- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.181
kızlarr demet'in transferi pazar gerçekleşiyormuş. Hepimiz pazar günü 7 tane ayetel kursi okuyup demet'e yollayalım mı? Başka bir fikri olan varsa yazsın onu da yapalım. Toplu duanın gücünü görelim allahın izniyle
Merhaba arkadaşlar, yokluğumu farkeden oldumu bilmiyorum ama 10 gündür yoktum... Eniştemi (halamın eşini) elim bir kazada kaybettik. Geçmişi pek okuyamadım ama bugün benim dua günümmüş. Ben Yasemine sıram gelmeden yazmıştım listeden silin diye sanırım görmedi. Madem sizler bana okudunuz bende sizler için tesbihimi çekeyim. Günü gününe okuyamadığım içinde hakkınızı helal edin.
kızlarr demet'in transferi pazar gerçekleşiyormuş. Hepimiz pazar günü 7 tane ayetel kursi okuyup demet'e yollayalım mı? Başka bir fikri olan varsa yazsın onu da yapalım. Toplu duanın gücünü görelim allahın izniyle
Merhaba arkadaşlar, yokluğumu farkeden oldumu bilmiyorum ama 10 gündür yoktum... Eniştemi (halamın eşini) elim bir kazada kaybettik. Geçmişi pek okuyamadım ama bugün benim dua günümmüş. Ben Yasemine sıram gelmeden yazmıştım listeden silin diye sanırım görmedi. Madem sizler bana okudunuz bende sizler için tesbihimi çekeyim. Günü gününe okuyamadığım içinde hakkınızı helal edin.
başınız sağolsun Allah sabır versin
canım ben farkettim yokluğunu ama burda yazılı olarak dile getirmedim,başınız sağolsun Allah sabır versin,yanlış hatırlamıyorsam yasemin senin yazdığını görmüştü ama listeye yazdığı için çıkarmak istemedi seni, bende şimdi tam senin tesbihini çekiyordum Allah kabul etsin, biz senin için tesbih çeker duamızı ederiz,sende elinden gelirse çekersin eğer yapamazsan canın sağolsun.
Başın sagolsun.evet yazmıştın.ama Yasemin yinede silmemişti hatırladığım kadariyla
Başınız sağolsun Rabbim sabır versin acısını unuttursun , duan okundu gül'cüm, Allah kabul etsin . Bundan sonra hep mutlu haberler alırsınız inşallah
gülcüm duanı okudum tesbihini çektim canım, Allah kabul etsin hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Sizler sağolun arkadaşlar.. İnanın bu hayat hiçbirşeyi kafaya takmaya değmiyor.. Ne kadar zengin olursanız olun ya da ne kadar yokluk çekerseniz çekin hepsi bir yere kadar! Biranda hiç ama hiç akılda yokken ölüm denen şey hayatınızı anında değiştiriyor... O yüzden anın tadını çıkarın, çok sevin, sevdiğinizi söyleyin, bu dünya için değil ahir hayat için çalışın, geç kalmayın.
Allah razı olsun canım, sen nasıl oldun? İnşallah herşey yolundadır...
bu yazdığım ilk sözü okuyunca evet dedim yaa ben özellikle küçükken çocukları çok severdim mahallenin çocuklarıyla ilgilenirdim hatta bi çocuk vardı hergün evlerine gider oynatırdım can dı adı onu yürümeye ben alıştırmıştım annesi benim için can'ın manevi annesi derdi ahhh ahhh
Özlem beni anlatıyorsun sandim:))
Sündüz, özlem ve ben okuyoruz inşallah, hadi yok mu arttıran...nerdesiniz kızlar :)
vee başka bir söz daha "Kaybetmekten Korkma; Birşeyi Kazanman İçin Bazı Şeyleri Kaybetmelisin. Ve Unutma; Kaybettiğinde Değil, Vazgeçtiğinde Yenilirsin" evet vazgeçmemeliyiz
vazgeçmemeliyiz de özlem birde cesaretimiz yoksa.. korkuyorsak ne yapmalıyız.. o kadar çok isterdim ki cesaretli korkusuz ağrı eşiği yüksek olayım.. tüm tedavilerden korkuyorum... Allah bize yardım etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?