Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

inan pestilim çıkmış durumdayım şu an saatlerdir kıvrandı ağladı etti korkuyorum ki ateşi çıkacak diye, hiç durmaksızın 4,5 saattir ağlıyor yavrum eşim evde yok işte geç gelicek aradım komşuyla hastanye gidicem diyorum bekle geleyim diyor ama gelirse tekrar dönücek vs diye gelme dedim ama şu an elif uyudu uyanırsa gelicek hemen gidiceğiz inşallah uyur Yarabbim rahatla yarın akşam Allah tan bi keder gelmezse götürücez öylesine bi doktora asıl gitmek istediğimiz doktorada önümüzdeki haftaiçi gidiceğiz biz gaz sancısı dedik acaba başka bi sıkıntısı mı var bilmiyorum inşallah yoktur çok kustu üstü başım heryerim battı yinede geçmedi sancısı şu an yine uyanıyor Allah bize yardım etsin inşallah..

Canım benim, sen şimdi böyle yazınca bende şüphelendim, belkide başka bir ağrısı vardır, tüh ya, canım Allah kolaylık versin, inşallah doktor hayırlısıyla bir çözüm önerir, yani Allah bir çözüm nasip eder canım
Ne yapılır ki valla bilemiyorum, eminm eşinde çok streslidir, zaten senin durumunu biliyorum, Rabbim ikinizede sabır versin, minik Elif'imize de sağlık şifa versin, ağrısı sancısı ne varsa hemen bitsin inşallah

bircancığım Allah razı olsun canım

yasemin geçen gecede boluda deprem olmuş galiba yatıyorduk eşimi dürttüm deprem oluyor dedim olmuyordur yat boşver dedi adam umursamadı bile gerçi bende hiç kalkmadım bile yattım uyudum bu melisa çayı beni o kadr etkilememişti yaa sadece ilk içtiğimde böyle uykulu gibi olmuştum heryerim gevşemişti ama daha sonra içtiğimde hiç bişey olmadı zaten 2-3 sefer anca içtim dahada içmedim

k.burcu canım boşver sen insanları öyle konuşanlar çok olacaktır en iyisi kimseyle görüşmemek , herkes herşeyi çok biliyor eğer günahsa bile (ki değil senin hayatın çok daha önemli) günahınıda sen çekersin kimseyi ilgilendirmez öyle konuşanlara ağzının payını ver kırılacaklar diyede düşünme canım.

didemciğim bizim sularımızda yok sabah bi kalktım su akmıyor 48 saat olmayacakmış Allah yardımcımız olsun susuzluk zor

bedriye canım Allah yardımcınız olsun elifin gaz sorunu çözülür inşallah,böyle her gün her gün saatlerce ağlaması çok zor

nazan göğsün için gidecektin gittinmi ne yaptın benimde kontrole gitmem lazım 4 ay oldu ama zaten göğüslerim ağırıyor şimdi ultrasondan sonra daha çok ağırır diye tırsıyorum

burcu canım iş yeriyle ilgili planlarım var şu 15 yıl sigortalı olma muhabbeti varya yapabilirsem zamanı gelince tazminatımı alıp çıkmayı planlıyorum neyse 2 yılım var sanırım o günler gelsin bakalım durum neyi gösterir

gül canım fatih emir hastaymış geçmiş olsun

buket bugün aklıma takıldı yağmur arın ultrasona girdiğinde hep çok hareketliydi şimdi nasıl

sündüz canım bence kendine uğraşacak bişeyler bul canım sıkıntını biraz olsun azaltır

unuttuğum kimse olmadı inşallah

Yarın sabah gidicem özlem aslunda agustostaydı kontrolum ama gögüs agrısı sebebiyle gitmiodum bu çıktı işte en son 9 ay önce ultrason çektirmiştim bakalım hayırlısı inş.

canım Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor olmalı, gaz sancısı da olabilir ama siz yinede götürün bide bol bol okusan nazara mı geliyor acaba inşallah düzelir
bircancığım Allah razı olsun canım

senden de Allah razı olsun canım.

btskn/ bircan 25.11.2013 pazartesi sağlıklı ve hayırlı hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat

Bircanım duanı ettim RABBİM kabul eder İNŞALLAH...

Ah canım ya belki de gerçekten başka birşeyi var bu çocuğun bu kadar saat ağlayabiilir mi bir çocuk bilmiyorum. Gidin gösterin tetkikler yapılsın canım umarım bir şey yoktur Allah yardımcınız olsun.

sen onları boşver zaten milletimizin huyu kurusun güya geçmiş olsuna gelecek nerde saatlerce oturur canını sıkar gider çünkü cahil kendini bişeyleri bildiğini sanıyor bu yüzden hiç duyma cevapta verme allaha havale et gitsin
sağol canım 3 aylık olduk teyzesi
çok geçmiş olsun canım bende şu 4. ay aşılarından korkuyorum
evet ya dün eşimlede konuştuk gribim oda mutsuzmuş beni mutlu edemediği için zaten hiçbişiden memnun olmadığım gibi onada rahat vermiyorum balıkesire gitmeyi düşündük ama hasta olursa fiye vazgeçtk ist bile dışarıya çıkmıyorum üşütürüz diye o beyaz lekeyi takip edicez yılda bir konrol önerdiler şimdilik inş başka bi yerinde çıkmaz çok üzülüyorum ama beklicez ve görücez
aslında çok mantıklı fakat gerçekten kendime vakit bulamıyorum gündüzler çok kısa işlerim bitmiyor sabahtan bu yana kızımla uğraştım uyumasını bekledim daha kahvaltı yapıcam ve diğer işler akşam oluveriyor biraz zaman oluncada dinlenmeye ayırıyoruum doğrusu belki büyüdükçe biraz farklılıklr olur bi el işi kursuna girsem ne gzel olur

ayy canım çok üzüldüm çok zor canım yaaaaaa çok ağladığı şiçin kusmuştur belki allah yardımcınız olsun elife şifa versin nasıl yoruluyordur küçük bedeni çaresiz kalmak çok yıpratıyor insanı

Hayırlı günler.Dua listesi bitti çok şükür .

akyuzcigdem/ çiğdem 18.11.2013 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
maralam/ meral 20.11.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamilelik , hayırlı evlat
dejavu-one/ seda 21.11.2013 perşembe sağlıklı hamişlik , hayırlı evlatlar
tb-fb/ tuba 22.11.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik, hayırlı evlat
btskn/ bircan 25.11.2013 pazartesi sağlıklı ve hayırlı hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
gul1982/ gül 26.11.2013 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
barısozlem/ özlem 27.11.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamişlik+koay doğum, hayırlı evlat
7verengul/ gül 28.11.2013 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
burju82/ burcu 29.11.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
bdroner/ bedriye 02.12.2013 pazartesi evladına sağlık, huzur ve hayırlı bir ömür

Tümaycım Allah razı olsun, duaları okumuşsun, Rabbim sağsalim evladını kucagına almayı nasip etsin, seninde son 5 haftan, haydi hayırlısıyla doğur inşallah

NAZAN memesi için doktora gidecekti, ne oldu acep? Neyse mutlaka gelir yazar

Amin canim evet az kaldi 5 hafta ama doktor biraz daha bekleyebiliriz hersey yokunda giderse diyor bakalim kismet :)
Sen neler yapiyorsun?Bebek icin calismalara devammi ?Pes etmek yok.

tatlıcım ya seni çok iyi anlıyorum hiç biryere çıkamamak bütün gün tüm enerjini bebeğe vermek yoruyo insanı hava alası geliyo benimde senin gibi ailem uzakta artı kış nereye nasıl çıkacaksın valla ben tüm stresimi öyküyle oynayarak atıyorum hiçbişey düşünmeden ona odakladım kendimi yoksa dediğin gibi çok bunaltıyo çocuklaş gitsin ya onunla hopla zıpla senden başka gören yok

ah canım ya insanlar gerçekten o kadar acımasızki ben doğurmuşken bile o kadar bağırmaya çıkara çıkara bunumu çıkardın demişlerdi seni hiç düşünemiyorum bence bu aralar misafir kabul etme

ah canımcım ya aynen zorla alıştırdım bende göğüs uçlarım yoktu ve çok canım acıdığı için ohhh çekiyordum sadece uyurken emiyo gerçi ama dediğin gibi rabbim başka dert vermesin

canımcım etimesguttayım ben ama kız kandırmışlar bizi gitmedi sularımız akiii dünnden beri o kadar su stoklamıştım boşa gitti

canım valla öykü nisada ilk başlarda hiççç almıyodu dilişyle itiyordu biraz ben zorladım açıkçası uyurken alıyo şimdide sadeca yoksa parmaklarını emiyo sıpa ya elinden gelse iki elini birden ağzına sokacak sıpam düşün doktor neden ver dedi ki sana

gitmedi kız sular pis kandırıkçılar
tatlışım ya senin şu kendinle barışık yorumlarına bayılıyorum ben kızımla ilgili bişeyler paylaştıkça Rabbim olmayanlarada ver acaba ben anlattıkça içleri gidiyormudur bilmeden üzüyormuyumdur diyorum hep çoğu zaman kızımın fotolarını bile o yüzden paylaşmadığım oldu inan
valla burcum anen senin metod bendede geçerli ver gitsin hiçde emenlerde bişi yok diyorum bende ona sarıldım anlayacağın bak sarılacağım kişi sayısını sende 2 arttırdın
didemciğim bizim sularımızda yok sabah bi kalktım su akmıyor 48 saat olmayacakmış Allah yardımcımız olsun susuzluk zor
tatlışım bizim suları kesmediler kız unuttular herhal sen ankaranın neresindesin yakın oturuyoruz sanırım ihtiyacın varsa yolliim suları valla bisürüde doldurmuştum

GÜLLLLL canımcım çok geçmiş olsun ya ıhlamur içir emi biraz o çok iyi geliyo

Son düzenleme:
Kızlar size bişi sorcam ya şimdi benim saçlarım doğumdan sonra çokkkkkkk dökülüyo ama nasıl böyle avuç avuç kına yakiim diyorum o besliyomuş zeytin yağıyla ezip yapan varmııı

didemcim benimde çok dökülüyor ben hiç bi ilaç kullanmıyorum vitamin demir hapı falan sen kullanıyormusun valla kızımla oynamak kadar güzeli yok canım benim şebek oluyoz karsısında bi kere gülsün diye zorla gülüyo hanım :)

bende ilk bir ay çok kan kaybettiğimden kan ilacı kullanmıştım onun dışında kullanmadım kestim saçımı nafile yine dökülüyo kalanlarıda sağolsun bizim kız yoluyo
valla annem emzirdiğin için kızım normal emziren annelerde olur dedi ya dışarı çıkamıyorumki havalar kötü e kızıda kimseye bırakamıyorum kına aldırcam eşime bakalım o geldi aklıma nette işe yarar diyo bakalım eğer aldırmayı başarabilirsem birine yakcam saçıma
aynen canım bide bizimki atarlı canı sıkılsın nasıl bağırıyo görmen lazım edepsiz sen mama vermek zorunda kalıyordun düzeldi mi göğüslerin falan canım kaç kilo senin kız şu an hemen hemen ay olarak aynı gidiyoruz sanırım

sütüm hiçartmmadı ama çok şükür var azda olsa hergün bir biberon 150cc veriyorum o kadar çıkıyo mamaya devam yani canım emmeyi bıraktı 7300 du 10gün önce bugün 98 günlüğüz valla finlandiyada çocuğunu balkonda uyutuyomuş kadın soğuğa alışsın diye ben korkumdan burnnu dışarı uzatmıyorum bende zeytinyağı ve yumurtayı duydum yapsammı diye düşünüyorum senin kızın kaç günlük oldu senin sadece anne sütü alıyo dimi

ay maşallah yavrucuğa kız benimki üç aulıkken sadece 6 kiloydu şimdi dur bi ya sen benden önce doğurmadın mı kız nasıl oluyo 98 günlük ayın kaçında doğum yapmıştın sen ben 10 ağustosta yPTIM
ben sadece anne sütü veriyorum canım şükür benim kız ufak tefek anneye yarıyp diye dalga geçiyorum bide kendimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…