Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

olabilir bana uyar eğer başka bişeye karar verilirse onada uyarım

Merhaba arkadaşlar, yokluğumu farkeden oldumu bilmiyorum ama 10 gündür yoktum... Eniştemi (halamın eşini) elim bir kazada kaybettik. Geçmişi pek okuyamadım ama bugün benim dua günümmüş. Ben Yasemine sıram gelmeden yazmıştım listeden silin diye sanırım görmedi. Madem sizler bana okudunuz bende sizler için tesbihimi çekeyim. Günü gününe okuyamadığım içinde hakkınızı helal edin.

başınız sağolsun Allah sabır versin

Sündüz, özlem ve ben okuyoruz inşallah, hadi yok mu arttıran...nerdesiniz kızlar :)

canım ben farkettim yokluğunu ama burda yazılı olarak dile getirmedim,başınız sağolsun Allah sabır versin,yanlış hatırlamıyorsam yasemin senin yazdığını görmüştü ama listeye yazdığı için çıkarmak istemedi seni, bende şimdi tam senin tesbihini çekiyordum Allah kabul etsin, biz senin için tesbih çeker duamızı ederiz,sende elinden gelirse çekersin eğer yapamazsan canın sağolsun.

Başın sagolsun.evet yazmıştın.ama Yasemin yinede silmemişti hatırladığım kadariyla

gülcüm duanı okudum tesbihini çektim canım, Allah kabul etsin hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Başınız sağolsun Rabbim sabır versin acısını unuttursun , duan okundu gül'cüm, Allah kabul etsin . Bundan sonra hep mutlu haberler alırsınız inşallah

Son düzenleme:
başınız sağolsun Allah sabır versin

Başın sagolsun.evet yazmıştın.ama Yasemin yinede silmemişti hatırladığım kadariyla

Başınız sağolsun Rabbim sabır versin acısını unuttursun , duan okundu gül'cüm, Allah kabul etsin . Bundan sonra hep mutlu haberler alırsınız inşallah

Sizler sağolun arkadaşlar.. İnanın bu hayat hiçbirşeyi kafaya takmaya değmiyor.. Ne kadar zengin olursanız olun ya da ne kadar yokluk çekerseniz çekin hepsi bir yere kadar! Biranda hiç ama hiç akılda yokken ölüm denen şey hayatınızı anında değiştiriyor... O yüzden anın tadını çıkarın, çok sevin, sevdiğinizi söyleyin, bu dünya için değil ahir hayat için çalışın, geç kalmayın.

gülcüm duanı okudum tesbihini çektim canım, Allah kabul etsin hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Allah razı olsun canım, sen nasıl oldun? İnşallah herşey yolundadır...

sağol canım iyiyim çok şükür, bu günümüze şükür

arkadaşlar facebookta bir söz okudum çok hoşuma gitti sizinle paylaşayım istedim "ve anladımki: bu dünyada neyi çok istersen o senin imtihanındır" bizimi anlatıyor ne

vee başka bir söz daha "Kaybetmekten Korkma; Birşeyi Kazanman İçin Bazı Şeyleri Kaybetmelisin. Ve Unutma; Kaybettiğinde Değil, Vazgeçtiğinde Yenilirsin" evet vazgeçmemeliyiz

bu yazdığım ilk sözü okuyunca evet dedim yaa ben özellikle küçükken çocukları çok severdim mahallenin çocuklarıyla ilgilenirdim hatta bi çocuk vardı hergün evlerine gider oynatırdım can dı adı onu yürümeye ben alıştırmıştım annesi benim için can'ın manevi annesi derdi ahhh ahhh

Özlem beni anlatıyorsun sandim:))

vee başka bir söz daha "Kaybetmekten Korkma; Birşeyi Kazanman İçin Bazı Şeyleri Kaybetmelisin. Ve Unutma; Kaybettiğinde Değil, Vazgeçtiğinde Yenilirsin" evet vazgeçmemeliyiz

vazgeçmemeliyiz de özlem birde cesaretimiz yoksa.. korkuyorsak ne yapmalıyız.. o kadar çok isterdim ki cesaretli korkusuz ağrı eşiği yüksek olayım.. tüm tedavilerden korkuyorum... Allah bize yardım etsin..

vazgeçmemeliyiz de özlem birde cesaretimiz yoksa.. korkuyorsak ne yapmalıyız.. o kadar çok isterdim ki cesaretli korkusuz ağrı eşiği yüksek olayım.. tüm tedavilerden korkuyorum... Allah bize yardım etsin..

canım sen bismillah de bi başla gerisi gelir bak buket ne dedi geçengün ağrı acı yaşanıyor bitiyor birdaha hatırlamıyorsun hadi biraz cesaret,sonunda yaşayacağın güzel günleri düşün,hem acı dediğin nedirki gerçekten o acı geçer insanın yüreği acımasın, ki biz bunuda yaşadık biliyoruz ben hayatımda ilk kez ilk bebeğimden sonra insanın içinin yanması neymiş öğrendim sence bu dahamı kolay bi düşünsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…