Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Meral bebegim nasılsın? Neler yapıyorsun?

Kuzuuuummm....şükürler olsun çok iyiyim...İşyerindeyim...sadece uykusuzlukla mücadele ediyorum...Son zamanlarda disiplin problemim var...yatmak nedir bilmezken doğal olarak kalkmayı da başaramıyorum... onun dışnda herşey yolunda... sende iyisin değil mi?

Canım canım canım
Bugün evdeyim okul yok, dün cam sildim perde yıkadım belim kopuyor, onuda bahane ederek sabah programlarını izliyorum, çok huzurluyum, seni rajatlatacak bitkisel çaylar iç canım, melise da our, gün içinde enerjinde düşer, olmadı gündüzleri bir tane ginseng iç, akşam içme asla uyuyamazsın, çok özledim seni

bedriye canımcım öykü nisa memeye çokkk zor alıştı annemle hep şekerli su verdik bizde ona alışsın diye göğsümün üstünden kaşıkla döküyorduk öyle tuttu mememi bişi olmuyo yani bizimki daha 1 günlüktü üstelük verdiğimizde burcuya katılıyorum bu konuda
BURCUUU Kız noolur benim evin işinede bir el at ya sevaptır
TÜMAY canım sen nasılsın bu arada uzun süredir konuşamıyoruz
MERAL canımcım inş en kısa sürede uyursun geceleri mışıl mışıl

İyiyim canim yorgunluk halsizlik var dinleniyorum. Sen nasilsin?Oyku nasil?Oyku Nisa ya bayiliyorum boncuk ya masallah benim kizimda Oyku ablasi gibi olsun .....

Son düzenleme:
İyiyim canim yorgunluk halsizlik var dinleniyorum. Sen nasilsin?Oyku nasil?Oyku Nisa ya bayiliyorum boncuk ya masallah benim kizimda Oyku ablasi gibi olsun .....

ah tatlışım ya normal tabi son zamanların artık bebiş kıpır kıpırdır şimdi oyyyy yesinler onu
sağol teyzesi o senin güzel gören gözlerin her anneye yavrusu en güzel oluyo inan tümaycım ben öykü nisa doğmadan önce nerde bir bebek görsem gider sıkar yanaklarını öperdim şimdi sadece maşallah diyorum kardeşlerim bile öyle oldu düşün inş daha güzel bi bidik verir sana da Rabbim

canlarım napıyosunuz nasılsınız ne var ne yok ballarım uzun zamandır giremiyorum bende durumlar iyi ağrılarım çok fazla artık çok ağarlaştım bakalım az kaldı artık....

Didemcim Allahim herkesin yavrusuna saglik sihhat versin benim esmer bebekler cok hosuma gidiyor kardeslerimde esmerdi ondan olsa gerek bide masallah senin kizin cok tatli bi ifadesi var cilveli bi bebis Allahim nazarlardan hastaliklardan tum kotuluklerden korusun.
Topigimizin butun bebekleri birbirinden guzel Rabbim anne babalarina bagislasin.

Ahh canım sorma dün ev temizledim diye bugün burnumdan geldi,yatıyorum sabahtan beri, benim belimde romatizma var, ev işini çok yapmamam lazım aslında, baktım iyiyim bir pehlivanlık yapayım dedim, sonu tırt, ama iyi olduğumda. Evi kaldıri3 indirim, seninkine de gelirim, ama pasta börek isterim :)
Minik kızına binlerce kez maşallah, güzel gözlü melek, elleri bitirmiş yemiş, maşallah Rabbim sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah

canlarım napıyosunuz nasılsınız ne var ne yok ballarım uzun zamandır giremiyorum bende durumlar iyi ağrılarım çok fazla artık çok ağarlaştım bakalım az kaldı artık....

kızzzz gülhan gelmeyince doğurdun sandım, anan bacımmm çok az kalmış, adetim biter bitmez hemen sana ve nazan'a fetih okumalıyım, dr gittin mi yada ne zaman gidicen, bebek dönmüş mü?

Merhaba arkadaşlar, bikaç gündür giremedim topiğe. Geçmişi azıcık okudum.
Okuyabildiğim kadarı ile
Duamnur Burcunun canını sıkanlar olmuş, çok sinirlendim. Düşüncesiz insanlar, güya moral verecekler, hiç takma burcum. İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bu zorlukların üstesinden gelip herşeyi unutacaksın.

Saç dökülmesinden bahsetmişsiniz, benimde dökülüyor Bio..diye başlayan bi şampuan aldım ama yok pek fayda etmedi, neyse sağlık olsun napalım :)

Bedişim kuzum geçecek inşallah bu günler. Seni çook iyi anlıyorumç Çünkü aynı zorlukları bende yaşadım. Eşim yeterince yardımcı olamıyodu. Sanki tüm yük benim omuzlarımdaydı. Hele bebeğin ağlarken bişey yapamamak yokmu işte en kötüsüde bu. Neden ağladığını tam olarak bilemiyosun. Tahminlerin doğrultusunda çözüm arıyosun, uyguluyosun ama yine ağlıyo. İşte orda tıkanıyo insan. Sabret canım geçecek inşallah.

Tümayım senin hamileleğin bana çok çabuk geçti gibi geldi kıs ne çabuk 30. haftaya geldin sen

Burcum, meralim, sedam, yaseminim, buketim, didemim, bircanım, adaşım gülüm (senle görüşüyoz zaten ) sündüsüm, nazanım, aslım siz nasılsınız İnşallah herşey yolundadır, adını unuttuğum varsa affetsin, hepinizi özledim.
Dualarınızı okuyorum. Bilgilendireyim :)

Son düzenleme:

Mrb cnm netim bitmişti yazamadım kusura bakmayın neyse gel gelelim bana doktora gittim zaten takip hastasıydım kontrolde olmuş oldun neyse mem başına takun o bezenin enfeksiyon olabilecegini söyledi yinede
Ultrason istedi ultrasındada bişey çıkmadı normal hayatına devam et dedi ilaç falanda vermedi çok kaşınıyo gögüs ucum vede igne gibi batıyo muhtemelen meme başındaki çatlaktan mikrop kaptı 3 ay sonra yine gel dedi işte böyle kızlar

Bburcum, güzel yüzlü, iyi yürekli arkadaşım, duanı okudum. Rabbim kabul eylesin, seninde en kısa zamanda gönlünden geçeni versin İNŞALLAH!

Nazan geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:

Yok bacımm daha doğurmadım :) bebek dönmüş dönmüşte kuzum benimkinin kordonu hala çene altında bide kieçlenmemde artmış o yüzden doğum hakkında hala net bişe yok bakalım ayın 2sinde randevum var o zaman herşey konuşulur inş. bebişim 2.5 kilo olmuş boyuda 45 cm civarıymış hayırlısı olsun artık sen nasılsın 4 günlük tatil çok iyi gelmştir :)

aminnn canım her annenin yavrusuna inş...
ah canım ya benim kızı hiç sorma valla demek oradanda belli oluyo canıma okuyo tümaycım ya sürekli oyun istiyo bi görsen bide alıştı nasıl bağırıyo bana görmen lazım çok acayip bişi olcak bu canıma okuycak gibi geliyo

ay kıyamam ya canımcım o zaman çok zorlama kız kendini ben gelip yapiim sen de benim kıza bakarsın börek çörekte iyimdir onlarda benden bitek poğça yapamıyrum ya o konuda ne denediysem olmadı tutmiiii bi türlü
temizlik aşkı geldi mi ne desen boş bi kadına gerçi ya işte laf olsun bendekide
görüyosun dimi teyzesi yaramazı elinden gelse varya böyle bütün gün ağzından çıkarmadan geçicek günleri kızıncada bağırıy sıpa ya nerden öğrendi bilmem şimdiden baş edemiyorum rabbim sonumu hayır etsin valla

iyi valla gülüm naapalım çoluk çocuk yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın canım bebiş nasıl
ah canım ya valla ben herkese göğüs ucu için ısrarla soğan diyorum ben öyle iyileştim o kaşntıyı yarayıda çok iyi bilirim ben öyle kurtulmuştum bi dene istersen

hadi bakalım hayırlısı canım hakkında ne hayırlıysa o olsun

Bburcum, güzel yüzlü, iyi yürekli arkadaşım, duanı okudum. Rabbim kabul eylesin, seninde en kısa zamanda gönlünden geçeni versin İNŞALLAH!

Nazan geçmiş olsun canım.
Çok saol canım

Evet annemde dedide ama pişmişini dedi iltihabı atar dışarı die korktum bilmiyorum zararı olrmu acaba

bedriyeee canım sen hala rezene çayını alıp içmedinmi sen de iç elifede içir canım o çay sizi rahatlatır geçen gün okumuştum 3-4 ayı doldurunca geçiyormuş kolik inşallah geçecek ilaç tedavisi falanda yokmuş

iyi valla gülüm naapalım çoluk çocuk yuvarlanıp gidiyoruz sen nasılsın canım bebiş nasıl

İyi diyelim iyi olalım canım. Ömer yoruyo biraz anneyi ama canı sağ olsun napalım :)
Pazartesi günü özelde spiral taktırıcam. Anestezi uyguluyolarmış isteyene. Çok sevindim, komik gelebilir belki ama korkuyorum
Doğumdan sonra psikolojim elvermiyo sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…