Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canlarim Rabbim beni affetsin ama ben Burcu kadar guclu degildim cok isyan ettim agladim Neden ben dedim .Ama cok sukur toparlandim dualarla sizlerle .Ben Burcu nun bu sabrinin tevekkulunun karsiliginin cok buyuk olacagina eminim Rabbim onu bu dunyada ve ahiret te odullendiricek insallah.
Burcuyla benim sinavimiz evlat kaybetmek.Sizlerinde sinavi sabredip evlat sahibi olabilmek icin beklemek Doktora gidiyorsunuz bir suru tahlil tetkik ugrasip duruyorsunuz anne olabilmek icin dualar ediyoruz.o yuzden hepiniz cok ama cok degerli insanlar kisiliklersiniz bu yolda bir cok engel karsisinda durmaya calisiyorsunuz benim gozumdede sizler cok kiymetli cok degerlisiniz ...

Canımm diyetine çok dikkat et ilacını aksatma düşer inşallah merak etme.

Canım ilk fırsatta okuyacağım inşallah.

Canım kan ilaçlarını ne kadar kullansak ta hamilelikte hep oluyo sanırım. Bol bol kara kuru üzüm ye. Bir tabağa koy aklına geldikçe al ordan. Pekmez iç her gün. İnşallah şekerinide diyet ile düşürürsün. Şeker testinden önceki gün çok tatlı şeyler yediysen sonucu oda etkilemiş olabilir. Geçmiş olsun

k.burcu canım benim şimdi 1-2 sayfa geriye giderek senden son habeleri öğrenmek için geldim, Allahım sana güç kuvvet vermiş maşalla sana seni alnından öpüyorum canım arkadaşım. acıların en büyüğü evlat acısıdır eminim buna, ama rabbim hiç olmazsa onu görüp koklayp sevdikten sonra o acıyı yaşatmadı sana. hani bardağın dolu tarafından bakarsak böyle diyebiliriz en azından. Allahım sana verdiği sabrı hergün kat ve kat fazlalaştırıp seni güçlendirsin inşllah canım benim. lohusa olmasa bende sana fetih okumayı çok isterdim. ama bende tefriciye okurum inşallah. birde normal doğum değilde sezeryan ile alsalar daha mı iyi olur acaba diyorum. suni sancıyı biliyorum çünkü çok zor ya, bi doktorun ile görüş bakalım tatlım. hakkında hayırlısı ve en kolayı olsun inşallah...

Canımsın ağzına sağlık süper bir bilgi..insan kendini bu doktorların eline bıraksa yandı valla hiç bişey demiyorlar, ben bu sonucumu doktora gösterdim dedim ki bu diyetle düşermi mümkün degil genetik bişey bu dedi..hay Allahım ya, ama kesinlikle denicem,ilk dr gittiğimde de bu testi yeniden isticem
Sen biraz gebelik tecrübelerinden bahseder misin eger sorun olmazsa

MERAL ve TÜMAY kızlar dualarınızı okudum ama yazamadım kusura bakmayın Allah kabul eder inş

K.BURCU canım senin için de fetih suresi okudum,Rabbim sana kolaylık ,sabır versin,hergün gelip bakıyordum senin için bi gelişme var mı diye,zaten kızlar söylenecek herşeyi söylemiş senin de maşallahın var çok güçlüsün Allah seni kat kat mükafatlandırsın bu sabrından dolayı,benim görümcemin de 3 tane öldü karnında hem de büyüklerdi 7 8 9 aylık ama şimdi 2 tane çook tatlı oğlu var,yani demek istediğim Allah bi kapıyı kapatır başka kapıyı açar ama sen zaten bunları biliyorsun,canım inş en kolay şekilde kurtulursun inan ki aklım hep sende,kesin kızların aklı da sendedir bu kadar kişinin duasını arkana alınca herşey çok daha kolay olacak Allah'ın izni ile.

canım gebelik şekeri çıkmış sende hiç stres yapma doğurdunun ertesi gün biter gider, şimdi tatlı ve ekmeğe dikkat et, bol sebze meyze, kendini strese sokma keyfini çıkar, ama kan ilacı konusu önemli bence, dr ile gö3üştün mü bu konuyu?

tümaaaaaaay sana sarılıcam..yakınımda olsan öperimmmmm

seda ya ne güzel şeyler yazmışsın bişey diyeyim mi benim aşılamam iptal olunca üzüldüm tabi çünkü heveslenmiştim ama sonra aklıma sen ve meral geldiniz,o kadar uğraşıp emek verip yaptırdığınız tüp bebekler tutmayınca ne hissetiğinizi düşündüm ve kendimden utandım şimdi sen de aynı şeyleri burcu'ya söylüyorsun demek ki yaşadığımız herşeyden daha zor imtihanlar var halimize şükretmeyi öğretiyor işte Allah

İyi akşamlar kızlar inşallah herkes güzel bir hafta sonu geçiriyordur bende bugün banyo yaptım vucüt temizliği yaptım yarına hazırlık olsun diye çantamı hazırladım bilmiyorum bebeği nasıl alacaz evden sarmak için eşya götürmem lazım mı

canım ya kıyamam sana,hiç bilmiyorum ki tümay olsa cevap verirdi

evet günler çok uzun..ben spinal anestezi oldum...valla ben ameliyatın ağrısını çekmedim gaz sancısı ameliyathanenin soğukluğu belimin yanlarımın tutulması bunlardan çektim..

kuşum burcu..inan doğuma girdiğimdede aklımda sen vardım aklımdan gönlümden geçirdim hep...alın yazısı buymuş takdir i ilahi..
allahın verdiğine de vermediğinede şükürler olsun.seninde mucizen gelecek elbett...Allah yardımcın olsun...canım benim sana akıl verecek değilimde hastanede bakarlar elbet bi çaresine..sen şimdi onu düşünme..melek olsun uçsun yavrum seni cennetin kapısında beklesin...7verengül yazmış zaten..sana bi nebzede olsun teselli olur umarım..
ne diyimki rabbim gönlüne ferahlık verir inşallah..

Canim bebegin dogupta olurse yikanip cenaze namazi kiliniyor dogmadan olurse hic bir sey yapmadan gomuyorsun senin yanina bisey almana gerek yok hastane sarip veriyor.Birde sakin bebegini gorme bana gostermediler ama esim bakmisti her gordugu bebegi ona benzetiyordu yuzu gozunun onunden gitmiyormus ...

Hımm anladım canım ölü doğarsa bende bakmayı düşünmüyorum ama 1-2 saat yaşama şansı olursa bakmak geçiyor içinden ama şuam öyle yarın ki ruh Halim ne gösterir bilmiyorum zaman

telefonda öğrendim canım sekreteri bilgi verdi sormadım cuma gidicem sorucam inşallah

canım benim burcum...Rabbim yardımcın olsun birazdan namaz kılıp fetih suresini okyacağım ve sana cok dua edeceğim annem de okuyacak. bu sıkıntıların son olur inşallah ve Allah tevekkülün karşılığını verir.

Öyle canım insan her zaman kendi başındakini en kötüsü sanıyor. Ben pcoyu ğrendiğimde klomen kullandığımda ilk ağır geldi sürekli kontrole gidiyorum insanlar hemen gebe kalıyorlar dedim sonra olmadı rahim filmine ağlayarak girdim, aşılamalar oldu iğneleri vururken neden ben dedim her birine bu kadarı fazla diyerek girdim yaptım. En sonunda 3 sene önce hiç aklımın ucuna gelmeyen, olkuduğumda yok ben o iğneleri vuramam, yumurta toplatamam, anestezi alamam diyen ben hepsini yaptım.Yapılıyormuş yani ve olmadı da sonucu da alamadım. Artık yapabileceğim başka birşeyde kalmadı tüp en son aşama ama artık gücümde var bunca şeyi yaptıktan sonra daha artık korkacağım ne kaldı ki diyordum. Ama Burcunun olayı olunca da evet tedavi de artık herşeye gücüm var da aynısını ben yaşasam bakalım ona da gücüm var mı yanii insan yok katlanamamam sabredemem demesin Rabbim veriyor sabrını herşey biz insanlar için anne babasını kaybediyor insanlar yine de alışılıyor unutulmuyor ama alışılıyor yanii.

Buket seni çok iyi anlıyorum ben az biraz kaldım yani işte 4e doğru gittim ameliyathaneye 5 e doğru odama çıktım çok soğuktu oda daha girdim sedyeden yatağa geçtim uyutuluna kadar ayaklarım buz tuttu ne olur uyutun artık donuyorum dedim hatta bir de tamamen soyundurdular bir önlük vardı. Uyandığımda tam kendimde değildim yukarı çıkarıldığımı bile hatırlamıyorum ama kesin üşümüşümür onca zaman ve kaç gündür donuyorum ve bel ve kasık ağısı çekiyorum o soğuktan daha çok.

Canımm sıkma canını benimkiside ilk yüksek çıkmıştı 100 lük yüklemede normall çıktı

Burcu canım benimm dün sana çok dualar ettim bugun saatini bilmediğimden tesbihime devam ederim.. inşAllah herşey çok kolaylıkla geçer gider.. ve gülün yazdıgı gibi sen 1 melek anasısın.. inşAllah o ahiret gününde Allah tan size şefaat isteyip dileyecek.. hep aklımdasın sen ya.. Allah gücünü sabrını arttırsın.. dualardasın..

Bircan benimde şeker testim yuksek cıkmıştı 165 çıkmıştı 1 hafta içinde rejim yapmadım ama tatlıyı vs azalttım ekmeğide abartılı yemedim diğer testi 3 kere yapıyorlar ya 1 saat arayla kan alıyorlar ya 2 tanesi normal çıkmıştı 3. değer yine fazla çıkmıştı ama doktor demişti ki 3 testten 2 tanesi yüksek çıkarsa gebelik şekeri var kabul edilir demişti.. ama ben şekerede çok düşkündüm.. canını sıkma sakın diğer testin güzel çıkar hayırlısıyla.. öptüm çk..

Duamnur Burcu Allah beraberinde olsun.. Rabbi Yesir çekiyoruz sana.. inşAllah hiçbirşey anlamadan geçer gider inşAllah.

Hayirli pazarlar
Burcu Allah yardimcin olsun dogumun cok kolay olur insaallah.

Zeynep ogretmenim ve Burcu ogretmenim ogretmenler gununuz kutlu olsun.

Burcum saat kaçta gireceğini yazmamıştın ama sabahtan gidecektin sanırım. Hep aklımdasın. Rabbim kolaylıklar versin, sabır, tevekkül versin sana sen çok güçlü birisin bunu da atlatacaksın. İyi haberlerini bekliyoruz. Seni çok seviyoruz canım arkadaşım..

Burcu ve Zeynep öğretmenler gününüz kutlu olsun canlarım..

Kizlar selam. Öncelikle burcu icin inşallah kolay bir operasyon olur tum kalbim onunla. Rabbim yar ve yardimcisi olacak mutlaka. Bugunmu alinacakti bebegi ben tam anlayamadim yoksa yarinmi

Burcu ve zeynep canlarim öğretmen ler gununz kutlu olsun. Nekadar guzel ve yuce bir mesleginiz var cok sanslisiniz canlarim.
Özlem canim sende protein mi yuksek cikti. Gecmisi okudum oyle anladim doğru mu tatlim
Sedacim operasyonu atlatmissin cok sukur bitanem. İnşallah artık hicbir caba sarfetmene ggerek kalmadan minik kuşun kendiliğinden geliveriri topigimizde bircogumuza oldugu gibi supriz bebek olur seninkide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…