- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.761
ben hiç içmedim tadını bilmiyorum ama yapan kadın süt yaptığını ve gelen misafirlerede ikram ettiklerini söylemişti
günaydın kızlar
daha iyiyim canım çok şükür gögüslerim süt topluyor onu engellemeye çalışıyoruzgünaydın canım, daha iyisindir inşallah.
daha iyiyim canım çok şükür gögüslerim süt topluyor onu engellemeye çalışıyoruz
evet doğumdan sonra doktor gelecek dedi ilaç verdi ilaçı ancak dün alabildim bu sürede de gögüslerim doldu şimdi el değmiyor çok açıyorhadi ya doğumdan dolayı mı topladıki
evet doğumdan sonra doktor gelecek dedi ilaç verdi ilaçı ancak dün alabildim bu sürede de gögüslerim doldu şimdi el değmiyor çok açıyor
canım benim sen anlattıkça ben üzülüyorum, gerçekten de çok zor, ikiniz içinde zor, rabbim çıkar yolları nasip etsin, 3 ayı tamamlayınca kendiliğinden geçer yazıyor, inşallah ve inşallah öyle olur
sizin için birşey yapabilmeyi çok isterdim,dua etmekten başka birşey de yapamıyorum
Allah senden de razı olsun, minik Elif'in ağlama nöbetleri geçsin uçsun gitsin, sakin ve sağlıklı olsun inşallah
yeni şeyler okursam ya da bulursam hemen yazarım, öptüm sizi bal böcükleri
Mrb kızlar özledim sizi.tam geçmişi okuyamadım ama Burcucuk geçmiş olsun Cnm ne denir hayırlısı inşallah(( bedriyecim benimde bebeğim emerken öksürüyordu hep 2 ayında geçti 3 ay olacaz arada oluyor yine kafasını biraz dik tut Memene bütün vücudu dönük dursun kafası yukarda ama boğazına doğru eğik olmasın bilmem anlatabildim mi :))) sütün fazla gidiyormuş doktor söyledi bana İlkten biraz sağıp verebilirsin dene istersen.bende 2. haftadan beri gaz kaka makatta çatlak bağırsak uzunluğuda varmış kabızlık olacakmış genelde bizde ama düzelecekmiş hepsi birbirini kovalıyor..makattaki çatlaktan gazıyla kakasını yapamıyor..kulak pamuğuyla biz yaptırıyorduk doktor önerisiyle başka doktora gittim oda kesinlikle yapma dedi ödem oluşmuş..ilaç sürüyoruz. Sıcak suyada oturttuk onuda bıraktırdı yeni doktor. İyileşmemesinin sebebi bizmişiz çok üzüldüm.ama öbür doktorun dediklerini yapmıştık..neyse inşalla. Düzelecek yavrum ağlıyo işte sürekli ağladıkça emmek istiyor emdikçe kusuyor biraz..çok şükür Emziğe sonunda alıştı da bende oda rahatladı biraz..poposuda geçsin allahın izniyle durum budur..rabbim dermansız dert vermesin buna da şükür..gaz için sup simplex kullandım nurse halves hepsini aldım ama düzenli kullanamadım doktor bıraktırdı.gerek yok tedavi edelim geçecek dedi bende bıraktım.1 aya hiç bişesi kalmıcakmış söz verdi :)) inşallah :)) çok konuştum.. Aklımdasınız dua ediyorum hepinize.listeye bağlı değilim. Eski listeden okuyamadım hepsini helal edin hakkınızı..öptüm hepinizi
canım doktorlar birşey demiyorlar 40 ın çıkınca gel kontrollerini yapalım birde bebeklerin ölümünü neden olduğunu incelemek için gel dediler o zaman konuşurlar galiba ama ben 1 sene falan ara vermeyi düşünüyorum çünkü ruh halim hiç uygun değil önce ruhen toparlanmam lazım sonra bedenen toparlanmalıyım yine allahın takdiri ben böyle palanlarken yarına ne olacağı belli değil eşime kalsa hemen başlayalım bir dahaki aya hamile olayım ama doğum sancılarını o masada ölüme o gidip gelmedi içerde herşeyi ben tek yaşadımDUAMNUR BURCU göğüslerin süt toplamaya başlamış inşallah dağılır bir an önce.. sana sıkılarak bişey sormak istiyorum yeniden gebeliği ne zaman kaç ay sonra öneriyor doktorlar belki sen hemen düşünmüyorsundur ama tıbben ne zaman diyorlar.. bide sen kendini iyi hissettiğin zaman çalışmalara geçiceğiniz zaman hayırlısıyla tefriciye niyetlensende sana okusak benim içimden çok geçiyor.. Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah..
günaydın arkadaşlar, bu sabah tekirdağda olan depremi hissettim ben büyükçekmecedeyim. ama öyle uykusuz ve yorgundum ki kalkamadım bile , napim artık ölürsemde uyuyarak öleyim dinlenirim bari dedim :))))))))))) kafayı yemişim yani görün işte beni. dün gece betül ağladı ağladı uyumadı çok sinirlerimi bozdu, kızdım sinirlendim, sonra gittim melisa çayını içtim gece yarısı ancak uyudu. işte o melis çayının etkisi ile depremi bile bakın nekadar normal ve sakin karşıladım
b.burcu komşumu sormuşsun, ayy 0.2 çıkmış kızın değeri dün geldi ağlaştık...
buketcim göğüs uçları için koruyucu satılıyor hani biberon ucu gibi onu takıp emziriyorsun yaralar geçene kadar bide onu araştır istersen.
gamzecim gelmiş hoşgelmiş özledik yaa
kızlar normalde ben bugün doğum yapacaktım ayyyy çok şükürki erkenden yaptım bitirdim o işi, ayyy doğum demeyin bna fena oluyorum :) nazancım Allah yar ve yrdımcın olsun, şu lohusalığım bitiyor gibi bende sana fetih okuyacağım biter bitmez inşallah.
Özlemciğimi patronu gıcık etmiş uyuzz adam, al işte bir anlık dünya bak bi deprem oluyor bi varmış bi yokmuş oluyor herşey. bukadar iş stresi iş hırsı nedir yaa, Allah herkese bir rızık vermiştir bunu stres yapsanda yapmasanda bi şekilde sana nasip ediyor bence.
Canımsınn benimmm
dün gece elif resmen fenalaştı bende bir sevindim gaz sancısı olmayacak heralde diye kimyon çok içtim çünkü uykudan bir uyandı çocuk resmen fenalaştı ağlamaktan tıkandı eşim elma yağı falan almıştı masajlarda bi işe yaramadı öyle bi acı ki resmen bayılır gibi oldu hazırlandık hemen doktora gidelim diye bir anda durdu uykusu geldi açmayalım uykusunu diye öyle giyinik kaldık sonra ben çok üzüldüğümden heralde bi mide bulantısı istifra istifra canım çıktı butun gece başım çatladı her sabah akşama ne olur olmasın diye dua ediyorum.. Duaların için güzel kalbin için çok sağol.. Allah sana ve tüm doğuracak arkadaşlarıma gaz sancısız bebekler nasip etsin.. bide sütünüz hiç genzine kaçmasın bebeklerinizin.. ben çok doldum sürekli gözlerim doluyor Allah beterinden korusun ama evde de çok gerilmeye başladık çaresizlik insanı çok yıpratıyor Alah kimseye dermansız dert vermesin.. geçicek inşallah..
canım benimm ya sizede çok çok geçmiş olsun.. sen emzirme şeklini anlattıkça evet evet diyerek okudum.. ben emzirirken tam vücudunu döndurmuyorum eşim hemen çeviriyor dik emzirmeye çalışıyorum ama bundan sonra daha daha dikkatli olucam daha da dik tutucam ben aslında çok düşündüm sağıpta içirmeyi ama sağdığım ziyan olucak da elif in rıskını atıcam diye vazgeçtim :)), kaşıkla da vermek istemedim nedense.. sizin maşallah gaz sancılarınız geçmiş inşallah bizimde geçer Elif im artık çok kötü oluyor gözleri kıpkırmızı oluyor ağlamaktan nasıl gözyaşları akıyor.. onun geçsin sancısı bana gelsin diye dua ediyorum..
DUAMNUR BURCU göğüslerin süt toplamaya başlamış inşallah dağılır bir an önce.. sana sıkılarak bişey sormak istiyorum yeniden gebeliği ne zaman kaç ay sonra öneriyor doktorlar belki sen hemen düşünmüyorsundur ama tıbben ne zaman diyorlar.. bide sen kendini iyi hissettiğin zaman çalışmalara geçiceğiniz zaman hayırlısıyla tefriciye niyetlensende sana okusak benim içimden çok geçiyor.. Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah..
BUKET sana daha önceden yazmıştım okudun mu bilmiyorum ama çok basit bişey olduğundan tekrar etmek istedim zeytinyağı sür göğüslerine yaraları yumuşatıyor 4,5 günden kontrol altına alıyor hemde kızın için zeytinyağı sağlıksız olmadığından yıkamıyorsunda hata bugünden itibaren bende tekrar zeytinyağına başlıyacağım bağırsaklara iyi geliyor diye.. krem kullan et ama zeytinağını da hep sür derim.. bi denersin inşallah.
canım doktorlar birşey demiyorlar 40 ın çıkınca gel kontrollerini yapalım birde bebeklerin ölümünü neden olduğunu incelemek için gel dediler o zaman konuşurlar galiba ama ben 1 sene falan ara vermeyi düşünüyorum çünkü ruh halim hiç uygun değil önce ruhen toparlanmam lazım sonra bedenen toparlanmalıyım yine allahın takdiri ben böyle palanlarken yarına ne olacağı belli değil eşime kalsa hemen başlayalım bir dahaki aya hamile olayım ama doğum sancılarını o masada ölüme o gidip gelmedi içerde herşeyi ben tek yaşadım
aynen canım önce genetikleri yapacam sonra karar verecem çok sağol canım istanbula gelecem o zaman toplanalım ama görüşmeyi çok isterimİyi gunler...
Bedriyem kiyamam ben Elife yazik ya neresi agridi kimbilir ...
Burcu canim Rabbim sana guc kuvvet verdin suan acin cok taze ama biraz zaman gecince Rabbimin bize verdigi annelik duygusu gelip corekleniyor yuregine ve tekrar istiyorsun bi cesaret geliyor .Ama once herseyii yaptir genetik falan gerekirse buraya İstanbula gel seve seve misafir ederim seni.....
canım şimdi içindekilere baktım şunlar yazıyor: xlear burun damlası: içindekiler: xyliol, tuz, saf su, greyfurt çekirdeği ekstresi.
bunu burnuna damlattığım zaman hapşuruyor, bende sümüklerini çekiyorum küçük bir pompa gibi bişeyim var onunla.
Nazancım canım benim hayırdır inşallah o göğsündeki durum belkide süt hormonlarından kaynaklanıyordur ama tabiki bilmediğim bir konu dr daha iyi bilir ama inşallah kötü bişey değildir benim içime öyle kötü bir his gelmedi Allahın izni ile.
K.Burcu canımmmmm maşallah sana, Allahım sana gerçekten muhteşem bir psikoloji ile yardım ediyor Allah nazarlardan korusun hergünün bir öncekinden iyi olsun mutlu olsun inşallah.
merak etme tatlıcım süt bezesidir o sütler bebişe dolacak daha inş içini ferah tut senMrb kızlar nugun doktorumuxa gittik hersey yolunda nstede hersey yolunda görünüyo gögüsümdeki seyede baktı süt bezesi sanıyorum ama her ihtimale karsı doktora görün dedi persrmbe ameliyatımı yapan doktora gidicem inş. Kötü bişe çıkmaz en son 9 ay önce kontrol olmuştum hayırlısı hakkımızda
slm kızlar ben geldim..gemişi okuyamadım..ne var ne yok??
benim memeler iyiyleşmedi hala..naapacam bi akıl vein yav..denemediğm şey kalmadı..sağ göğsümdeki yarık kapaacak gibi oluyo kabuk bağlıyo sonra bebek emince bi daha aynı oluyoo..
yav lanshınoh tahin yağı ayva çekirdeği daha ne kaldı bi bal mumu kaldı özlem yazmış..ne zaman geçecek bilmiyorum yavv...ağız tadıyla bi meme veremedik uşağımıza:)))
Sayfalara geri doğru ilerledim Burcum bizede bişeyler yazmıştır dedimm.. iyi ki gerilemişim sayfaları aferin bana..
fön makinası falan denedim, müzik denedim, başka hee bide sen bişeyler yazmıştın ya hani yememem gerekenleri onlarıda yemiyorum ama peynir yiyorum mesela, onuda yemiyeyim inan yediğim bişey kalmıyacak :)), bide çikolata yerine nutella çok yiyorum onu keseyim bakalım ne yapıcak. üşenmeden bana yazıp araştırmışsın yaa canımsın sen benimm... iyilik meleği gibisin Burcum yaa.. herşeye herkese yetişiyorsun Allah senden razı olsun..
Bu arada kısmetse haftaya salı yada çarşamba hava inşallah güzel olursa elifi dr götürücez hem bu sütün devamlı genzine kaçması hem gaz sancıları için hemde genel muayene için.. bakalım ne diyecek doktor.. bide ben şöyle bi yanlışım oluyor akşama doğru mesela 3 gibi elif minikten huysuzlanmaya başlayınca ben onu emzirirken tıkanmasın diye memeyi çekiyorum bazen, bazende elif sancıdan çekiyor kendını sanırım o sırada hava yutuyor o zamanda gaz sancısı olurmuş bakalım dr da bişeyler söyler heralde.. hayırlısı Allah tan..
YASEMİNNN bende de o burun damlası vardı bizde o pek etkili olmadı ben ekofizik diye bidamla vardı onun tuz oranı daha fazla dediler onu aldım ama devamlı kullanmıyorum tıkandığında burnu gerçi hergunde tıkalı oluyor :)), dun de yazmışlarkı netde onları devamlı kullanmayın böbrekleri kucuk daha yazmışlar eee bu damlaları da verenler drlar sonuçta amaaannn herkesi dinle bildiğinden şaşma konusu bence bu.. Senin Betül ün maşallah süt genzine kaçmıyor heralde di mi? Allah nazarlardan korusun inşallah.. bizimkide geçer inşallah yaa..
DİDEEMM haklısın kuzum ben çok panik yapıyorum, ya çok ağlıyor ya gözyaşlarıyla bide acı çektiği bariz çare aramaya çalışıyorum umarım geçer.. hele var ya genzine süt kaçtığında bide beni görsen inan canım ağzımda Allah korusun Yarabbim..senc o genzine süt kaçma konusu ne zaman sona erer geçer hayırlısıyla..
valla tatlışım ya biraz beklemen lazım bu aralar kocamannn bir baş ağrında vardır senin kıyamam kırkı bi çıksın bayaasını atlatırsın inş dualarla dökün suyunu gerçekten öykümün ağlaması uykusu benim her gece gördüğüm doğum rüyaları o zaman gitmiştigünaydın arkadaşlar, bu sabah tekirdağda olan depremi hissettim ben büyükçekmecedeyim. ama öyle uykusuz ve yorgundum ki kalkamadım bile , napim artık ölürsemde uyuyarak öleyim dinlenirim bari dedim :))))))))))) kafayı yemişim yani görün işte beni. dün gece betül ağladı ağladı uyumadı çok sinirlerimi bozdu, kızdım sinirlendim, sonra gittim melisa çayını içtim gece yarısı ancak uyudu. işte o melis çayının etkisi ile depremi bile bakın nekadar normal ve sakin karşıladım
b.burcu komşumu sormuşsun, ayy 0.2 çıkmış kızın değeri dün geldi ağlaştık...
buketcim göğüs uçları için koruyucu satılıyor hani biberon ucu gibi onu takıp emziriyorsun yaralar geçene kadar bide onu araştır istersen.
gamzecim gelmiş hoşgelmiş özledik yaa
kızlar normalde ben bugün doğum yapacaktım ayyyy çok şükürki erkenden yaptım bitirdim o işi, ayyy doğum demeyin bna fena oluyorum :) nazancım Allah yar ve yrdımcın olsun, şu lohusalığım bitiyor gibi bende sana fetih okuyacağım biter bitmez inşallah.
Özlemciğimi patronu gıcık etmiş uyuzz adam, al işte bir anlık dünya bak bi deprem oluyor bi varmış bi yokmuş oluyor herşey. bukadar iş stresi iş hırsı nedir yaa, Allah herkese bir rızık vermiştir bunu stres yapsanda yapmasanda bi şekilde sana nasip ediyor bence.
ahh canım ya tabiki bedenende toparlanman çok iyi olur tatile gidebilirseniz tatile gidin bence yada sen gt eşin izin alamıyorsa herşeyden uzaklaşmak iyi geliyor bazen insanacanım doktorlar birşey demiyorlar 40 ın çıkınca gel kontrollerini yapalım birde bebeklerin ölümünü neden olduğunu incelemek için gel dediler o zaman konuşurlar galiba ama ben 1 sene falan ara vermeyi düşünüyorum çünkü ruh halim hiç uygun değil önce ruhen toparlanmam lazım sonra bedenen toparlanmalıyım yine allahın takdiri ben böyle palanlarken yarına ne olacağı belli değil eşime kalsa hemen başlayalım bir dahaki aya hamile olayım ama doğum sancılarını o masada ölüme o gidip gelmedi içerde herşeyi ben tek yaşadım
bu insanlar ne sinir ya sözde sormaya gelmiş dediği şeye bak bebeğin kalbi atıyormuş onu doğurmak günahmış sanki biz bilmiyoruz herkes müslüman biz değiliz sinir oldum istiyerek kim çocuğunu öldürür
bu insanlar ne sinir ya sözde sormaya gelmiş dediği şeye bak bebeğin kalbi atıyormuş onu doğurmak günahmış sanki biz bilmiyoruz herkes müslüman biz değiliz sinir oldum istiyerek kim çocuğunu öldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?