- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.681
ben
de havuç yiyorum hoşaf içiyorum..öylr çaylar maylar çok içemiyorum biliyosun..bulgur süt yapıyo ama gaz da yapıyomuş bediş..dikkat et yani..bulguru sonraya bırak istersennn
ay çok çirkin benim göbek yaa..bide bandaj yapıştırdılarya onların yapışkanları bile tam çıkmadı..onlarda köü görünyo..bide benim önceki ameliyatın yerleri gerilmiş sonra gevşemiş..pörsümüş gibi duruyo..bakalım ne olur..
Merhaba kızlar burcu adaşım bîlgi vermiş sağolsun dün gecede görüştük Allah hepinîzden razı olsun dualarınızı hissettim çok kötü bir doğum geçirdim sancı anında 2 kere bayıldım doktorlar baktı hayatım tehlikeye girîyor 3 cm açıklıkla doğuma aldılar bebek makat üstüne geliyordu ilk kolay çıktı sonra bebek çenesiyle Rahmime sıkıştı 1 saat masada çıkarmaya çalıştılar tabi o arada soğuktan üşüttüm ateşler içinde sabaha kadar yattım şimdi çok şükür îyiyim Rabb'ime şükürler olsun bu kadarla atlattık bebeğimi de gördüm boğulduğu için simsiyahtı eşim diyor ama çok güzeldi
Merhaba kızlar burcu adaşım bîlgi vermiş sağolsun dün gecede görüştük Allah hepinîzden razı olsun dualarınızı hissettim çok kötü bir doğum geçirdim sancı anında 2 kere bayıldım doktorlar baktı hayatım tehlikeye girîyor 3 cm açıklıkla doğuma aldılar bebek makat üstüne geliyordu ilk kolay çıktı sonra bebek çenesiyle Rahmime sıkıştı 1 saat masada çıkarmaya çalıştılar tabi o arada soğuktan üşüttüm ateşler içinde sabaha kadar yattım şimdi çok şükür îyiyim Rabb'ime şükürler olsun bu kadarla atlattık bebeğimi de gördüm boğulduğu için simsiyahtı eşim diyor ama çok güzeldi
Canım benim... yaşadıkların o kadar zor ki... Allah bir daha yaşatmasın. Çok şükür atlattın inşallah acısı da geçecekMerhaba kızlar burcu adaşım bîlgi vermiş sağolsun dün gecede görüştük Allah hepinîzden razı olsun dualarınızı hissettim çok kötü bir doğum geçirdim sancı anında 2 kere bayıldım doktorlar baktı hayatım tehlikeye girîyor 3 cm açıklıkla doğuma aldılar bebek makat üstüne geliyordu ilk kolay çıktı sonra bebek çenesiyle Rahmime sıkıştı 1 saat masada çıkarmaya çalıştılar tabi o arada soğuktan üşüttüm ateşler içinde sabaha kadar yattım şimdi çok şükür îyiyim Rabb'ime şükürler olsun bu kadarla atlattık bebeğimi de gördüm boğulduğu için simsiyahtı eşim diyor ama çok güzeldi
ah kuzum Allah sana sabır versin..melek annesi oldun..Merhaba kızlar burcu adaşım bîlgi vermiş sağolsun dün gecede görüştük Allah hepinîzden razı olsun dualarınızı hissettim çok kötü bir doğum geçirdim sancı anında 2 kere bayıldım doktorlar baktı hayatım tehlikeye girîyor 3 cm açıklıkla doğuma aldılar bebek makat üstüne geliyordu ilk kolay çıktı sonra bebek çenesiyle Rahmime sıkıştı 1 saat masada çıkarmaya çalıştılar tabi o arada soğuktan üşüttüm ateşler içinde sabaha kadar yattım şimdi çok şükür îyiyim Rabb'ime şükürler olsun bu kadarla atlattık bebeğimi de gördüm boğulduğu için simsiyahtı eşim diyor ama çok güzeldi
o bandaj çıkmıyor :)), kalıyor öyle.. ben artık hep tenimde bu pis iz kalıcak heralde demiştim ovdum sıcak suyla yok.. alkolle çıkıyor dediler denemedim ama 40 ta çıkmıştı.. 40 günde var bi keramet :) kızımın amcası aradı doktora götürün çocuğu öyle bi ağlama yok diyor çok üzülmüşler akşam her akşam katlanıyoruz biz hem elifin ağlamalarına elifimde aynı acıya.. ama doktorlar yapılıcak bişey yok oyalayacaksınız diyorlar.. Allah kimseye kolik bebek vermesin.. gazsız bebişleriniz olsun hepiniz benim kızıma da şifa versin inşallah..
ahhh canım çok geçmiş olsun ne denirki şimdi ellrim titriyor yazamıyorum rabbim çok sabırlar versin bu meleğinin yerine iki melek göndersin sana daha fazla bişey yazamıyorum kusura bakma çok üzgünüm yanındaymışım gibi sana sevgiyle sarılıyorum umarım hissediyorsundurCanlarım çok sağolun destekleriniz için înşallah Rabbim hepinîzin gönlündekini muradı nasip eder sizleri tanıdığım için çok mutluyum yanınızda olmak mutluluk veriyor Rabbim çok büyük insana öyle sabır veriyor ki acını unutuyorsun çok şükür Rabbim bîzlei yalnız bırakmıyor ben eve geldiğimde çok korkuyordum o boşluklanasıl başa çıkarım diye çok şükür Rabbim yanımda sabrın veriyor
Canım yok üzülmüyorum sor bebeği almadık perşembe günleri toplu defin yapıyorlarmış hastane yapacak eşimin de psikolojîsi çok kötüydü aileler bırakmadı yeterînce üzgünsünüz birde mezar işlemler sizi mahveder dedilerK.BURCU ya tatlım sormaya dilim varmıyo umarım incitmiyorumdur seni ama naaptınız küçük meleğini aldınız mı hastaneden
k.Burcu canım benim çok şükür sağ salim çıkmışsın doğumdan canım benim Allahım seni melekler gibi günahlarını affetmiştir inşallah. sabrını kat ve kat artırsın, sana dünya ve ahiretteki nimetlerinin en güzelleri ile ödüllendirsin inşallah bu sabrının karşılığında canım arkadaşım.
Bedriyecim Allah yardımcın olsun yaa kolik çok zor bişey rabbim hepimize yardım etsin inşallah. bizim bebek doktoru agulin diye bir şurup vermişti hep onu içiriyorum bitkisel. birde burnu için damla verdiler dimi, onuda ihmal etmemek gerekiyormuş, ben dedim burnuna bakıyorum temiz olduğu için damlatmıyorum demiştim olurmu öyle şey günde 3 kere damlat genzi kurur dedi. ay bide bazen sümükleri çıkıyor çekiyorum o sümük çekme aletiyle birlikte Allahım yarabbim yaa sümüklerini yiycem :))
Buket ayyy benimde göbeğim çok çok çok kötü bir görüntüde. ben şöyle tarif ediyorum o görüntüyü " sönmüş balon gibi" yani buruşuk, kara, çatlak olan yerler yarık yarık görünüyor, tüylü hemde uzun uzun tüyler çok tipsiz yaa((( ben korse takıyorum hemde görmüyorum bu vesile ile morlim bozulmuyor :) bende geceleri mama veriyorum bari çocuk doysunda uyusun diye. bide aşure yiyorum süt yapıyormuş, ama içideki nohut ve fasulyeleri ayırıyorum. benim kızımda çok gazlı, bide afedersin osurduğu zaman kokuyor şaşırıyorum buna. üşütüyormu acaba desem imkanı yok ev gayet sıcak gece gündüz.
hmm anladım canım doğru söylemişler zor iş bende sormaya çekindim ama üzülüyordur tabi kolay değil ama olur canımcım ya daha ne güzel bebişleriniz olur inş cennetteki kuzucuğunda korur kollar onları inşCanım yok üzülmüyorum sor bebeği almadık perşembe günleri toplu defin yapıyorlarmış hastane yapacak eşimin de psikolojîsi çok kötüydü aileler bırakmadı yeterînce üzgünsünüz birde mezar işlemler sizi mahveder dediler
Hepinize selam arkadaşlar lütfen bana bu konu hakkında bilgi verip yardımcı olur musunuz ? Hamilelik belirtilerinizde yada hamıle odugunuzu öğrenmeden önce yumurtalıklarınızda böyle yara gibi bir acıma yada ağrı hissettiniz mi hiç bilgilerinize ihtiyacım var ...Şimdiden teşekkürler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?