Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

o bandaj çıkmıyor :)), kalıyor öyle.. ben artık hep tenimde bu pis iz kalıcak heralde demiştim ovdum sıcak suyla yok.. alkolle çıkıyor dediler denemedim ama 40 ta çıkmıştı.. 40 günde var bi keramet :) kızımın amcası aradı doktora götürün çocuğu öyle bi ağlama yok diyor çok üzülmüşler akşam her akşam katlanıyoruz biz hem elifin ağlamalarına elifimde aynı acıya.. ama doktorlar yapılıcak bişey yok oyalayacaksınız diyorlar.. Allah kimseye kolik bebek vermesin.. gazsız bebişleriniz olsun hepiniz benim kızıma da şifa versin inşallah..

Merhaba kızlar burcu adaşım bîlgi vermiş sağolsun dün gecede görüştük Allah hepinîzden razı olsun dualarınızı hissettim çok kötü bir doğum geçirdim sancı anında 2 kere bayıldım doktorlar baktı hayatım tehlikeye girîyor 3 cm açıklıkla doğuma aldılar bebek makat üstüne geliyordu ilk kolay çıktı sonra bebek çenesiyle Rahmime sıkıştı 1 saat masada çıkarmaya çalıştılar tabi o arada soğuktan üşüttüm ateşler içinde sabaha kadar yattım şimdi çok şükür îyiyim Rabb'ime şükürler olsun bu kadarla atlattık bebeğimi de gördüm boğulduğu için simsiyahtı eşim diyor ama çok güzeldi

burcu canım benimm çok zor geçmiş ama geçti çok şükür.. sana çok daha fazla teselli vermek isterdim ama kelimeler az geliyor, bişeyler yapalım dua okuyalım tefriciye okuyalım sağlıklı gebelikler olsun diye ne istersen yapalım, i Allah sana herşeyi unutturacak buyuk mutluluklar yasattsın inşallah.. sen çok güçlü inançlısın Allah size çok buyuk mükâfatlar vericek inşAllah

Canımsın burcu dicek bişe bulamıyorum seni seviyoruz kuzum benim melek annesisin artık

Canım benim Rabbim sana bunları unuttursun diyecek söz yok kelimeler bitiyor ama buradan senin gücünü sabrını alabiliyorum hissediyorum. Bazı şeyler yaşanması gerekiyor ve yaşanıyor hayatta. Rabbim sabrımızı tevekkülümüzü yitirmemize izin vermesin.

Canım benim... yaşadıkların o kadar zor ki... Allah bir daha yaşatmasın. Çok şükür atlattın inşallah acısı da geçecek

Canım ne yazacağımı bilmiyorum... Rabbim güç kuvvet versin sana bu günleri unutturacak mutluluklar yaşatsın hep dualarimdasin aklımdasın Allah yardımcın olsun canım bol sabırlar...

ah kuzum Allah sana sabır versin..melek annesi oldun..

Canlarım çok sağolun destekleriniz için înşallah Rabbim hepinîzin gönlündekini muradı nasip eder sizleri tanıdığım için çok mutluyum yanınızda olmak mutluluk veriyor Rabbim çok büyük insana öyle sabır veriyor ki acını unutuyorsun çok şükür Rabbim bîzlei yalnız bırakmıyor ben eve geldiğimde çok korkuyordum o boşluklanasıl başa çıkarım diye çok şükür Rabbim yanımda sabrın veriyor

ah canım arkadaşım yaa kusura bakma noolur yanında olamadım son gecede senle konuşurken kızım ağladı çıkmak zorunda kaldım şimdi sana ne denir ne söylenir bilmiyorum ama sabrına hayran oldum sen ne güzel ne kocamannnnnnn yürekli bir insansın böyle önünde eğilmek lazım gerçekten okudukça yazdıklarını ağlamamak için hala bile zor tutuyorum kendimi güzel meleğin öbür tarafta en güzel şefaatcin olsun inş....

BUKETTT canım ya tam yaziim diyorum bir türlü fırsat bulamadım tatlım benim kardeşim gıda mühendisliği okuyo kompostolarını şel
kersiz içebilirsin şeker değil susayıp içtiğin su süt yapıyomuş bide sezeryandan olabilir iştahsızlığın daha tam oturmadı demekki miden yoksa her emzirmek en az 70 kalori götürüyor vücudtan oda acayip acıktırıyor insanı bide o siyah çizgi bende hala var kuzucum 4 aylık oldu ne zaman geçiyyy bende bilmiyorum ama geç kayboluyo sanırım:26:

BURCUMMM ZEYNEBİMMM SİZİNDE GEÇMİŞ ÖRTMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN BU ARADA ZEYNEPÇİM NASILSIN HİÇDENK GELEMİYORUZ KIZ ÖZLEDİM SENİ VALLA

tatlım gaz giderici damlaları denedin mi
bide üzüm hoşafı, süt, fasulye falan bu tür şeyleri hiç yeme ben daha yeni yeni yemeye başlıyorum inş çabucak geçer

ahhh canım çok geçmiş olsun ne denirki şimdi ellrim titriyor yazamıyorum rabbim çok sabırlar versin bu meleğinin yerine iki melek göndersin sana daha fazla bişey yazamıyorum kusura bakma çok üzgünüm yanındaymışım gibi sana sevgiyle sarılıyorum umarım hissediyorsundur

Valla herkes dertli bu aralar. Ben de öyle. kanamam hala bitmedi az az geliyor gün içinde bir pedi doldurmuyor ama tabi süreli değiştirmek zorundayım ve çok sıkıldım önce regl oldum zaten o bitti hemen histereskopi yapıldı yine kanama. Bi bitseydi hayırlısııyla yarında bitmezse dr arıcam 1 hafta sürer demişti. Yarın bir hafta dolacak. Vücudumda kan kalmadı kuru siyah üzüm aldı eşim ama yemiyorum ki. Dualara hiç başlayamadım zaten. Ona da üzülüyorum ama kanama devam ederse ben not alıcam okucam yani mutlaka

Burcum Rabbim sana guc kuvvet versin .Ne soylesek ne desek acini dindiremeyiz sabrinin mukafatini Rabbim kat kat versin sana...

K.BURCU ya tatlım sormaya dilim varmıyo umarım incitmiyorumdur seni ama naaptınız küçük meleğini aldınız mı hastaneden
Canım yok üzülmüyorum sor bebeği almadık perşembe günleri toplu defin yapıyorlarmış hastane yapacak eşimin de psikolojîsi çok kötüydü aileler bırakmadı yeterînce üzgünsünüz birde mezar işlemler sizi mahveder dediler

k.Burcu canım benim çok şükür sağ salim çıkmışsın doğumdan canım benim Allahım seni melekler gibi günahlarını affetmiştir inşallah. sabrını kat ve kat artırsın, sana dünya ve ahiretteki nimetlerinin en güzelleri ile ödüllendirsin inşallah bu sabrının karşılığında canım arkadaşım.

Bedriyecim Allah yardımcın olsun yaa kolik çok zor bişey rabbim hepimize yardım etsin inşallah. bizim bebek doktoru agulin diye bir şurup vermişti hep onu içiriyorum bitkisel. birde burnu için damla verdiler dimi, onuda ihmal etmemek gerekiyormuş, ben dedim burnuna bakıyorum temiz olduğu için damlatmıyorum demiştim olurmu öyle şey günde 3 kere damlat genzi kurur dedi. ay bide bazen sümükleri çıkıyor çekiyorum o sümük çekme aletiyle birlikte Allahım yarabbim yaa sümüklerini yiycem :))

Buket ayyy benimde göbeğim çok çok çok kötü bir görüntüde. ben şöyle tarif ediyorum o görüntüyü " sönmüş balon gibi" yani buruşuk, kara, çatlak olan yerler yarık yarık görünüyor, tüylü hemde uzun uzun tüyler çok tipsiz yaa ((( ben korse takıyorum hemde görmüyorum bu vesile ile morlim bozulmuyor :) bende geceleri mama veriyorum bari çocuk doysunda uyusun diye. bide aşure yiyorum süt yapıyormuş, ama içideki nohut ve fasulyeleri ayırıyorum. benim kızımda çok gazlı, bide afedersin osurduğu zaman kokuyor şaşırıyorum buna. üşütüyormu acaba desem imkanı yok ev gayet sıcak gece gündüz.

yasemincim biraz iniyo ama o kalıyo ya malesef normsl doğumda olsa benimde kıllar çok uzundu ama şimdi renkleri açıldı gitti badem yağının d vitaminlisini kullan tavsiye ederim e vitamini tüyleri besliyo
tatlışım bide kokuyo ya bu koku bu çocuktan nasıl çıkıyo diyosun ama öyle bide ek gıdaya başladımı daha kötü kokuyo diyolar o zaman naapcaz bilmem
hmm anladım canım doğru söylemişler zor iş bende sormaya çekindim ama üzülüyordur tabi kolay değil ama olur canımcım ya daha ne güzel bebişleriniz olur inş cennetteki kuzucuğunda korur kollar onları inş

canım benim çok geçmiş olsun çektiğin acılar günahlarına kefaret olsun şimdi tertemiz günahsızsın,Allah'ım hayırlı zamanda sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş.

senin günün kaç gün gecti canım? kasık ağrısı olur ama bende yumurtlama dönemlerimde ,yumurtalıklarımda ağrı olur sadece böyle yara gibi,bilirim ki yumurtlamam olacak..haydi inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…