Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bişi olmaz o kadardan canım güzel haberlerle gel inşallah..
amin canım sağol inşallah.

nazan bende öyle olacam sanırım:)

selamlar kızlar nasılsınız? aslı meltem ablan için dua okuyacağım, Rabbim yardım etsin şifa versin inş..

Özlem canımm benimm bencede kesinlikle erkek doktorları tercih etmeli, kadın doktorlar da aynı yollardan gectıgınden empati yapmaları gerekirken nedense yapmıyorlar.. bebişde iyiymiş çok ükürler olsun..

diddem canım kızın uyurken yuzunu örtsen yumuşasın burnu bide sıcak buharlı ortamda yıkasan belkı açılır burnu hee..
benim elif iminde burnu sık tıkanıyor bende öyle böyle yapıp uğraşıyorum ve benimde elifim uyumuyor beşiğin sallanma şeklini dahi ayırt ediyor, sut ıcerken akşam genzine sut kaçtı yıne Allah korusun Yarabbim..

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar arkadaşlar, Rabbim bu güzel günde dualarımızı kabul etsin inşallah...
Ben duaları okumaya başladım, Tümayınkini okudum en son. Allah kabul etsin.
Topiğe giriyorum, yazamasamda okuyup çıkıyorum. Bebekle günler hareketli geçiyo, neye yetişeceğimi şaşırıyorum :)

Hayirli nurlu Cumalar....
Asli Meltem ablan icin dua etttim.
Bircan ne guzel kizini goruceksin keske okadar saat ac kalmasaydin yarin sabah erkenden gidip yapsaydin seker testini cok zor ac kalmak insallah guzel sonuclar alirsin.

Özlem canımm benimm bencede kesinlikle erkek doktorları tercih etmeli, kadın doktorlar da aynı yollardan gectıgınden empati yapmaları gerekirken nedense yapmıyorlar.. bebişde iyiymiş çok ükürler olsun..

evet canım çok şükür iyiymiş,bencede kadın doktorlar empati kuramıyor erkek doktorlar kadınlara daha hassas davranıyor

bu hemşireler bazen çok bilmişlik yapıyorlar ya bide havalanmaları yok mu cidden sinir ediyolar insanı bide cahil zannediyorlar seni geçen bende bozdum birini doktor bişi olmaz demiş tatlım bak ferah tut sen içini

abowwwww kız o saate kadar aç kalınırmı bu gün tüm yemekleri eşine yaptır bence acısını çıkar o kadar saat beni aç bıraktın yap de

ahh tatlım ya bir gün arayla banyo yaptırıyorum zaten doktorda öyle demişti her gün dedi ama kış ya bir gün arayla yaptırıyorum genzi açılsın diye aynı benimkininde nefes alamadığında genzine süt kaçıyo sinirleniyo oda ama naapiim

sevgili dostlar gebeyim müjdeler ola:)

27 günde bir adet oluyorum. adetimin bu ayın 18 inde olması gerekiyordu. olmadım. beta hcg testi yaptırdım 18 inde ve 20sinde katlandı. sonuç pozitif.

dilerim rabbim isteyen herkese nasip etsin. dua etmeyi sakın ihmal etmeyin. ondan başka sığınacak kimimiz var? "ol" derse olur her şey!

bu arada bu durumu prof. dr. ibrahim saraçoğlu na bağlıyorum ben birazda:) bu ay ilk kez incir kürünü uyguladım. eşime de keçi boynuzu kürü uyguladık. sadece bu ay. ilk denememiz geçen aydı. ama bunların hiçbirini yapmamıştık. ve başarısız olmuştuk:)

bu ay bu kürleri uyguladık:) sadece 3 kez ilişkiye girdik. 11., 13. ve 14. gün. ama bence 14. gün önemliydi. çünkü clearblue tasti yaptım. o gün gülen yüzü görmüştüm:)

dilerim en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim...

hayırlı günler sevgili dostlar...

Benim kanamam hala devam ediyor kızlar az az bitecek gibi oluyor ama yine geliyr dualara başlayamadım o yüzden abdestsiz de okumak istemiyorum ama bitince başlar bitiririm hemen bir akşamda olmadı liste bitince de yazar yine bitiririm. 1 hafta sürebilir demişti doktor.

FB-TUBA CANIM duanı okudum inşallah en kısa zamanda "kızlar ben hamileyim" diye haberini duyarız inşallah, hayırlı evlatların olsun

BURCU İLE KONUŞTUM

kızlar Burcu'nun bebeği hala karnında hayattaymış çok şükür, birazdan bir doktorla daha görüşecekler, o da bebeğin durumuyla ilgili bir şey söyleyecekmiş , ona göre son karar verilecekmiş, akşam gelip ayrıntıları yazacak

Erin Wallis'in çektiği bu fotoğrafta kendisi için endişelenen anne ve babasına elini uzatan erken doğmuş bebek Westley. Anne ve baba fotoğraf çekildiğinde henüz 4 günlük olan ve kalp ameliyatı geçirme ihtimali bulunan Westley'in tüplerle ve kordonlarla hayata bağlanan bebeklerine bakarken minik Westley, beklenmedik şekilde elini babasına doğru uzattı. Westley, şimdi 4 buçuk aylık ve sağlığı yerinde.

Cok sey anlatan bir resim.K.Burcunun bebegide direniyor yasamak icin umarim mucizelerini gosterir rabbim.

Burcu ve bedriye dualarınızı okudum rabbim kabul etsin

Burcumun da allah yardımcısı olsun rabbimin olduramadıgımı var inş hayırla dunyaya gelir sımsıkı tutunur hayata

çok şükür yaa, inşallah çok güzel haberlerle gelir bu akşam.. doktor hayırlı sağlıklı haberler verir inşallah..

kabız ihtimalini hiç düşünmedim canm..budan sonra dikkate alırım..ama ben günde 3 kez felan veriyorum..oda 30 ml ile 60 arasında değişiyo...

şimdide banyo yaptırdık yeni uyandı...göbeğide düştü..banyoyu da bi sevdiki sormayın gitsin..

Cok sey anlatan bir resim.K.Burcunun bebegide direniyor yasamak icin umarim mucizelerini gosterir rabbim.

evet tümayım görünce hemen aklıma burcu geldi....şu minik elin güzelliğine bir bak..Yaradanım çok büyük inşallah Burcu'nun da bebeği sağlıkla büyür

Burcu ve bedriye dualarınızı okudum rabbim kabul etsin

Burcumun da allah yardımcısı olsun rabbimin olduramadıgımı var inş hayırla dunyaya gelir sımsıkı tutunur hayata

Kızzz ilk Burcu benim sanırım..Allah bin kere razı olsun rabbim sana çok kolay bir doğum nasip etsin ve minik kuzun sağlıkla çok uzun yaşasın büyüsün koşsun....

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]asyamca/ gülhan[/TD]
[TD]11.11.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinnn07/ aslı[/TD]
[TD]12.11.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı hayırlı hamişlikve kolay doğum,hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duamnur/ burcu[/TD]
[TD]13.11.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828/ nazan[/TD]
[TD]14.11.2013 perşembe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sunbal/ sündüz[/TD]
[TD]15.11.2013 cuma[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akyuzcigdem/ çiğdem[/TD]
[TD]18.11.2013 pazartesi[/TD]
[TD]Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomr/ tümay[/TD]
[TD]19.11.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maralam/ meral[/TD]
[TD]20.11.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamilelik , hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu-one/ seda[/TD]
[TD]21.11.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik , hayırlı evlatlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tb-fb/ tuba[/TD]
[TD]22.11.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Çok şükür okuyabildim arkadaşlar. Hakkınızı helal edin. Rabbim dualarımıza icabet etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…