Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcucum içinden ne yapmak geliyorsa öyle yap, ateş en çok düştüğü yeri yakar, Rabbim güzel kapılar açsın, bebegin kalbi attığı sürece Allahtan ümit kesilmez...

Kızlar kuzenim Meltem ablam için tefriciyye Okumuştuk hatırlarsınız belki ,şimdi yine ameliyata alındı durumu hiç iyi değil Meltem ablam için sizlerde dua edin nolur

Tamam canım dua ederim, Rabbim şifasını versin

canım inan ki kaç gündür aklımdasin, bir fırsat bulup konuşamadık, herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim, aman boşver doktor ne manyaklık yaparsa yapsın sen evladının iyi olduğunu öğrendin ya gerisi boş, yine içine bior kurt düşerse başka bir doktora git görün 12. Haftayi bekleme, Allaha emanet...

Buketcim ne zor bişey, eminim çok can yakıyordur, umarım tez zmanda iyileşir, herkes ayva cekirdegini yazmış bi dene bakalım..Rabbim sabır versin

Bu arada burcu'nun bebegi duruyor, maalesef suyu bitmiş biraz riskli durumda yarın ne olacağı belli olacak, ve yine maalesef normal haftasını geriden takip ediyormuş, ama Rabbim çok büyük Allah ne mucizeler nasip edecek görücez inşallah

Yağmur'u öp yerimize Allah nazardan korusun

Benim kanamam hala sürüyor kızlar gerçi doktor 1 hafta sürebilir demişti. Azaldı gibi oluyor sanırım hareket etmediğim için gece gelmemişti kalkmamla birlikte geld gün içinde de iki ped değiştirdim ama 2. pede az gelmiş ağrım filan yok. Böyle kanama varken tedavi nasıl olacak bilmiorum regl düzenleyici ilacın bitmesine 2 hafta var sonra tedavi başlayacak rahimi hazırlamak için ilaçlara başlıcam umarım rahim hazır olur işleme 1 ay var zaten toplamda transfere bakalım.

canım annem ılık suya tuz koyup çaykaşığı ile dökerdi bize işe yarardı bir araştır yap istersen ne zararı olacakkisonuçta tuzlu su tabi sen bilirsin
ah tatlım ya ne biliim suyla tuz oranını ayarlayamazsam diye korkuyorum buda burnunu kurutucak çocuğumun 6. ayda geçiyormuş öyle dedi bi komşum onu ümit ediyorum bide stelerin birinde soğanı dilimleyip baş ucuna koyun yazıyodu bu akşam öyle yaptım bakalım benim göğüslerime de çok iyi gelmişti ayrıca grip olduğunda bütün halde odaya koyarsan o mikrobuda emiyo umarım kızımın burnunu da açar olmadı bi cesaret edicem kendim yapmaya naapiim(
tamam tatlım çok gecikme emi sağlık ocağı işinde daha bebişle gideceksiniz inş

valla canım bende tam doğum anında git suyun patlarsa falan gel diyip eve yolladığı için erkek doktor kadıncıyım memnun kaldım sana cazgırları denk gelmiş demekki tercih meselesi dediğim gibi bunda rahatsan değiştirme her doktor yeniden tahlil istiyo çok yıpranıyorsun ben öykü nisada çok doktor değiştirmiştim öyleki doğumuma bile başkası girdi bayram iznindeydi doktorum hayırlısı olsun srnin için

aynen tatlım havalar bozdu sürekli evi havalandırıyorum kızımı giydirip camdan biraz hava alsın diye çıkardım bu günde suyu sürekli yeniliyorum her peteğin üstünde su ama bazen çok tıkanıyo ya kıyamıyorum spreyleride ilerde bişey olur diye vicdan yapıyorum ama çokta bi çarem yok sanırım

ah canım ya bilmezmiim o acıyı çoooooooooooooook iyi anlıyorum şu an seni maşallah hepsini yapıyorsunda şöyle düşün tatlım bu bir süreç göğüslerini mütamediyen bi miniş çekiştiriyo normal olarak onlarda hassaslaşıyo zamanla düzelecek emin ol ben mama vermemiştim çok tavsiye etmiyorum bu defa kabız riski oluyo daha miniciktir o ama tabi sen bilirsin dediklerimi bi dene bak faydasını görürsün inş

Rabbim hakkıbda hayırlısı ne ise onu versin inş. Sabrını artırsın cnm
Kızlar kuzenim Meltem ablam için tefriciyye Okumuştuk hatırlarsınız belki ,şimdi yine ameliyata alındı durumu hiç iyi değil Meltem ablam için sizlerde dua edin nolur
Allah yar ve yardımcısı olsun aslım lütfen kolay deil biliyorum ama kendini üzmemeye çalış

Canım ben o minicik perdeyi aldırdıgımda bile 4 5 gün kanamam olmuştu seninkisi çok normal bence

k. burcu rabbim sana sabır versin ve her zaman en doğru kararları vermene yardımcı olsun umarım bebişin hayata tutunur gerisini söylemeye dilim varmıyor ama o zamanda bu dediklerini yapma azmi şevki versin allahım sana dualarımız hep seninle canım dikkat et kendine...

Günaydın Güzellikler :) 2 gündür mahvoluyorum yaa dr ciğer geliştirici iğne ve sancı kesici hap vermişti hap yan etkilerini gösteriyor el ayak titremesi baş dönmesi çarpıntı mahvoluyorum dr bunlar olacak korkma demişti ama insan ister istemez korkuyor

Bide sağlık ocağındaki salak hemsire ciğer geliştiriciyi yanlış vurmuş sinir oldum bu zamana kadar dr bi kere bile arayıp rahatsız etmedim salak kadın yüzünden dün aradım dr yaa dr iğneyi verdiğinde ikisini bugün ikisini yarın vuracaksın dedi drden çıktık sağlık ocağına gittik diyorum hemşireye ikisini bir yapacaksın dr öle söledi yok ben yapamam öyle yazmıyor burda ya drden geldim adam ikisini 1 vuracaksın dedi diyorum yok yarın sabah gel 1ini vuracam diğerinide akşam vuracam dedi peki dedik dün sabah gittim vuruldum akşamda vurulmaya gittim başka ebe bu iğne böle vurulmazki ikisi bir vurulur 12 saat sonra diğer ikisi vurulur dedi Haydaaaa diyorum bu kadın nie böle yaptı bende anlamadım ama ara dr sor dedi diyo bana bende sorupda geldim cahil değilim dedim salakta değilim adama muayne sırasında 3 kez sordum böle söledi bi daha niye arayıp sorayım sizin hemsire anlamadıysa ben napayım dedim sinirden napacağımı şaşırdım ilaçta içmişim başım dönüyo zaen eşime dedim ara durumu anlat ebeye ver dedim dr bişe olmaz ama yarın ikisi bir vurulsun demiş yaa umarım ilaç etkisini yitirmemiştir tek tek vurulunca

Bu iğneyi vurulan varmıydı kızlar böle tek tek vurulması sorun olur mu ???

canım nasılsın uzun zamandır girmiyodum hamılelıgın son gunlerı yaklasmıs umarım hersey yolundadır. graph. nasıl doğum yaptımı ?

canım nasılsın uzun zamandır gıremıyordum buraya doğum yaptın mı sen ?

günaydın şekerler...
bugün 11.30 da ayırıntılı ultrasona gircem eşimde dr randevusunu 13.30 almış şeker yüklememde yapılacak o yüzden o saate kadar aç kalıcam, kahvaltı yapmadım şimdiden pert oldum neyse inşallah her şey yolundadır bebişim iyidir...

ayyy çok güzel detaylı ultrasonda göreceksin bebişini,ama keşke şeker yüklemesi için başka bir gün sabah erkenden gitseydin o kadar saat aç susuz kalmak bebeğin için iyi olmaz bizim işyerinde bir arkadaşın değeri yüksek çıktığı için 100 lük şeker yüklemesi yapacaklardı 3 saat beklemek gerekiyormuş 100 lükte, öyle olunca öğleden sonraya kalıyor diye başka gün yapalım dediler bebeğe zararlı olur o kadar aç ve susuz kalırsan dediler, ertesin gün tekrar gitti yaptırdı

evet inşallah sağlıklıdır bebişim çok merak ediyorum...ya eşim unutmuş aç gideceğimi 13.30 a almış. olmadı doktora söylerim şeker yüklemesi testini ister muayene için yine beklerim. tabi zararı olur olmaz mı benden besleniyor sonuçta, ama düşününcede oruç tutan hamileler var inşallah birkaç saatten bişey olmaz

Günaydın ballar

Gülhan canım inşallah birşey olmaz, mal hemşire, sen kalbini ferah tut bebegin Allah'a emanet

Bircan canım dr kontrolün sorunsuz geçsin canım, şeker yüklemen kolay olsun yanında limon götür gebelerin şekerli suyunun içine limon sıkıyorlarmış, eğer içemez miden bulanırsa

BURCU canım bugün yeniden dokrora gideceksin Allah yardımcın olsun güzel haberlerle dön inşallah

Özlem sana da günaydın, bir daha ki dr randevun ne zaman, 12. Haftrayı bekleyecek misin?

sağol kuşum inşallah..ay bide o var dimi aç karnına şekerli su inşallah bulanmaz iş yerindeyim annem de gelecek gelirken getirsin limon söyleyeyim de.

Canım bir tek bakıldı ve çizik atıldı sanırım o çizikten dolayı böyle kanamam oldu korkmuyorum aslında dr demişti olacak diye azaldı zaten rengi de afedersin siyaha döndü senin de öyle olmuş muydu.

Canım bişi olmaz bence dr da demiş ikisini bir vurul sonraki gün demiş bişi olmaz banada da aşılamada olmuştu kız dozu dediğim halde tüm iğneyi sonuna kadar vurcaktı nerdeyse birde hazır dozu iğnenin vurcak çıt ediyo zaten kız bi daha çekip bi daha vürudu tam yapamadan engel oldum da 1.5 doz vurulmuştum bilmiyosan sor dimi.

bişi olmaz o kadardan canım güzel haberlerle gel inşallah..

canım nasılsın uzun zamandır girmiyodum hamılelıgın son gunlerı yaklasmıs umarım hersey yolundadır. graph. nasıl doğum yaptımı ?
Mrb baharcımm evet doguma azkaldı inş hersey yolunda salı kontrolumüz var bakalım ne dicek yasemin dogum yaptı belümüz oldu biraz nazlı kızımız yasemini geceleri uyutmuyor öpüyorum seni ve sahili

Yok benimkisi siyaha dönmedi hiç seninkisi siyahsa aktif kanama deildir ozaman canım kanaman durmuş kalanlar geliodur

Bircan ben 100 lük yüklemede akşam 9 da en son yemiştim ertesingün öğleye kadar aç aç bekledim ama ordan çıkınca söyle güzell bi yerde mükemmel bişeyler düşün ben nasıl saldırmıştım nefes almadan yemiştim :)))))

canım 12.haftadamı gitsem diye düşünmüyor değilim ama haftaya çarşamba öğleden sonra gideceğim,tahliller vermiştim ya onları alırım hem

sağol kuşum inşallah..ay bide o var dimi aç karnına şekerli su inşallah bulanmaz iş yerindeyim annem de gelecek gelirken getirsin limon söyleyeyim de.

canım eskisi gibi değilmiş şeker yüklemesi, tatlandırmışlar falan enerji içeceği gibi kutularda içmesi daha rahatmış sonrasında mide bulandırıyormuş galiba

Hm anladım doğru regl bitimi de öyle gelir ya ama belli olmuyor ki bi bakıyorum azalıyor gibi sonra yine gelmiş oluyor. Neyse canım ağrım filan yok ya o da biter.

Ah canım bende işlemde anestezi alacağım için sabahın 7sinde ye dediler bana işleme aldılar 4 e doğru 5 te çıktım 2 saatte beklettiler yedirmediler hani acil bir durum olurda yine anestezi almak zorunda olursam diye sanırım ve saat 7 idi yedim tam 12 saat aç ve susuz yemek getirdikler bir yumuldum ama yemeklere nefes almadım valla dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…