Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burcu canım allah yardımcın olsun

seda canımın ii aynen öyle dediğin gibi..sende atlattın artık gerisi kendiliğinden gelir inşallah..çünkü histereskopide rahmi traşlıyolar bebek daha iyi tutunsun diye..

Sezaryanlı kızlar bir sorm var??benim dikişlerim kabuk bağladı..incecik çizgi boyunca yara kabuk tutmuş sizdede oldumu?

Bide benim göbeğimdeki uzun dik çizgi geçmedi..hani hamilelik çizgisi var ya boyuna uzun çizgi...o çizgi geçmedi...
Sizde durum nasıl dı?

Bu arada tüm örtmenlerimin örtmenler gününü kutlar ellerinden öperim:)))

Bide ben ota bota ağlar oldum sinirlerim çok bozuk..bugece hep mama verdim bebeğe..emzirdiklerim yetmiyo göğüslerimi boşaltıyo hep..benim iştahım hiç yok hiç eskisi gibi değil..yemiyorum yiyemiyorum..hoşaf yapıyolar anca onlardan içiyorum..günde iki öğün yiyorum..oda haliyle yetmiyo..hurma yiyorum arada..göğüslerimde iyileşmedi daha..bu gece hep mama verdimya göğsümün yarası kapanmış gibi olmuş..daha ne deneyeceğimi bilmiyorum..sinirlerim çok bozuk..yasonun melissa çayı işe yararmı bilmiyorum...bi ara içmiştim..gerçi içtiğimde bir bardak..offffff ne bileyim yaa

Lohusasın sen aglaman çok normal canım incir baklagiller rezene çayı ve bol su sütü artıyormuş dikişlerinde iyileşiyorki kabuk baglamış canım normal yani

Burcu canim suanda operasyondasin tefriciye okuyorum sana. ALLAHIM inşallah cok kolay ve saglikli gecer. Hep aklimdasin ve duamdasin.

Buketim gelelim sana. Banada oldu o aglama krizi 1 gun boyunca herşeye agladim. Ama herseye yani sacma sapan. Esim ertesi gün bana agladigim seyleri saydi varya gülmekten yerlere yattik o derece saçma. O gunun akşam i melisa cayimi ictim ve cok şükür o iyi geldi normal insan a dondum.
Ayrica o gobekteki cizgi bendede gecmedi ve 6. Aya kadar gecmiyormus galiba dert etme sonra geciyomus.
Geceleri bende mama veriyorum 60 cc. Gunduz ise her istedikce emziriyoum ama inşallah sut geliyordur cunku sık sık emmek istiyor belliki tam doyurucu degil ama napim eme eme gelir diyorlar

Hımm anladım canım ölü doğarsa bende bakmayı düşünmüyorum ama 1-2 saat yaşama şansı olursa bakmak geçiyor içinden ama şuam öyle yarın ki ruh Halim ne gösterir bilmiyorum zaman

Allahım Rabbimm günlerdir dualarımızdasın Burcum..doğumun kolay olacak inşallah..ve belki kuzunu görürsün..görmek mi iyi, görmemek mi, bilmiyorum ..
tüm melekler yanında olsun..yardımcın olsun..
ama yaşanan şey kolay değil ve sen inanılmaz güçlü bir insansın.

bugün bir annenin yaşacağı en zor sınavlardan birini yaşayacaksın..hamdolsun ki doğup göğsünde kokusunun hissetmeden bitmiş olacak...
ve bu büyük acı inşallah sana cennetten çok güzel bir yer nasip edecek..yanında evlatlarınla birlikte

Hayirli pazarlar
.

Zeynep ogretmenim ve Burcu ogretmenim ogretmenler gununuz kutlu olsun.

Burcu ve Zeynep öğretmenler gününüz kutlu olsun canlarım..

Burcu ve zeynep canlarim öğretmen ler gununz kutlu olsun. Nekadar guzel ve yuce bir mesleginiz var cok sanslisiniz canlarim.
.

Bu arada tüm örtmenlerimin örtmenler gününü kutlar ellerinden öperim:)))

Tümayım, Sedoşum, Yasom, ve Buketim çok sağolun ballarım..
merhamet ve sevginin gerektiridiği bir iş..
Allah bana çocuklarla içiçe olmamı nasip etti hamdolsun..derste 2. ve 4. sınıflarda dersteyken bazen hayal ediyorum şu çocuk benim olsaydı, şöyle severdim, ödevini yapardım, tüm sevgimi ona verirdim diye...kalbim hüzünle değil o anda sevinçle doluyor..
Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin

canım seni anlıyorum desem yalan olur ama herkesin yaşadığı birşey, kaçınılmaz bir duygusal fırtına..inşallah çabuk geçer.bedriye'nin dediğine göre 40 gün sonra tamamen geçiyor, 20. günden sonra da azalmaya başlıyor demişti..hiç bir şey için kendini suçlama..suçlamak daha zora sokar..çözümsüzleştirir canım benim...

küçük bir not: başına gelmeden konuşması kolay, bana da yazmak kolay, sıkıntıyı bir sen bilirsin tabiki..allahım sabır versin

kızlar saat 1:30 da gidecem dualarınızı esirgemeyin hepinizi çok seviyorum

canım sana yasinimi ve fetih suremi okudum zaten senin bu durumun olduğundan beri her duamda sen varsın..annemden babamdan önce senin adını söylüyorum
şimdi bunları ben sana dua ettim demek için yazmıyorum,kalbini ferah tut.. ben ve burdaki herkes seni dualarla doğuma yolladı diye yazıyorum..ruhun huzurla dolsun.

Cok sukur canim iyi gidiyor. Kan alindi bagisiklik durumuns bakilfi cocuk hasttaliklarina karsi bagisiklim yokmus sinirdaymis figer iki test yapildi onun sonucuna gore calisip calisamicam belli olcak. Sonuc bi hafta sonra cikacagi icin bi hafta izinliyim evdeyim canim . Sen nasilsin

canım hayırlısı olsun bakalım, belki evde olman daha iyi olacak...9 ay boyunca raporlu mu olacaksın? yoksa işten mi ayrılacaksın?
bende iyiyim canım evdeyim bugün..evi derledim topladım ,klasik bir pazar günü yaşıyorum.yarın bizimde okulda öğretmenler günü için kutlama tören falan olacak

Simdilik bir hafta evdeyim cuma sonuc cikinca calisamaz derseler eger ozaman 9 ay evdeyim ama calisiyormus gibi maasimi tam alacam doguma 6 hafta kalaya kadar. Calisabilirsemde devam edecem ise gitmeye. Benim korkum calisamazsam hareketsiz kalacam yoksa calismamak isimede gelir hamilelikte. Gayirlisi olsun bende gunde en az 1 saat yuruyus yaparim yeter dimi? Hamilelik yogasi yapsam??

Yani raporlu olacam. Yani yarin guel bir gun olcak. Pazar gunu cok bunaltici ya az once arkadas aradi esiyle gelmek istiyor aksam. Simdi ne hazirlasam diye tutustum:)). Yorma kendini seni gormeye gelcem diyor ama iste bizim kulturde varmi misafire birsey ikram etmemek:))) ne yapsam cabuk olan birsey acaba???

Ayşe canım benim yaaa ayy zekamiz durdu resmen seninde öğretmen ler gunun kat ve kat kutlu olsun kuşum. Hadi bakalım inşallah rapor sonuçları hayırlı cikar. Keske 9 ay rapor verseler hic düşünme hareketsiz kalmazsin. Sonucta ev işleri de epey yoruyor insani evde olunca akşam a kadar.

B.burcu canımmmmm seni çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…