Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ben geçmişi okuyup bitirene kadar kimsecikler kalmamış,bugün işyerinde çok kötü bir gün geçirdim patron olacak uyuz haksız yere azarladı çok bağırdı ortalık yerde,Allahından bulsun diyorum o kadar emek veriyorum adamın umrunda değil sanki hiç çalışmıyormuşum gibi davrandı bana ,zaten geçen günde kızın biriyle tartıştım bu aralar sinir stres hat safhada Allah sonumuzu hayra çıkarsın, bugünde acayip bi ağrım var bu ağrıyı ilk gebeliğimden hatırlıyorum ama inşallah üşütmüşümdür ondandır diyorum çarşamba günü kontrolüm var inşallah hayırlı haberler alırız

buket caım sütün yetmiyormuş sanırım geçen gün bi yemek programında izledim lohusa evinde hergün kaynatılırmış süt yaparmış yada kaynatıp dolaba koyup hergün içebilirmişsin,aklına yatarsa dene istersen

lohusa şerbeti-kaynar
Tarçın, karanfil, zencefil, havlıcan, zerdeçal, yenibahar, kakule.

1 kilo seker,
4-5 bardak su.
Üzeri için, çekilmiş tarçın ve ceviz içi, fıstık (isterseniz)

Günaydin ballarım

Nazan canım benim hastaneden iyi haberlerle dönersin inşallah ,normal bir yağ bezesi derler inşallah, sonucu yaz mutlaka

Özlem canım yokluğun farkediliyor, iyi ki geldin, patronuna sinir oldum, ama böyle şeylerde çok iyi tecrübe ettim birsey var, yapılan haksılık karşılıksız kalmıyor, mutlaka bir gün hesabı soruluyor, ama adam ben özlemi kırdım o yüzden bu başıma geldi dermi şüpheli, ya hem hamilsein hem insanalr seni üzüyor, hormonlarında sinirlenmeye musait, inşallah bir daha yaşanmaz, o ağrıda inşallah üşüttüğündendri, iş yeri soğuk demiştin, ondandır inşallah, çarşamba gunü çok güzel haberlerle dön canım

ASLI canım evet o jel iceride akıntıyı topluyor, ve parca parca çıkıyor biliyorum, çok kıvamlı bisey, sen yazınca anladım şimdi, jelden bende kullandım, hic korkma, iceride daka önceden kanamn falan olduysa onun akıntısını jel emiyor dışarı atıyor, o uzun sürebilir taqtlım, sen yemen içmene bak, bulantın ne durumda?

BURCU canım nasılsın? Annen yanında mı?

günaydın canlarım, hayırlı günler. bugün komşumuzun hamile olup olmadığı belli olacak heyecanla onun kan sonucunu bekliyorum.
bedriyecim damlanın ismini sormuşsun "xlear" isimli bir damla. onu damlatıp sonrada çekiyorum sümükleri.
ayrıca gaz ilacı olarak ta "aguline" isimli bir damla kullanıyorum günde 3-4 defa yarım çay kaşığı. inşallah şifa olur.

Yok canım annem bırakmadı almama izin vermedi ilk gebeliğimde çok almıştım hepsi evde kaldı millete dağıttık bu sefer bırakmadı sadece Yelek başlamıştım poşette halen askıda açıp bakamıyorum halen

Günaydın canlarım nasılsınız ben bugün daha iyiyim burcu adaşım annem burda bugün gidecek görümcem gelecek yanıma ayakta uzun kalamıyorum halen

Canım biz doğumdan sonra mutlaka kaynar yaparız gelen misafirlere de ikram ederiz çay fincanlarına koyup üstünede bol çekilmiş ceviz koyarız, Allah izin verirse doğumdan sonra bende yaptırcam anneme, demek süt de yapıyormuş bilmiyordum

Günaydın canlarım nasılsınız ben bugün daha iyiyim burcu adaşım annem burda bugün gidecek görümcem gelecek yanıma ayakta uzun kalamıyorum halen

günaydın canım iyi olmana çok sevindim inşallah daha da iyi olacaksın. birinin yanında olması çok daha iyi yalnız kalma tabi.

tatlım bildiğim kadarıyla 3 ay gazını çıkarmak zorundasın bebeğin ancak 3. ayda kendi gazını çıkarabiliyo bide fazla stres yapıyorsun biraz sakin ol unutma senin sakinliğin bebeği sakinleştirecek

yasemincim ya gerçekten işe yarıyor mu ben tonimere de aldım çok hevesli herkes iyi dedi ama hapsuramıyo bile bebeğim bu okyanus suyumu yoksa serum fizyolojikmi kullandığın

yasemincim ya gerçekten işe yarıyor mu ben tonimere de aldım çok hevesli herkes iyi dedi ama hapsuramıyo bile bebeğim bu okyanus suyumu yoksa serum fizyolojikmi kullandığın

canım şimdi içindekilere baktım şunlar yazıyor: xlear burun damlası: içindekiler: xyliol, tuz, saf su, greyfurt çekirdeği ekstresi.
bunu burnuna damlattığım zaman hapşuruyor, bende sümüklerini çekiyorum küçük bir pompa gibi bişeyim var onunla.

Nazancım canım benim hayırdır inşallah o göğsündeki durum belkide süt hormonlarından kaynaklanıyordur ama tabiki bilmediğim bir konu dr daha iyi bilir ama inşallah kötü bişey değildir benim içime öyle kötü bir his gelmedi Allahın izni ile.

K.Burcu canımmmmm maşallah sana, Allahım sana gerçekten muhteşem bir psikoloji ile yardım ediyor Allah nazarlardan korusun hergünün bir öncekinden iyi olsun mutlu olsun inşallah.

Mrb kızlar nugun doktorumuxa gittik hersey yolunda nstede hersey yolunda görünüyo gögüsümdeki seyede baktı süt bezesi sanıyorum ama her ihtimale karsı doktora görün dedi persrmbe ameliyatımı yapan doktora gidicem inş. Kötü bişe çıkmaz en son 9 ay önce kontrol olmuştum hayırlısı hakkımızda

Hayirli gunler...
Nazan canim korkma sutt bezesidir insallah herseyin yolunda olmasina cok sevindim.

merak etme canım süt bezesidir ama git doktora için rahatlasın

Kızlar nasılsınız. benim çok uykum var hava kapalı kasvetli şimdi yatağımda olmayı çok isterdim. Allah valla bebeği olanlara yardım etsin ben biliyorum ki eve gidip yatıcam ama bebek olunca ne mümkün saatlerce uyumadığı da olur ağladığı da ama geçici bunlar insan anne olmaya da alışıyor. Benim kanama artık bitti sanırsam sabah kalktığımda azcık gelmişti tabi ona kanmadım gün içinde hereket ettikçe geliyordu ama gelmemiş neyse ki arada sancım oluyor ama özellikle sinirlenince.

seda bende şu an evde olup sırt üstü yatmayı çok isterdim belim çok ağrıyo, şimdiden böyle daha 3 ayım var nasıl dayanıcam Allah inşallah şifasını verir... sonunda bitti kanaman, hadi gözün aydın.

canım ne güzel herşey yolunda çıkmış. Bence de bir şey yoktur göğsünde ama sen yine de göster tabi.

Canım Allah kolaylık versin ne diyim. Ben gebe değilim çocuk yok pertim yani. Havalarda birden kapadı soğudu onunda etkisi var koltuğuna minder filan alsan bende var lastikli minder almıştık onu takıyorum koltuğuma rahat oluyor ama tabi sürekli oturunca naparsan yağ ağrıyor. Ben bir de minyonum gebeliğim nasıl geçer işyerinde bilmiyorum kütüphanede koltuklarımızda var sanırım işim yokken hep orada otururum. Sağol canım ya umarım gerçekten bitmiştir.

Son düzenleme:

canım Allahtan eşyası yok, her gün daha iyi olcağına eminim, hele bi hayırl4i@la tam düzel, sağlığın yerine gelsin, git saçlarını kestir, sonra bir iş bak kendine, birşeyler yap, umreye gidicem diyordun, paranı biriktir umrene git, eşinle beraber mutlu huzurlu yaşayın inşallah, kimse de boş boğazlık edip senin canını sıkmasın, öptüm seni

bizde kaynar yaparız buket, hatta ben çok severim tadını, bol cevizli süper olur
Ve çok faydalı bişey

Ohh şükür nazom bişey çıkmamış bebek iyi sen iysin maşallah, inşallah o bezede önemsiz biseydir, maşallah size, peki bebek dönmüş mü, doğumpozisyonuna girmişmi ,bişey dedi mi doktor??

ay sedacım dün bebeği kayınvalideme bıraktık eşime işlerimizi hallettik eve geldik ev nasıl boş geldi nasıl anlamsızlaştı hayat o minik melek 3 ayda nasılda hayatımızı şekillendirmiş farkında değilmişiz o olmadan gezmenin bile tadı yok onsuz dünya dönmüyor seninde kanamn geçmiş yeni ay yeni umutlar bende aralık ayında hamile kalmıştım 12.12.12 de öğrenmiştik

canım sırt minderim var arkamda ama fayda etmiyor 8-9 saat oturunca çok ağrıyor namaz sonrası 5-10 dk mescitte uzanıyorum ama hakikaten zor ya, bide ilerleyen aylar için lavabo sorununu düşünüyorum alaturka tuvalet işyerindekiler, klozetten nefret ederim ama şimdi her yerde onu arıyorum klozet yok malesef çok zor oluyor oturması napalım katlanıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…