- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.641
Simdilik bir hafta evdeyim cuma sonuc cikinca calisamaz derseler eger ozaman 9 ay evdeyim ama calisiyormus gibi maasimi tam alacam doguma 6 hafta kalaya kadar. Calisabilirsemde devam edecem ise gitmeye. Benim korkum calisamazsam hareketsiz kalacam yoksa calismamak isimede gelir hamilelikte. Gayirlisi olsun bende gunde en az 1 saat yuruyus yaparim yeter dimi? Hamilelik yogasi yapsam??
Yani raporlu olacam. Yani yarin guel bir gun olcak. Pazar gunu cok bunaltici ya az once arkadas aradi esiyle gelmek istiyor aksam. Simdi ne hazirlasam diye tutustum:)). Yorma kendini seni gormeye gelcem diyor ama iste bizim kulturde varmi misafire birsey ikram etmemek:))) ne yapsam cabuk olan birsey acaba???
Ayşe canım benim yaaa ayy zekamiz durdu resmen seninde öğretmen ler gunun kat ve kat kutlu olsun kuşum. Hadi bakalım inşallah rapor sonuçları hayırlı cikar. Keske 9 ay rapor verseler hic düşünme hareketsiz kalmazsin. Sonucta ev işleri de epey yoruyor insani evde olunca akşam a kadar.
B.burcu canımmmmm seni çok seviyorum
burcu zeynep ve ayşe öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlar
burcu'yu çok merak ediyorum ne zaman haber alırız acaba,inş çok kolay bi şekilde atlatır
betül 22 günlük oldu çok şükür. yani yarı kırkı çıktı diyorum kendimi avutuyorum :)) ayy balkondan bakıyorum insanlar dışarda yürüyor filan heves ediyorum, hayırlısı ile betüşümde büyüsede bizde çıksak dışarlara gezmeye diyorum.
selam merhaba !!!!!!
selam, hoşgeldin
Kızlar bişe sorucam bendebir haftadır ama yoğun olarak iki gündür siyah ve kahve akıntılar geliyo doktora gittiğimde söylemiştim oda kanama devam ediyo demisti ama arttı üstelik siyah siyah progesteron kullananlar bilir sanki onlar çıkıyo ama ben progesteron jeli bırakalı ay oldu nedendir acep yarın doktorumu arıyım diyorum yada evin yakininda doğum hast. Var onami gitsemki???
Kızlar bişe sorucam bendebir haftadır ama yoğun olarak iki gündür siyah ve kahve akıntılar geliyo doktora gittiğimde söylemiştim oda kanama devam ediyo demisti ama arttı üstelik siyah siyah progesteron kullananlar bilir sanki onlar çıkıyo ama ben progesteron jeli bırakalı ay oldu nedendir acep yarın doktorumu arıyım diyorum yada evin yakininda doğum hast. Var onami gitsemki???
canım benim Allah razı olsun, kuşum bende çok bekledim meleğimi çok doktorlara gittim, sakın pes etme, ağlaya ağlaya olsada herzaman git tedavi takip vs ne gerekiyorsa yaptır olurmu. bilmiyorum sorunun sıkıntın nedir ama sakın peşini bırakma. ben her doktordan dönerken ağlayarak dönerdim, psikolojim herşeyim çökük bir durumdaydım ama burda topikteki arkadaşlarımla dertleşip konuşup açılıyordum. inşallah senin minişinde en yakın zamanda gelir sana ceee derAllah analı babalı büyütsün canım senin yerinde olmak için nelerimi vermzdim bilemezsin !!!!! Allah bir ömür boyu ayırmasın seni evladından evladınla sınatmasın rabbim seni....
öğretmen arkadaşlarımızın bu özel günü kutlu olsun burcu ne yapptı acaba inş iyidir rabbim dayanma gücü versin elim ayağım titriyor onu düşününce yasemincim 22gü geçti demek bi ara aramıştım seni sen dönmeyince rahatsız etmek istemedim bende yaz gelsede bol bol gezsek diye bakıyorum bu arada kızlar aramıza yeni biri daha katılıyor ailemiz büyüyor kuzenim hamileymiş çok sevindik bayadır istiyolardı olmuyordu çok şükür rabbim verdi pkoluydu
Canımm sıkma canını benimkiside ilk yüksek çıkmıştı 100 lük yüklemede normall çıktı
Burcu canım benimm dün sana çok dualar ettim bugun saatini bilmediğimden tesbihime devam ederim.. inşAllah herşey çok kolaylıkla geçer gider.. ve gülün yazdıgı gibi sen 1 melek anasısın.. inşAllah o ahiret gününde Allah tan size şefaat isteyip dileyecek.. hep aklımdasın sen ya.. Allah gücünü sabrını arttırsın.. dualardasın..
Bircan benimde şeker testim yuksek cıkmıştı 165 çıkmıştı 1 hafta içinde rejim yapmadım ama tatlıyı vs azalttım ekmeğide abartılı yemedim diğer testi 3 kere yapıyorlar ya 1 saat arayla kan alıyorlar ya 2 tanesi normal çıkmıştı 3. değer yine fazla çıkmıştı ama doktor demişti ki 3 testten 2 tanesi yüksek çıkarsa gebelik şekeri var kabul edilir demişti.. ama ben şekerede çok düşkündüm.. canını sıkma sakın diğer testin güzel çıkar hayırlısıyla.. öptüm çk..
Duamnur Burcu Allah beraberinde olsun.. Rabbi Yesir çekiyoruz sana.. inşAllah hiçbirşey anlamadan geçer gider inşAllah.
diyet olayını şeker yükleme testine göre yapsaydın dunla konuştunmu canım bu testlerden önce az şkerli yemek uygun değil yanıltıcı olabilir sen normal beslen eski düzenindeki gibi yüklemede zaten çıkar ve mümkünse sabah saatlerinde git inş bişi çıkmayacaktır genelde tarama testlerinde yüksek çıkıyor yüklemede bişi çıkmıyorinşallah canlarım çok sağolun, bende diyete başladım ama ekmeğe dayanamıyorum yememeye çalışcam inşallah iyi çıkar son zamanlarda tahin pekmezi abartmıştım belki ondan yüksek çıkmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?