- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #41.861
Valla ben emzirirken kanayan goguslerime kullandim canim bi zararini gormedim buyuk sifa bence ben her onumee gelene oneriyorum yakar acik yaralar falan diye korkmustum hatta ama cok iyi geldi hemde nemlendiriyo gogusleri ama sen bilirsin TabiÇok saol canım
Evet annemde dedide ama pişmişini dedi iltihabı atar dışarı die korktum bilmiyorum zararı olrmu acaba
Ah yavrum ya bizimkide oyle gulum ya canima okuyo butun gun sipa ama iyi olsunlarda dedigin gibi canlari sagolsunİyi diyelim iyi olalım canım. Ömer yoruyo biraz anneyi ama canı sağ olsun napalım :)
Pazartesi günü özelde spiral taktırıcam. Anestezi uyguluyolarmış isteyene. Çok sevindim, komik gelebilir belki ama korkuyorum
Doğumdan sonra psikolojim elvermiyo sanırım:)
Valla ben emzirirken kanayan goguslerime kullandim canim bi zararini gormedim buyuk sifa bence ben her onumee gelene oneriyorum yakar acik yaralar falan diye korkmustum hatta ama cok iyi geldi hemde nemlendiriyo gogusleri ama sen bilirsin Tabi
Ah yavrum ya bizimkide oyle gulum ya canima okuyo butun gun sipa ama iyi olsunlarda dedigin gibi canlari sagolsun
Tatlim neden taktiriyorsun ki esin korunsun oyle olmuyomu o daha kolay yol bence anestezi sutune gecermi acaba emziriyorsun sen ksrarliysan onuda bi konus derim gulcum
Valla ben emzirirken kanayan goguslerime kullandim canim bi zararini gormedim buyuk sifa bence ben her onumee gelene oneriyorum yakar acik yaralar falan diye korkmustum hatta ama cok iyi geldi hemde nemlendiriyo gogusleri ama sen bilirsin Tabi
Ah yavrum ya bizimkide oyle gulum ya canima okuyo butun gun sipa ama iyi olsunlarda dedigin gibi canlari sagolsun
Tatlim neden taktiriyorsun ki esin korunsun oyle olmuyomu o daha kolay yol bence anestezi sutune gecermi acaba emziriyorsun sen ksrarliysan onuda bi konus derim gulcum
aslı canım nasılsın sen detaylı ultrasona girecektin ne zaman gireceksin
Canım iyiyim nolsun senden nbr? Canım detaylı ultrasona çarşamba günü giricem
sağolun canlarım allah isteyen herkese versin canı gönülden istiyorum özlem senin neden takvimin yok merak ettim
akyuzcigdem/ çiğdem 18.11.2013 pazartesi Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
tmyomr/ tümay 19.11.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
maralam/ meral 20.11.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamilelik , hayırlı evlat
dejavu-one/ seda 21.11.2013 perşembe sağlıklı hamişlik , hayırlı evlatlar
tb-fb/ tuba 22.11.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik, hayırlı evlat
btskn/ bircan 25.11.2013 pazartesi sağlıklı ve hayırlı hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
gul1982/ gül 26.11.2013 salı Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
barısozlem/ özlem 27.11.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamişlik+koay doğum, hayırlı evlat
7verengul/ gül 28.11.2013 perşembe Ailesine huzur ve bereket ve evladına sağlıklı bir ömür
burju82/ burcu 29.11.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat
bdroner/ bedriye 02.12.2013 pazartesi evladına sağlık, huzur ve hayırlı bir ömür
kızlar dualarınızı okudum, herkese tek tek dua ettim Allah kabul etsin inşAllah.. Geç okudugum ıcın de özür dilerim ama inanın yeni okuyabildim..
Kızlar elif in 2 gündür çok şükür sancıları tutmadı ama inanın her akşamı korkarak bekliyorum alışkanlık yapmış bende.. ayaklarını çekmeye başlayınca evde bi telaş gaz sancıları tutuyor diye koşuşturma başlıyor hemen.. ama çok şükür rahatız çok şükür..
Aslı canımm benimm detaylıya neden erken giriyorsun sen..
Sündüz yaa maşaAllah bebeğine insanın şöyle sımsıkı sarıp sarılası geliyor bebeğine.. Allah sağlık sıhhat versin inşAllah.. çok çok tatlı bu kuzucuk yaa.. yanaklarını sıkıyor musunuz:)
Herşey yolunda di mi kızlar hepimiz çok şükür iyiyiz inşAllah.. Allah hepimize iyilik versin inşAllah.. dualar bitti ya biz bu tesbihi okuduk mu bilemedim ama benden öneridir nacizane başka dua varsa ben onada varım
HASBİNAllah VE NİMEL VEKİL,VE NİMEL MEVLA, VE NiMEN NASİR.
Anlamı:
Allah Teala, bize yeter, O ne güzel vekildir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır.
Faziletleri:
Her türlü sıkıntınız, zorluklar, başınıza ne gelirse gelsin bu zikriyatı sürekli yapın.Allah(C.C) a havale ettiğiniz her şey mutlaka hayırla sonuçlanacaktır.
Bu zikirin anlamını okuyan zaten öneminide anlar.
Çok faziletli bir zikirdir.
Allah(C.C) a tam teslimiyet, ona olan sonsuz güven, tam tevekkül, her işinizi ona havale etmek, ona olan bağlılık ve sevgi.
Canım ikiz olunca erken oluyormuş galiba bilmiyorumki ?vardır çatlak doktorumun bi bildiği)
Elif iyi olmuş şükür inşallah bida olmaz inan her namazimda dua ediyorum
Bu arada bu gece rüyamda seni gördüm topikten biri daha vardı da onu hatırlamıyorum hayırdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?