeceksin dedi.

Kireçlenmenin sebebi neyden kaynaklandığı bilinmiyor ve tedavisi yok kuzucum riskide normal doğum sırasında çocuğun oksijen almasını engelliyormuş ve kireçlenmesi çok fazla olan kişilerde de acil sezeryan oluyormuş kuzum benim

Bebeğim 40 cm ve 2400 gr olmuş ve sağlıklıymış başı aşağıya dönmüş ama kordon çenesinin altında oda engelmiş normal doğuma

Nts de çok iyi çıktı benden bu kadar

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sağlıkla gelsinde normal veya sezeryan önemli değil neler neler duyuyoruz bunuda ilk kez duydum kireçleme de oluyor demekki, bu baş meselesi nasıl oluyor ki ben şuan merak ediyorum başı nerde ayakları nerde doğuma yakın mı dönüyor,cuma kontrolüm var sorucam inşallah

Canım geçmiş olsum sıkma canını saglıklı sekilde gelsinde kuzu igneden sonra 3 gün yeterli oluyo sanırım günü me zamana verdi pazartesi falanmı

Canım şu an ki kilosu doğum için normal aslında şimdide doğsa bir şey olmaz. Ama ne kadar kalırsa o kadar iyi olacağından doktorun önlemleri almış. Gerektiği zaman sezeryan günü verecektir nst de iyi çıkmış sancın filan yok yani. Hayırlısıyla gelsin canımm.

Bende Burcu'yu merak ediyorum ne yaptı acaba nasıl doğuma alınacak mı son durumlar nasıl ki. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…