Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

akyuzcigdem/ çiğdem 18.11.2013 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
tmyomr/ tümay 19.11.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
maralam/ meral 20.11.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamilelik , hayırlı evlat
dejavu-one/ seda 21.11.2013 perşembe sağlıklı hamişlik , hayırlı evlatlar
tb-fb/ tuba 22.11.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik, hayırlı evlat
btskn/ bircan 25.11.2013 pazartesi sağlıklı ve hayırlı hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
gul1982/ gül 26.11.2013 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
barısozlem/ özlem 27.11.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamişlik+koay doğum, hayırlı evlat
Rabbim kabul etsin geç okudugum için hakkınız helal edin.

Canımsınn benimmm
dün gece elif resmen fenalaştı bende bir sevindim gaz sancısı olmayacak heralde diye kimyon çok içtim çünkü uykudan bir uyandı çocuk resmen fenalaştı ağlamaktan tıkandı eşim elma yağı falan almıştı masajlarda bi işe yaramadı öyle bi acı ki resmen bayılır gibi oldu hazırlandık hemen doktora gidelim diye bir anda durdu uykusu geldi açmayalım uykusunu diye öyle giyinik kaldık sonra ben çok üzüldüğümden heralde bi mide bulantısı istifra istifra canım çıktı butun gece başım çatladı her sabah akşama ne olur olmasın diye dua ediyorum.. Duaların için güzel kalbin için çok sağol.. Allah sana ve tüm doğuracak arkadaşlarıma gaz sancısız bebekler nasip etsin.. bide sütünüz hiç genzine kaçmasın bebeklerinizin.. ben çok doldum sürekli gözlerim doluyor Allah beterinden korusun ama evde de çok gerilmeye başladık çaresizlik insanı çok yıpratıyor Alah kimseye dermansız dert vermesin.. geçicek inşallah..

canım benimm ya sizede çok çok geçmiş olsun.. sen emzirme şeklini anlattıkça evet evet diyerek okudum.. ben emzirirken tam vücudunu döndurmuyorum eşim hemen çeviriyor dik emzirmeye çalışıyorum ama bundan sonra daha daha dikkatli olucam daha da dik tutucam ben aslında çok düşündüm sağıpta içirmeyi ama sağdığım ziyan olucak da elif in rıskını atıcam diye vazgeçtim :)), kaşıkla da vermek istemedim nedense.. sizin maşallah gaz sancılarınız geçmiş inşallah bizimde geçer Elif im artık çok kötü oluyor gözleri kıpkırmızı oluyor ağlamaktan nasıl gözyaşları akıyor.. onun geçsin sancısı bana gelsin diye dua ediyorum..

DUAMNUR BURCU göğüslerin süt toplamaya başlamış inşallah dağılır bir an önce.. sana sıkılarak bişey sormak istiyorum yeniden gebeliği ne zaman kaç ay sonra öneriyor doktorlar belki sen hemen düşünmüyorsundur ama tıbben ne zaman diyorlar.. bide sen kendini iyi hissettiğin zaman çalışmalara geçiceğiniz zaman hayırlısıyla tefriciye niyetlensende sana okusak benim içimden çok geçiyor.. Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah..

BUKET sana daha önceden yazmıştım okudun mu bilmiyorum ama çok basit bişey olduğundan tekrar etmek istedim zeytinyağı sür göğüslerine yaraları yumuşatıyor 4,5 günden kontrol altına alıyor hemde kızın için zeytinyağı sağlıksız olmadığından yıkamıyorsunda hata bugünden itibaren bende tekrar zeytinyağına başlıyacağım bağırsaklara iyi geliyor diye.. krem kullan et ama zeytinağını da hep sür derim.. bi denersin inşallah.

canım doktorlar birşey demiyorlar 40 ın çıkınca gel kontrollerini yapalım birde bebeklerin ölümünü neden olduğunu incelemek için gel dediler o zaman konuşurlar galiba ama ben 1 sene falan ara vermeyi düşünüyorum çünkü ruh halim hiç uygun değil önce ruhen toparlanmam lazım sonra bedenen toparlanmalıyım yine allahın takdiri ben böyle palanlarken yarına ne olacağı belli değil eşime kalsa hemen başlayalım bir dahaki aya hamile olayım ama doğum sancılarını o masada ölüme o gidip gelmedi içerde herşeyi ben tek yaşadım

Canımm demek depremi bile önemsemedim aa iyiymiş şu melisa çayı zaten gelmiş gitmiş hemen çok sallamamış. Yorgun olunca hiçbirşey görmüyor insanın gözü. Sen öle diyince benim de aklıma geldi. Büyük 99 depreminden sonra kasımda da düzce depremi olmuştu ya bende oturdum koltukta ders çalışıyorum sınavım vardı liseye gidiyorum o zaman 2. sınıf. Annemde işte daha gelmemiş. Sallandı ev bizim dairede giriş katı hemen çıkabiliyorsun dışarı sallanmaya başladığını farkettim ama kalkmadım baya baya nasıl başladığını nasıl sallandığını izlemeye koyuldum hzlanınca artık çıkmıştım hiçte korkmamıştım yani tabii gölcük depremi felaketti gecenin bir yarısı çok korkmuştk ilk defa depremi yaşıyordum ömrümce unutamam.

Canım ya kıyamam kimbilir nasıl sancısı vardı ki ağladı öyle yavrucak sonunda da yorulmuş uyumuş demek ki. Gerçekten yıpratıcı bir süreç canım ama geçecek az sabır. Sana da geçmiş olsun sen de benim gibisin moral bozukluğu hemen midene vuruyor. İnşallah kısa zamanda geçer bu kolikler çok zor Allah yardımcınız olsun.

Canım bence de kendini toplaman lazım hem tetkikler yapılsın. Sen kendini toparla bir kendine gel kafanı dağıt sevdiğin insanlarla görüş gez. Erkekler anlayamıyorlar belki de bu şekilde iyi olacağını düşünmüştür ama onları yaşayan sensin eşler ne kadar olursa olsun anlayamazlar bende tedavi zamanı eşime kızdım bazı zamalar umursamaz o kadar önemsemez gibi davranmıştı hatta negatifi dr göstermek için bekliyorduk annemle bu işim var dedi gitti ki dersi yoktu yaz zamanıydı ben annemle kaldım öyle birşeyde diyemedim annemin yanında dr yanına annemle girmiştim bir yarım saat bekleyemedi yani çok zoruma gitmişti sonra söyledim tabi özürler diledi, kendisinin de moralinin iyi olmadığını dr da ters bir şey söylemekten korktuğunu söyledi çünkü benim e2 değerim çk yüksek olduğu halde dr devam demişti tedaviye transferi yapmıştı eşimde bunun yanlış olduğunu bildiğinden hep dr suçladı.

İyi gunler...
Bedriyem kiyamam ben Elife yazik ya neresi agridi kimbilir ...
Burcu canim Rabbim sana guc kuvvet verdin suan acin cok taze ama biraz zaman gecince Rabbimin bize verdigi annelik duygusu gelip corekleniyor yuregine ve tekrar istiyorsun bi cesaret geliyor .Ama once herseyii yaptir genetik falan gerekirse buraya İstanbula gel seve seve misafir ederim seni.....

aynen canım önce genetikleri yapacam sonra karar verecem çok sağol canım istanbula gelecem o zaman toplanalım ama görüşmeyi çok isterim

aa ilk defa duyuyorum tatlım ya greyfurt ekxtresimi o kadar doktor eczane gezdim hiç demediler böyle bişi var diye nettede çok araştırmıştım minicik bebişe katkı maddeli değilmi ki o yaseminim ya çok kafam karıştı şimdik:26:

merak etme tatlıcım süt bezesidir o sütler bebişe dolacak daha inş içini ferah tut sen

kız bu ne acele dur bakem benim hala bile arada aciiii öyle kolaymı ana ata olmak azcık çekcen öyle bişeyi kullanıp diğerine geçme işe yaramadı diye istikrarlı ol bir aya hemen hemen %90 iyileşiyo

bak tatlım sana kendimden bir örnek veriim biz eşimle bir kaç gece önce azcık tartıştık çok sinirlendim gerçi biz hiç bir gece küs uyumuyoruz şükür ama o geceden beri 9buçuk dedin mi uyuyan kızım 11lere kadar oturuyo gece ve o gecede biz barışınca sakinleşip uyumuştu sende dikkat et bak sen sakinleşince uyuyodur elifin bebekler anneden çok çabuk alıyo herşeyi biliyorum için sızlıyo ağladığında ama sen güçlü olmazsan olmaz sen iyi bakmazsan kimse bakmaz sen onu anlamazsan kimse anlamaz o artık SENNNN odaklı yaşıyan bir melek
süt kaçma olayındada her gece üşüyecek diye korkmadan banyo yaptır derim o zaman genzi açılıyo bebeklerin ben öyle yapıyorum bide kafasını yukarıda tut mümkün olduğunca emzirirken yani şöyle söyleyeyim yatık değilde oturur pozisyona yakın olsun kucağında emzirirken bebişin o zaman çok süt kaçmaz inş
valla tatlışım ya biraz beklemen lazım bu aralar kocamannn bir baş ağrında vardır senin kıyamam kırkı bi çıksın bayaasını atlatırsın inş dualarla dökün suyunu gerçekten öykümün ağlaması uykusu benim her gece gördüğüm doğum rüyaları o zaman gitmişti
ahh canım ya tabiki bedenende toparlanman çok iyi olur tatile gidebilirseniz tatile gidin bence yada sen gt eşin izin alamıyorsa herşeyden uzaklaşmak iyi geliyor bazen insana

bana gelince kızımla uğraşıyorum bütün gün teyzeleri şükürler olsun burun tıkanıklığımız dışında bir sıkıntımız yok şimdilik emziğe alıştı ona çok üzülüyorum sallamaya alışmasın diye emzikle uyutuyordum şimdi emziksiz uyumuyo( bu çok canımı sıkıyo annişler sizin bebişlerde durum nasıl emzik veren var mı benim gibi emziksiz ellerini emiyo ona alışırsa hiç bıraktıramam diyorum bakalım noolcak umarım çok alışmadan bıraktırabilirim
bu arada Ankarada sular 2 kocaaaa gün yok susuz naapcaz bakalım

buketcim zamanla geçiyor çatlaklar nasır bile tutuyor ama çok zor benim çok olmadı çünkü emmedi lansinoh ve soğan sürdüm sadece
burcum bencede kendini iyi hissedecek ne varsa onu yap bol bol dinlen gez toz sen iyi olmalısın önce rabbim hayırlısını versin inş yeni yılda yeniden
sedacım canım yazdıklarım seni üzmedi inş rabbim sanada nasip etsin sende böyle uykusuz kal :)
yasemincim dün akşam seni arıyodumki misafirer geldi :) snde beni aramışsın tel çekmemiş sanırım ahh depremi bile salllamdın yani uyku ne kadar tatlı dimi ya inş bi ara konuşucez :)
bedişim benim kızda biberonla emerken boğazına kaçırıyor sanırım hızlı akımdan kaynaklanıyor bence memenden çekme emsin boğazına kaçarda dizinin üstüne sırt üstü yatır sırtına vur topuğunu sık rahatlar nefesi düzelir ağladıkça dha çok hava yuttuğu için daha çok gaz sorunu oluşur
gamze hoş geldin canım geçmiş olsun bizimde kabızlık sorunumuz vardı 3 ay sonunda geçti galiba bu aralar çok ii gidiyor ama bizimde göbeğimizde beyaz leke çıktı ona çok üzüldük bende olabilir dendi yada vitiligo hani bazı yerleri ten rengi bazı yerleri beyz insanlar varya o hastaık suan belli değil takip edilcekmiş allah dermensız dert vermesin böyle işte arada gel çzletme kendini

bana gelince çok sıkıldım ben evde annemlerin şehir dışında olmaları nasıl koyuyor onlar olsaydı onlara giderdim onlar gelirdi hiçbiş yapmak istemiyorum öyle boş boş oturasım var hiçkimse beni anlamıyomuş gibi geliyor özellikle eşim annmlere de hiçbişi anlmıyorum sanırım gerçekten depresyona doğru gidiyorum napıcamı bilmiyorum kendimi motive ediyorum güya hergün aynı şey

bu insanlar ne sinir ya sözde sormaya gelmiş dediği şeye bak bebeğin kalbi atıyormuş onu doğurmak günahmış sanki biz bilmiyoruz herkes müslüman biz değiliz sinir oldum istiyerek kim çocuğunu öldürür

canım kim sıktı canını senin çok biliyosun deseydin. boş ver böyle dengesizleri bilmeden etmeden konuşurlar bilmişlik taslarlar

Deseydin cok biliyon ben diyanete sormustum annenin hayati tehlikesi varsa oncelik anne olmalidir.Canim bana neler soylediler ben cahilligimle bebegimi oldurmusum ilacmi icmisim .Ciger gelistirici igne yapilmis ondan olmus agzi olan konusur herkesin cevabini ver sustukca sen huzursuz olursun dengesizler ya ...

Didemcim benimki de 5. Emziğine 2. Ayda zor alıştı.ama beni emzik olarak kullanıyordu sürekli mememdeydi fazla kusuyordu.sancısı olunca uykusu olunca acıktıkça emiyordu yanından ayrılamıyordun. Emziğe alıştıda rahat ettim biraz şuan memnunum ilerde bakalım:)) internette araştırdım em?ziğin faydaları var zararı yokmuş ama 2 yaşını geçmeden bıraktırmak lazımmış.alıştırmam zor oldu bıraktırmak da öyle olacak galiba.gaz sancısı olan bebebek çok zor gerçekten ama geçecek olması güzel büyük dertleri olmasın buna ne kadar üzülüyoruz daha beterleri olmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…