Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Öyledir canım alışınca evdeki sese nefese bu seferde bırakıp gidemez insan ama arada beraber başbaşa vakit geçirmeye ya da sırf uyumak için bile birilerine bırakılabilir bebişler. Bende o minik bebeğin hayatı evliliği nasıl farklılaştırdığının anlam kattığının farkındayım ama Allah vermezse de yapacak birşeyimiz yok maalesef bende aman ne güzel rahatça uyuyorum geziyorum diye avutucam kendimi çıkar yolumuz yok. Arkadaşlarım hep ben öyle uykuyu severdim ki şimdi istesem de uyuyamıyorum diyorlar bende isterim uykusuzluğumun nedeni bir bebek olsun ama herşey kısmet. Evet kanamam bir sürpriz yapmazsa bitti gibi ama belli olmuıyor bir haftadır bugün bitti galiba diyorum geliyor ama bugün hiç gelmemesi umutlandırdı.

Evet canımbebek dogum poxisyonunda 3100 kg doguma 4 kg olur dedi nnirax göbekli bi bebek dedi bskalım hayırlısı 15 gün sonra görüşücez

merak etme canım süt bezesidir ama git doktora için rahatlasın

Hayirli gunler...
Nazan canim korkma sutt bezesidir insallah herseyin yolunda olmasina cok sevindim.

Herbiriniz sagolun kızlar perşembe gidicem inş hetsey yolunda çıkar hayırlısı inş.

Sayfalara geri doğru ilerledim Burcum bizede bişeyler yazmıştır dedimm.. iyi ki gerilemişim sayfaları aferin bana..
fön makinası falan denedim, müzik denedim, başka hee bide sen bişeyler yazmıştın ya hani yememem gerekenleri onlarıda yemiyorum ama peynir yiyorum mesela, onuda yemiyeyim inan yediğim bişey kalmıyacak :)), bide çikolata yerine nutella çok yiyorum onu keseyim bakalım ne yapıcak. üşenmeden bana yazıp araştırmışsın yaa canımsın sen benimm... iyilik meleği gibisin Burcum yaa.. herşeye herkese yetişiyorsun Allah senden razı olsun..
Bu arada kısmetse haftaya salı yada çarşamba hava inşallah güzel olursa elifi dr götürücez hem bu sütün devamlı genzine kaçması hem gaz sancıları için hemde genel muayene için.. bakalım ne diyecek doktor.. bide ben şöyle bi yanlışım oluyor akşama doğru mesela 3 gibi elif minikten huysuzlanmaya başlayınca ben onu emzirirken tıkanmasın diye memeyi çekiyorum bazen, bazende elif sancıdan çekiyor kendını sanırım o sırada hava yutuyor o zamanda gaz sancısı olurmuş bakalım dr da bişeyler söyler heralde.. hayırlısı Allah tan..
YASEMİNNN bende de o burun damlası vardı bizde o pek etkili olmadı ben ekofizik diye bidamla vardı onun tuz oranı daha fazla dediler onu aldım ama devamlı kullanmıyorum tıkandığında burnu gerçi hergunde tıkalı oluyor :)), dun de yazmışlarkı netde onları devamlı kullanmayın böbrekleri kucuk daha yazmışlar eee bu damlaları da verenler drlar sonuçta amaaannn herkesi dinle bildiğinden şaşma konusu bence bu.. Senin Betül ün maşallah süt genzine kaçmıyor heralde di mi? Allah nazarlardan korusun inşallah.. bizimkide geçer inşallah yaa..
DİDEEMM haklısın kuzum ben çok panik yapıyorum, ya çok ağlıyor ya gözyaşlarıyla bide acı çektiği bariz çare aramaya çalışıyorum umarım geçer.. hele var ya genzine süt kaçtığında bide beni görsen inan canım ağzımda Allah korusun Yarabbim..senc o genzine süt kaçma konusu ne zaman sona erer geçer hayırlısıyla..

slm kızlar ben geldim..gemişi okuyamadım..ne var ne yok??

benim memeler iyiyleşmedi hala..naapacam bi akıl vein yav..denemediğm şey kalmadı..sağ göğsümdeki yarık kapaacak gibi oluyo kabuk bağlıyo sonra bebek emince bi daha aynı oluyoo..
yav lanshınoh tahin yağı ayva çekirdeği daha ne kaldı bi bal mumu kaldı özlem yazmış..ne zaman geçecek bilmiyorum yavv...ağız tadıyla bi meme veremedik uşağımıza:)))

Canım buket ayva çekirdeğini denemissin de bide sirkeli suda denesen yani ayva cekirdegini sirkeli suya koysan ağzını strecle kapat karanlık bi yere koy jel kıvamına gelince de göğüslerine sür inşallah faydası olur canimcim

oooo süper canım, maşallah,inşallah hayırlı sağlıklı kolay bir normal doğum olur, haydi bismillah

canım benim sen anlattıkça ben üzülüyorum, gerçekten de çok zor, ikiniz içinde zor, rabbim çıkar yolları nasip etsin, 3 ayı tamamlayınca kendiliğinden geçer yazıyor, inşallah ve inşallah öyle olur
sizin için birşey yapabilmeyi çok isterdim,dua etmekten başka birşey de yapamıyorum
Allah senden de razı olsun, minik Elif'in ağlama nöbetleri geçsin uçsun gitsin, sakin ve sağlıklı olsun inşallah
yeni şeyler okursam ya da bulursam hemen yazarım, öptüm sizi bal böcükleri

hoşgeldin canım
bir senin memeler, birde Elif'in çıkmayan gazları benim benden aldı, ta uzak diyarlara götürdü
benim bildiğim tek bişey var, onuda denemeişsin..inşallah hemen geçer ,çok canın yandığını tahmin ediyorum Rabbim sabır versin
canım geçmişteki en önemli gelişme Burcu'nun doğumu onu da biliyorsun sanırım , onun dışında ortam sakin

Mrb kızlar özledim sizi.tam geçmişi okuyamadım ama Burcucuk geçmiş olsun Cnm ne denir hayırlısı inşallah(( bedriyecim benimde bebeğim emerken öksürüyordu hep 2 ayında geçti 3 ay olacaz arada oluyor yine kafasını biraz dik tut Memene bütün vücudu dönük dursun kafası yukarda ama boğazına doğru eğik olmasın bilmem anlatabildim mi :))) sütün fazla gidiyormuş doktor söyledi bana İlkten biraz sağıp verebilirsin dene istersen.bende 2. haftadan beri gaz kaka makatta çatlak bağırsak uzunluğuda varmış kabızlık olacakmış genelde bizde ama düzelecekmiş hepsi birbirini kovalıyor..makattaki çatlaktan gazıyla kakasını yapamıyor..kulak pamuğuyla biz yaptırıyorduk doktor önerisiyle başka doktora gittim oda kesinlikle yapma dedi ödem oluşmuş..ilaç sürüyoruz. Sıcak suyada oturttuk onuda bıraktırdı yeni doktor. İyileşmemesinin sebebi bizmişiz çok üzüldüm.ama öbür doktorun dediklerini yapmıştık..neyse inşalla. Düzelecek yavrum ağlıyo işte sürekli ağladıkça emmek istiyor emdikçe kusuyor biraz..çok şükür Emziğe sonunda alıştı da bende oda rahatladı biraz..poposuda geçsin allahın izniyle durum budur..rabbim dermansız dert vermesin buna da şükür..gaz için sup simplex kullandım nurse halves hepsini aldım ama düzenli kullanamadım doktor bıraktırdı.gerek yok tedavi edelim geçecek dedi bende bıraktım.1 aya hiç bişesi kalmıcakmış söz verdi :)) inşallah :)) çok konuştum.. Aklımdasınız dua ediyorum hepinize.listeye bağlı değilim. Eski listeden okuyamadım hepsini helal edin hakkınızı..öptüm hepinizi

sağol canım demek yokluğum farkediliyor,
dün bağırıp çağıran adam bugün gayet sakindi siniri bana değildi ama bana patladı,bugün diğer patronda benimle konuştu baktın o kızıyo sen tamam de çık kenara sen üsteliyorsun o üsteliyor adam takmış işte dedi,siniri sana değil anlamıyormusun başka şeylere kızdı sana patladı dedi, ne yapayım yaptığım halde yapmamakla suçladığı için bende kendimi savunma gereği hissettim demek öyle yapmamak gerekirmiş,biraz onada anlatmaya çalıştım bak hala aynı şeyi söylüyorsun diyor, ama sanırım yine olsa yine savunurdum kendimi, amaan işte böyle ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen demişler şuan gidemeyeceğime göre sabırlı davranacağız mecburen,bi kere daha beni böyle kızdırmıştı arabasını vurmuştu sanırım, çokta kötü şeyler söylemek ah etmek istemem haksızlık yaptığını anlaması bile yeter
iş yeri soğuk canım birde haftasonu eşimle safranboluya gittik orda terledim üşüdüm sanırım sonra ondanda olabilir,yarın doktora gidebilirmiyim bilmiyorum duruma göre bakıcam

ben hiç içmedim tadını bilmiyorum ama yapan kadın süt yaptığını ve gelen misafirlerede ikram ettiklerini söylemişti

Bu arada buketcim doğum yağtığımda hastaneden bana mustela creme pour le change yazıyor üstünde meme ucun çatlarsa sür diye verdiler tamamen bitkiselmiş yıkamana gerek yok sürüp emzirebilirsin dedi çatladı göğsüm acıyordu baya emzirdikten sonra sürdüm hep iyi geldi bana bi araştır sor istersen.. Yanlış emzirmeden çatlıyormuş genelde ucunu değil kahverengi yeriyle bir verecekmişsin.biliyorsundur tabi ama bende diyim..alıştım doğurduğumdan beri herkes bişe diyor :)) biri yap diğeri yapma bi ara kafayı yicektim belkide yedim :))) öyle canım düzelir inşallah:)

mrb arkadaşlar bişey sormak istiyorum bilen vardır inş ben 4 gündür glifora başladım ve bunun yanında folic plus kullanılır mı dr a somadım da daha önceden arada kullanıyodum folic plusıda

günaydın arkadaşlar, bu sabah tekirdağda olan depremi hissettim ben büyükçekmecedeyim. ama öyle uykusuz ve yorgundum ki kalkamadım bile , napim artık ölürsemde uyuyarak öleyim dinlenirim bari dedim :))))))))))) kafayı yemişim yani görün işte beni. dün gece betül ağladı ağladı uyumadı çok sinirlerimi bozdu, kızdım sinirlendim, sonra gittim melisa çayını içtim gece yarısı ancak uyudu. işte o melis çayının etkisi ile depremi bile bakın nekadar normal ve sakin karşıladım

b.burcu komşumu sormuşsun, ayy 0.2 çıkmış kızın değeri dün geldi ağlaştık...
buketcim göğüs uçları için koruyucu satılıyor hani biberon ucu gibi onu takıp emziriyorsun yaralar geçene kadar bide onu araştır istersen.
gamzecim gelmiş hoşgelmiş özledik yaa
kızlar normalde ben bugün doğum yapacaktım ayyyy çok şükürki erkenden yaptım bitirdim o işi, ayyy doğum demeyin bna fena oluyorum :) nazancım Allah yar ve yrdımcın olsun, şu lohusalığım bitiyor gibi bende sana fetih okuyacağım biter bitmez inşallah.
Özlemciğimi patronu gıcık etmiş uyuzz adam, al işte bir anlık dünya bak bi deprem oluyor bi varmış bi yokmuş oluyor herşey. bukadar iş stresi iş hırsı nedir yaa, Allah herkese bir rızık vermiştir bunu stres yapsanda yapmasanda bi şekilde sana nasip ediyor bence.

senin günün kaç gün gecti canım? kasık ağrısı olur ama bende yumurtlama dönemlerimde ,yumurtalıklarımda ağrı olur sadece böyle yara gibi,bilirim ki yumurtlamam olacak..haydi inşallah hamilesindir
bitanecim günüm geçmedi daha adet olmama var benimde yumurtlama donemime denk geldi sanırım tam kasık agrısı degıl zaten yumurtalık bölgemdeydi (17 si hesaplara göre yumurtlama günü hanı su ovulasyon testi var ya o öyle dedi :)) Ama sanırsın karnımın içinde yara var gibi acıyordu 4-5 gun felan surdu hatta az hızlı yurudugumde daha cok rahatsız ediyordu ama şimdi ıyı gectı gıbı ... Amin inşallah ben ve isteyen tüm arkadaşlarım hamiledir ...(hayırlısıyla)

canım gecmiş olsun ama bence sen onu ihmal etme bir an önce git bence ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…