Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

betül 22 günlük oldu çok şükür. yani yarı kırkı çıktı diyorum kendimi avutuyorum :)) ayy balkondan bakıyorum insanlar dışarda yürüyor filan heves ediyorum, hayırlısı ile betüşümde büyüsede bizde çıksak dışarlara gezmeye diyorum.

burcu zeynep ve ayşe öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlar
burcu'yu çok merak ediyorum ne zaman haber alırız acaba,inş çok kolay bi şekilde atlatır

evet kuzum hakkında hayırlısı olsun, evde kalırsan ve doktorun izin verirse yoga ve yürüş yaparsın, biliyorsun ki her hamileliğe yürüyüş falan iyi gelmiyor
ya ayşem boşver bir çay koy yeter, sen hamilesin,varsa birde cerez çıkar çayın yanına tamam, sen artık torpillsin bebeğem..içine sinmezse bir kek tamamdır , haydi çok öptüm seni

bende seni çooooooooooooook seviyorum canım
yaso şu hamilelik takvimini kaldır, yoksa ben kaldırıcam :) betül görmesin kızar valla,
melisa çayıyla ran nasıl? betül'ün gece uykuları iyi mi inşallah maşallah?

burcu zeynep ve ayşe öğretmenler gününüz kutlu olsun kızlar
burcu'yu çok merak ediyorum ne zaman haber alırız acaba,inş çok kolay bi şekilde atlatır

çok sağol tubam
inan ki bende çok merak ediyorum ,bugün 10 kere topiğe girdim çıktım gelir mi diye, bende numarası var, ama nasıl arıcam bilmyorum daha önce hast yatarken aradım ama şimdi daha farklı durum, arayıp ne dicem nasıl konuşucam bilmiyorum, 1,5 ta doğum olacaktı, sonrasında ne yaşandı,şimdi nerdeler, gelmezse eğer yarın akşam ararım

Allah analı babalı büyütsün canım senin yerinde olmak için nelerimi vermzdim bilemezsin !!!!! Allah bir ömür boyu ayırmasın seni evladından evladınla sınatmasın rabbim seni....

Kızlar bişe sorucam bendebir haftadır ama yoğun olarak iki gündür siyah ve kahve akıntılar geliyo doktora gittiğimde söylemiştim oda kanama devam ediyo demisti ama arttı üstelik siyah siyah progesteron kullananlar bilir sanki onlar çıkıyo ama ben progesteron jeli bırakalı ay oldu nedendir acep yarın doktorumu arıyım diyorum yada evin yakininda doğum hast. Var onami gitsemki???

öğretmen arkadaşlarımızın bu özel günü kutlu olsun burcu ne yapptı acaba inş iyidir rabbim dayanma gücü versin elim ayağım titriyor onu düşününce yasemincim 22gü geçti demek bi ara aramıştım seni sen dönmeyince rahatsız etmek istemedim bende yaz gelsede bol bol gezsek diye bakıyorum bu arada kızlar aramıza yeni biri daha katılıyor ailemiz büyüyor kuzenim hamileymiş çok sevindik bayadır istiyolardı olmuyordu çok şükür rabbim verdi pkoluydu

ben progestan jel kullanmadım ama kahve akıntı eskimiş kanama belirtisi tabi sen yine druna sor aklında soru işateti kalmasın

dualarınızı okudum allah kabul etsin yüreğinizden geçen ne varsa rabbim öünüze çıkarsın canlarım öpüldünüz

Kahve veya siyah olması eski bir kanamdır korkma ama yinede her ihtimale katşı doktora git canım tedbir amaçlı

Allah analı babalı büyütsün canım senin yerinde olmak için nelerimi vermzdim bilemezsin !!!!! Allah bir ömür boyu ayırmasın seni evladından evladınla sınatmasın rabbim seni....
canım benim Allah razı olsun, kuşum bende çok bekledim meleğimi çok doktorlara gittim, sakın pes etme, ağlaya ağlaya olsada herzaman git tedavi takip vs ne gerekiyorsa yaptır olurmu. bilmiyorum sorunun sıkıntın nedir ama sakın peşini bırakma. ben her doktordan dönerken ağlayarak dönerdim, psikolojim herşeyim çökük bir durumdaydım ama burda topikteki arkadaşlarımla dertleşip konuşup açılıyordum. inşallah senin minişinde en yakın zamanda gelir sana ceee der

ayyyy sündüz ben bir salağım yaaa evet evet sen beni aramıştın cevapsız aramanı gördüm o gün betüş ile boğuşuyordum sürekli ağlıyordu hep emmek istiyordu vs vs kafayı yemiş durumdaydım. sonrada seni aramayı unuttum dur yarın betüşü bi uyuttuğumda arıycam seni inşallah uzun uzun konuşuruz inşallah. ayyy nasıl unuttum tüh olsun bana :) kuzeninin bebeğide hayırlı olsun inşallah canım çok sevindim. darısı tüm isteyenlerin başına acien inşallah hayırlısıyla.

b.burcu canımbetüşün bir günü bir gününü tutmuyor, bir gün güzel uyuyor ertesi gün bi bakmışsın çok farklı... ama çok şükür gün ve gün alışıyoruz birbirimize hamdolsun.

aslıcım canım kahverengi veya siyah gibi ise gelen akıntı kızların dediği gibi daha önceki bir kanamanın içerde kalan kalıntılarıdır büyük ihtimalle korkma canım. tabiki dr a danış ki için rahat etsin.

Canımm sıkma canını benimkiside ilk yüksek çıkmıştı 100 lük yüklemede normall çıktı

inşallah canlarım çok sağolun, bende diyete başladım ama ekmeğe dayanamıyorum yememeye çalışcam inşallah iyi çıkar son zamanlarda tahin pekmezi abartmıştım belki ondan yüksek çıkmıştır

burcu ne yaptı acaba inşallah çok kolay olmuştur Rabbim sabır versin. dün gece ben ve annem fetih suresini okuduk,Allah burcunun kalbini feraha çıkarsın en yakın ve hayırlı zamanda bu acısını unutturup yeni mucizeler göndersin amin

diyet olayını şeker yükleme testine göre yapsaydın dunla konuştunmu canım bu testlerden önce az şkerli yemek uygun değil yanıltıcı olabilir sen normal beslen eski düzenindeki gibi yüklemede zaten çıkar ve mümkünse sabah saatlerinde git inş bişi çıkmayacaktır genelde tarama testlerinde yüksek çıkıyor yüklemede bişi çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…