Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Merhaba arkadaşlar, 2 gündür giremedim nete, dün izin günümüzdü. Annemlere ve k.v.lere gittik. Aşure yapmıştım ondanda götürdüm. Doyamadım yemelere bi daha yapıcam sanırım :)
Ömer çok huysuzlandı 2 gündür. Uykusunda iç çekiyo ve ağlayarak uyanıyo, çok zor uykuya dalıyo, neden böyle oldu anlamadım Kakasını yaparkende ağlıyo. Bikaç gün daha takip edicem, devam ederse doktora gitmeyi düşünüyorum.

Burcudan gelecek haberi merakla bekliyorum. İnşallah herşey yolunda gider, Rabbim onları korusun
Ben artık dualara nihayet başlıyorum. En kısa zamanda okuyabildiklerimin adını yazıcam.
Sedacım geçmiş olsun bu arada, bol bol dinlen, Allahım bu uğurda verdiğin mücadeleyi taçlandırsın inşallah sağlıklı sıhhatli bir bebekle...
Çidonun bebeği emeklemeye başlamış, maşallah :) Bizimki daha yuvarlanıp poposunu top gibi kaldırmayı becerebiliyo. Bende artık hep yere yatırıyorum. Yoksaa başa çıkılacak gibi değil bu yaramazlar
Yarında oruca başlamaya niyetleniyorum. 38 gün borcum var, bu sene hiç tutamadım sütüm yetmiyo diye, Allahım affetsin ve kabul etsin inşallah. Benden haberlerde böyle

canım kabızlık mı var ömerde, kakasını yapamıyor, eğer varsa ek gıdada dikkatet kabız yapıcı şeyler yedirme
bide oruca başlayacakmışsın allah şimdiden kabul etsin, emiyorsa sütün azalmaz mı acaba gerçi günler çok kısaldı sıkıntı olmaz inşallah, vallah, benmde cok borcum var bu sene tutamadım seneye de emerse tutamıcam, Rabbim kolaylık verir inşallah sonrası için.

MERALİm Duanı okudum Rabbim evine huzur sağlık ve bol neşe versin, nazarlardan korusun ve tabiki hayırlı evlatlar versin inşallah 3 tane beben olur :)

Kızlar Burcu'yu aradım telefon meşgule attı, umarım herşey yolundadır şimdi daha çok merak ettim, kalbimi hiç kötüye yormuyorum bir gelişme olursa yazarım

Bu arada GULHAN herşey yolundaymiş maşallah bugün senide çok merak ettim, Allah'a emanet olun

Umarı bir sorun yoktur canım dr sadece izlemeye almıştır ama suyu bittiyse fazla beklenmediğini biliyorum yani az kalmış olsa filan bol bol su iç diyor, dinlen diyor ama tamamen bittiyse maalesef yapılabilecek bir şey yok çünkü o suyun içinde yaşıyor bebek. İnşallah bir yolu vardır. Neden açmadı acaba neler oluyor bir bilsek son durumları. iyi ki de gitmiş gitmemezlik yapmamış. Sana yazarsa hemen haber verirsin fırsat bulduğunda yazabilirse yazar sanırım. Dün akşam girmişti en son bekliyorum diyordu ama. Allah'ım yar ve yardımcısı olsun feraha çıkarsın kucağında yavrusuyla evine dönmesini nasip etsin..

BURCU'YLA KONUŞTUM

kızlar hakkınızı helal edin saat 5 te konuştum, okuldaydım ancak şimdi haber verebiliyorum, neyse anlatayım

hala hastanedeymiş, sürekli serum alıyormuş, bebeğin suyunun çoğalması için veriliyormuş serum, dün hiç su yokmuş, bugün biraz daha suyu olmuş ,çok şükür, yarın yine bakılacak, eğer gerekli su seviyesine ulaşılmışsa bekleyecekler, bebek ne kadar çok içerde kalırsa o kadar iyi demişler, eğer Allah esirgesin gereken su seviyesine gelmezse yarın değil diğer gün doğuma alacaklar, çünkü anne için tehlike oluşturabilirmiş, Allah esirgesin rahme yapışabilirmiş, kızıda inadına kıpır kıpırmış maşallah suphanallah haberler böyle, hepinize çok çok selamı var, herkes dua ediyor dedim, hepinizden Allah razı olsun dedi

Canım kabızlık bizde hiç olmadı şimdiye kadar. Öyle bir problememiz yok Allaha şükür. Ek verdiğim içinmi zorlanıyo anlamadım, ama öyle katıda vermiyorum. Hepside pütürlü
Amin canım inşallah. Ben ek gıda verdiğim için sütüm azalsada pek bi problem olmaz diye düşünüyorum. Zaten günler kısa olduğu için çabuk akşam oluyo. İnşallah tutabilirim :)

Oh maşallah, nasıl sevindim. dualarımız onlarla, inşallah herşey böyle güzel devam eder

İnsallah Rabbim okunan ezanlar yuzu suyu hurmetine hersey guzel olur

Kuzuuuumm ALLAH razı olsun...dua eden dillerin dert söylemesin......

Bu arada bişey dikkatinizi çekti mi Burcu hamilelik takvimini kaldırmış...Çok endişeliyim...RABBİM Burcudan güzel haberler almayı nasip etsin İNŞALLAH...

AAAAA ben bunu okumadan yazmıştıımm...Oh çok şkür RABBİM e...suyu artıyormuş...muhteşem bir haber...

Oy kuzum benim inş allahım yardımcısı olsun inş suyu artar

ay çok sevindim ya inşallah suyu çoğalır korkarak girdim çok şükür iyi haber aldım

Ohhh çok şükür demek serumal arttırılabiliyor bu çok iyi dr dediği ne kadar kalsa kar orada bir gün bile çok önemli. İnşallah herşey yolunda gidecek.

ayy takvimi kaldırmış mı nesye bir daha ki aramama çok kızıcam ona :)
Burcu için rabbi yesir çektim vee kalbim çok ferah dua ettim Rabbimin izniyle sağlıkla doğacak kuzusu

İnşallah herşey yolunda gider suyu artar Rabbim ikisini de korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…