- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.621
Bide ben ota bota ağlar oldum sinirlerim çok bozuk..bugece hep mama verdim bebeğe..emzirdiklerim yetmiyo göğüslerimi boşaltıyo hep..benim iştahım hiç yok hiç eskisi gibi değil..yemiyorum yiyemiyorum..hoşaf yapıyolar anca onlardan içiyorum..günde iki öğün yiyorum..oda haliyle yetmiyo..hurma yiyorum arada..göğüslerimde iyileşmedi daha..bu gece hep mama verdimya göğsümün yarası kapanmış gibi olmuş..daha ne deneyeceğimi bilmiyorum..sinirlerim çok bozuk..yasonun melissa çayı işe yararmı bilmiyorum...bi ara içmiştim..gerçi içtiğimde bir bardak..offffff ne bileyim yaa
kızlar saat 1:30 da gidecem dualarınızı esirgemeyin hepinizi çok seviyorum
İyi akşamlar kızlar inşallah herkes güzel bir hafta sonu geçiriyordur bende bugün banyo yaptım vucüt temizliği yaptım yarına hazırlık olsun diye çantamı hazırladım bilmiyorum bebeği nasıl alacaz evden sarmak için eşya götürmem lazım mı
Canim bebegin dogupta olurse yikanip cenaze namazi kiliniyor dogmadan olurse hic bir sey yapmadan gomuyorsun senin yanina bisey almana gerek yok hastane sarip veriyor.Birde sakin bebegini gorme bana gostermediler ama esim bakmisti her gordugu bebegi ona benzetiyordu yuzu gozunun onunden gitmiyormus ...
Hımm anladım canım ölü doğarsa bende bakmayı düşünmüyorum ama 1-2 saat yaşama şansı olursa bakmak geçiyor içinden ama şuam öyle yarın ki ruh Halim ne gösterir bilmiyorum zaman
Hayirli pazarlar
.
Zeynep ogretmenim ve Burcu ogretmenim ogretmenler gununuz kutlu olsun.
Burcu ve Zeynep öğretmenler gününüz kutlu olsun canlarım..
Burcu ve zeynep canlarim öğretmen ler gununz kutlu olsun. Nekadar guzel ve yuce bir mesleginiz var cok sanslisiniz canlarim.
.
Bu arada tüm örtmenlerimin örtmenler gününü kutlar ellerinden öperim:)))
Bide ben ota bota ağlar oldum sinirlerim çok bozuk..bugece hep mama verdim bebeğe..emzirdiklerim yetmiyo göğüslerimi boşaltıyo hep..benim iştahım hiç yok hiç eskisi gibi değil..yemiyorum yiyemiyorum..hoşaf yapıyolar anca onlardan içiyorum..günde iki öğün yiyorum..oda haliyle yetmiyo..hurma yiyorum arada..göğüslerimde iyileşmedi daha..bu gece hep mama verdimya göğsümün yarası kapanmış gibi olmuş..daha ne deneyeceğimi bilmiyorum..sinirlerim çok bozuk..yasonun melissa çayı işe yararmı bilmiyorum...bi ara içmiştim..gerçi içtiğimde bir bardak..offffff ne bileyim yaa
kızlar saat 1:30 da gidecem dualarınızı esirgemeyin hepinizi çok seviyorum
Kustum sadece burcu ve zeynep ogretmenmi var burda(((((((
Saka ysptiiiim) biliyoruum cqnim hepimiz burcunun guzel haberler bekliyoruz. Insaallah en kplay sekilde atlatir.
Cok sukur canim iyi gidiyor. Kan alindi bagisiklik durumuns bakilfi cocuk hasttaliklarina karsi bagisiklim yokmus sinirdaymis figer iki test yapildi onun sonucuna gore calisip calisamicam belli olcak. Sonuc bi hafta sonra cikacagi icin bi hafta izinliyim evdeyim canim . Sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?