- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.501
Burcum İnan o ksdar kötü durumdayım ki kafam öyle karışıkki Allah'tan tek isteğim bu kararı bana bırakmasın cuma ya kadar iyi Yada kötü mucize istîyorum 2 haftadır yatamıyorum sabaha kadar düşünüyorum hastaneden de onun için çıktım herkes farklı birşey söylüyor tam umutlanıyırsun başka doktor farklı söylüyor umudun kırılıyor yani ruh Halim çok karışık
kızlar ben eve izinli olarak çıktım amino sıvısını ölçen bir test yaptılar negatif çıktı yani bebek sıvıyı kabul etmiyor ne kadar sağlasalarda bebek sıvıyı atacak dediler cumaya kadar evdeyim dinlenecem cuma gidecem benım için heyet toplanmasını istiyorum diyecem heyet toplanıp karar verecek pazartesi yada salı bebeği alacaklar kaldıkça bana zarar veriyor artık allah ne nasip etmişse onu görecez inşallah benden durumlar böyle artık bebekten umut yok doktorlar bana odaklı işlem görüyorlar
Canlarım bugün daha iyiyim eşimle yeni kararlar aldık ocaktan sonra eşim izin alacak istanbula genetîk araştırması için gidecez Şubat'tan sonra da Allah nasip ederse ümreye gidecez çocuk meselesini 1 sene falan rafa kaldırıyorum bu haftadan sonra ilk işim sacımı kesip güzelce boyuyacam îş arayışlarına başlayacam biraz kendime zaman ayıracam
Özlem ve gül dualarınızı okuduö rabbim kabul etsin inş.
kızlar ben eve izinli olarak çıktım amino sıvısını ölçen bir test yaptılar negatif çıktı yani bebek sıvıyı kabul etmiyor ne kadar sağlasalarda bebek sıvıyı atacak dediler cumaya kadar evdeyim dinlenecem cuma gidecem benım için heyet toplanmasını istiyorum diyecem heyet toplanıp karar verecek pazartesi yada salı bebeği alacaklar kaldıkça bana zarar veriyor artık allah ne nasip etmişse onu görecez inşallah benden durumlar böyle artık bebekten umut yok doktorlar bana odaklı işlem görüyorlar
tatlım evham yapman çok normal şu an o senin için en kıymetli şey çünkü bide ya buna da bişey olursa korkusu vardıe eminim + hormonlar da devrede şu andakızlar 1-2 gündür bebeğe bişey oldu diye çok korkmaya başladım içim hiç rahat değildi huzursuzdum hani kanama falan olmadı ama içimde bir huzursuzluk vardı kötü giden bişeyler olduğunu düşündüm kötü rüyalar gördüm bebekle ilgili dün gecede hiç uyuyamadım bugün doktora gittim kendi doktorum değil ama, kadından fırça yedim (kesinlikle kadın doğum için kadın doktora gitmemek gerektiğini birkez daha anlamış oldum,hemcinslerine karşı hiç anlayışlı değiller) neyse sonuçta bebeğim sağlıklıymış bunu öğrendik içim rahatladı bugün 8+5 doktor 8+6 dedi bir daha ultrasona girme 12 haftalıkken gidersin ense kalınlığına bakarlar dedi amerikada 3 ay olana kadar almıyorlar ultrasona demekki düşük olursa bu gayet normal dedi, düşse bile hiç bişey olmaz dedi bir sürü bişeyler söyledi
kızlar 1-2 gündür bebeğe bişey oldu diye çok korkmaya başladım içim hiç rahat değildi huzursuzdum hani kanama falan olmadı ama içimde bir huzursuzluk vardı kötü giden bişeyler olduğunu düşündüm kötü rüyalar gördüm bebekle ilgili dün gecede hiç uyuyamadım bugün doktora gittim kendi doktorum değil ama, kadından fırça yedim (kesinlikle kadın doğum için kadın doktora gitmemek gerektiğini birkez daha anlamış oldum,hemcinslerine karşı hiç anlayışlı değiller) neyse sonuçta bebeğim sağlıklıymış bunu öğrendik içim rahatladı bugün 8+5 doktor 8+6 dedi bir daha ultrasona girme 12 haftalıkken gidersin ense kalınlığına bakarlar dedi amerikada 3 ay olana kadar almıyorlar ultrasona demekki düşük olursa bu gayet normal dedi, düşse bile hiç bişey olmaz dedi bir sürü bişeyler söyledi
kızlar 1-2 gündür bebeğe bişey oldu diye çok korkmaya başladım içim hiç rahat değildi huzursuzdum hani kanama falan olmadı ama içimde bir huzursuzluk vardı kötü giden bişeyler olduğunu düşündüm kötü rüyalar gördüm bebekle ilgili dün gecede hiç uyuyamadım bugün doktora gittim kendi doktorum değil ama, kadından fırça yedim (kesinlikle kadın doğum için kadın doktora gitmemek gerektiğini birkez daha anlamış oldum,hemcinslerine karşı hiç anlayışlı değiller) neyse sonuçta bebeğim sağlıklıymış bunu öğrendik içim rahatladı bugün 8+5 doktor 8+6 dedi bir daha ultrasona girme 12 haftalıkken gidersin ense kalınlığına bakarlar dedi amerikada 3 ay olana kadar almıyorlar ultrasona demekki düşük olursa bu gayet normal dedi, düşse bile hiç bişey olmaz dedi bir sürü bişeyler söyledi
canım annem ılık suya tuz koyup çaykaşığı ile dökerdi bize işe yarardı bir araştır yap istersen ne zararı olacakkisonuçta tuzlu su tabi sen bilirsinK.BURCU canım ya çok üzüldüm inan Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inş
BUKETTTTTTTT tatlım ben o kadart çooook çektimki kanaya kanaya ölmüştüm bir gögsüm abartmıyorumküçük bir futbol topu kadar olmuştu nasıl kurtuldummm anlatıyorum yılma dene bırakma işe yaramıyo diye 1 haftaya iyileşir Allahın izniyle
-soğan suyu çok işe yaramıyo soğanı kabuğuyla ortadan ikiye böl gögüz uçlarına koy geceleri emzirdikten sonra çocuk kalktıkça kalk su tut lavaboda emzir tekrar koy bi bir gögsünü bir diğerini ver böylece soğan bir gögsünde en az bi 3 saat falan kalır böyle devam et akşamları yılma ilk işe yaramıyo gibi geliyo ama ne kremler kullandım ben çocuk emdiği için sürekli yıkamak zorunda kalıyordum oda çok işe yaramadı haliyle
- gir duşun altına göğüslerini öyle boşalt şimdi her biri en az 40 kilo geliyodur sana bilmezmiim dayanabileceğin sıcaklıkta iyice sık masaj yap süt boşalmazsa şişi inmaz canını çok yakar ondan sonrada soğuk buzla şoklama yap 5 dakka
-sabahları südyensiz dolaş bir tülbent ört gögüslerine hava alsın o zamanlardada tam ayva mevsimi sür ört tülbenti kalsın iyice
-bebeği bak tam üçgen yap kolunu bebişi o üçgenin arasına koy birazda kafasını dik öyle emsin kesinlikle mama verme yoksa tok olunca emmiyo bebekler kıyamıyorsun ama biz başka çare bulamadık çok ağladı yavrucum ama aç olacak ki eme eme rahtlatacak seni hemde o ilk aşı sütünü alacak yoksa yazık olur
-bide gögüs ucu koruyucuyla emzir yaraların acımıyo o zaman
benim tavsiyelerim bunlar tatlım o kadar kanamaya yaraya bu şekilde çözüm buldum ben umarım faydalı olur sanada
BURCUMMMMMMMMM sağol tatlummm geç oldu ama senin de aşureni kabul etsin Rabbim ben yapamadım bir tabakta yoollayaydın iyidi
ASLIIIIIII tatlım ne güzel herşey yolundaymış çokkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmmmmmm
ÖZLEMMMMMMM sen nettin hallettin mi sağlık ocagı meselesini
BANA GELİNCE KIZLAR YA BENİM KIZIMIN BURNU ÇOOOOOOOK TIKALI ASPRATÖR BİN ÇEŞİT SPREY İŞE YARAMIYO YA SERUM FİZYOLOJİK BURNUNU KANATTI KIZIMIN EVDE HAZIRLANANLARA GÜVENİP EVDE Mİ YAPSAM ARTIK BURUN SPREYİ BİLEMİYORUM BİDE TONİMERE BABY ÖNERİYORLAR ONU MU ALSAM KULLANAN VARMI YA O KADAR PARA VERİYORUM İŞE YARAMIYO HOOOOPPP ÇÖPEEE ((((( BU KONUDA SİZ NE KULLANDINIZ ANNİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞLERRRRR BİLENLER DUYANLAR BUHAR MASİNALARI BAKTERİ ÜRETİYORMUŞ DOKTOR ALMA DEDİ KALDIM ÇARESİZ ÇOK HIRLIYO YAVRUCUMMM HALA BİŞEYY DİİİİİİİİİİİN HELE BAKEM YAW ONA GÖRE OLMADI BU AKŞAM EŞİME BİDE TONİMERE ALDIRCAM
geri zekalımı ne canım çagır beraber gidip vuralım kendi doktorumun hınçını da alırım gitme bir daha o kadına sana olumsuzluk veren herşeyden uzak durkızlar 1-2 gündür bebeğe bişey oldu diye çok korkmaya başladım içim hiç rahat değildi huzursuzdum hani kanama falan olmadı ama içimde bir huzursuzluk vardı kötü giden bişeyler olduğunu düşündüm kötü rüyalar gördüm bebekle ilgili dün gecede hiç uyuyamadım bugün doktora gittim kendi doktorum değil ama, kadından fırça yedim (kesinlikle kadın doğum için kadın doktora gitmemek gerektiğini birkez daha anlamış oldum,hemcinslerine karşı hiç anlayışlı değiller) neyse sonuçta bebeğim sağlıklıymış bunu öğrendik içim rahatladı bugün 8+5 doktor 8+6 dedi bir daha ultrasona girme 12 haftalıkken gidersin ense kalınlığına bakarlar dedi amerikada 3 ay olana kadar almıyorlar ultrasona demekki düşük olursa bu gayet normal dedi, düşse bile hiç bişey olmaz dedi bir sürü bişeyler söyledi
ÖZLEMMMMMMM sen nettin hallettin mi sağlık ocagı meselesini
BANA GELİNCE KIZLAR YA BENİM KIZIMIN BURNU ÇOOOOOOOK TIKALI ASPRATÖR BİN ÇEŞİT SPREY İŞE YARAMIYO YA SERUM FİZYOLOJİK BURNUNU KANATTI KIZIMIN EVDE HAZIRLANANLARA GÜVENİP EVDE Mİ YAPSAM ARTIK BURUN SPREYİ BİLEMİYORUM BİDE TONİMERE BABY ÖNERİYORLAR ONU MU ALSAM KULLANAN VARMI YA O KADAR PARA VERİYORUM İŞE YARAMIYO HOOOOPPP ÇÖPEEE ((((( BU KONUDA SİZ NE KULLANDINIZ ANNİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞLERRRRR BİLENLER DUYANLAR BUHAR MASİNALARI BAKTERİ ÜRETİYORMUŞ DOKTOR ALMA DEDİ KALDIM ÇARESİZ ÇOK HIRLIYO YAVRUCUMMM HALA BİŞEYY DİİİİİİİİİİİN HELE BAKEM YAW ONA GÖRE OLMADI BU AKŞAM EŞİME BİDE TONİMERE ALDIRCAM
tatlım evham yapman çok normal şu an o senin için en kıymetli şey çünkü bide ya buna da bişey olursa korkusu vardıe eminim + hormonlar da devrede şu anda
iyi yapmışsın en azından için rahatlamış bende kadın doktor taraftarıyım mesela erkeğin bu sıkıntıları çekmediği için bizi ne kadar anlayabiliyorlar doğum anımızı 9 ayımızı şüphelerim var açıkçası hemde kadında daha rafhat oluyor insan gibi geliyo ama tercih meselewsi tabi sadece şunu söyleyebilirim tatlım ne olursa olsun uzunnn bir yol bu ama o kadarda mutlu eden insanı herşeyi yaşıyor insan iyi kötü yeri geliyo doktora gitmek için gün sayıyo yeri geliyo dünya sanki başına yıkılıyo ama düşün bi bir MUCİZEEEEEEEE var orada her elini koyduğun an her nefes aldığında biraz daha büyüyoooo
canım bende senin gibiyim sürekli evham yapıyorum hatta hissettiğim halde az hissetmesem hemen korkuyorum yani bu bizim gibiler için çok normal bir türlü rahat olamıyoruz.. o gittiğin doktor da halt etmiş ona göre ne varki acaba hiç çocuk düşürmüş mü veya evlat sahibi olmak için çok beklemiş mi.. iyi yapmışsın gitmekle en azından için rahatladı.. o gördüğün rüyalarda sürekli bilinç altında bir şey olacak korkusundan kaynaklanıyor Allahın izniyle karnında sağlıkla büyücek annesi...
Ozlem korkman cok normql ilk aylar bende oyleydim hareketleri falan baslayinca biraz rahatliyorsun bendede suan son ay korkusu basladi bebek bir saat hareket etmesin aklim cikiyor hayirlisiyla su son 6 haftayida bi atlatsaydim gerci doktor iyi giderse 37 haftaya kadar beklicez diyor ama benim yuregim dayanirsa.
Kadin doktor konusunda sen le ayni fikirdeyim hep bi anlayissizlik var belki iyiside vardir ama ben denk gelmedim hep aglatmislardir beni benim doktorum orta yasli ve erkek super anlayisli esim hep diyor yasli ve erkek doktorlar sana hep cazip geliyor seni dogurtamadan olecek adam diyor(Adam kalp krizi gecirdi bikerede apandisti patladi )
geri zekalımı ne canım çagır beraber gidip vuralım kendi doktorumun hınçını da alırım gitme bir daha o kadına sana olumsuzluk veren herşeyden uzak dur
buketim ayva aldır, onun çekirdeklerini bir bardağa koy, üzerinede 1 parmak kadar su koy, bekle 10 dk bak o jöle gibi olacak, her emzirmeden sonra onu sür çok iyi geir ve yara olmaz. ben öye yapıyorum. sağlık ocağındaki ebeyede söyledim kadın araştırdı , o çekirdeklerde e vitamini varmış o yüzden iyileşirici ve cilde iyi gelen bir etksi olduğunu anladım dedi. şimdi tüm doğum yapanlara tavsiye ediyorum dedi.kızlar ben geldim..burcuyu merak ettim..yeni kararlar aldım demiş...bebeği duruyomu hala???
didemm tavsiyelerin için sağol..mama veriyorum ama memede veriyorum...ben soğan suyunu pamukla sürüp pamuğu göğsüme kapattım..tahin yağı sürüyorum..her emmeden önce sonra sütümü sağıyorum sürüyorum..her emeden sonra lansinoh sürüyorum..soğan suyuna ara vermiştim bide dediğin gibi yapayım...önce sağ göğsüm çok kötüydü..sağa abandım şimdi sağ göğsüm jkötü..yanlarıda yarılmış..geçengün kanadı emerkek bebeşim...sonra kustu kızım kanlı sütü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?