- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.661
diyet olayını şeker yükleme testine göre yapsaydın dunla konuştunmu canım bu testlerden önce az şkerli yemek uygun değil yanıltıcı olabilir sen normal beslen eski düzenindeki gibi yüklemede zaten çıkar ve mümkünse sabah saatlerinde git inş bişi çıkmayacaktır genelde tarama testlerinde yüksek çıkıyor yüklemede bişi çıkmıyor
bende Burcu'ya hiç moral veremedim..kapattıktan sonra çok kızdım kendime...mal gibi konuştum
Burcum ne zaman topiğe gelir bilmiyorum ,diğer ayrıntıları kendisi yazar
Allahım sabrını artırsın inş. Saglıklısından sıhhatlisinden vede ömürlüsünden tekrar nasip etsin inş.Burcu'yla konuştum
az önce beni aradı..3 saat sancı cekmiş, doğum kolay olmuş, ne kötü ki bebek ölü doğmuş, görmemiş bebeğini,şimdi hastanedeymiş, ateşlenmiş biraz,yarın sabah çıkacakmış..dualar için hepinize çok teşekkür ediyor
işte bu kadar..mal gibiyim şuan..
Burcumun sesi sakindi..melek gibi
bende Burcu'ya hiç moral veremedim..kapattıktan sonra çok kızdım kendime...mal gibi konuştum
Burcu canim suanda operasyondasin tefriciye okuyorum sana. ALLAHIM inşallah cok kolay ve saglikli gecer. Hep aklimdasin ve duamdasin.
Buketim gelelim sana. Banada oldu o aglama krizi 1 gun boyunca herşeye agladim. Ama herseye yani sacma sapan. Esim ertesi gün bana agladigim seyleri saydi varya gülmekten yerlere yattik o derece saçma. O gunun akşam i melisa cayimi ictim ve cok şükür o iyi geldi normal insan a dondum.
Ayrica o gobekteki cizgi bendede gecmedi ve 6. Aya kadar gecmiyormus galiba dert etme sonra geciyomus.
Geceleri bende mama veriyorum 60 cc. Gunduz ise her istedikce emziriyoum ama inşallah sut geliyordur cunku sık sık emmek istiyor belliki tam doyurucu degil ama napim eme eme gelir diyorlar
canım seni anlıyorum desem yalan olur ama herkesin yaşadığı birşey, kaçınılmaz bir duygusal fırtına..inşallah çabuk geçer.bedriye'nin dediğine göre 40 gün sonra tamamen geçiyor, 20. günden sonra da azalmaya başlıyor demişti..hiç bir şey için kendini suçlama..suçlamak daha zora sokar..çözümsüzleştirir canım benim...
küçük bir not: başına gelmeden konuşması kolay, bana da yazmak kolay, sıkıntıyı bir sen bilirsin tabiki..allahım sabır versin
burcu dan haber yok sanırım, inşallah iyidir Yarabbim hep aklımdaydı..
kızlar ya elifi akşamları susturamıyoruz bu gece kvlere gittik bi başladı ağlamaya gaz sancısı yine ne ağladı gözyaşlarıyla inanın butun tadım kaçtı resmen.. ter boşalttım her akşam 4,5den sonra başlıyoruz ne yapıcagımı bilemiyorum Allah herkese bizim kızımıza da şifa versin inşallah..
buket ameliyat yeri kabuk bağlıyor sonra yer yer kanlı kabuk oluyor içten kalem gibi şişiyor sertleşiyor hücreler birleşirken öyle oluyormş üşütmemen gerekiyor irin akmasın diye ağır hele hiç kaldırma, benim hala yer yer kabuk bağlamış durumda bazen acıda olabilir ilk başlarda o zaman minoset iyi geliyor..
ağlamalar içinde ben üzerine elifin işitme testinin olumsuz çıkmasıda eklenince bi anda sinir patlamaları yaşıyordum ben çok zorlandım 40ı çıkana dek ama zamanla azalarak geçiyor ağlamalar.. herşeye alışana kadar suruyor ama ben 20si çıkana dek hepten çıldırmış gibiydim yaso çok daha erken toparladı sen inşallah daha daha erken toparlarsın.. benim bebek mevlidi okuttuk ya asıl rahatlamam o zaman oldu çok hissettim.. dualarla ilerleyeceğiz..
yarın Allah kısmet ederse elif le tek kalacağız inşallah genzine süt kaçmaz ve akşam eşimle annem gelicekler umarım erkencene gelirler Elif ağlarken tek başına onu zapdedebilirim.. bide kızlar ya diyorlardı ki 40 ı çıkınca durulur dediler inanın daha fena oldu sanki Allah herkese banada yardım etsin inşallah..
bu yazıyı yayınladığımda inşallah burcu dan hayırlı bi haber almış oluruz..
diyet olayını şeker yükleme testine göre yapsaydın dunla konuştunmu canım bu testlerden önce az şkerli yemek uygun değil yanıltıcı olabilir sen normal beslen eski düzenindeki gibi yüklemede zaten çıkar ve mümkünse sabah saatlerinde git inş bişi çıkmayacaktır genelde tarama testlerinde yüksek çıkıyor yüklemede bişi çıkmıyor
sündüzüm ve bedişim inşallah dediğniz gibi olur yüklemede normal çıkar beslenme konusunda da aklım karıştı dr öyle söyledi ben bir dikkat edeyim şimdi yine yüksek çıkarsa uymadım diye demeyeyim. öpüyorum ikinizide.benim yüksek çıkınca bende korkudan hiçbirşey yiyememiştim dolayısıyla rejim yapmış olmuştum doktorda bana hiç dikkat et falan dmemişti diğer test normal çıkınca dra dedim ben diyet yapmış gibi oldum dedim önemli değil ki dedi zaten diyet yaptıracağız dikkat edersen yemene demek ki normal oluyor şekerin onu görmüş oldun dedi.. ama ben normal yedim sonrasında bide mesela 170 çıktı onu sana bırakıyorlar ki diyorum ya ben yedim ama mesela 200 çıktı o zman sana bırakmıyorlar direk diyet listesi veriyorlar.. benc bircan nın da normal çıkacaktır..inşallah..
Burcu'yla konuştum
az önce beni aradı..3 saat sancı cekmiş, doğum kolay olmuş, ne kötü ki bebek ölü doğmuş, görmemiş bebeğini,şimdi hastanedeymiş, ateşlenmiş biraz,yarın sabah çıkacakmış..dualar için hepinize çok teşekkür ediyor
Canim arkadaslarim onca vefasizligima ragmen beni unutmamis dun ogretmenler gunumu kutlamissiniz.cook tesekkur ederim gonlu guzel dostlarim.
Buara o kadar yogunumki birak yorum yazmayi okumaya firsat bulamiyorum.evi tasiyoruz.okulda yogun.bide programlar falan var....dr isleride karisti.bu ay tedaviye baslayacaktik erteledi dr.ilaclar igneler bosa gitti :-(
BURCU Canim ne denir bilmiyorum.kizlar cok guzel seyler yazmislar,soylenecek soz kalmamis.Rabbim den sabir ve sihat diliyorum senin icin.gonlune elem vermesin,acini tez zamanda hafifletsin insallah.elimizden ancak dua etmek geliyor.....
Hepinize selam arkadaşlar lütfen bana bu konu hakkında bilgi verip yardımcı olur musunuz ? Hamilelik belirtilerinizde yada hamıle odugunuzu öğrenmeden önce yumurtalıklarınızda böyle yara gibi bir acıma yada ağrı hissettiniz mi hiç bilgilerinize ihtiyacım var ...Şimdiden teşekkürler ...
Burcu'yla konuştum
hoşgeldin ben kasık ağrısı hissetmiştim ama yara gibi değildi adet belirtisinin aynını yaşadım göğsümde ağrı hassasiyet ve kasık ağrısı vardı adet olcam sanmıştım
öncelikle burcuya bir kaç bişey söyeyerek başlamak istiyorum ama ne diyeceğimi bilmiyorum..acılar paylaşıldıça azalır sevinçle paylaşıldıkça çoğalırmış..acını üzüntünü paylaşıyorum..
ay yaso göbeğim çok çirkin yaa..kapkara bişey oldu heryeri yırtık bide yetmezmiş gibi tüylü..yağları sürüdk dürdük bari bi işe yarasaydı:))
bu arada benim kızımda sık emiyo..saat başı uyanıyo ..ben gecede gündüzde mama veriyorum..iştahım yerlerde..hiç bişey yemek gelmiyo içimden öyle oluncada sanırım süt yetmiyo..bu seferde sütüm yok diye ağlamaya başlıyorum..geceleyinde gık dese gözümü açıyorum..uyku haram anlayacağın..şapırtısına nefes almasına bile uyanıyorum...düzene girmesini bekliyorum..ilaçlarda iştahsızlık yapar diyolar..kan hapı içiyodum 3 gündür içmiyorum ama antibiyotik mecburen devam ediyorum..
inşallah başına gelsinde gör gününü:))))
canım sağol yazdıkların içimi rahatlattı..dediğin gibi hem kabuklu hemde orası çok sert...bu arada elif göbek masajı yapıyomusun..bide ben kimyon yağıyla ovmak gerektiğini okumuştum..kimyon gaz alıyo biliyosun..bebeğin karnınıda ovunca iyi geliyomuş..
benbuket süt için bende öyle pek bişey yiyemiyorum ama bulgur pilavı, kuru soğan süt yapıyormuş.. ben kuru incir, nutella, helva yiyorum ve humana çayı alıyorum bunlar süt arttırıyor eşime bi arkadaşı demiş ki Hindistan cevizi çok süt yapıyor demiş.. dr bana kan hapı ve vıtamın içmeye devam et dedi ben bıraktım içmedim hiç nedense.. elife bugun bildiğimiz butun yağları alıcaz netde gaz için masajlar var onları izleyeceğim.. inşallah bişeyler yapabiliriz çocuk çok fena oluyor yoksa.. kimyon yağını bilmiyorum ama ben kimyonu günde 1 kez içiyordum ama kolik bebek sahipleri her yemekten sonra içtiklerini yazmışlar bend 3 kez içiceğim şifa niyetine..
humana çayını al bence çok etkili süte.. hatta 200 gr kutularda ilk kutu bende ishal yapmıştı ara verdim tekrar içince faydasını gördüm imdi 3 kutu birden aldım normalde bırım fıyatı 22 tl n11 de 15 tl..çocuklarla ilgili bezler vs netde cok daha uygun fiyata.. biz netden alıyoruz..
burcummm duamnur seni aramış.. sen onu teselli edemesende o seni çok hissetmiştir zaten, burcunun doğumu gerçekleşmiş tam bir melek annesi olmş, çok doldu yüreğim gözlerim Allah bundan sonra hep güldürsün yüzünüzü inşAllah
buket bu arada göbekteki çizgi tüyler çatlaklar duruyor benimde daha.. ama baktım da tüyler azalmış gibi.. ameliyat izin bellki biraz daha sertleşebilir korkma sakın, benim resmen içinde kalem varmış gibi oldu ama geçiyor sonra..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?