- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.601
Meral kesin yürekten bir cevap yamıştır diye merak edip girdim, yürekten kelimesi hafif kalır..msj okdum boğazımda koca bir yumru oldu, üzerine Gül'ün msjını okdum ve artık kendimi tutamadım
Burcum ne güzel cevaplar yazılmış sana herkes ne güzel şeyle ryazmış kelmimlerle birlikte duygularını da göndermişler
şimdi sana dua ettim Rabbim güç ve sabır ver dedim, sonra dedim ki kendime benim dilediğimin on katı sabrı gücü verdi Burcu'ya hamdolsun, doğum anı çok kolay olsun dedim, sonra dedim ki bunu söylemeye bile gerek yok çok kolay olacağına o kadar çok inanıyorum ki
Yaşadığın bu tecrübe nefsinde bir basamak daha yukarı çıkmanı sağladı ruhunda bir adım daha yükseldi,güzelliklerle doldu
Gözünden akan her damla yaş silenen günahların olsun inşallah
Burcum ve Tümayım siz gercekten elleri öpülmesi gereken kişilersiniz
Canlarim Rabbim beni affetsin ama ben Burcu kadar guclu degildim cok isyan ettim agladim Neden ben dedim .Ama cok sukur toparlandim dualarla sizlerle .Ben Burcu nun bu sabrinin tevekkulunun karsiliginin cok buyuk olacagina eminim Rabbim onu bu dunyada ve ahiret te odullendiricek insallah.Burcum güzelim benim...İnan sana olan sevgim aşka dönüştü...çok fazla yanında olamasam da aklım fikrim hep sendeydi...inan yoğun bir dönemin içinde sadece seni çok merak ettiğim için zaman yaratıp girdim topiğe...RABBİM e şükürler olsun ki bize bu acıları yaşatıyor...Çünkü YARADANIM sevdiği kullarını böylesine sınarmış...RABBİM seni ne kadar çok seviyor Burcum...Bugüne kadar Tümay ı kıskanıyordum çünkü oydu içimizden en büyük acıyı yaşamış olan RABBİM in ona olan sevgisini kıskandım...Şimdi de seni...Belki saçma gelecek yazdıklarım ama inan bunlar benim düşündüklerim...Ben de kendi çapımda olumsuzluklar yaşadım ve sana yemin ederim bin kere şükrettim RABBİM e bana yaşattıkları için çünkü o günden sonra bana bişey oldu ne olduğunu ifade edemiyorum ama bi aydınlanma diyelim...ki sen benimkinin yanında kıyaslanamayacak bişey yaşıyorsun...Bak gör ne güzellikler bulacak seni...Sen muhteşem bir insanmışsın yemin ederim aşık oldum karakterine...öyle hayranım ki sana...Çok isterdim yanında yakınlarında olabilmeyi...Kim bilir insan ne çok şey öğrenir senden...Senin gibi müslüman olmayı ne çok dilerdim RABBİM den...Burcum inan çok fena oldum...senin yükün bana ağır geldi...böyle şeyler yazarak seni üzmek değil amacım nolur bana kızma...Bir taraftan da duygumu paylaşmak istiyorum...Ve bir kere daha yolumu böylesine muhteşem ötesi insanlarla buluşturduğu için YARADANIMA şükrediyorum...Seni derin bir sevgiyle ve içtenlikle kucaklıyorum Burcum..Ve sağlıklı olduğun için şükrediyorum...Senin canın herşeyden kıymetli...
kızlar hastaneyi aradım şekerim yüksek çıkmış 140 üstü yüksekmiş benmki 170 çıkmış bir hafta diyet yapacam bu sefer 100lük yükleme yapacaklar dün 50lik yapmışlardı, kan ilacı kullanıyorum kanımda düşük çıkmış
DIKKAT. DIKKAT. DIKKAT
kızlar sabah uyanır uyanmaz aklıma ne geldi BURCU nasip olursa bir doğum yaşayacak, FETIH suresi okumadan mı onu doğuma yollayacağız..bugün ve yarın BURCU için okuyabilen FETIH suresi okusun inşallah, Rabbim çok kolay ve hayırlı bir doğum nasip etsin..bol sabır ve güç versin (vercegine sonsuz inanıyorum)
Ve ben ilk Fetih suresin okdum Burcum Rabbim kabul etsin inşallah
kızlar hastaneyi aradım şekerim yüksek çıkmış 140 üstü yüksekmiş benmki 170 çıkmış bir hafta diyet yapacam bu sefer 100lük yükleme yapacaklar dün 50lik yapmışlardı, kan ilacı kullanıyorum kanımda düşük çıkmış
canım benim protein s de uçuyordu 5 ay sonra tekrar baktırdım referans aralığında çıktı ama bulgur yumurta yemedim çok çok az tükettim protein kaynaklarımı kıstım bu değişken bir değer ben dietin faydasını gördüm tavsiye ederim protein içeren yiyeceklere baktım netten ve onları az tükettimdoktor bana böle bişey demedi diyetisyenede gitmedim deneme yanılma yapayım dedim ve bu değişimi buna bağlıyorum sonuçlarım şöyle
Protein s 308.9 referans 60-130 (haziran ayında)
Protein s 87 referans 60-140 (ekim ayında) diyete dikkat edip tekrar baktırmanı tavsiye ederim
Canlarim Rabbim beni affetsin ama ben Burcu kadar guclu degildim cok isyan ettim agladim Neden ben dedim .Ama cok sukur toparlandim dualarla sizlerle .Ben Burcu nun bu sabrinin tevekkulunun karsiliginin cok buyuk olacagina eminim Rabbim onu bu dunyada ve ahiret te odullendiricek insallah.
Burcuyla benim sinavimiz evlat kaybetmek.Sizlerinde sinavi sabredip evlat sahibi olabilmek icin beklemek Doktora gidiyorsunuz bir suru tahlil tetkik ugrasip duruyorsunuz anne olabilmek icin dualar ediyoruz.o yuzden hepiniz cok ama cok degerli insanlar kisiliklersiniz bu yolda bir cok engel karsisinda durmaya calisiyorsunuz benim gozumdede sizler cok kiymetli cok degerlisiniz ...
Ben kanamam var fatih okuyamayorum ama rabbi yessir okucam son zamanlarda hiç dilimden düşmüyor zaten. Ama kuranı elime almaya fırsatım hiç olmadı önce regl o bitti histereskopi ve yine kanama ama hep dilimde dua yine de kurandan dua okuyamadığım için üzgünüm.
Canım Burcumm seninle face da yazıştık orada yazdıklarımı biliyorsun. Senin gücünü kuvvetini taa içimde hissediyorum Allah'ım bu yaşadıklarınım mükafatını verecek canım. Aynı Meral'in dediği gibi biz bu kadar şeyde bile bu kadar kuvvet gösteremedik ama inan kötü şeylerden sonra insan öyle bir ayalanıyor, öyle bir hayat azmi geliyor ki Rabbim veriyor işte bunu yoksa nasıl yaşardık acılardan sonra. Yavrun sana orada şefaat edecek, sen bir annesin aslında. O seni cennete götürecek vekilin olacak. Sen bunu da atlatacaksın bana söylediğin şeyleri yapacaksın önüne bakacaksın ama onu hiç ama hiç unutmayacaksın korkma. Rabbim hayılrısıyla doğumunu gerçekleştirmeyi nasip etsin sağlığın sıhhatin önemli. Burada evladıın sağlıkla kucağına alabilen kişiler kadar annesin sende. Ama senin evladın o gerçek hayattan bakacak sana hep seninle birlikte olacak. Şu an duygularımı anlatmama aslında imkan yok. Belki de saçmaladım bile yazarken inan bilmiyorum. Ama gerçekten ben ne zayıf biriymişim ki kendi yaşadıklarımı hayatın en fazlası olarak görmüşüm senin olayında anladım ki insalar neler yaşıyorlar ve dimdik ayaktaklar utandım kendimden. Benim hiç söz söylemeye bile hakkım olmadığını anladım.. Dualarımız seninle canım. Güzel Rabbim senin sabrını, tevekkülünü, kuvvetini ödüllendirsin. Sana bunları unutturacak mutluluklar nasip etsin ki emin ol öyle olacak emin ol Rabbin senin yanında. Sen de sınanan kullardansın ki ne mutlu Rabbin sınadığı kullara ben böyle düşünüyorum. Her zaman yanındayız sevincinde üzüntünde herşeyinde seninleyiz bunu sakın unutma bunu bilerek gir doğuma ve çık ve yeniden başla..
İyi akşamlar kızlar inşallah herkes güzel bir hafta sonu geçiriyordur bende bugün banyo yaptım vucüt temizliği yaptım yarına hazırlık olsun diye çantamı hazırladım bilmiyorum bebeği nasıl alacaz evden sarmak için eşya götürmem lazım mı
Kayisi kompostosu ic canim Bol bol o kabiz olmasini engeller bende ise yaramisti bide bol su en iyi sut yqptiran o rahatladin mi biraz epiduralmi normal sezeryaanmi oldun agrin falan oldu mu
Ohhhhhh masallah Cok cabuk dusmus gobek bagi biz bir hafta beklemistim masallah barikallah gunler bebisle cokkkkk uzun geciyo dimi)
K. Bu burcuyu bende merak ediyorum yaaaaaa ins hersey yolundadir:18:
Selam kızcelet kudüs bakmayın sizi merakta bıraktım ama inanın hastane köşelerinde mahvoldum yeni fırsat buldum bugün gittiğim doktor buranın en iyisî petolog içerdeki bebekle îlgili herşeyi araştırıyor şimdi kısaca şöyle diyeyim bitkisel hayataki bir insanı düşünün nasıl sadece beyin tüm fonksiyonları iptal olmuş sadece kalbin atmasını söylüyor şuam benim bebeğimde o durumda tüm fonksiyonları yapan damarlar tıkanmış sadece kalbe atma emrîni veriyor beslenmiyor büyümüyor sadece kalp için çalışıyor onu sağlıyan damarda şişmiş doktor fazla uzun sürmez pazar günü öğleden sonra gidecem alacaklar benden haberler böyle umut yok kızlar bende artık bittim tükendim doktor ümit veriyor umutlanıyorum sonra yine hüsran tüm kemiklerim ağırıyor Allah sonunu hayır etsin
İyi akşamlar kızlar inşallah herkes güzel bir hafta sonu geçiriyordur bende bugün banyo yaptım vucüt temizliği yaptım yarına hazırlık olsun diye çantamı hazırladım bilmiyorum bebeği nasıl alacaz evden sarmak için eşya götürmem lazım mı
Hımm anladım canım ölü doğarsa bende bakmayı düşünmüyorum ama 1-2 saat yaşama şansı olursa bakmak geçiyor içinden ama şuam öyle yarın ki ruh Halim ne gösterir bilmiyorum zamanCanim bebegin dogupta olurse yikanip cenaze namazi kiliniyor dogmadan olurse hic bir sey yapmadan gomuyorsun senin yanina bisey almana gerek yok hastane sarip veriyor.Birde sakin bebegini gorme bana gostermediler ama esim bakmisti her gordugu bebegi ona benzetiyordu yuzu gozunun onunden gitmiyormus ...
telefonda öğrendim canım sekreteri bilgi verdi sormadım cuma gidicem sorucam inşallahcanım gebelik şekeri çıkmış sende hiç stres yapma doğurdunun ertesi gün biter gider, şimdi tatlı ve ekmeğe dikkat et, bol sebze meyze, kendini strese sokma keyfini çıkar, ama kan ilacı konusu önemli bence, dr ile gö3üştün mü bu konuyu?
tümaaaaaaay sana sarılıcam..yakınımda olsan öperimmmmm
seda ya ne güzel şeyler yazmışsın bişey diyeyim mi benim aşılamam iptal olunca üzüldüm tabi çünkü heveslenmiştim ama sonra aklıma sen ve meral geldiniz,o kadar uğraşıp emek verip yaptırdığınız tüp bebekler tutmayınca ne hissetiğinizi düşündüm ve kendimden utandım şimdi sen de aynı şeyleri burcu'ya söylüyorsun demek ki yaşadığımız herşeyden daha zor imtihanlar var halimize şükretmeyi öğretiyor işte Allah
evet günler çok uzun..ben spinal anestezi oldum...valla ben ameliyatın ağrısını çekmedim gaz sancısı ameliyathanenin soğukluğu belimin yanlarımın tutulması bunlardan çektim..
kuşum burcu..inan doğuma girdiğimdede aklımda sen vardım aklımdan gönlümden geçirdim hep...alın yazısı buymuş takdir i ilahi..
allahın verdiğine de vermediğinede şükürler olsun.seninde mucizen gelecek elbett...Allah yardımcın olsun...canım benim sana akıl verecek değilimde hastanede bakarlar elbet bi çaresine..sen şimdi onu düşünme..melek olsun uçsun yavrum seni cennetin kapısında beklesin...7verengül yazmış zaten..sana bi nebzede olsun teselli olur umarım..
ne diyimki rabbim gönlüne ferahlık verir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?