- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.701
Gunaydin bayanlar
ya nrzamandan beri yazacam yazacam hep unutuyom yada araya birsey giriyor. Simdi seda yazdigini gorunce yine aklima geldi anlatayim artik rahatliyayim yahu.
seda senin rahmin tersmis ya simdi ben bu topige ilk uye oldugum zamanlar arkadaslarla tanisdim topigin kurucusu uzun zaman hamile kalamamisti ve amerikada yasiyordu. Hepimiz sorunlarimi paylasiyorduk vd. Bu arkafas rahmim ters diyordu ve bunun icin nerden kimdrn duymustu unuttum biri buna iliskiye girdikten sonra hsni sirt ustu yatiyoruz ya buna karninin ustune yat demisti o sekil denemisti o ay ve o sekil hamile kaldigini soylemisti bize bu arkafas sonra hamilrligi bizimle paylasti sonrada dogum yapti erkek cocugu oldu. Hic duydunmu boyle birsry bi dene derim tedavifen once bir ay. Bitsey vesile olacak belki bu sekil hamile kalirsin.
Merhaba kızlar burcu adaşım bîlgi vermiş sağolsun dün gecede görüştük Allah hepinîzden razı olsun dualarınızı hissettim çok kötü bir doğum geçirdim sancı anında 2 kere bayıldım doktorlar baktı hayatım tehlikeye girîyor 3 cm açıklıkla doğuma aldılar bebek makat üstüne geliyordu ilk kolay çıktı sonra bebek çenesiyle Rahmime sıkıştı 1 saat masada çıkarmaya çalıştılar tabi o arada soğuktan üşüttüm ateşler içinde sabaha kadar yattım şimdi çok şükür îyiyim Rabb'ime şükürler olsun bu kadarla atlattık bebeğimi de gördüm boğulduğu için simsiyahtı eşim diyor ama çok güzeldi
o bandaj çıkmıyor :)), kalıyor öyle.. ben artık hep tenimde bu pis iz kalıcak heralde demiştim ovdum sıcak suyla yok.. alkolle çıkıyor dediler denemedim ama 40 ta çıkmıştı.. 40 günde var bi keramet :) kızımın amcası aradı doktora götürün çocuğu öyle bi ağlama yok diyor çok üzülmüşler akşam her akşam katlanıyoruz biz hem elifin ağlamalarına elifimde aynı acıya.. ama doktorlar yapılıcak bişey yok oyalayacaksınız diyorlar.. Allah kimseye kolik bebek vermesin.. gazsız bebişleriniz olsun hepiniz benim kızıma da şifa versin inşallah..
Çok teşekkür ederim didemcim
Ohoo topik iyice boş ksldı özlem nerde kaç gündür kızlar ya benim gögüsümün kenarı kahverengi olan yerde bi beze oluştu daha öncede olmuştu moraliöm bozuldu inş geçer bi laç güne yoksa doktora gidicem hoş kontrolümüm üstünden 1 yıl geçmedi ultrasonda bastırıyo iyice dogumu tetikler die korkuyorum açıkcası
canım özlem'in iş yerindeki bir arkadışının babası vefat etmiş, onun nazesine falan gitmişler, iş yeride çok yoğunmuş o yüzden gelemiyormuş, en son konuştuğumda böyleydi
sen o bezeyi mutlaka sor, inşallah iyi huylu bi şeydir, hamileykende olurmuymuş, ama daha önce cıkıp kaybolduysa, yine kaybolur inşallah
DİDEM canım benim dediklerini bende yemiyorum inanır mısın ben nerdeyse hiç bişey yemiyorum bi yemek yapıcaksam önce netde araştırıyorum gaz yapar mı diye.. ama yok gazı hep var..
YASEMİNN kolik bebek gerçekten çok zor bu akşam gözlerı kıpkırmızı oldu gözyaşlarıyla ağladı kıyamam ben ona ama baakalıyorum sancı içinde kıvranıyor dr gidicezde eşimde çok gec geliyor eve bu haftada böyle geç gelicek bide ne zaman geçer kızlar ya bilginiz var mı? biz kısmetse 50 günlük olduk 40ı da cıktı gecmedı
Allah yardımcısı olsun ya Allahım sabır versin ona çok ama çok kötü oldum
Ve tüm öğretmen arkadaşlarımızın öğretmen günü kutlu olsun burcumm seninde kutlu olsun öğretmenler günün....
ya sürekli unuttum tüm öğretmenlerimizden özür diliyorum.. Topikte bulunan bütün güzel öğretmenlerimizin bu mutlu gününü kutlarım.. En çalışkan, akıllı, uslu öğrenciler sizin sınıflarınızda olsun hep :))
öğretmen arkadaşlarımızın bu özel günü kutlu olsun burcu ne yapptı acaba inş iyidir rabbim dayanma gücü versin elim ayağım titriyor onu düşününce yasemincim 22gü geçti demek bi ara aramıştım seni sen dönmeyince rahatsız etmek istemedim bende yaz gelsede bol bol gezsek diye bakıyorum bu arada kızlar aramıza yeni biri daha katılıyor ailemiz büyüyor kuzenim hamileymiş çok sevindik bayadır istiyolardı olmuyordu çok şükür rabbim verdi pkoluydu
ASLI kahverengi lekelenmen vardı ne oldu canım? sabah gelince bir cevap yazarsın, işe başladın mı?
Çok teşekkür ederim didemcim
canım özlem'in iş yerindeki bir arkadışının babası vefat etmiş, onun nazesine falan gitmişler, iş yeride çok yoğunmuş o yüzden gelemiyormuş, en son konuştuğumda böyleydi
sen o bezeyi mutlaka sor, inşallah iyi huylu bi şeydir, hamileykende olurmuymuş, ama daha önce cıkıp kaybolduysa, yine kaybolur inşallah
Özlem canim sende protein mi yuksek cikti. Gecmisi okudum oyle anladim doğru mu tatlim
Ohoo topik iyice boş ksldı özlem nerde kaç gündür kızlar ya benim gögüsümün kenarı kahverengi olan yerde bi beze oluştu daha öncede olmuştu moraliöm bozuldu inş geçer bi laç güne yoksa doktora gidicem hoş kontrolümüm üstünden 1 yıl geçmedi ultrasonda bastırıyo iyice dogumu tetikler die korkuyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?