- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.581
Yok canım üzmedin artık kendimi hazırladım tek korkum doğum anı suni sancı yoksa bebeğimi bugün son kez gördüm o artık melek annesini ve babasını cennette kardeşleriyle bekliyecek çok şükür müslamınım Allah U Teala sabrını veriyor
Selam kızcelet kudüs bakmayın sizi merakta bıraktım ama inanın hastane köşelerinde mahvoldum yeni fırsat buldum bugün gittiğim doktor buranın en iyisî petolog içerdeki bebekle îlgili herşeyi araştırıyor şimdi kısaca şöyle diyeyim bitkisel hayataki bir insanı düşünün nasıl sadece beyin tüm fonksiyonları iptal olmuş sadece kalbin atmasını söylüyor şuam benim bebeğimde o durumda tüm fonksiyonları yapan damarlar tıkanmış sadece kalbe atma emrîni veriyor beslenmiyor büyümüyor sadece kalp için çalışıyor onu sağlıyan damarda şişmiş doktor fazla uzun sürmez pazar günü öğleden sonra gidecem alacaklar benden haberler böyle umut yok kızlar bende artık bittim tükendim doktor ümit veriyor umutlanıyorum sonra yine hüsran tüm kemiklerim ağırıyor Allah sonunu hayır etsin
Selam kızcelet kudüs bakmayın sizi merakta bıraktım ama inanın hastane köşelerinde mahvoldum yeni fırsat buldum bugün gittiğim doktor buranın en iyisî petolog içerdeki bebekle îlgili herşeyi araştırıyor şimdi kısaca şöyle diyeyim bitkisel hayataki bir insanı düşünün nasıl sadece beyin tüm fonksiyonları iptal olmuş sadece kalbin atmasını söylüyor şuam benim bebeğimde o durumda tüm fonksiyonları yapan damarlar tıkanmış sadece kalbe atma emrîni veriyor beslenmiyor büyümüyor sadece kalp için çalışıyor onu sağlıyan damarda şişmiş doktor fazla uzun sürmez pazar günü öğleden sonra gidecem alacaklar benden haberler böyle umut yok kızlar bende artık bittim tükendim doktor ümit veriyor umutlanıyorum sonra yine hüsran tüm kemiklerim ağırıyor Allah sonunu hayır etsin
günaydın burcucum uyandım bi k.burcuya bakim dedim ama çok duygulandımben inşallah fetih suresini okuyacağım burcu için haber veririm, gidip kahvaltı hazırlayayım öptüm seni
özlemim evet önce düşüğe sebep olacak bir pıhtılaşma yok dedi doktor, senin testlere baktıktan sonra farkettim ki benim protesin s değerim uçuyor çok yüksek, bende bir tek onu doktora göstemeyi unutmuşum ,en son gittiğimde gösterdim, sende pıhtılaşma var sakın doğum kont hapı falan kullanma, gebe olursanda cleaxen kullanıcaz dedi, ama hamile kalamama engel birşey bulamamıştı
amin canım inşallah, buda bir sınav ve burcu bu sanavdan geçecek Allah ona ve eşine çok güzel evlatlar gönderecekGünaydın fıstığım
Bende dün geceden beri Burcu'yu düşünüyorum, onun bu tevekkül gücüne hayranım maşallah, ömür boyu sürsün ve rabbim ona çok sağlıklı hayırlı evlarlar göndersin
Hadi sen git kahvaltını yap çok öptüm
günaydın kızlar çok sağolun allah razı olsun dualarınız için bende 15 gündür hergün fetih süresini ve yasini hergün okuyorum
DIKKAT. DIKKAT. DIKKAT
kızlar sabah uyanır uyanmaz aklıma ne geldi BURCU nasip olursa bir doğum yaşayacak, FETIH suresi okumadan mı onu doğuma yollayacağız..bugün ve yarın BURCU için okuyabilen FETIH suresi okusun inşallah, Rabbim çok kolay ve hayırlı bir doğum nasip etsin..bol sabır ve güç versin (vercegine sonsuz inanıyorum)
Ve ben ilk Fetih suresin okdum Burcum Rabbim kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?