- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.161
kızlar selamlar, nasılsınız? Merve, tümay, gül dualarınızı okudum.. Allah kabul etsin inşAllah..
Ya geçmişi biraz okurken şok oldum da şimdi.. ben düşük araştırması yapılıyor ya gidip bir sürü test yaptırdım ben onları kan pıhtılaşması için araştırma sanmıştım ama siz demişsiniz ki pıhtılaşmaya genetikte bakıyorlar.. eee o zaman ben ne için verdim o zaman ben daha bilmiyorum bende pıhtılaşma mı var diye.. tam isimlerini hatırlayamıyorum ama proteın c, trombosilt ya bikaç tane vardı ama adlarını hiç hatırlamıyorum.. bunları ama genetikte vermedim kimini iç hastalıkları, kimi mikrobiyoloji, kimi temel bilimler, kimi diyabetde falan verdiklerim.. bunların pıhtılaşmayla alakası yok mu?
özzzzlleeemmm napıyorsun.. geçmişi mi okuyorsun
canım ilk başlarda benim de kocam aynı tepkiyi veriyordu, sonra baktı ki hamilelik yok, o da işi ciddiye almaya başladı, benim ovulasyon günlerimi takip ediyor :)
Canlarım arkadaşlarım, ben geldim, hemen çıkıcam, sabahtan beri karınca gibiyim yaa, hasta hasta sürünüyorum , dün gece afedersiniz 2 kere kustum, mideme kramplar girdi bişeyler oldu ne olduğunu anlamadım, sonra halsizlikten uyuya kalmışım ama hamiş değilim çünkü adetimbugünde onun halsizliği var üzerimde ama çalışıyorum işte, önemli işlerim olmasa işe gelmeyecektim. hayattayım diye bir haber vereyim dedim, öpüyorum hepinizi akşam eve gidince tüm geçmişi okuyacağım ALlah nasibederse ölmez sağ kalırsam
yaa bilemiyorumki beni genetiğe yolladılar ben genetik bölümünde yaptırdım o testi ama trombosit kanla ilgili, sana kanda pıhtılaşma olduğunu söyleyen oldumu, onu bide kolay kolay yapmıyorlar herhalde pahalı testlermiş doktorun yönlendirmesi lazım
yok canım sana cevap yazıyordum
canım benimm yaa..
bu arada bişey söylicemm, yasemine test yaptıramayız adet tarihlerinde bende tam tersi adetime 4-5 gün kaldı gibi.. 1 ekim yazıyor bat listede ama yumurtlama erken oldu.. hergün test yapıyorum.. ve Allah korusun şizofren olucam diye korkuyorum.. görüyorum 2.çizgi yok bi bakıyorum sanırım var diyorum olmayan çizgiye.. bu akşamda eve gidincede yapıcam.. bu ay testim çok öölle yapıyorum..
Sevgılı topık sozeeboyle baslıorum cunku epey bekledıgım ogretmenlık ısım oldu ondan dolayı gıremıyorum
artık baya yogunum Hakkınızı helal edın tesbıhlerı bayadır cekemedım ama topluca dua edıyorum sızee
Allahım hepımıze ıstedıgımız zamanda hayırlı bır sekılde hayırlı evlatlar versın dıe Allah herkezın duası kabul
etsın eskısı kadar sık gıremesemde sızlerı takıp etmeye calısıcam ıyı haberlerıde sızlere verıcem
ıns cokkopuyorummmm
ÖZLEMİM benden o gün 7 tane falan kan aldılar.. prof a uğradım ben normalde 3 düşükten sonra yapıyorlarmış araştırmayı.. bende 2 düşük 1 dış gebelik vardı dış gebeliği düşükten saymıyorlar onu bir hastalık olarak değerlendiriyorlarmış.. dış gbee olduğumda üniversite hast. orada yattım prof. vardı o ilgilenmişti.. şimdi araştırma için gittiğimde de o dedi tüm testleri yapılsın diye.. sağolsun.. benim atII diye bi test vardı tüm yapılan testlerde bu testin değeri sınırdan biraz yüksek çıkmıştı mesela sınır değeri 110 du bendeki 115 di bunlar temiz demişlerdi ama biz pıhtılaşma aradık vs.. demediler.. ben nedense hep ona yordum kendimce.. 9 ekimde de genetiğe gidiceğiz.. gen ve kromozom araştırması yapıcaklarmış..
Hepinize öncelikle teşekkür ederim.Yasemin'in dua teklifini kabul eden canım arkadaslarım sagolsunlar.bugün yine doktordaydim.yumoşlar büyüyor neredeyse artık çat diye çatlayacaklar:))doktor Perşembe gibi toplarız dedi uç gun sonrada transfer olacak.tam olmamakla beraber pazara denk geliyor.sizin dualarıniza talibim.
Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın canı gönülden diliyorum hayırlı bir evladınız oldun insallahüteala
hepinize öncelikle teşekkür ederim.yasemin'in dua teklifini kabul eden canım arkadaslarım sagolsunlar.bugün yine doktordaydim.yumoşlar büyüyor neredeyse artık çat diye çatlayacaklar:))doktor perşembe gibi toplarız dedi uç gun sonrada transfer olacak.tam olmamakla beraber pazara denk geliyor.sizin dualarıniza talibim.
kızlarr demet'in transferi pazar gerçekleşiyormuş. Hepimiz pazar günü 7 tane ayetel kursi okuyup demet'e yollayalım mı? Başka bir fikri olan varsa yazsın onu da yapalım. Toplu duanın gücünü görelim allahın izniyle
kızlarr demet'in transferi pazar gerçekleşiyormuş. Hepimiz pazar günü 7 tane ayetel kursi okuyup demet'e yollayalım mı? Başka bir fikri olan varsa yazsın onu da yapalım. Toplu duanın gücünü görelim allahın izniyle
hayırlı uğurlu olsun
Hepinize öncelikle teşekkür ederim.Yasemin'in dua teklifini kabul eden canım arkadaslarım sagolsunlar.bugün yine doktordaydim.yumoşlar büyüyor neredeyse artık çat diye çatlayacaklar:))doktor Perşembe gibi toplarız dedi uç gun sonrada transfer olacak.tam olmamakla beraber pazara denk geliyor.sizin dualarıniza talibim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?