Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

İnş. burcu için herşey yoluna girer de yavrusunu sağlıklı sıhatli bi şekilde kucağına alır yaa hep dua ediyorum aklımda sürekli...

Kızlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için nazancım yarın başlayacam hap içmeyede iğnelerimede 1 hafta sonra gel tekrardan kont. edelim dedi suan için gün vermek erken olur sende bebekte hafta daha dişinizi sıkın dedi :) :) zaten bebişim 1 hafta öndeymiş herşey yolundaymış bu beni rahatlattı sezeryanda olsam sorun sıkıntı değil :)

Hadi bakalım inş en hayırlı zamanda gelir kuzucugun

kızlar ben eve izinli olarak çıktım amino sıvısını ölçen bir test yaptılar negatif çıktı yani bebek sıvıyı kabul etmiyor ne kadar sağlasalarda bebek sıvıyı atacak dediler cumaya kadar evdeyim dinlenecem cuma gidecem benım için heyet toplanmasını istiyorum diyecem heyet toplanıp karar verecek pazartesi yada salı bebeği alacaklar kaldıkça bana zarar veriyor artık allah ne nasip etmişse onu görecez inşallah benden durumlar böyle artık bebekten umut yok doktorlar bana odaklı işlem görüyorlar

canım benim canım.. Allah var, Allah çok büyük..mücize her an olur..hiç bir şey bitmiş değil..ne hikayeler duyduk..senin kızın da o hikayelerden biri olacak ve yaşayacak Allah'ın izniyle..dualarla..

seda çok geçmiş olsun canım bişi çıkmamasına sevindim burcu nedne takvimini kaldırıyorsun vazgeçmek olurmu hiç şimdi en güçlü olma zamanı zaten 26. haftadan itibaren yasal olarak bebişlerimiz birey olarak kabul ediliyor ve onunda yasam hakları var rabbim yardımcın olsun güç sabır vrsin canım herşeyin hayırlısı meleğinin seninle olmasını istiyorum Allahtan daima senin ve seninle olsun inş rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin herşeye bismillah canım Efendimizin yapılmasını tavsiye ettiği dualardan olan, aynı zamanda Kur'an'da da geçen, "Hasbunallâhu ve ni'mel vekîl" diorum "Başımıza gelecek her türlü belâ ve musibete karşı Allah bize yeter. O, ne güzel dost ve ne güzel bir vekildir." Bu söz, aslında mü'minin nasıl İlahi bir güvenceye sahip olduğunu ifade eder.rabbimden umut kesmek olmaz dualarımdasın

Rabbim buyuk canim doktorlarin yasamaz dedigi nice bebekler yasiyor .Bizim bi akrabanin 6ayda akbumini yukseldi annenin hayati tehlikesi var diye bebegi aldilar 600gr yasamaz dediler yasasada sakat kalir dediler suan iki yasinda cokta saglikli.Umutsuz olma hep dua et tatlim.

Kızlar gamze geldi aklıma çok zamandır gelmiyor ikizleri ve kendi iyidir umarım

geçen benimde aklıma geldi ,umarım iyidir, bebeklerden bir tanesinde ufak br sıkıntı vardı sanırım ..Allah'a emanet

maşallah size canım benim Allah bebeğini korusun ,çok kolay olsun inşallah

Canlarım bebek 2 aydır 20 haftada ilerlemiyor halen 400 gr yine Allah büyük mucizesi de çok ama artık ümitlenmek istemiyorum sonu zor olmasın diye her durumu kabulleniyorum gebelik takvimini de artık haftamda uyumlu olmadığı için kaldırdım

Burcu bu hikayeyi dinlemelisin

yazın eşimin ameliyat olduğu hastanede bir kadınla tanıştım kadın bir kaç kez gebe kalmış olmamış, aşılama yapmış 2 kez olmamış, neyse sonra kendiliğinden gebe kalmış, sonra 24. haftada bebeğin suyu bitmiş, hastaneye yatmış, olmamış, bebek 24. haftada normal doğumla doğmuş, bir süre kuvezde kalmış, doktor bu bebek ölür kendini hazırla demiş, şimdi oğlu 6 aylıkmış maşallah, sadece solunum sıkıntısı varmış, onu da tedavi ediyorlarmış, maşallah

yani kimin öleceğini kimin kalacağını sadece Allah biliyor.....
doktorun söylediklerine inanma ,senin bebeğin doğsada yaşayacak Allah'ın izniyle

burcum bu yazdıkların beni inanılmaz üzüyor...canım benim Allah çok büyük çok....

burcum bu yazdıkların beni inanılmaz üzüyor...canım benim Allah çok büyük çok....
Burcum İnan o ksdar kötü durumdayım ki kafam öyle karışıkki Allah'tan tek isteğim bu kararı bana bırakmasın cuma ya kadar iyi Yada kötü mucize istîyorum 2 haftadır yatamıyorum sabaha kadar düşünüyorum hastaneden de onun için çıktım herkes farklı birşey söylüyor tam umutlanıyırsun başka doktor farklı söylüyor umudun kırılıyor yani ruh Halim çok karışık

oyle düşünme lütfen ölçümler %100 doğru değilki sonuçta içinde yasıyor kalbi atıyor Allahtan ümit kesilmez

Burcum şimdi sana yasin okudum, bu iş sana kalmasın, sen karar vermek zorunda olma diye,işin kolaylaşsımn psikolojin güçlensin diye...

Allah'a yalvar canım ta yürekten için sızlayarak yalvar Rabbim inşallah duanı kab eder, inanmayacaksın ama gece hep seni düşündüm uyuyamadım, o kadar iyi anlıyorum ki seni, üzülme demiyorum, sıkıntını acını nasıl istiyorsan öyle yaşa, ama ben inanıyorum Rabbim çok hayırlı bir sonuç nasip edecek size....

Burcum şimdi sana yasin okudum, bu iş sana kalmasın, sen karar vermek zorunda olma diye,işin kolaylaşsımn psikolojin güçlensin diye...

Allah'a yalvar canım ta yürekten için sızlayarak yalvar Rabbim inşallah duanı kab eder, inanmayacaksın ama gece hep seni düşündüm uyuyamadım, o kadar iyi anlıyorum ki seni, üzülme demiyorum, sıkıntını acını nasıl istiyorsan öyle yaşa, ama ben inanıyorum Rabbim çok hayırlı bir sonuç nasip edecek size....

canım benim seni çok iyi anlıyorum Allah sabır versin ama o senin içinde oldugu ve yaşadığı sürece umudunu yitirme Allahın mucizesi çok ama çok büyük.. doktorlar hep en olumsuzunu düşünür çünkü sorumluluk almak istemezler inşallah Rabbim hayırlısını verir... dualarımdasın...

canım benim seni çok iyi anlıyorum Allah sabır versin ama o senin içinde oldugu ve yaşadığı sürece umudunu yitirme Allahın mucizesi çok ama çok büyük.. doktorlar hep en olumsuzunu düşünür çünkü sorumluluk almak istemezler inşallah Rabbim hayırlısını verir... dualarımdasın...

dejavu-one/ seda 21.11.2013 perşembe sağlıklı hamişlik , hayırlı evlatlar

Sedaaam canım beniiimm...duanı ettim RABBİM İNŞALLAH kabul eder ve bu attığın kararlı adımların sonunda seninle birlikte hepimizi mutlu eder İNŞALLAH...

Seda duanı okudum canım, hastanelerden gecirdigin günler bitsin, sıkıntılar bitsin inşallah ve bebeklerim sağlıkla hayırla gelsin, son yaşadığın tecrübede vesile olsun inşallah, 2 tane hayırlı evlladın olsun, 2014 de hamile olarak geçir inşallah

burcu canım benim Allah ın mucizeleri o kadar çok ki bu işler hiç belli olmaz.. Allah hayırlısıyla bir kapı açıcaktır size, inşallah sen hiç bir karar vermek zorunda kalmazsın Rabbim size şifa versin.. yuregımın bı kenarında öyle duruyorsunuz beklemek çok zor ama bunda da var bir hayır. sana çok dualar edildii hem buradan hemde çevremden, inşallah hayırlı sağlıklı sonuçlarla karşılaştırıcak mevlam sizi.. dualarımdasın.. bugünde tesbıh cekıcem sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…