- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.781
canım kim sıktı canını seninçok biliyosun deseydin. boş ver böyle dengesizleri bilmeden etmeden konuşurlar bilmişlik taslarlar
işte gelde anlat insanlar herşeyi çok biliyor bizde cahiliz ya eşim 1 hafta boyunca herkese sordu tüm dini kuruluşlara aradı herkes aynı cevabı vermiştiDeseydin cok biliyon ben diyanete sormustum annenin hayati tehlikesi varsa oncelik anne olmalidir.Canim bana neler soylediler ben cahilligimle bebegimi oldurmusum ilacmi icmisim .Ciger gelistirici igne yapilmis ondan olmus agzi olan konusur herkesin cevabini ver sustukca sen huzursuz olursun dengesizler ya ...
bu insanlar ne sinir ya sözde sormaya gelmiş dediği şeye bak bebeğin kalbi atıyormuş onu doğurmak günahmış sanki biz bilmiyoruz herkes müslüman biz değiliz sinir oldum istiyerek kim çocuğunu öldürür
ay sedacım dün bebeği kayınvalideme bıraktık eşime işlerimizi hallettik eve geldik ev nasıl boş geldi nasıl anlamsızlaştı hayat o minik melek 3 ayda nasılda hayatımızı şekillendirmiş farkında değilmişiz o olmadan gezmenin bile tadı yok onsuz dünya dönmüyor seninde kanamn geçmiş yeni ay yeni umutlar bende aralık ayında hamile kalmıştım 12.12.12 de öğrenmiştik
bana gelince kızımla uğraşıyorum bütün gün teyzeleri şükürler olsun burun tıkanıklığımız dışında bir sıkıntımız yok şimdilik emziğe alıştı ona çok üzülüyorum sallamaya alışmasın diye emzikle uyutuyordum şimdi emziksiz uyumuyo( bu çok canımı sıkıyo annişler sizin bebişlerde durum nasıl emzik veren var mı benim gibi emziksiz ellerini emiyo ona alışırsa hiç bıraktıramam diyorum bakalım noolcak umarım çok alışmadan bıraktırabilirim
bu arada Ankarada sular 2 kocaaaa gün yok susuz naapcaz bakalım
boşver sen o kara cahilleri.kulağını tıka..bu insanlar ne sinir ya sözde sormaya gelmiş dediği şeye bak bebeğin kalbi atıyormuş onu doğurmak günahmış sanki biz bilmiyoruz herkes müslüman biz değiliz sinir oldum istiyerek kim çocuğunu öldürür
sağol canım demek yokluğum farkediliyor,
dün bağırıp çağıran adam bugün gayet sakindi siniri bana değildi ama bana patladı,bugün diğer patronda benimle konuştu baktın o kızıyo sen tamam de çık kenara sen üsteliyorsun o üsteliyor adam takmış işte dedi,siniri sana değil anlamıyormusun başka şeylere kızdı sana patladı dedi, ne yapayım yaptığım halde yapmamakla suçladığı için bende kendimi savunma gereği hissettim demek öyle yapmamak gerekirmiş,biraz onada anlatmaya çalıştım bak hala aynı şeyi söylüyorsun diyor, ama sanırım yine olsa yine savunurdum kendimi, amaan işte böyle ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen demişler şuan gidemeyeceğime göre sabırlı davranacağız mecburen,bi kere daha beni böyle kızdırmıştı arabasını vurmuştu sanırım, çokta kötü şeyler söylemek ah etmek istemem haksızlık yaptığını anlaması bile yeter
iş yeri soğuk canım birde haftasonu eşimle safranboluya gittik orda terledim üşüdüm sanırım sonra ondanda olabilir,yarın doktora gidebilirmiyim bilmiyorum duruma göre bakıcam
ben hiç içmedim tadını bilmiyorum ama yapan kadın süt yaptığını ve gelen misafirlerede ikram ettiklerini söylemişti
Mrb kızlar özledim sizi.tam geçmişi okuyamadım ama Burcucuk geçmiş olsun Cnm ne denir hayırlısı inşallah(( bedriyecim benimde bebeğim emerken öksürüyordu hep 2 ayında geçti 3 ay olacaz arada oluyor yine kafasını biraz dik tut Memene bütün vücudu dönük dursun kafası yukarda ama boğazına doğru eğik olmasın bilmem anlatabildim mi :))) sütün fazla gidiyormuş doktor söyledi bana İlkten biraz sağıp verebilirsin dene istersen.bende 2. haftadan beri gaz kaka makatta çatlak bağırsak uzunluğuda varmış kabızlık olacakmış genelde bizde ama düzelecekmiş hepsi birbirini kovalıyor..makattaki çatlaktan gazıyla kakasını yapamıyor..kulak pamuğuyla biz yaptırıyorduk doktor önerisiyle başka doktora gittim oda kesinlikle yapma dedi ödem oluşmuş..ilaç sürüyoruz. Sıcak suyada oturttuk onuda bıraktırdı yeni doktor. İyileşmemesinin sebebi bizmişiz çok üzüldüm.ama öbür doktorun dediklerini yapmıştık..neyse inşalla. Düzelecek yavrum ağlıyo işte sürekli ağladıkça emmek istiyor emdikçe kusuyor biraz..çok şükür Emziğe sonunda alıştı da bende oda rahatladı biraz..poposuda geçsin allahın izniyle durum budur..rabbim dermansız dert vermesin buna da şükür..gaz için sup simplex kullandım nurse halves hepsini aldım ama düzenli kullanamadım doktor bıraktırdı.gerek yok tedavi edelim geçecek dedi bende bıraktım.1 aya hiç bişesi kalmıcakmış söz verdi :)) inşallah :)) çok konuştum.. Aklımdasınız dua ediyorum hepinize.listeye bağlı değilim. Eski listeden okuyamadım hepsini helal edin hakkınızı..öptüm hepinizi
mrb arkadaşlar bişey sormak istiyorum bilen vardır inş ben 4 gündür glifora başladım ve bunun yanında folic plus kullanılır mı dr a somadım da daha önceden arada kullanıyodum folic plusıda
günaydın arkadaşlar, bu sabah tekirdağda olan depremi hissettim ben büyükçekmecedeyim. ama öyle uykusuz ve yorgundum ki kalkamadım bile , napim artık ölürsemde uyuyarak öleyim dinlenirim bari dedim :))))))))))) kafayı yemişim yani görün işte beni. dün gece betül ağladı ağladı uyumadı çok sinirlerimi bozdu, kızdım sinirlendim, sonra gittim melisa çayını içtim gece yarısı ancak uyudu. işte o melis çayının etkisi ile depremi bile bakın nekadar normal ve sakin karşıladım
b.burcu komşumu sormuşsun, ayy 0.2 çıkmış kızın değeri dün geldi ağlaştık...
buketcim göğüs uçları için koruyucu satılıyor hani biberon ucu gibi onu takıp emziriyorsun yaralar geçene kadar bide onu araştır istersen.
gamzecim gelmiş hoşgelmiş özledik yaa
kızlar normalde ben bugün doğum yapacaktım ayyyy çok şükürki erkenden yaptım bitirdim o işi, ayyy doğum demeyin bna fena oluyorum :) nazancım Allah yar ve yrdımcın olsun, şu lohusalığım bitiyor gibi bende sana fetih okuyacağım biter bitmez inşallah.
Özlemciğimi patronu gıcık etmiş uyuzz adam, al işte bir anlık dünya bak bi deprem oluyor bi varmış bi yokmuş oluyor herşey. bukadar iş stresi iş hırsı nedir yaa, Allah herkese bir rızık vermiştir bunu stres yapsanda yapmasanda bi şekilde sana nasip ediyor bence.
bitanecim günüm geçmedi daha adet olmama var benimde yumurtlama donemime denk geldi sanırım tam kasık agrısı degıl zaten yumurtalık bölgemdeydi (17 si hesaplara göre yumurtlama günü hanı su ovulasyon testi var ya o öyle dedi :)) Ama sanırsın karnımın içinde yara var gibi acıyordu 4-5 gun felan surdu hatta az hızlı yurudugumde daha cok rahatsız ediyordu ama şimdi ıyı gectı gıbı ... Amin inşallah ben ve isteyen tüm arkadaşlarım hamiledir ...(hayırlısıyla)
evet doğumdan sonra doktor gelecek dedi ilaç verdi ilaçı ancak dün alabildim bu sürede de gögüslerim doldu şimdi el değmiyor çok açıyor
Canımsınn benimmm
dün gece elif resmen fenalaştı bende bir sevindim gaz sancısı olmayacak heralde diye kimyon çok içtim çünkü uykudan bir uyandı çocuk resmen fenalaştı ağlamaktan tıkandı eşim elma yağı falan almıştı masajlarda bi işe yaramadı öyle bi acı ki resmen bayılır gibi oldu hazırlandık hemen doktora gidelim diye bir anda durdu uykusu geldi açmayalım uykusunu diye öyle giyinik kaldık sonra ben çok üzüldüğümden heralde bi mide bulantısı istifra istifra canım çıktı butun gece başım çatladı her sabah akşama ne olur olmasın diye dua ediyorum.. Duaların için güzel kalbin için çok sağol.. Allah sana ve tüm doğuracak arkadaşlarıma gaz sancısız bebekler nasip etsin.. bide sütünüz hiç genzine kaçmasın bebeklerinizin.. ben çok doldum sürekli gözlerim doluyor Allah beterinden korusun ama evde de çok gerilmeye başladık çaresizlik insanı çok yıpratıyor Alah kimseye dermansız dert vermesin.. geçicek inşallah..
canım benimm ya sizede çok çok geçmiş olsun.. sen emzirme şeklini anlattıkça evet evet diyerek okudum.. ben emzirirken tam vücudunu döndurmuyorum eşim hemen çeviriyor dik emzirmeye çalışıyorum ama bundan sonra daha daha dikkatli olucam daha da dik tutucam ben aslında çok düşündüm sağıpta içirmeyi ama sağdığım ziyan olucak da elif in rıskını atıcam diye vazgeçtim :)), kaşıkla da vermek istemedim nedense.. sizin maşallah gaz sancılarınız geçmiş inşallah bizimde geçer Elif im artık çok kötü oluyor gözleri kıpkırmızı oluyor ağlamaktan nasıl gözyaşları akıyor.. onun geçsin sancısı bana gelsin diye dua ediyorum..
DUAMNUR BURCU göğüslerin süt toplamaya başlamış inşallah dağılır bir an önce.. sana sıkılarak bişey sormak istiyorum yeniden gebeliği ne zaman kaç ay sonra öneriyor doktorlar belki sen hemen düşünmüyorsundur ama tıbben ne zaman diyorlar.. bide sen kendini iyi hissettiğin zaman çalışmalara geçiceğiniz zaman hayırlısıyla tefriciye niyetlensende sana okusak benim içimden çok geçiyor.. Hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah..
BUKET sana daha önceden yazmıştım okudun mu bilmiyorum ama çok basit bişey olduğundan tekrar etmek istedim zeytinyağı sür göğüslerine yaraları yumuşatıyor 4,5 günden kontrol altına alıyor hemde kızın için zeytinyağı sağlıksız olmadığından yıkamıyorsunda hata bugünden itibaren bende tekrar zeytinyağına başlıyacağım bağırsaklara iyi geliyor diye.. krem kullan et ama zeytinağını da hep sür derim.. bi denersin inşallah.
canım doktorlar birşey demiyorlar 40 ın çıkınca gel kontrollerini yapalım birde bebeklerin ölümünü neden olduğunu incelemek için gel dediler o zaman konuşurlar galiba ama ben 1 sene falan ara vermeyi düşünüyorum çünkü ruh halim hiç uygun değil önce ruhen toparlanmam lazım sonra bedenen toparlanmalıyım yine allahın takdiri ben böyle palanlarken yarına ne olacağı belli değil eşime kalsa hemen başlayalım bir dahaki aya hamile olayım ama doğum sancılarını o masada ölüme o gidip gelmedi içerde herşeyi ben tek yaşadım
bana gelince kızımla uğraşıyorum bütün gün teyzeleri şükürler olsun burun tıkanıklığımız dışında bir sıkıntımız yok şimdilik emziğe alıştı ona çok üzülüyorum sallamaya alışmasın diye emzikle uyutuyordum şimdi emziksiz uyumuyo( bu çok canımı sıkıyo annişler sizin bebişlerde durum nasıl emzik veren var mı benim gibi emziksiz ellerini emiyo ona alışırsa hiç bıraktıramam diyorum bakalım noolcak umarım çok alışmadan bıraktırabilirim
bu arada Ankarada sular 2 kocaaaa gün yok susuz naapcaz bakalım
buketcim zamanla geçiyor çatlaklar nasır bile tutuyor ama çok zor benim çok olmadı çünkü emmedi lansinoh ve soğan sürdüm sadece
burcum bencede kendini iyi hissedecek ne varsa onu yap bol bol dinlen gez toz sen iyi olmalısın önce rabbim hayırlısını versin inş yeni yılda yeniden
sedacım canım yazdıklarım seni üzmedi inş rabbim sanada nasip etsin sende böyle uykusuz kal :)
yasemincim dün akşam seni arıyodumki misafirer geldi :) snde beni aramışsın tel çekmemiş sanırım ahh depremi bile salllamdın yani uyku ne kadar tatlı dimi ya inş bi ara konuşucez :)
bedişim benim kızda biberonla emerken boğazına kaçırıyor sanırım hızlı akımdan kaynaklanıyor bence memenden çekme emsin boğazına kaçarda dizinin üstüne sırt üstü yatır sırtına vur topuğunu sık rahatlar nefesi düzelir ağladıkça dha çok hava yuttuğu için daha çok gaz sorunu oluşur
gamze hoş geldin canım geçmiş olsun bizimde kabızlık sorunumuz vardı 3 ay sonunda geçti galiba bu aralar çok ii gidiyor ama bizimde göbeğimizde beyaz leke çıktı ona çok üzüldük bende olabilir dendi yada vitiligo hani bazı yerleri ten rengi bazı yerleri beyz insanlar varya o hastaık suan belli değil takip edilcekmiş allah dermensız dert vermesin böyle işte arada gel çzletme kendini
bana gelince çok sıkıldım ben evde annemlerin şehir dışında olmaları nasıl koyuyor onlar olsaydı onlara giderdim onlar gelirdi hiçbiş yapmak istemiyorum öyle boş boş oturasım var hiçkimse beni anlamıyomuş gibi geliyor özellikle eşim annmlere de hiçbişi anlmıyorum sanırım gerçekten depresyona doğru gidiyorum napıcamı bilmiyorum kendimi motive ediyorum güya hergün aynı şey
bu insanlar ne sinir ya sözde sormaya gelmiş dediği şeye bak bebeğin kalbi atıyormuş onu doğurmak günahmış sanki biz bilmiyoruz herkes müslüman biz değiliz sinir oldum istiyerek kim çocuğunu öldürür
1.5 yıldan sonra bugün öğrendim bebeğimi hamd olsun rabbime
selam kızlarr nasılsınız inşallah herkes iyiidr herşey yolundadır...
bize gelince fatih emir grip oldu pazar gününden beri ateşi fln cıktı şimdi cok şükür düzelmeye başlad cumada aşımız var bugündü grip die erteledi hemşire bakalım ı..
hastalığım yeni bitti duaları okumaya başlıcam İNŞALLAH çok öpüyorum hepinizi..
Öyleymiş Burcucum erkek bebeklerde daha fazla sıkıntı geçecek inşallah.
.büyüyor paşam rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah zor olsada herkes yaşasın zorlukları:))aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?