Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kıız buket sen anne olunca bi değiştin, böyle bi olgunlaştın, böyle bi ciddileştin, böyle bi oturaklı hanım hanımcık bişiy oldun ya
Sizde fark ettinizmi

kızlar bebeğim çok şükür iyiymiş şeker testinin sonucunu beklemedim yarın alıcam 2 hafta sonra da adanaya gidicem dr izin verdi görümcemin düğünü var
k.burcu için sevindim inşallah hakkında hayırlısı olur ve hayırlısı da bebeğini kucağına sağlıkla almasıdır

Kızzz ilk Burcu benim sanırım..Allah bin kere razı olsun rabbim sana çok kolay bir doğum nasip etsin ve minik kuzun sağlıkla çok uzun yaşasın büyüsün koşsun....
Evet canım sensin duanada kocaman aminnnnn diyorumm
kız
önceden yırtık mahalle karısımıydım??
gelirsem oraya senin ağzını ortadan ikiye carrrrrrrrrt diye...
Hahahahaha

Gözün aydın canım inş şekerinde iyi çıkar

hadi gözün aydın allah tamamına erdirsin.

K burcu hakkında olumlu gelişmeler mi var takipe demiyorum?**?

Evet canım sensin duanada kocaman aminnnnn diyorumm

Hahahahaha

Gözün aydın canım inş şekerinde iyi çıkar
amin canım inşallah

sağol canım inşallah. burcu k.burcuyla konuşmuş hala karnında hayattaymış başka bir doktorla görüşecekmiş karar vereceklermiş. İnşallah gelir ve güzeel kararlar alındığını söyler bize

kız

buket seni çok özledim.....

çok şükür canım benim..inşallah şeker sonucunda temiz çıkar, içerken miden bulandı mı?

ben konuştum hemen yazayım
şimdilik hamdolsun bebeği yaşıyor karnında, bir doktor daha görecekmiş bebeği, ona göre son karar verilecek, sesi iyi geliyordu, akşam gelir yazarım dedi, bende onu bekliyorum

şükürler olsun..eğer Allah ömür vermişsse yaşayacak elbetteyavruş...

burcum bende sizi özledim...

kız

ayyy yanlış teşhis olmuş benimkisi tamam tamam buket aynı buket hiiiiiç değişmemiş

Gözün aydın canım, şekerinde iyi çıkar inşallah. =)))

ayyy yanlış teşhis olmuş benimkisi tamam tamam buket aynı buket hiiiiiç değişmemiş

Gözün aydın canım, şekerinde iyi çıkar inşallah. =)))

çok sağolun canlarım
burcu şekerli su limonluydu ama yinede zar zor içtim aç karnına da olunca hafif midem bulandı

Kayisi kompostosu ic canim Bol bol o kabiz olmasini engeller bende ise yaramisti bide bol su en iyi sut yqptiran o rahatladin mi biraz epiduralmi normal sezeryaanmi oldun agrin falan oldu mu

Ohhhhhh masallah Cok cabuk dusmus gobek bagi biz bir hafta beklemistim masallah barikallah gunler bebisle cokkkkk uzun geciyo dimi)

K. Bu burcuyu bende merak ediyorum yaaaaaa ins hersey yolundadir:18:

Selam kızcelet kudüs bakmayın sizi merakta bıraktım ama inanın hastane köşelerinde mahvoldum yeni fırsat buldum bugün gittiğim doktor buranın en iyisî petolog içerdeki bebekle îlgili herşeyi araştırıyor şimdi kısaca şöyle diyeyim bitkisel hayataki bir insanı düşünün nasıl sadece beyin tüm fonksiyonları iptal olmuş sadece kalbin atmasını söylüyor şuam benim bebeğimde o durumda tüm fonksiyonları yapan damarlar tıkanmış sadece kalbe atma emrîni veriyor beslenmiyor büyümüyor sadece kalp için çalışıyor onu sağlıyan damarda şişmiş doktor fazla uzun sürmez pazar günü öğleden sonra gidecem alacaklar benden haberler böyle umut yok kızlar bende artık bittim tükendim doktor ümit veriyor umutlanıyorum sonra yine hüsran tüm kemiklerim ağırıyor Allah sonunu hayır etsin

burcu dan haber yok sanırım yarın ben nete giremiyeceğim buyuk ıhtımal BURCUMM bana haber verir misin BURCU nun durumunu gelişme olursa lütfen!

Canım ne diyeceğimi ne yazacağımı bilmiyorum inan ki..insan kısmetine düşen acıları yaşıyor kiminin ki küçük kiminin ki büyük..ama şunu biliyorum ki sen de kızında bu saatte sonra bir melek..belki yaşıcak belki de cennetin kapısında seni bekleyeck..cennete götürecek seni..umarım bundan sonrası çok kolay olur..umarım yazdıklarım seni üzmemiştir canım benim Rabbim güç versin..hemen bitsin hemen kolayca sonuçlansın..

Canım ne diuecegimi bilemiyorum elimden dua etmekten başla birşey gelmio allahım yardımcın olsun rabbim saglıklısından sıhhatlisinden tekrar nasip etsin inş.

Yok canım üzmedin artık kendimi hazırladım tek korkum doğum anı suni sancı yoksa bebeğimi bugün son kez gördüm o artık melek annesini ve babasını cennette kardeşleriyle bekliyecek çok şükür müslamınım Allah U Teala sabrını veriyor

inan üzüntünü paylaşıyorum çok derinden seni hissediyorum.. bazen kelimeler az geliyor, cümleler yetersiz kalıyor.. çok daha fazlasını söylemek isterdim ama üzüntüyü hafifletmenın yolu bana göre her zaman konuşmak değildir bazen susmak da tesellidir.. zaman inşallah hafifleticek derdi.. Rabbim başka sıkıntı vermesin ve inşallah bu derdi unutturacak buyuk mutluluklar yaşarsınız.. sana çok içten derinden sarılıyorum.. gözyaşına ortağım inşallah hepimizi ayrı ayrı hissedersin yanında..

Canımm benimm rabbim sabrının mükafatını verecek inş.

Çok sağol canım Allah razı olsun Elifle senin yüzünü Rabbim hep güldürsün İnan ki sadece buradakilerle konuşuyorum çünkü takatim yok insanlara anlatmaya burda konuşunca rahatlıyorum onun dışında tele falan annemle eşim cevap veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…