- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.721
Yok canım annem bırakmadı almama izin vermedi ilk gebeliğimde çok almıştım hepsi evde kaldı millete dağıttık bu sefer bırakmadı sadece Yelek başlamıştım poşette halen askıda açıp bakamıyorum halenBurcum siz bebek için alışveriş yapmışmıydınız?evde eşyaları varmı?
( üzülmüyorum soruları rahatça sorabilirsiniz diye yazmışsın, ondan sordum, yoksa bir densizlik yapmak istemem canım )
buket caım sütün yetmiyormuş sanırım geçen gün bi yemek programında izledim lohusa evinde hergün kaynatılırmış süt yaparmış yada kaynatıp dolaba koyup hergün içebilirmişsin,aklına yatarsa dene istersen
lohusa şerbeti-kaynar
Tarçın, karanfil, zencefil, havlıcan, zerdeçal, yenibahar, kakule.
1 kilo seker,
4-5 bardak su.
Üzeri için, çekilmiş tarçın ve ceviz içi, fıstık (isterseniz)
Günaydın canlarım nasılsınız ben bugün daha iyiyim burcu adaşım annem burda bugün gidecek görümcem gelecek yanıma ayakta uzun kalamıyorum halen
DİDEM canım benim dediklerini bende yemiyorum inanır mısın ben nerdeyse hiç bişey yemiyorum bi yemek yapıcaksam önce netde araştırıyorum gaz yapar mı diye.. ama yok gazı hep var..
YASEMİNN kolik bebek gerçekten çok zor bu akşam gözlerı kıpkırmızı oldu gözyaşlarıyla ağladı kıyamam ben ona ama baakalıyorum sancı içinde kıvranıyor dr gidicezde eşimde çok gec geliyor eve bu haftada böyle geç gelicek bide ne zaman geçer kızlar ya bilginiz var mı? biz kısmetse 50 günlük olduk 40ı da cıktı gecmedı
günaydın canlarım, hayırlı günler. bugün komşumuzun hamile olup olmadığı belli olacak heyecanla onun kan sonucunu bekliyorum.
bedriyecim damlanın ismini sormuşsun "xlear" isimli bir damla. onu damlatıp sonrada çekiyorum sümükleri.
ayrıca gaz ilacı olarak ta "aguline" isimli bir damla kullanıyorum günde 3-4 defa yarım çay kaşığı. inşallah şifa olur.
yasemincim ya gerçekten işe yarıyor mu ben tonimere de aldım çok hevesli herkes iyi dedi ama hapsuramıyo bile bebeğim bu okyanus suyumu yoksa serum fizyolojikmi kullandığın
Mrb kızlar nugun doktorumuxa gittik hersey yolunda nstede hersey yolunda görünüyo gögüsümdeki seyede baktı süt bezesi sanıyorum ama her ihtimale karsı doktora görün dedi persrmbe ameliyatımı yapan doktora gidicem inş. Kötü bişe çıkmaz en son 9 ay önce kontrol olmuştum hayırlısı hakkımızda
Kızlar nasılsınız. benim çok uykum var hava kapalı kasvetli şimdi yatağımda olmayı çok isterdim. Allah valla bebeği olanlara yardım etsin ben biliyorum ki eve gidip yatıcam ama bebek olunca ne mümkün saatlerce uyumadığı da olur ağladığı da ama geçici bunlar insan anne olmaya da alışıyor. Benim kanama artık bitti sanırsam sabah kalktığımda azcık gelmişti tabi ona kanmadım gün içinde hereket ettikçe geliyordu ama gelmemiş neyse ki arada sancım oluyor ama özellikle sinirlenince.
Mrb kızlar nugun doktorumuxa gittik hersey yolunda nstede hersey yolunda görünüyo gögüsümdeki seyede baktı süt bezesi sanıyorum ama her ihtimale karsı doktora görün dedi persrmbe ameliyatımı yapan doktora gidicem inş. Kötü bişe çıkmaz en son 9 ay önce kontrol olmuştum hayırlısı hakkımızda
seda bende şu an evde olup sırt üstü yatmayı çok isterdim belim çok ağrıyo, şimdiden böyle daha 3 ayım var nasıl dayanıcam Allah inşallah şifasını verir... sonunda bitti kanaman, hadi gözün aydın.
Yok canım annem bırakmadı almama izin vermedi ilk gebeliğimde çok almıştım hepsi evde kaldı millete dağıttık bu sefer bırakmadı sadece Yelek başlamıştım poşette halen askıda açıp bakamıyorum halen
Günaydın canlarım nasılsınız ben bugün daha iyiyim burcu adaşım annem burda bugün gidecek görümcem gelecek yanıma ayakta uzun kalamıyorum halen
Canım biz doğumdan sonra mutlaka kaynar yaparız gelen misafirlere de ikram ederiz çay fincanlarına koyup üstünede bol çekilmiş ceviz koyarız, Allah izin verirse doğumdan sonra bende yaptırcam anneme, demek süt de yapıyormuş bilmiyordum
Kızlar nasılsınız. benim çok uykum var hava kapalı kasvetli şimdi yatağımda olmayı çok isterdim. Allah valla bebeği olanlara yardım etsin ben biliyorum ki eve gidip yatıcam ama bebek olunca ne mümkün saatlerce uyumadığı da olur ağladığı da ama geçici bunlar insan anne olmaya da alışıyor. Benim kanama artık bitti sanırsam sabah kalktığımda azcık gelmişti tabi ona kanmadım gün içinde hereket ettikçe geliyordu ama gelmemiş neyse ki arada sancım oluyor ama özellikle sinirlenince.
canım ne güzel herşey yolunda çıkmış. Bence de bir şey yoktur göğsünde ama sen yine de göster tabi.
Canım Allah kolaylık versin ne diyim. Ben gebe değilim çocuk yok pertim yani. Havalarda birden kapadı soğudu onunda etkisi var koltuğuna minder filan alsan bende var lastikli minder almıştık onu takıyorum koltuğuma rahat oluyor ama tabi sürekli oturunca naparsan yağ ağrıyor. Ben bir de minyonum gebeliğim nasıl geçer işyerinde bilmiyorum kütüphanede koltuklarımızda var sanırım işim yokken hep orada otururum. Sağol canım ya umarım gerçekten bitmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?