- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.741
ay sedacım dün bebeği kayınvalideme bıraktık eşime işlerimizi hallettik eve geldik ev nasıl boş geldi nasıl anlamsızlaştı hayat o minik melek 3 ayda nasılda hayatımızı şekillendirmiş farkında değilmişiz o olmadan gezmenin bile tadı yok onsuz dünya dönmüyor seninde kanamn geçmiş yeni ay yeni umutlar bende aralık ayında hamile kalmıştım 12.12.12 de öğrenmiştik
Evet canımbebek dogum poxisyonunda 3100 kg doguma 4 kg olur dedi nnirax göbekli bi bebek dedi bskalım hayırlısı 15 gün sonra görüşücezcanım Allahtan eşyası yok, her gün daha iyi olcağına eminim, hele bi hayırl4i@la tam düzel, sağlığın yerine gelsin, git saçlarını kestir, sonra bir iş bak kendine, birşeyler yap, umreye gidicem diyordun, paranı biriktir umrene git, eşinle beraber mutlu huzurlu yaşayın inşallah, kimse de boş boğazlık edip senin canını sıkmasın, öptüm seni
bizde kaynar yaparız buket, hatta ben çok severim tadını, bol cevizli süper olur
Ve çok faydalı bişey
Ohh şükür nazom bişey çıkmamış bebek iyi sen iysin maşallah, inşallah o bezede önemsiz biseydir, maşallah size, peki bebek dönmüş mü, doğumpozisyonuna girmişmi ,bişey dedi mi doktor??
canım ne güzel herşey yolunda çıkmış. Bence de bir şey yoktur göğsünde ama sen yine de göster tabi.
Canım Allah kolaylık versin ne diyim. Ben gebe değilim çocuk yok pertim yani. Havalarda birden kapadı soğudu onunda etkisi var koltuğuna minder filan alsan bende var lastikli minder almıştık onu takıyorum koltuğuma rahat oluyor ama tabi sürekli oturunca naparsan yağ ağrıyor. Ben bir de minyonum gebeliğim nasıl geçer işyerinde bilmiyorum kütüphanede koltuklarımızda var sanırım işim yokken hep orada otururum. Sağol canım ya umarım gerçekten bitmiştir.
merak etme canım süt bezesidir ama git doktora için rahatlasın
Hayirli gunler...
Nazan canim korkma sutt bezesidir insallah herseyin yolunda olmasina cok sevindim.
bedriyeeeemmmm
kolik bebekleri sakinleştirmek için fön makinası sesi kullanılıyormuş, bir yerde daha duymuştum, fön makinası sesi bebeğin anne karnında duyduğu sesle aynıymış, bebek kendini anne karnında gibi güvende hissedip rahatlarmış, kısık düşük seviyede çalıştırıp bir dene istersen
http://www.youtube.com/watch?v=U9f2OrfUQj0
bediş burda anne karnında bebeğin duyduğu sesler var, kolik bebekleri olanlar yorum yapmış ,işe yaradı bebeğim uyudu diye
slm kızlar ben geldim..gemişi okuyamadım..ne var ne yok??
benim memeler iyiyleşmedi hala..naapacam bi akıl vein yav..denemediğm şey kalmadı..sağ göğsümdeki yarık kapaacak gibi oluyo kabuk bağlıyo sonra bebek emince bi daha aynı oluyoo..
yav lanshınoh tahin yağı ayva çekirdeği daha ne kaldı bi bal mumu kaldı özlem yazmış..ne zaman geçecek bilmiyorum yavv...ağız tadıyla bi meme veremedik uşağımıza:)))
Nazan ve Gülhan sizlere fetih suresi okudum canlarım hayırlı ve kolay doğum için dua ettim Allah kabul eder inşallah
Evet canımbebek dogum poxisyonunda 3100 kg doguma 4 kg olur dedi nnirax göbekli bi bebek dedi bskalım hayırlısı 15 gün sonra görüşücez
Herbiriniz sagolun kızlar perşembe gidicem inş hetsey yolunda çıkar hayırlısı inş.
Sayfalara geri doğru ilerledim Burcum bizede bişeyler yazmıştır dedimm.. iyi ki gerilemişim sayfaları aferin bana..
fön makinası falan denedim, müzik denedim, başka hee bide sen bişeyler yazmıştın ya hani yememem gerekenleri onlarıda yemiyorum ama peynir yiyorum mesela, onuda yemiyeyim inan yediğim bişey kalmıyacak :)), bide çikolata yerine nutella çok yiyorum onu keseyim bakalım ne yapıcak. üşenmeden bana yazıp araştırmışsın yaa canımsın sen benimm... iyilik meleği gibisin Burcum yaa.. herşeye herkese yetişiyorsun Allah senden razı olsun..
Bu arada kısmetse haftaya salı yada çarşamba hava inşallah güzel olursa elifi dr götürücez hem bu sütün devamlı genzine kaçması hem gaz sancıları için hemde genel muayene için.. bakalım ne diyecek doktor.. bide ben şöyle bi yanlışım oluyor akşama doğru mesela 3 gibi elif minikten huysuzlanmaya başlayınca ben onu emzirirken tıkanmasın diye memeyi çekiyorum bazen, bazende elif sancıdan çekiyor kendını sanırım o sırada hava yutuyor o zamanda gaz sancısı olurmuş bakalım dr da bişeyler söyler heralde.. hayırlısı Allah tan..
YASEMİNNN bende de o burun damlası vardı bizde o pek etkili olmadı ben ekofizik diye bidamla vardı onun tuz oranı daha fazla dediler onu aldım ama devamlı kullanmıyorum tıkandığında burnu gerçi hergunde tıkalı oluyor :)), dun de yazmışlarkı netde onları devamlı kullanmayın böbrekleri kucuk daha yazmışlar eee bu damlaları da verenler drlar sonuçta amaaannn herkesi dinle bildiğinden şaşma konusu bence bu.. Senin Betül ün maşallah süt genzine kaçmıyor heralde di mi? Allah nazarlardan korusun inşallah.. bizimkide geçer inşallah yaa..
DİDEEMM haklısın kuzum ben çok panik yapıyorum, ya çok ağlıyor ya gözyaşlarıyla bide acı çektiği bariz çare aramaya çalışıyorum umarım geçer.. hele var ya genzine süt kaçtığında bide beni görsen inan canım ağzımda Allah korusun Yarabbim..senc o genzine süt kaçma konusu ne zaman sona erer geçer hayırlısıyla..
slm kızlar ben geldim..gemişi okuyamadım..ne var ne yok??
benim memeler iyiyleşmedi hala..naapacam bi akıl vein yav..denemediğm şey kalmadı..sağ göğsümdeki yarık kapaacak gibi oluyo kabuk bağlıyo sonra bebek emince bi daha aynı oluyoo..
yav lanshınoh tahin yağı ayva çekirdeği daha ne kaldı bi bal mumu kaldı özlem yazmış..ne zaman geçecek bilmiyorum yavv...ağız tadıyla bi meme veremedik uşağımıza:)))
Nazan ve Gülhan sizlere fetih suresi okudum canlarım hayırlı ve kolay doğum için dua ettim Allah kabul eder inşallah
Özlem canım yokluğun farkediliyor, iyi ki geldin, patronuna sinir oldum, ama böyle şeylerde çok iyi tecrübe ettim birsey var, yapılan haksılık karşılıksız kalmıyor, mutlaka bir gün hesabı soruluyor, ama adam ben özlemi kırdım o yüzden bu başıma geldi dermi şüpheli, ya hem hamilsein hem insanalr seni üzüyor, hormonlarında sinirlenmeye musait, inşallah bir daha yaşanmaz, o ağrıda inşallah üşüttüğündendri, iş yeri soğuk demiştin, ondandır inşallah, çarşamba gunü çok güzel haberlerle dön canım
Canım biz doğumdan sonra mutlaka kaynar yaparız gelen misafirlere de ikram ederiz çay fincanlarına koyup üstünede bol çekilmiş ceviz koyarız, Allah izin verirse doğumdan sonra bende yaptırcam anneme, demek süt de yapıyormuş bilmiyordum
Aslım benimde aklımda, adetim biter bitmez hemen okuyayım inşallah, çünkü Nazan'a güvenemiyorum hemen doğurabilir gibi :)
bitanecim günüm geçmedi daha adet olmama var benimde yumurtlama donemime denk geldi sanırım tam kasık agrısı degıl zaten yumurtalık bölgemdeydi (17 si hesaplara göre yumurtlama günü hanı su ovulasyon testi var ya o öyle dedi :)) Ama sanırsın karnımın içinde yara var gibi acıyordu 4-5 gun felan surdu hatta az hızlı yurudugumde daha cok rahatsız ediyordu ama şimdi ıyı gectı gıbı ... Amin inşallah ben ve isteyen tüm arkadaşlarım hamiledir ...(hayırlısıyla)senin günün kaç gün gecti canım? kasık ağrısı olur ama bende yumurtlama dönemlerimde ,yumurtalıklarımda ağrı olur sadece böyle yara gibi,bilirim ki yumurtlamam olacak..haydi inşallah hamilesindir
Ohoo topik iyice boş ksldı özlem nerde kaç gündür kızlar ya benim gögüsümün kenarı kahverengi olan yerde bi beze oluştu daha öncede olmuştu moraliöm bozuldu inş geçer bi laç güne yoksa doktora gidicem hoş kontrolümüm üstünden 1 yıl geçmedi ultrasonda bastırıyo iyice dogumu tetikler die korkuyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?