- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.821
22 ağustos canım zaten 3910 doğdu mama sayesinde kilo alıyo :) yinede maşallah diyim bari nazzar değmesinay maşallah yavrucuğa kız benimki üç aulıkken sadece 6 kiloyduşimdi dur bi ya sen benden önce doğurmadın mı kız nasıl oluyo 98 günlük ayın kaçında doğum yapmıştın sen ben 10 ağustosta yPTIM
ben sadece anne sütü veriyorum canım şükür benim kız ufak tefek anneye yarıyp diye dalga geçiyorum bide kendimle
22 ağustos canım zaten 3910 doğdu mama sayesinde kilo alıyo :) yinede maşallah diyim bari nazzar değmesin
olmazmı vrdı bugünlerde biraz daha ii çok şükür vallahi içimden ısıra ısıra sevmak gelmiyor değil ama daha yanaklarından bie doya doya öpmedim ense bacak kol sırt idare ediyoz şimdilik :)maşallah barik allah canım benim ay ne güzel kız bol bol ısır sev onu ele geliyordur o ben biran önce ele gelsinde ısıriim diyorum seninki tam kıtlamalık
olsun canım sağlıklı olsunda kabızlık sorunu oluyo diyolar maMA YİYEN bebeklerde seninkindede varmı inş yoktur canımcım
olmazmı vrdı bugünlerde biraz daha ii çok şükür vallahi içimden ısıra ısıra sevmak gelmiyor değil ama daha yanaklarından bie doya doya öpmedim ense bacak kol sırt idare ediyoz şimdilik :)
Kızlar size bişi sorcam ya şimdi benim saçlarım doğumdan sonra çokkkkkkk dökülüyo ama nasıl böyle avuç avuç kına yakiim diyorum o besliyomuş zeytin yağıyla ezip yapan varmııı
Canlar doğumdan sonra gebelik hormonlarının azalması saç dökülmesine sebep oluyor, birde kaçılmaz demir eksikliği üzerine eklenince saçlar yerlerde, dışarıdan yapılan şeylerin çok etki edecegini sanmıyorum, kına besler güzel olur, ama saçın kuruysa daha da kurutabilir, bırak dökülsün bebeğem kendiliğinden geçecek :) ay bende hiç moral veremedim :)
kel kalcam kız neredeyse 4 ay oldu dökül dökül bitemedikızımın ahımı tuttu ki kızı kel bıraktık şimdide biz kel kalcaz amanınnn
bi yapcam bakalım çok kuru sayılmaz saçlarım burcu ya hemde bi değişiklik olsun adamımı her gün aynı şişko karıyı görüyo karşısında adam hiç bakamıyorum kendime ya
Kızlar size bişi sorcam ya şimdi benim saçlarım doğumdan sonra çokkkkkkk dökülüyo ama nasıl böyle avuç avuç kına yakiim diyorum o besliyomuş zeytin yağıyla ezip yapan varmııı
didemcim benimde çok dökülüyor ben hiç bi ilaç kullanmıyorum vitamin demir hapı falan sen kullanıyormusun valla kızımla oynamak kadar güzeli yok canım benim şebek oluyoz karsısında bi kere gülsün diye zorla gülüyo hanım :)
canlarım selamlar,
bizdeki son durumu bildiriyorum dün gece elif yine klasik ağlamalarına başladı susturamadık çocupu hiç fenalık geçirecek yine yavrum saatlerce eşimlede tartıştım o sinirle anneme sesimi yükselttim inanın kendim ağladım en sonunda aldık dr götürdük dr muayene etti karnı şiş dedi gaz sancısı olabilir ama idrar ve kaka testi de yaptırmak gerek dedi bende kakayı yeni yaptı dedim eşimde işleri yoğun getiremez şimdi dedmmm dr sonraa baktı etti gaz sancısına benziyor dedi arabada uyuyor mu dedi evet dedim bak iğşte dedi.. 1 ay kadar daha gider dedi damla bi işe yaramıyor dedim zorla başka bi damla yazdırdımm yani dr hiç bi faydası olmadı üstüne bi de kaka idrar testlerini veremediğimizden içime dert de düştü başka bi drdi mi var diye.. omuzumda tutuyorum ağladığında elifi alıştırma dedi yani ağlarken bırakayım tıkansın etsin hiç karışmayayım ben hiç umursamadı da gaz sancısı ya susturursun da dedi amaaaannn neyse Allah yardım etsin inşallah bi an önce bıçak gibi kesilir hayırlısıyla..
geçmişi fazla okuyamadım ama DUAMNUR burcu canım benim sen başkalarının dediğini umursama davulun sesi uzaktan hoş gelir, konuşmak kolay hiç umursama Allahaşkına kimseyi..
Bedriyem Allah yardimciniz olsun kolay degil insan nasil dayansin onun aglamasina benim kardesimde cok aglardi carsafla sallayinca biraz rahatlardi ..Rezene anason cayini falan denediniz mi?
Tümay ım çarşafı denedik de tek kalınca ben nasıl sallıyacağım onu diye pek alıştırmadık da ama zaten hemen ağlıyor rezeneyi bana alıcaz ben içicem Tümay ım ya.. kimyon içmekten midem helak oldu ona ara verdim şimdi rezeneye başlıyacağım da biz şekerli su verdik herkes ver ver dedi bişey olmaz di mi? ya çok korkuyorum.. olmaz di mi kızlar..
Ah canim ya nr guzel soyledin oyle yok ya allah var anlayislidur kocamda bunaldim ya bana da iyi gelir kilolara cok fena takigim su aralar zatenCanım kendini iyi hissedecegin herşeyi yap, ama sakın düşünmeki eski halim yok, eşime güzel görünmüyormuyum diye, çünkü sen 9 ay karninda yavrunu taşıdın, lohusa bunalımını yaşadın, süt olsun diye yedin, evden dışarı çıkamadın, bütün bu fedakarlıkların karşısında eşının seni beğenmeme ya da görünüşünle ilgili yorum yapma bile hakkı yok, yani genel olarak konuştum kızz, aman eşlerimiz pırlanta yoksa :) hiç kafana takma kuzum yeterki sağlıklı ol öptüm seni
BİRCAN canım Allah razı olsun dualar için Rabbim sağlıklı bir doğum nasip etsin sana inşallah
Hadi ya ondan kolayi ne ilk firsatta aliim inskızlarrr saç dökülmesi ile ilgili dönüm noktası oluşturacak bir bilgi veriyorum. kime tavsiye ettiysem hepsi bna dua ediyor şimdi.
"Head&Shoulders Şampuan" kadınlar için özel saç dökülmelerine karşı %100 etkili yazıyor üzerinde. kullanın ve bana dua edin. aynı sorun bende de vardı Allah razı olsun o ürünü üretenlerden.
Tümay ım çarşafı denedik de tek kalınca ben nasıl sallıyacağım onu diye pek alıştırmadık da ama zaten hemen ağlıyor rezeneyi bana alıcaz ben içicem Tümay ım ya.. kimyon içmekten midem helak oldu ona ara verdim şimdi rezeneye başlıyacağım da biz şekerli su verdik herkes ver ver dedi bişey olmaz di mi? ya çok korkuyorum.. olmaz di mi kızlar..
Canım biz ağlayınca annem emziği bala batırıp ağzımıza verirmiş hem de daha kırkımız çıkmadan, kardeşimede öyle yaptı ,düşün bal, şekerli sudan daha yoğun, hiç korkma bence
şimdi eşinin işleri yoğun adam sinirlenmekte haklı, Bedriyem, sen annenide al, atla bir taksiye ikiniz dr gidin, eşine bağımlı kalma, mutlaka bir idrar ve kaka testi yaptırın, hgeçen kolik bebekle iolgili bir yazı okuyordum ,bebeklerin idrar yollarında enfeksiyorn varsa o yüzden de çok ağlarlarmış, hem sana küçük bir poşet gibi bişey verilyorlar evde de çışini ona yaptırıp verebiliyorsun, şu işi bir netleştir, sabah erkenden git, hem annende yanında olur, sen işlemleri yaparken Elif' taşır, sana destek olur, kendini suçlamak işleri daha da çıkmaza götür, canım benim, sürekli aklımdasınız, Rabbim inşallah bir çözüm nasip eder, canım Allah kolaylık versin sabır versin sana
canım burcum şekerli su düm akşam biraz daha rahatlattı akşam ki ağlamaları daha hafif ve kısa sürdü sanırım artık zorda kalınca deniyeceğim bu şekerli su yöntemini, eşime ben bağırmaya başladım adamcağız hem işyerinde bide ben tlfda neden sürekli geç geliyor da ben tek kalıyorum diye kızdım oda nefes nefese eve geldi resmen ama o da sürekli yoğun çalışıyor hala kendimi haklı görmeye çalışıyorum o testleri kısmetse haftaiçi yaptıracağım annemlere gidip bi hastanede iyi dr varmış onda muayene olup testleri yaptıracağız inşallah temiz çıkar testleri.. hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?