Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

vay be çok ilginç ama mantıklı geldi bana,,bence bir dene sedoş

Ohoo topik iyice boş ksldı özlem nerde kaç gündür kızlar ya benim gögüsümün kenarı kahverengi olan yerde bi beze oluştu daha öncede olmuştu moraliöm bozuldu inş geçer bi laç güne yoksa doktora gidicem hoş kontrolümüm üstünden 1 yıl geçmedi ultrasonda bastırıyo iyice dogumu tetikler die korkuyorum açıkcası

Nar tanesi canım evet çeiştli şekiller deneniyor benimde denediğim oldu baika bir arkadaşım da farklı bir şekilde kalmıştı onunda rahmi öyleydi ilişki poziyonu olarak ama bende olmadı yani. Zaten artık tedaviye başlıyorum ilişkimiz maalesef olmaıcak çünkü dr histereskopi yaptığı gün ilişkiyi 15 gün yasakladı eh zaten o gün dolunca da şilacım bitecek belki regl olana kadar 3 günüm filan olur o arada olursa olur onda da zaten dr bana ilaç verdi yumurtlamam zaten olmayacak olmuş olsaydı bile süresi bitmiş olacaktı histereskopien dolayı ara verdiğimiz için. Tedaviye başlayınca da dr yasaklıyor ilişkiyi. O yüzden eğer bu tüpte olmazsa deneyebilrim de yumurtlama olmuyor ki bende işte yumurta büyüyor çatlamıyor tembel şey. Yoksa benim eşimin arkadaşı var kız 40 küsür yaşında geç evlendi eşimin arkadaşı da aynı yaşta. Kız kaç kere gebe kaldı normal yolla birşey yapmadan rahmi tersti onunda ama kan pıhtılaşması mı varmış ne düştü bebeği biri 3 aylıkken vefat etti yani olunca oluyor keşke tek sorunum o olsa. Doktorlar hiç önemsemiyordu onu bu dr da hiç üstüde bile durmadı ama rahim döndürme olayları yapılıyormuş eskiden acaba benim doktorda öyle bir müdahale etmiş midir bilmiyorum demedi birşey. Çizik attık dedi sadece. Bende tüp koyulunca yüz üstü mü yatsam acaba. Ama doktor hiç öle bişi demedi geçen sefer.

canım benim gözümde artık sen günahsız tertemiz bir insansın
iyi ki görmüşsün meleğini
bu kadar zor bir doğumdan sonra hamdolsun ki sen sağlıklısın hayattasın, rabbim seni annene babana ve eşine bağışladı hamdolsun
şimdi evde misin burcum? ağrın sızın var mı?

canım benim, bunun mutlaka bir çözümü olmalı
sen gaz için ne yapılması gerekiyorsa, masaj ,yağ, yemek falan hepsini dene, mutlaka birindenbiri işe yarar, bide ayaklarını sıcak tut, inşallah geçer inşallah

DİDEM canım benim dediklerini bende yemiyorum inanır mısın ben nerdeyse hiç bişey yemiyorum bi yemek yapıcaksam önce netde araştırıyorum gaz yapar mı diye.. ama yok gazı hep var..
YASEMİNN kolik bebek gerçekten çok zor bu akşam gözlerı kıpkırmızı oldu gözyaşlarıyla ağladı kıyamam ben ona ama baakalıyorum sancı içinde kıvranıyor dr gidicezde eşimde çok gec geliyor eve bu haftada böyle geç gelicek bide ne zaman geçer kızlar ya bilginiz var mı? biz kısmetse 50 günlük olduk 40ı da cıktı gecmedı

bedişim Rabbim sana kolaylık versin Elif'imede kolaylık versin onun içinde zor, ama ben ısrarla başka başka dr götürmeniz taraftarıyım, belki gazını çıkarması için bir ilaç verir ne bileyim başka bir şey yapar, sende Elif te perişan oldunuz valla, benim kuzenimde kolik bebekti, 40 çıktı çocuk normale döndü

canlarım ballarım çok teşekkür ediyorum, alıntı yapmayı ve teşekkür etmeyi unuttuğum varsa hakkını helal etsin,Rabbim hepinize hayırlı güzel ömürler nasip etsin inşallah

ASLI kahverengi lekelenmen vardı ne oldu canım? sabah gelince bir cevap yazarsın, işe başladın mı?

Burcum siz bebek için alışveriş yapmışmıydınız?evde eşyaları varmı?

( üzülmüyorum soruları rahatça sorabilirsiniz diye yazmışsın, ondan sordum, yoksa bir densizlik yapmak istemem canım )

BEDRİYE

canım kolik bebeklerdeki ağlamalar, 3. aydan sonra günde 1 saatte iner, sonrada gittikçe azalırmış
hatt çoğu zaman 3 aylık olunca kendiliğinden geçermiş

Son düzenleme:
BEDRİYE

kolik bebek annelerinin dikkatine

1. Annenin fazla miktarda inek sütü tüketmesi bebekte gaz sancısını şiddetlendiriyor. Gaz sancıları şiddetlendiyse anne en azından bir 1hafta boyunca süt ve süt ürünleri tüketmemeli.
2. Ayrıca anne, limon, turp, lahana, karnabahar, brokoli, çikolata ve soğan yememeli.
3. Aşırı kahve tüketimi ve sigara içilmesi de bebekte huzursuzluğa neden oluyor. Günde üç fincandan fazla kahve içmemeli.
4. Anne, turunçgiller, soya ve baharatlı yiyecekleriden uzak durmalıdır.
5.Anne sütü yerine mama ile beslenen bebeklerin (doktorunun onayı alınarak) mamasının değiştirilmesi de bebeği rahatlatabilir.
6. bebeği, bebek arabasında ya da bir salıncakta sürekli sallamak ve gezdirmek iyi gelirmiş
7. ağlama nöbetleri başladığında karnına ısıtılmış ılık havlu konulursa rahatlarmış
8. ve tabiki karına yapılan saat yönündeki masajlar çok iyi gelirmiş

bedriyeeeemmmm

kolik bebekleri sakinleştirmek için fön makinası sesi kullanılıyormuş, bir yerde daha duymuştum, fön makinası sesi bebeğin anne karnında duyduğu sesle aynıymış, bebek kendini anne karnında gibi güvende hissedip rahatlarmış, kısık düşük seviyede çalıştırıp bir dene istersen

http://www.youtube.com/watch?v=U9f2OrfUQj0

bediş burda anne karnında bebeğin duyduğu sesler var, kolik bebekleri olanlar yorum yapmış ,işe yaradı bebeğim uyudu diye

Son düzenleme:
ASLI kahverengi lekelenmen vardı ne oldu canım? sabah gelince bir cevap yazarsın, işe başladın mı?

Canım Burcu devam ediyo kahve yoğunlukla siyah parçalar ama araştırdım jel kullananlarda hep oluyomuş Rabbime emanetiz canım bu hafta daha işe gitmeyi düşünmüyorum haftaya inşallah bakalım haftaya ayrıntılı ultrasonum da var

İnş yarın kontrol var bakalım ne dicek doktorum öpüyorum herkesi dua edin bana

Özlem canim sende protein mi yuksek cikti. Gecmisi okudum oyle anladim doğru mu tatlim

yok canım o eski bi yazışma birisi burcunun yazısını alıntılamış orda görmüşsün pıhtılaşmayla alakalı protein s değeri

nazancığım işler yoğun eve gelincede bakamadım yorgunluktan o yüzden gelemedim kaç gündür,burcuda yazmış zaten sağolsun, arkadaşın babası bayramdan 4 gün önce hastaneye yatmıştı yoğun bakımdaydı cuma günü vefat etti zaten öncedende o sürekli hastaneye gittiği için yerine bakıyordum şimdi o olmadığı için onun işlerini ve kendi işlerimi takip etmeye çalışıyorum

burcu canım kusura bakma kaç gündür gelemedim sana bişey yazamadım,Allah sabır versin sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin acını dindirsin inşallah ,çok sabırlısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…