Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım kim sıktı canını senin çok biliyosun deseydin. boş ver böyle dengesizleri bilmeden etmeden konuşurlar bilmişlik taslarlar

işte gelde anlat insanlar herşeyi çok biliyor bizde cahiliz ya eşim 1 hafta boyunca herkese sordu tüm dini kuruluşlara aradı herkes aynı cevabı vermişti

Afedersin gerizekalı hiç böyle bir şey yaşamamış başına gelmemiş insanların ahkam kesiyor öyle kızıyorum ki kim ister bebeğini o şekilde doğurmayı geçmiş olsuna mı geliyorlar laflarını söylemeye mi. Dinde de böyledir senin canın Allah tarafından verilmiş bir lütuf ona iyi bakmalısın sen Allah'a karşı kendi canından sorumlusun o da canının canı ama sonuç olarak yapacak bir şey kalmamış zaten bebeğin durumu belli bir de senin hayatını tehliye atmanın ne gereği var. Deseydin doktorun söylediklerini, başına gelmeyen bilmez deseydin açık açık ben istemedim mi sanıyorsunuz kendisi olsun ben sebeb olmuş olmayayım dedim ama Allah böyle buyurmuş deseydin. Onun sadece kalbi atıyordu beyin fonksiyonları yoktu ciğerleri gelişmemişti eğer böyle devam etsem ben ölecektim deseydin ay ben olsam herhalde kapı dışarı ederdim terbiyesiz saygısızlar yaa.

sunbalımmm aneeemmm yerim kız o minnoşunu seninnn ne tatlı öyle netim yoktu bi süre tatlım şmdi gördüm yavrunu allah analı babalı büyütsün inş rabbim olmayanlara da nasip etsin öp tatlımı yerime

kıızz ankaranın neresinde yok?eryaman tarafı diye okudum..

boşver sen o kara cahilleri.kulağını tıka..

ben bir sürü alıntı yaptım hepsi gitti..
göğüsler yavaş yavaş iyileşiyo gibi arkadaşlar yazmış sağolsun..bu arada didem ben emzğe alıştırmaya çaışıyorum almıyo..yarım saat memede kalıyo..zaten 20 dakkadan sonra emdiğinin bi aydası yok..doktor emzik ver dedi..üzülme sen yani.

yasemin bu ne melissa çayıymış böle yavv..ama dikkat et çok iöçme..ben bi kere içtim onu hiç bişey yapmamıştı..bi arkadaşa verdim beraberimde o esneye esneye bi ha oldu..

tb-fb/ tuba 22.11.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik, hayırlı evlat

Tubacım duanı bugün okudum...RABBİM bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH...

canım bende yıllardır çalışırım sadece devlette değil özelde de çok çalıştım,halen ders almış sayılmam ama şunu öğrendim bir iş yerinde kimsenin hakkını yemeden kendi çıkarın için tavrını belirleyeceksin, ben senin yerinde olsam bende kenimi savunurdum ama doğru olan o anda susmak, sonra ertesi gün siniri gecince benim hakkımı yedinz falan diye düzgün bir şekilde konuşmak.bundan sonra özlemim sen kendini düşün, maden daha uzun yıllar o iş yerindesin, kendi menfaatlerin ve huzurun için davran, gerçi böyle dışardan konuşması kolay, insan başına gelince bir anlık sinirlik hele ki haklıyısa patlıyor, neyse çok konuştum ,kısacası onemli olan sen ve minik kuzun
bu arada daha geçmişi okumadım umarım iyileşmişsindir ve bugün hastaneye gidecektin, bakalım neler olmuş okuyayım

canım hoşgeldin sefa geldin, valla seni artık sadece faceden takip ediyorum, maşallah oğlunda kocaman olmuş, kıyamam ya erkek çocuklarında sindirim sorunu daha fazla oluyormuş, bir daha olmasın uzak olsun sizden, çok çok geçmiş olsun canım

mrb arkadaşlar bişey sormak istiyorum bilen vardır inş ben 4 gündür glifora başladım ve bunun yanında folic plus kullanılır mı dr a somadım da daha önceden arada kullanıyodum folic plusıda

benim arkadaşım pko hastasıydı, bu iki ilacıda beraber kullandı ve gebe kaldı, hatta doktoru vermişti, hiçbir sorun olmaz, inşallah sende hamile kalırsın hayırlısıyla

Yaso bebeğim, yuhhh deprem mi oldu, benim dünyadan haberim yok, kocam şehir dışında tv açmıyorum, ya iş, ya bilgsayar başındayım, ya yazılı ya topik..ya valla anneler Allah yardım etsin en kadar zor, rabbim sabır verisn inşallah,komşun içinde hakkında en hayırlısı olsun inşallah, üzülmüşde..
ayy takvimin çok güzel olmuş, sen yapmazsan ben yapacaktım valla, Betül kucağında amam burda daha doğumu 4 gün kaldı yazıyordu :))

kızzz valla gecen ayda benim yumurtlamam öyle oldu, hatta yolda hızlı hızlı yürüdüm amann kasıklarıma bir ağrı girdi, ama ben biliyorum ki yumurtluyorum, bide her ay 2-3 yumurtam oluyor, bazen sırayla çatlıyorlar 1 hafta sürüyor ağrısı, aksilik benim o günlerde canım şey yapmak istemiyor, hatta kasıklarımda ağrı olduğu için o bölgeye dokunulmasını bile istemiyorum, ama biliyorum ki yumurtluyorum..off ya herşeyden şikayetçiyim..bari sen değerlendirseydin bacım

evet doğumdan sonra doktor gelecek dedi ilaç verdi ilaçı ancak dün alabildim bu sürede de gögüslerim doldu şimdi el değmiyor çok açıyor

canım benim bu süt toplaması da neymiş, ama ağrılı bişey olduğunu duymuştum, bide ılık duşun altında göğüslerini sıkacaksın, içinden süt boşalacak ve rahatlayacaksın diye okumuştum, hatalıysam hemen biri düzeltsin, rabbim şifasını versin

hay Allah ya, sizin evde her gece ayrı bir macerea ayrı bir telaş var, yavrum benim, yapabileceğin herşeyi yaptın bedişm, Allah'a emanet edip sabırla beklemekten bşka çare yok, biliyorum zor ama inşallah biraz daha sakin olabilirsin, baksana kendini ne kadar çok üzdüysen miden bulanmış, ne kadar çok stres yaşadıysan..rabbim kapılar açsın kolaylıklar versin, kolik bebek için her şeyi okumuşsun , ne kaldı ki geriye, doktora götürücem diyordun, gün belirledin mi canım? bide sen hala aynı telefon noyu mu kullanıyorsun bebeğem?

burcum evlat sahibi olurken babanında fikri alınmalı elbette ama şu durumda tamamen senin dediğin oöalı, hem fiziksel hem psikolojik zorluklarını sen yaşadın, kararı sen ver zamanı sen belirle, gerekirse korunun, testler yaptırın (tabiki sen istersen) ya da hiç bir şey yapmadan 1 sene normal hayatınızı yaşayın, eşinde acele etmesin bence ..bu durumları çok iyi bilirim rabbim sabır ve güç versin

anamm 2 gün susuz çok zor canım, depo etseydin bir yerlere ,bidona falan
maşallah Allah nazardan korusun yavrunu,aman ben ablam kardeşim hepimiz emzikle büyümüşüz, dişimiz normal çene yapımız normal, bırak emsin, normal gıdalara geçince zaten bırakır bir şekilde, şuan düzenli uyku daha önemli bence ,varsın emzik olsun ( bekara kız boşamak kolay, benim başımda olmadığından kolayca konuşuyorum Allah kolaylık verisn size)

canım her yeni anneden aynı şeyleri duyuyorum, demekki hepiniz aynı duygusal sıkıntıları yaşıyorsunuz, Allah yardımcınız olsun, inşallah bir an önce biter gider,boş konuşup seni üzmek istemem , içinde bulunduğun durumu değiştirmelisin, olmadı yavrunu al, annenlere git 1 haftalına belki açılırsın
bu arada rabbim evladına sağlık versin canım,inşallah sadece göbeğinde çıkar ve kaybolur o leke, sonuçlardan haberdar et bizi mutlaka

tatlım , mal her yerde var, daha çok karşına çıkacak, böyle insanlarla bir daha görüşme bence , ve mutlaka laflarını ver, hatta kendine bir iki cümle hazırla olurda birir birşey derse hemen cevabı yapıştır, ateş düştüğü yeri yakar,kimse boş boş konuşmasın, mallar ordusu,töbe töbe

1.5 yıldan sonra bugün öğrendim bebeğimi hamd olsun rabbime

maşallah tebrikler

selam kızlarr nasılsınız inşallah herkes iyiidr herşey yolundadır...
bize gelince fatih emir grip oldu pazar gününden beri ateşi fln cıktı şimdi cok şükür düzelmeye başlad cumada aşımız var bugündü grip die erteledi hemşire bakalım ı..
hastalığım yeni bitti duaları okumaya başlıcam İNŞALLAH çok öpüyorum hepinizi..

Öyleymiş Burcucum erkek bebeklerde daha fazla sıkıntı geçecek inşallah.
.büyüyor paşam rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah zor olsada herkes yaşasın zorlukları:))aminn

amanın canım çok geçmiş olsun, evet ya gripken aşı olunmaz daha çok hastalığı artar, valla sanırım salgın ar, Rabbim şifa versin, hemen geçsin gitsin bir daha gelmesin

Öyleymiş Burcucum erkek bebeklerde daha fazla sıkıntı geçecek inşallah.
.büyüyor paşam rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah zor olsada herkes yaşasın zorlukları:))aminn

maşallah maşallah size

canlarım Özlem ile görüştüm bugün hastaneye gidecekti ya, gidememiş, işler çok yoğunmuş, pazartesi gidecek, yoğunluktan girip yazamamış bile
merak edenlere duyrulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…