- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.541
amin canım sağol inşallah.bişi olmaz o kadardan canım güzel haberlerle gel inşallah..
Bircan ben 100 lük yüklemede akşam 9 da en son yemiştim ertesingün öğleye kadar aç aç bekledim ama ordan çıkınca söyle güzell bi yerde mükemmel bişeyler düşün ben nasıl saldırmıştım nefes almadan yemiştim :)))))
Özlem canımm benimm bencede kesinlikle erkek doktorları tercih etmeli, kadın doktorlar da aynı yollardan gectıgınden empati yapmaları gerekirken nedense yapmıyorlar.. bebişde iyiymiş çok ükürler olsun..
bu hemşireler bazen çok bilmişlik yapıyorlar ya bide havalanmaları yok mu cidden sinir ediyolar insanıGünaydın Güzellikler :) 2 gündür mahvoluyorum yaa dr ciğer geliştirici iğne ve sancı kesici hap vermişti hap yan etkilerini gösteriyor el ayak titremesi baş dönmesi çarpıntı mahvoluyorum dr bunlar olacak korkma demişti ama insan ister istemez korkuyor
Bide sağlık ocağındaki salak hemsire ciğer geliştiriciyi yanlış vurmuş sinir oldum bu zamana kadar dr bi kere bile arayıp rahatsız etmedim salak kadın yüzünden dün aradım dr yaa dr iğneyi verdiğinde ikisini bugün ikisini yarın vuracaksın dedi drden çıktık sağlık ocağına gittik diyorum hemşireye ikisini bir yapacaksın dr öle söledi yok ben yapamam öyle yazmıyor burda ya drden geldim adam ikisini 1 vuracaksın dedi diyorum yok yarın sabah gel 1ini vuracam diğerinide akşam vuracam dedi peki dedik dün sabah gittim vuruldum akşamda vurulmaya gittim başka ebe bu iğne böle vurulmazki ikisi bir vurulur 12 saat sonra diğer ikisi vurulur dedi Haydaaaa diyorum bu kadın nie böle yaptı bende anlamadım ama ara dr sor dedi diyo bana bende sorupda geldim cahil değilim dedim salakta değilim adama muayne sırasında 3 kez sordum böle söledi bi daha niye arayıp sorayım sizin hemsire anlamadıysa ben napayım dedim sinirden napacağımı şaşırdım ilaçta içmişim başım dönüyo zaen eşime dedim ara durumu anlat ebeye ver dedim dr bişe olmaz ama yarın ikisi bir vurulsun demiş yaa umarım ilaç etkisini yitirmemiştir tek tek vurulunca
Bu iğneyi vurulan varmıydı kızlar böle tek tek vurulması sorun olur mu ???
abowwwww kız o saate kadar aç kalınırmı bu gün tüm yemekleri eşine yaptır bence acısını çıkar o kadar saat beni aç bıraktın yap degünaydın şekerler...
bugün 11.30 da ayırıntılı ultrasona gircem eşimde dr randevusunu 13.30 almış şeker yüklememde yapılacak o yüzden o saate kadar aç kalıcam, kahvaltı yapmadım şimdiden pert oldumneyse inşallah her şey yolundadır bebişim iyidir...
selamlar kızlar nasılsınız? aslı meltem ablan için dua okuyacağım, Rabbim yardım etsin şifa versin inş..
Özlem canımm benimm bencede kesinlikle erkek doktorları tercih etmeli, kadın doktorlar da aynı yollardan gectıgınden empati yapmaları gerekirken nedense yapmıyorlar.. bebişde iyiymiş çok ükürler olsun..
diddem canım kızın uyurken yuzunu örtsen yumuşasın burnu bide sıcak buharlı ortamda yıkasan belkı açılır burnu hee..
benim elif iminde burnu sık tıkanıyor bende öyle böyle yapıp uğraşıyorum ve benimde elifim uyumuyor beşiğin sallanma şeklini dahi ayırt ediyor, sut ıcerken akşam genzine sut kaçtı yıne Allah korusun Yarabbim..
Erin Wallis'in çektiği bu fotoğrafta kendisi için endişelenen anne ve babasına elini uzatan erken doğmuş bebek Westley. Anne ve baba fotoğraf çekildiğinde henüz 4 günlük olan ve kalp ameliyatı geçirme ihtimali bulunan Westley'in tüplerle ve kordonlarla hayata bağlanan bebeklerine bakarken minik Westley, beklenmedik şekilde elini babasına doğru uzattı. Westley, şimdi 4 buçuk aylık ve sağlığı yerinde.
Eki Görüntüle 869430
BURCU İLE KONUŞTUM
kızlar Burcu'nun bebeği hala karnında hayattaymış çok şükür, birazdan bir doktorla daha görüşecekler, o da bebeğin durumuyla ilgili bir şey söyleyecekmiş , ona göre son karar verilecekmiş, akşam gelip ayrıntıları yazacak
ah tatlım ya ne biliim suyla tuz oranını ayarlayamazsam diye korkuyorum buda burnunu kurutucak çocuğumun 6. ayda geçiyormuş öyle dedi bi komşum onu ümit ediyorum bide stelerin birinde soğanı dilimleyip baş ucuna koyun yazıyodu bu akşam öyle yaptım bakalım benim göğüslerime de çok iyi gelmişti ayrıca grip olduğunda bütün halde odaya koyarsan o mikrobuda emiyo umarım kızımın burnunu da açar olmadı bi cesaret edicem kendim yapmaya naapiim(
tamam tatlım çok gecikme emi sağlık ocağı işinde daha bebişle gideceksiniz inş
valla canım bende tam doğum anında git suyun patlarsa falan gel diyip eve yolladığı için erkek doktor kadıncıyım memnun kaldım sana cazgırları denk gelmiş demekkitercih meselesi dediğim gibi bunda rahatsan değiştirme her doktor yeniden tahlil istiyo çok yıpranıyorsun ben öykü nisada çok doktor değiştirmiştim öyleki doğumuma bile başkası girdi bayram iznindeydi doktorum hayırlısı olsun srnin için
aynen tatlım havalar bozdu sürekli evi havalandırıyorum kızımı giydirip camdan biraz hava alsın diye çıkardım bu günde suyu sürekli yeniliyorum her peteğin üstünde su ama bazen çok tıkanıyo ya kıyamıyorum spreyleride ilerde bişey olur diye vicdan yapıyorum ama çokta bi çarem yok sanırım
ah canım ya bilmezmiim o acıyı çoooooooooooooook iyi anlıyorum şu an seni maşallah hepsini yapıyorsunda şöyle düşün tatlım bu bir süreç göğüslerini mütamediyen bi miniş çekiştiriyo normal olarak onlarda hassaslaşıyo zamanla düzelecek emin ol ben mama vermemiştim çok tavsiye etmiyorum bu defa kabız riski oluyo daha miniciktir o ama tabi sen bilirsin dediklerimi bi dene bak faydasını görürsün inş
Cok sey anlatan bir resim.K.Burcunun bebegide direniyor yasamak icin umarim mucizelerini gosterir rabbim.
Burcu ve bedriye dualarınızı okudum rabbim kabul etsin
Burcumun da allah yardımcısı olsun rabbimin olduramadıgımı var inş hayırla dunyaya gelir sımsıkı tutunur hayata
http://workingmother.com.tr/index.php/no-menu/item/984-890-gram-doğdu,-hayat-mücadelesini-kazandı
Bunu muhakkak oku.. Çok etkilendim ben....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?